Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
05/09/08 15:45 Toplam 272 oyuncu 47 sunucu 1400 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Half-Life » Harita, Model
Alana Geri Dön
Yazar

Konu: Haritamı yayınlayacak site arıyorum?

[seals]moonwolf
Oyuncu
09 Nisan 2006 21:03 %0
şu anda ne zamandan beri üzerinde çalıştığım de_coastalruins adlı haritamı tamamen bitirdim. Haritamı yayınlayacak bir yer arıyorum yaklaşık 2.5 mb bişey lütfen yardım edecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim. Haritamın kendine has textureları overviewi podbot waypointi bulunmaktadır.

jedimetin
Oyuncu
30 Mayıs 2006 19:06 %0
Buranın moderatörüne bi yazı at böle böle haritam var siteye yüklermisiniz diye.

Yüklemem derse..

www.Rapidshare.de at , bildiğin forum sitelerine link ver, biraz yayılsın harita.

okulyolu
Oyuncu
05 Haziran 2006 22:36 %0
Selam
Arkadaşım haritanı sitemiz üzerinden kendi bilgilerini de vererek yayınlayabilirsin.. www.okulyolu.net
msn okulyolu@okulyolu.net
ayrıca Türkiye'de www.csoyna.com oluşturmaya çalışıyoruz.. Desteğini bekleriz....

yahyax.com
Oyuncu
09 Temmuz 2006 21:21 %0
benim siteye koyabiliriz eğer istersen.ama benim sitem fazla duyulmuş bi site değil.bende harita üzerine önceden çok çalışmıştım.hemde çok.ama aradan beya zaman geçti.gene başlamayı düşünüyorum.
benim sitem
www.yahyax.com
ziyaretçi defterime yaz veya msn den görüşebiliriz.
yahyabirincix@hotmail.com
yani msnden bana gönder ben hemen koyarım siteye
saygılarımla
Yahya Birinci

serhan357
Oyuncu
10 Kasım 2006 15:12 %0
arkadaşalar aranızda bot yapma parogramı bilen varsa bana yardımcı olurmu

webportalim
Oyuncu
22 Şubat 2007 13:27 %0
alıntı:
Gönderen: [seals]moonwolf
şu anda ne zamandan beri üzerinde çalıştığım de_coastalruins adlı haritamı tamamen bitirdim. Haritamı yayınlayacak bir yer arıyorum yaklaşık 2.5 mb bişey lütfen yardım edecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim. Haritamın kendine has textureları overviewi podbot waypointi bulunmaktadır.

http://webportalim.tr.cx/ adresim.

orda yayınlıyabilirsin ve hatta bundan çok memnun olurum...

Sayfa: « 1 »
Alana Geri Dön

Reklam: