| Yazar | Konu: [ihtyr] klan kadrosu 2006 |
| Oyuncu |  | 14 Temmuz 2006 20:49 %0 | |
|
Başarılar tüm yaşlılara
Vay bee sizleri görmek hakkaten çok güzel. Ellerinizden öpüyorum abilerim.
[ElitE] |
| |
|
|
| Oyuncu |  | 15 Temmuz 2006 01:07 %0 | |
|
| başarılar dileriz |
| |
| Oyuncu |  | 15 Temmuz 2006 04:40 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: dusTcharakou
Başarılar dilerim.
Namessarı bir özlemlen beklemekteyim.
Demek beni özlemedin 3 kaatçı dustraganof Benim sıpa hayattamı acaba , özel selamlar ona ve abisine. |
| |
| Oyuncu |  | 15 Temmuz 2006 04:42 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: Crownguard
ya tanıyom ben bunları
başarılar (cs kültüründe farzdır bu kelime)
http://www.clanelite.info
Hep crown olmak istemişimdir cs oynadığım dönemlerde ama nerde  |
| |
| Oyuncu |  | 15 Temmuz 2006 04:44 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: Fx|-AraGornHuSaM
inanmıyorum en azından 2 sene oldu foruma girmeyeli oyuna girmeyeli dahada çok.. bi bakayım dedim oda ne ihtiyar clan duyurusu 2001-2002 de tanıdığım "oz" a selamlar büyük ihtimalle hatırlamayacaktır ama olsun..
Eskilerden birileri varmıdır diye düşünüyordum en azından ihtiyar heyeti hala burada en azından buda yeterli
Herkese iyi oyunlar
eski snn li günleri özledim
Hadi biraz Orc avLayaLIm...
Çok güldüğüm nick name larden birine sahip olan güzel insan tabiki seni hatırlıyorum. |
| |
| Oyuncu |  | 15 Temmuz 2006 04:45 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: theory
dozer benim
Bu dozer değil  |
| |
| Oyuncu |  | 15 Temmuz 2006 04:49 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: _AtlaS_
Başarılar tüm yaşlılara
Vay bee sizleri görmek hakkaten çok güzel. Ellerinizden öpüyorum abilerim.
[ElitE]
Hah işte bu çocuğu acaip severim. O kadar uğraştıki bana cs öğretecek diye, baktiki bişe olmuyacak cs yi bıraktı bir dönem benle uğraşmasın diye  |
| |
| Oyuncu |  | 15 Temmuz 2006 04:56 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: dredd.CCH
başarılar.kelinden öptüm hileci lamessar
we come from Mirkwood.
CS tarihinin en efendi ve kültürlü insanlarının klanı cch a selamlar. |
| |
| Oyuncu |  | 15 Temmuz 2006 18:21 %0 | |
|
Cok genc bir kadronuz var tecrube kazandikca basarili olucaginiza inaniyorum. Erken daha onunuzde uzun yillar var sdfsg
vuruyor ve gol |
| |
| Oyuncu |  | 15 Temmuz 2006 23:32 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: [ihtyr]oz
Hah işte bu çocuğu acaip severim. O kadar uğraştıki bana cs öğretecek diye, baktiki bişe olmuyacak cs yi bıraktı bir dönem benle uğraşmasın diye
-
Abim benim özledim o beraber oynadığımız zamanları. Ama üzüldüğüm bir nokta var ki oda şu; ikimizde İzmir'de yaşıyoruz ama bir türlü fırsat bulup organize olup buluşamadık. Umarım en kısa zamanda birşeyler ayarlayıp buluşuruz. Bu arada yolun Bornova'ya düşerse Vatan Computer'deyim. Gelirsen mutlaka görüşelim.
[ElitE] |
| |
. |
| Oyuncu |  | 16 Temmuz 2006 14:47 %0 | |
|
| HRGİGER DIŞINDA BAŞARILI Bİ KADRO! |
| |
| Oyuncu |  | 16 Temmuz 2006 16:31 (16/07/2006, 16:32) %0 | |
|
başarılar dileriz |DeDe| Klanı
varlıgınız hala kalıtelı |
| |
| Oyuncu |  | 17 Temmuz 2006 10:13 (17/07/2006, 10:14) %0 | |
|
alıntı: Gönderen: [PaSha] anamichi
HRGİGER DIŞINDA BAŞARILI Bİ KADRO!
