Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
16/10/08 09:55 Toplam 32 oyuncu 54 sunucu 472 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Aksiyon » Battlefield Serisi
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Kalıcı konu: Battlefield 2 oyuna bağlanma klavuzu

birofilo
Oyuncu
15 Ağustos 2005 03:04 %8
selam
öncelikle orjinal bir battlefield 2 dvd si(cd ) si ediniyoruz (Türkiyede bir çok mağazada satılıyor)

ardından oynasana accountunuz ile siteye girişinizi yaptıktan sonra
http://www.oynasana.com/dosyalar/d3475 konumundan battlefield 2 V1.02 patchini çekiyor ve kuruyorsunuz
patch yüklendikten sonra

Punkbuster adlı cheat koruma sistemimizi güncellemek zorundayız
bunun için http://www.evenbalance.com/downloads/pbweb.exe yada http://www.punkbuster.com linkinden
punkbuster için gerekli olan pbweb.exe dosyasını çekiyoruz ve bunu
oyunun klasoru içerisindeki pb klasörünün içerisine atıp çalıştırıyoruz
ve punkbusterin güncellenmesi tamamlanıyor
bu işlemde tamamlandıktan sonra oyuna baglanmak için hazırız
1- siteye girişinizi yapıp sunuculardan battlefield 2 seçenegini seçtikten sonra site üzerinden oyuna girebilirsiniz. Veyahut

2- Battlefield 2 açıldıktan sonra oyuna girişimizi yapıp
multiplayer e tıklıyoruz
ardından join ip seçenegini tıklayıp ip adresi yerine
bf2.oynasana.com yazıyoruz
ve artık oyuna bağlanıyoruz

dip not: fx5700 den aşağı model bir ekran kartınız var ise oyunu oynayamazsınız eğer oyuna tıkladıktan sorna gelen reklamların ardından tekrar windowsa dönüyorsanız 1- oyununuz orjinal değildir 2- grafik kartınız yeterli değildir

Ekran kartı driver güncellemesi yapmak istiyorsanız (nVdia için ) orjinal dvd (cd) nizin içerisinde nvidia 77.30 driverleri mevcut oyunu oynamanız için yeterli driverdir ve kurabilirsiniz

umarım hepinizin derdine derman olur

kankurt
Yüzbaşı
Yüzbaşı
21 Ağustos 2005 22:44 (30/10/2005, 01:58) %0
baska daha güzel kullanıslı önerebileceğin kartlar varmı acaba radeonx700pro düsünüyorum tesekkürler

ZımbaTeli
Oyuncu
22 Ağustos 2005 09:25 %0
alıntı:
Gönderen: birofilo
selam
öncelikle orjinal bir battlefield 2 dvd si(cd ) si ediniyoruz (Türkiyede bir çok mağazada satılıyor)
ardından oynasana accountunuz ile siteye girişinizi yaptıktan sonra
http://www.oynasana.com/dosyalar/d3475 konumundan battlefield 2 V1.02 patchini çekiyor ve kuruyorsunuz
patch yüklendikten sonra
bunun için http://www.evenbalance.com/downloads/pbweb.exe yada http://www.punkbuster.com linkinden
bu işlemde tamamlandıktan sonra oyuna baglanmak için hazırız
1- siteye girişinizi yapıp sunuculardan battlefield 2 seçenegini seçtikten sonra site üzerinden oyuna girebilirsiniz. Veyahut
2- Battlefield 2 açıldıktan sonra oyuna girişimizi yapıp
multiplayer e tıklıyoruz
ardından join ip seçenegini tıklayıp ip adresi yerine
bf2.oynasana.com yazıyoruz
ve artık oyuna bağlanıyoruz
dip not: fx5700 den aşağı model bir ekran kartınız var ise oyunu oynayamazsınız eğer oyuna tıkladıktan sorna gelen reklamların ardından tekrar windowsa dönüyorsanız 1- oyununuz orjinal değildir 2- grafik kartınız yeterli değildir
Ekran kartı driver güncellemesi yapmak istiyorsanız (nVdia için ) orjinal dvd (cd) nizin içerisinde nvidia 77.30 driverleri mevcut oyunu oynamanız için yeterli driverdir ve kurabilirsiniz
umarım hepinizin derdine derman olur

dip notuna bir dip not daha :
nvidia üstuç kartlar isterken
ati 8550 dahıl herhangı bır atı ekran kartı ile oyunu gayet akıçı bır şekilde oynıyabılırsınız

kankurt
Yüzbaşı
Yüzbaşı
26 Ağustos 2005 13:45 %0
canım arkadasım orj bft2 dvd aldım ve yukarıdaki dediklerini yaptım daha önce bilgisayara format attım sıfırladım yeni ekran kartı yeni ram aldım oyun yamayı indirmeden önce rahat aciyo ve internettede oynuyodu yamadan sonra açmadı tekrar silip tekrar kurdum ve bu sefer çalısıyo gayet iyi yamayı tekrarmı kurmam gerekiyomu acaba arkadasım bu oyun icin baya masraf yaptım ne yapabilirim acaba simdiden tesekkürler sistemim söyle p4 3.00ghz 1.00gb ram vidia geforc 6600

c3m
Oyuncu
03 Eylül 2005 11:21 %0
Aga surada bi konu var annayamadıgım. Orada windowsa donüyo demiştin. Bende windowsa değilde gene server giriş ekranına donuyo. Acaba punkbooster adlı prog.u çalıştırmadıgımdanmı?? Ya boole 2 yere daha forum yzdım. 2. yoo oyunuda okadar abartmayalım. bende 128mb fx5200 var. singlenda takkır takkır oynuyom . Olursa internettede oynuyacam. Neyse dediğini bi deneyem.

Semarion
Oyuncu
09 Eylül 2005 01:08 %0
çalışan oyun çalışmaz hale geldi

pentagram20
Oyuncu
27 Eylül 2005 15:57 %0
ya tamam da demoda oynanılmıyor galiba bu oyun ama daha hala yama istiyor bu makine
ben anlamadım bilen varsa cevaplasın

berkkurt
Oyuncu
05 Ekim 2005 16:29 %0
duzgun bir ekran kartim yokki oynayayim of of ... fakirligin gozu kor olsun

bALooNist
Oyuncu
29 Ekim 2005 20:56 %0
Dediğim gibi...
Bende Geforce 4 Mx440 64mb ekran kartı (gülmeyin)
p4 2.6 HT var ekran kartının ÇOK ama ÇOK dandik ve eski olduğunu biliyorum
AMA bana yardım edermisiniz BF2 yi nasıl acabilirim bunun hiç bir yolu yok mu (oynamak değil sadece acmak istiyorum)
BF1 de hiç bir sorun olmadan oynuyordum (1 2 yıl kadar oynadım) sonra bir gün oyun acılmamaya basladı (aynı bf2 deki gibi)

Bu ekran kartının oyunu acmayacagını biliyorum ama hiç bir yolu yok muu ??

durukan17
Yüzbaşı
Yüzbaşı
06 Aralık 2005 19:18 %0
abi nie kimse battlefield 2 oynamıyo

coolspeed
Oyuncu
15 Mart 2006 10:41 %0
nie herkes call of duty oynuyoda battlefield 2 yi oynamıyo bende olmadığı için offf .... 1942 bile güzelll

[Jedi]ChosenOne
Oyuncu
17 Mart 2006 18:11 %0
Call Of Duty 2 iin orjinal Cd sini aramıyorsunuz.
Bunun içinde aramayın desem ?
Cevabınız ne olur?

sonic_DX
Oyuncu
30 Haziran 2006 15:03 %0
......KARDEŞLERİM AHPAPLARIM........

BF2 SUNUCUSU YENİLENMİŞTİR VE ARTIK OYNAMAK İÇİN
BF2 nin versionu v1.3 olmuştur... bu versionu alttaki likle yükleyiniz
http://xfer1.oynasana.com/download0859243881/pub/bf2/patches/BF2_Full_13.exe

ama battlefıeld2 dvd si gerçek olmalıdır (bir çok yerde satılır.)

bf2 sistem gereksinimleri:

İşlemci: Pentium 4 1.7 GHZ ve eşdeğeri
RAM: 512 MB
Video Modu: 128 MB (1.4 Pixel Shader Destekli)
Desteklenen Video kartları: Nvidia GeForce FX 5700 ve üstü, ATI 9500 Pro ve üstü

benden bu kadar tabi biçok kisi gelip bana mesaj atıp lütfen 1.0 sunucu dersev 1.0 sunucuda yaparım

mdanaci
Oyuncu
17 Temmuz 2006 15:10 %0
Ip ye bf2.oynasana.com yaziyorumda porta ne yazcaz

Lu-cin
Oyuncu
01 Ağustos 2006 14:04 %0
ab, oynucam orjinal dvd si bile elimde tek sorun ekran kartı tüküreyim böle işe geforce fx 5200 mevcut bulunmakta ama eylül ayına kadar almayı düşündüğüm ati rodeon x850 xt yi takar takmaz oyun açılırmı ve tam grafik verirmi

eğer yanlışımızı gördüyseniz affola
(\__/)
(='.'=)

RenNy
Oyuncu
09 Ağustos 2006 16:22 %0
Öncelikle orj. cd olmadan oyun hiç bir şekilde online oynanamaz mı onu öğrenmek istiyorum.__??

Ben bu adımların hepsini yaptım fakat exe i açtıgımda birkaç sn sonra masaustune geri donuyor... nedenini bilen varsa söylerse sevenirim.. teşekkrler...

tiburon
Oyuncu
23 Ağustos 2006 13:50 %0
arkadaşlar ben orjinali alıp,1918 ve bf2 oynamak istiyorum tüm bu modlar 1942 üzerine mi kuruluyor?ne yapmam lazım yoksa bu modlar ayrı birer oyun gibi mi?

emrebey4
Oyuncu
24 Ağustos 2006 13:14 %0
arkadaslar battfield 1942 son yillarin en iyi oyun hemde 2 cd en dusuk ekran kartind abile yuklenio ama biraz uzun surebilir bence batlefield wiantnam ve batllefield 2 ye gerek yok 6 cd 5 cd var abiler soyule bi oynasaniz bakin oyun 2.dunya asavaindan yapilmis ucaklari kulanmasi cok kolay eger 1 gun surekli calisrsaniz usta bir pilot olcanizi granti ederim kopruleri alitnda bile gecwebilrsiniz ve oyunda anti-tankci olmanizi oneririm panzerleri patlatirs veya buyuk hsar veririsiniz

poseidon911
Oyuncu
06 Eylül 2006 21:29 %0
Selam.Benim ufak bir sorunum var arkadaslar.Bf 2 server larina gamespy uzerinden baglanmak istiyorum.Ama game spy uzerinden baglanmak icin sunucunun uzerine tiklayinca bf2 normal aciliyor isim ve sifre istiyor giriyorum,daha sonra server a balanmasi gerekirken normal sayfa cikiyor ve gamespy uzerindeki sectigim server a baglanamiyorum.Sebebini bilen varsa cok minnettar olucam.Tesekkurler.(oyunum orjinal)

eaglex01
Oyuncu
23 Ekim 2006 19:36 %0
Dostum battlefield2 için verdiğin yamayı kurdum. Elimdeki oyun orjinal ama particales falan error diyor normal oyunu da oynayamıyorum. Not supported diyor napıcaz?

elitiskaan
Oyuncu
19 Kasım 2006 16:10 %0
slm,benim sorum oynasana.com a ola^cak. bf2 de server acmissiniz.harika cok güzel.gercekdende onurlandim bir türk serverinin olmasindan ama ranled degil.oyna oyna haybeye hic puan alamiyorsun.yorumunuzu merakla bekliyecegim

tskler

elitiskaan
Oyuncu
19 Kasım 2006 16:10 %0
ranled yazmisim düzeltiyorum ranked olacakti

psycho_tot
Oyuncu
30 Kasım 2006 21:20 (01/01/2007, 01:28) %0
Bu oyun server ı her zaman boş oyuna girilmiyor, sunucuda oyun hiç başlamıyor. Bunu başlatabilmek için ne yapılabilir orasını bilemiyorum. Oyuna online olarak bağlanmak isteyen arkadaşlardan bazıları sunucuya bağlandıktan sonra join e basınca tekrar menüye attığını belirtmiş; bunun sebebi Go Back Pro veya Deepfreeze gibi hard disk sabitleyici programların aktif olması olabilir. Oyun, O/S (İşletim Sistemi) nin herhangi bir kısmına geçici veri kaydı yapıyor, güvenlik veya lisans kontrolü olduğunu tahmin ediyorum. Eğer bahsettiğim programlardan birisini kullanıyorsanız oyuna girmeden önce programı Disable(Engelli/Kapalı) konuma getirmeniz gerekiyor. Sonra makinayı restartlayınca(yeniden başlatınca) bağlanmayı deneyin, sonra girmeyi deneyin; sorun hallolmuş olacaktır...

mucci
Oyuncu
10 Şubat 2007 00:51 %0
abi aynen bende ööle diyecem ..server acilmis ama baglaninca hata verio ki ben ranked de oynadim baya ranksiz da oynadim ..yani server ayarlari yapilmamis sanirim tam..artik nedense pek ilgilenilmiyo galiba. arkadaslar arasinda bi bf2 ceviremiicez ..annasilan.8)..pingide güsel halbu ki ..dimi.

farukmeto
Yarbay
Yarbay
01 Nisan 2007 20:42 %0
fx5500 256ram gayet iyi oynuyor boşyere nvidia ya yüklenmeyelim (markasıda dandikmiş sparkle)

Sayfa: « 1 2 »
YanıtlaAlana Geri Dön

Reklam: