Yaww Jumbot u indirdim Half-life klasörünün icine attım sonra oyunda active ettim Crate Game yaptım Ok bastım Oyuna gimedi Hata Veriyo >> İnvalid dll version<< die Bi yardım pls...
Eksik yada yanlış kurulum olabilir. Silip tekrar kur Jumbot'u. ..//We turn 0n ideas
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.
Yaww Denedim Olmuyo Bundan Önce bikackere daha kurmustum hl yi yineaynı jumbot u kurdum ama aynı hatayı veriyo bi türlü anlayamadım..Kesin bi cözüm lazım Yardım pls Bilen Arkadaslar....
Half Life son versiyonu (1.1.1.0) var mı? http://www.oynasana.com/dosyalar/d794 buradan indirip bir kur. Daha sonra Jumbot'u kur. ..//We turn 0n ideas
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.
Ewt arkadaşlar bendede o sorunu weriyor Jumbotu attım jumbota maps klasörünü açıp 2 tane haritayı da attım ama kurduğumda ınvalıd dll version hatası verior güzeL bi cvp yazın PLs !!!