kuntları sıtatikiksleri fıragrınsları ağlatmış adamım ..vız gelirsin bana tırıs gidersin
PS:nikimin altına o kadar oyun ikonu koyan kazımada ayrıca selamlarımı iletiyorum buradan.. |
| |
| Albay |  | 17 Temmuz 2006 10:17 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: grafter
No Comment... bişi sorucam SMMM - serbest muhasebeci mali müşavir mi oluor
''Doğrudur''
''Aynen öyle''
Acaba NE ZAMAN ÖĞRENECEĞİM BU OYUNU 
| Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir. |
|
| |
| Oyuncu |  | 17 Temmuz 2006 16:36 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: hrgiger
kuntları sıtatikiksleri fıragrınsları ağlatmış adamım ..vız gelirsin bana tırıs gidersin
PS:nikimin altına o kadar oyun ikonu koyan kazımada ayrıca selamlarımı iletiyorum buradan..
en tecrübelimiz sensin yakışır dedim .. benide paintball klanına alsana b@p 
http://www.ihtyr.com/
* The Forgottens *
http://www.ihtyr.com/forum
| Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir. |
|
| |
| Oyuncu |  | 17 Temmuz 2006 19:24 %0 | |
|
hehe oyun değil oyunda olman yeterli abi ilerde öğrenirsin dicem de nasıl olcak yaş ilerlemiş zaten.. neyse tekrardan başarılar sizleri göremiorum ama bu yıl inşallah giricem tekrardan oz ayrıca öpüorum belkim tanırsın uzuuuun zaman oldu.. old.uNique
alıntı: Gönderen: SMMM
''Doğrudur''
''Aynen öyle''
Acaba NE ZAMAN ÖĞRENECEĞİM BU OYUNU
|
| |
| Oyuncu |  | 19 Temmuz 2006 16:20 (19/07/2006, 16:20) %0 | |
|
alıntı: Gönderen: ihtyr.RamboKazim
en tecrübelimiz sensin yakışır dedim .. benide paintball klanına alsana b@p
Asosyalleri almıyoz oraya  |
| |
| Oyuncu |  | 19 Temmuz 2006 17:21 %0 | |
|
Tüm ihtyr' lara gönülden başarılar. Nice mutlu beraberlıkler boyle
OZ' u buldum bırakmam az mı oynadık ah ah (delusion[mt]' den tanırsın belki )
Tekrar hepinizi göremesekte serverda arada girin söyle.
SMMM ve Walkers kesmiyor artık  |
| |
| Albay |  | 20 Temmuz 2006 11:12 %0 | |
|
ah be şu source bi pala veya satır koysalar
siftahı exagg la yapacağım.
Hele şu valve bi e-mail atayım bari şimdi
|
| |
| Albay |  | 20 Temmuz 2006 11:14 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: [ElitE]ShashciN
valla bende ozledim amcalarimi ben dogdumda sız cs oynuodunuz   
basarılar
[ElitE]
Babanla az mı at koşturduk bu bozkırlarda (prdn maplerde)
|
| |
| Oyuncu |  | 20 Temmuz 2006 11:15 %0 | |
|
dod:s de kürek gördüm abi olmadı onu koysunlar, yoksa ben sana yeni bir balta skini bulurum, netden olmadı ninja kılıcı ayarlarız emret yeter.
Cesur bir kez, korkak bin kez ölür...
Uğur MUMCU |
| |
| Oyuncu |  | 20 Temmuz 2006 11:28 %0 | |
|
aman tanrım sanane inc*'mizin en genç oyuncuları hala burdalar (: yaklasık 2 senedir forumlara girmiyoruz.. Sanane kapandıgından beri cs hayatımız 1.5v public server'larda hs atınca yenilen ban'lara "sabır" cekmek ile geçti.. Gözlerimiz sürekli ihtyr, elite, jd vs.. leri aradı ve buldu sanırım (:
suan oynadıgınız server'lar hakkında bilgi verirseniz cok sevinirim. |
| |
| Oyuncu |  | 20 Temmuz 2006 14:42 %0 | |
|
http://www.oynasana.com/sunucular CS Source
Oysa ki cehennem onları bekliyor.
act of cursing
www.actofcursing.com |
| |
| Oyuncu |  | 20 Temmuz 2006 14:51 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: [ART]Memphis
aman tanrım sanane inc*'mizin en genç oyuncuları hala burdalar (: yaklasık 2 senedir forumlara girmiyoruz.. Sanane kapandıgından beri cs hayatımız 1.5v public server'larda hs atınca yenilen ban'lara "sabır" cekmek ile geçti.. Gözlerimiz sürekli ihtyr, elite, jd vs.. leri aradı ve buldu sanırım (:
suan oynadıgınız server'lar hakkında bilgi verirseniz cok sevinirim.
Osn serverları üzerinden cs:s oynuyoruz ve orjinal cs:s e ihtiyacın olacak artık 1.5 yasal bir sürüm değil ve 1.6 da artık bence grafik ve oynanabilme açısından benim gözümde miladını doldurdu.
Cesur bir kez, korkak bin kez ölür...
Uğur MUMCU |
| |
| Yüzbaşı |  | 20 Temmuz 2006 16:11 %0 | |
|
| gk hf ihtiyar lar |
| |
| |