Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
08/10/08 03:43 Toplam 30 oyuncu 56 sunucu 352 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Half-Life » Half-Life Deathmatch
YanıtlaAlana Geri Dön
Yazar

Konu: Half-life dll version sorunuuuu!! (yardım pls)

LeonEyes
Oyuncu
29 Haziran 2006 01:24 %0
Yaww Jumbot u indirdim Half-life klasörünün icine attım sonra oyunda active ettim Crate Game yaptım Ok bastım Oyuna gimedi Hata Veriyo >> İnvalid dll version<< die Bi yardım pls...

nvda

29 Haziran 2006 10:38 %0
Eksik yada yanlış kurulum olabilir. Silip tekrar kur Jumbot'u.

..//We turn 0n ideas
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

LeonEyes
Oyuncu
29 Haziran 2006 14:11 %0
Yaww Denedim Olmuyo Bundan Önce bikackere daha kurmustum hl yi yineaynı jumbot u kurdum ama aynı hatayı veriyo bi türlü anlayamadım..Kesin bi cözüm lazım Yardım pls Bilen Arkadaslar....

nvda

29 Haziran 2006 17:46 %0
Half Life son versiyonu (1.1.1.0) var mı? http://www.oynasana.com/dosyalar/d794 buradan indirip bir kur. Daha sonra Jumbot'u kur.

..//We turn 0n ideas
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

lion-
Oyuncu
02 Temmuz 2006 12:02 %0
leoneyes sen msn ver ...bensana yardım ederım oke

ron50
Üsteğmen
Üsteğmen
29 Haziran 2007 11:44 %0
hpb bot indir

http://www.trdownload.org/file.asp?file_id=461&kategori=74

oguzhan1330
Oyuncu
15 Ağustos 2007 21:07 %0
yaw arkadaşlar banada lazım bir türlü yapamıyorum yardım plss

Diabloguz
Oyuncu
19 Aralık 2007 16:49 %0
Ewt arkadaşlar bendede o sorunu weriyor Jumbotu attım jumbota maps klasörünü açıp 2 tane haritayı da attım ama kurduğumda ınvalıd dll version hatası verior güzeL bi cvp yazın PLs !!!

enex_enes
Oyuncu
20 Şubat 23:34 %0
hey indirme linki nerde ki bu sitedeki programda

Sayfa: « 1 »
YanıtlaAlana Geri Dön

Reklam: