Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
08/10/08 01:23 Toplam 85 oyuncu 56 sunucu 777 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Aksiyon » Unreal Serisi
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Ut99 oyuncuları

oakz

Moderatör
19 Temmuz 2006 16:00 %0
Beyler şuraya 99 sunucusu acılsa oynayacaklar nickleri yazabilir mi? Madem herkes 99dan sonra bıraktı, 2k serisi sistemi kasıyor vs actıralım 99 sunucusu. 2 tane 2k4 sunucusu acıkcası fazla. bir tane 99 olsa kimsenin karşı çıkacagını sanmıyorum.
Ut99 vs 2k4 başlıgında da yazdım da belki göze çarpmaz die garantiye alim dedim
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

gld
Oyuncu
19 Temmuz 2006 16:47 %0
tamam ben oynarim hadi

oakz

Moderatör
19 Temmuz 2006 16:48 %0
esses turkzep carlsberg nerdesiniz yazın iki kelime
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

adren*
Oyuncu
19 Temmuz 2006 17:23 %0
Ben zaten 99 hastasıyımdır o günden beri özlem çekiyorum olsada oynasak

Bu arada söliyim fake hayır (Anlayan anladı )

More control... More action... More adrenaline

Agtr | AdreN www.agturkiye.com

primal
Oyuncu
19 Temmuz 2006 20:37 %0
abi her turlu oynarim ut hazir bekliyo sistemde. shock combo rules

trackis
Oyuncu
20 Temmuz 2006 14:31 %0
ut 99 ben internet indiremedim ama indire bilirsem mutlaka gelirim ut 99 cd de aradim bulamadım bişekilde bulursam gelcem

primal
Oyuncu
20 Temmuz 2006 20:09 %0
hocam google "bitcomet" yaz programi indir...
sonra "www.bitsoup.org" a gir ut yi bul ve indir...
en son olarak da dameonla sistemine kur...
iyi oyunlar...

Turkzep
Binbaşı
Binbaşı
20 Temmuz 2006 21:02 %0
yaw kardeşim ben bu çocugu seviyorum bu fikre hayır denirmi hiçbende 3 oy değerinde bi oy

zincarla
Oyuncu
20 Temmuz 2006 21:54 %0
evet, bende oynarim heralde 2 ut'04 serveri da dolu olmuyo birinin 99 olmasında bi sorun yok. ama 99 kac mb/gb acaba?

oakz

Moderatör
20 Temmuz 2006 22:14 %0
alıntı:
Gönderen: ZinCarla
evet, bende oynarim heralde 2 ut'04 serveri da dolu olmuyo birinin 99 olmasında bi sorun yok. ama 99 kac mb/gb acaba?

Tek cd oyun. Şimdi bi baktım 515 mb diyor

KilledByaDallama
Oyuncu
20 Temmuz 2006 23:56 %0
alıntı:
Gönderen: id|raven

Tek cd oyun. Şimdi bi baktım 515 mb diyor

walla kardeşler iki tane UT2004 sunucusu olayı hikaye. moraliniz bozmak istemem ama şu son server kapanma hadisesinde 2 sunucuyu tekte topladılar . 2 sunucu görüntüde war. fullemeyi deneyin ikisinide bak ne oluyo .

.:GBC:.The_IMMortal is Ustoppable!
...
.:GBC:.The_IMMortal's Killing Spree was ended by Turk_Telekom! ... .. .

oakz

Moderatör
21 Temmuz 2006 14:37 %0
alıntı:
Gönderen: GBC|The_IMMortal

walla kardeşler iki tane UT2004 sunucusu olayı hikaye. moraliniz bozmak istemem ama şu son server kapanma hadisesinde 2 sunucuyu tekte topladılar . 2 sunucu görüntüde war. fullemeyi deneyin ikisinide bak ne oluyo .
...
.:GBC:.The_IMMortal's Killing Spree was ended by Turk_Telekom!.

Ne yalan sölim bişe anlamadım

KilledByaDallama
Oyuncu
21 Temmuz 2006 21:14 %0
alıntı:
Gönderen: id|raven

Ne yalan sölim bişe anlamadım

tek makine üstünde iki sunucu. yani tek bağlantı- tek makine. IP yi kontrol et. eskiden farklıydı. şimdi portlar farklı IP aynı . aynı zamanda iki sunucuda 10+2 lik kapasite görünüyo ama her ikisinide yarım doldurdunmu lag başlar.

...

Turkzep
Binbaşı
Binbaşı
22 Temmuz 2006 16:21 %0
o zaman şöyle yapalım 2004 kapatıp 99 açalımbu daha mantıklı gibi

Turkzep
Binbaşı
Binbaşı
22 Temmuz 2006 21:30 %0
nerde şu eski topaçlar gelsinler bi face yapalım.özlemediniz mi hiç?

Spenks
Oyuncu
23 Temmuz 2006 10:37 %0
alıntı:
Gönderen: Turkzep
nerde şu eski topaçlar gelsinler bi face yapalım.özlemediniz mi hiç?

uleeeyn topçu olduk diye bize mi laf atıon? valla bence de ut2004 yerine ut99 acsınlar.... ama nasıl oynayacaz face de ii gidiodu be.... sniper adamın gözünde tütüo...

benata
Oyuncu
23 Temmuz 2006 16:24 %0
ayıp oluyor
ut2004 hayranıyım
99 u indiririm de
topaç ne demek
üzme beni

oakz

Moderatör
23 Temmuz 2006 16:37 (23/07/2006, 16:37) %0
Adamlar kendi arasında takılıyor alınmanı gerektirecek bir durum oldugunu sanmıyorum. Hem madem 2004 hayranısın neden göremiyoruz sunucularda hı?

Turkzep
Binbaşı
Binbaşı
23 Temmuz 2006 20:52 %0
alıntı:
Gönderen: benata
ayıp oluyor
ut2004 hayranıyım
99 u indiririm de
topaç ne demek
üzme beni

hehehe topçu oldun demek ha.valla açılsın 99 sunucusu izin gününde gelirsin önemli olan açılması.

Turkzep
Binbaşı
Binbaşı
23 Temmuz 2006 20:53 %0
heheh yanlış yeri alıntı yapmışım.eee bu forumlara gelmiyeli baya oldu mazur görün

id_zakudas
Binbaşı
Binbaşı
24 Temmuz 2006 19:19 (24/07/2006, 19:19) %0
siz yaşıyonuzmu lan hala topaçlar

revenge of the time

oakz

Moderatör
24 Temmuz 2006 19:40 %0
söyleyene bak bi de. noldu lam cod2 fazla mı sardı

Turkzep
Binbaşı
Binbaşı
25 Temmuz 2006 19:29 %0
alıntı:
Gönderen: kekz
söyleyene bak bi de. noldu lam cod2 fazla mı sardı

topaç dedin beni üzdün şimdi

KilledByaDallama
Oyuncu
26 Temmuz 2006 17:10 %0
alıntı:
Gönderen: id_zakudas
siz yaşıyonuzmu lan hala topaçlar

şu konuşana bak hele . ne msn nede başka bi yerde görüyoz.

...

Carlsberg.
Oyuncu
27 Temmuz 2006 19:03 %0
bakıyorum ut99 muhabbeti açılınca baş topaç KürtZep damlamış olaya maşallah.neyse onun topaçlığını bi yere bırakıp konuya döneyim ben..

UT99 açılırsa iyi olur oynarmıyım oynamazmıyım bilemicem.topaç riccoyla ut2004 te sevişmek hoşuma gidio açıkcası.ağlıya ağlıya gidio sunucudan.yani bilemicem şimdi.ama oyarım heralde yani +1 vote veririm.

ogame de de banladılar a.q 3 gündür içim sıkıldı.zikecem ordaki opları da taktılar bana .mın oğulları.neyse. mevzu başka şimdi
görüşümü söledim.bakalım zaman gösterir.açılcağını da sanmıom ben de neyse..

Sayfa: « 1 2 »
YanıtlaAlana Geri Dön

Reklam: