Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
09/01/09 11:58 Toplam 60 oyuncu 47 sunucu 526 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Strateji » C&C Serisi
Alana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Hamachi sorun çözümü

Rare81
Oyuncu
29 Eylül 2005 05:19 %2
Çoğu arkadaş (benim gibi) hamachi ile netten Zero Hour oynarken oyunun ortasında bir yazı çıktığını ve oyundan attığını söylüyor.Bu bir çok kez benim de başıma geldi.Çıldırma noktasına geldim,araştırdım ve sonunda bişeyle buldum galiba.
hata:"mismatch...synhorization data lost .." gibi birşey.Devamı da
var.
Bu hatanın sebebi güvenlik duvarı ayarlarından kaynaklanıyor.

Aşağıda yapmanızı önerdiğim şeylerin sorumluluğunu almadığımı bilmenizi isterim.Çünkü Risk alacaksınız.Ben o riski kabullenerek oynamaya devam ediyorum.Gerisini siz bilirsiniz.
1.Ağ bağlantılarımı açın orada 'hamachi network'a sağ tıklayıp özellikler deyin.

2.Yukarıda genel ve gelişmiş diye iki seçenek var.
Gelişmişe tıklayın.

3.Sonra Ayarlara Tıklayın.(Güvenlik Duvarı Ayarları)

4.Gelen pencerede tekrar gelişmişe tıklayın.

5.Hamachi'yi seçin ve tekrar yanındaki Ayarlara tıklayın.

6.Yeni pencerede ''Hizmetler ve ICMP'' diye iki seçenek bulunuyor. ''ICMP''ye tıklayın.

7.Orada ''gelen yankı isteğine izin ver'' vb.alta doğru uzayan seçenekler göreceksiniz.Toplam 9 tane.

8.Hepsinin yanına onay işareti koyarak pencereleri tamam diye onaylayın ve çıkın.

Bunları yaptıktan sonra sorunun düzelmesi lazım.Ben de düzeldi.
Yalnız şunu unutmayın.Bunlara onay verdikten sonra bilgisayarınız ağdan veya internetten tamamen görünür hale gelebilir.Bilgisayarınıza virüs ve benzeri şeyler spy bulaşabilir.
Bu riskleri alıyorsanız deneyin derim.
Herkese iyi oyunlar.

souLitude[C*]
Oyuncu
15 Ekim 2005 23:59 %2
aga.bunlar göze alınırmı yav...kırkyılda bi yapio bende o sorunu.bazen hayatımı bile kurtario.ben seviorum o sorunu.sorunlarımla mutluyum

yok işin şakası bi yana çk ciddi olabilirlikler söölemişsin yav.bi an şaka yapiosun sandım.yine de emeğine kurban oldum

slave4power
Oyuncu
08 Kasım 2005 00:07 %0
çözüm diiil katliamdır senin bu yaptııın

Khaliora
Oyuncu
08 Kasım 2005 19:04 %0
:d

omerugur3
Oyuncu
26 Haziran 2006 19:28 (28/06/2006, 13:15) %0
yaw hamachiyi ben çalıştırdığım zaman ''Mediation server has rejected your login request'' diye bir hata alıyorum. Nedir bu?

modifiyeci_beta
Oyuncu
20 Temmuz 2006 19:48 %0
bende aynen bu hatayı alıyorum hamachiyi çalıştırdığım zaman ''Mediation server has rejected your login request'' diye bir hata alıyorum dün birşey yoktu bugun aniden oldu ne oldugunu anlayamadım ne olur yardım edin

ho-chi-min
Oyuncu
21 Temmuz 2006 16:50 %0
beyler zero haurda kapışmak isteyenleri beklerim ag adı: axix şifre:123 bu ag doldu sayılır bide axix2 var şifre :123

_EmiR_
Oyuncu
22 Temmuz 2006 00:47 (22/07/2006, 00:50) %0
harbiden riskliymiş aslında bu sorun böle düzelmez gibi geliyor çünkü bende bu sorun meydana geldikçe çoğu arkadaşlarında o anda meydana gelior :S

souLitude[C*]
Oyuncu
28 Temmuz 2006 21:27 %0
alıntı:
Gönderen: modifiyeci_beta
bende aynen bu hatayı alıyorum hamachiyi çalıştırdığım zaman ''Mediation server has rejected your login request'' diye bir hata alıyorum dün birşey yoktu bugun aniden oldu ne oldugunu anlayamadım ne olur yardım edin

dostum sorununun cevabını biliorm.yardım isteyen soullitude@hotmail.com u eklesin.lakin çk allengirli bir iş.burdan yazmak çk uzun sürerbi de halaa burdamısınız bilmiormüşendim şimdiş

souLitude[C*]
Oyuncu
28 Temmuz 2006 23:45 %0
neyse cevabını yazıyorum
öncelikle bu sorunun nedeni hamachi adminlerinin bazen bazı tarihler arasında girenleri reject etmelidir.çözümü ise şu şekildedir.

hamachimizin sürümüne bakıyoruz..eğer 0.9 falan ise
hamachiyi kapatıyoruz
tamamen kapattığımızdan emin olmalıyız.system trayda çalışmaya devam etmesin

ardından hamachimizi upgrade ediyoruz.1.0 veya daha üst bir sürümü indirip kurmamız yeterli
www.hamachi.cc adresinden download bölümüne girip son sürüümü kurun.

evt hamachimizi sürümünü yükselttikten sonra yapmamız gereknler de şöyle
programı çalıştırıyoruz
prefiences e geliyoruz(aşağıdaki yuvarlak tuşlardan es sağda olması lazım)açılan pencereden system e geliyoruz.
ardından 'open Hamachi configuration folder' a tıklıyoruz.burada windowsumuz hamachinin ayarlarının bulunduğu sayfayı açıyor.onu sakın ha kapatmıyoruz.bi kenarda duracak bir süre...
prefiences sayfasını kapatıp hamachiyi kapatıyoruz.iice kapandığından emin olun

ardında bu dosyayı indirin http://files.hamachi.cc/priv/hamachi-purge.reg
çift tıklayarak çalıştırın.deişiklikler kaydedilsinmi sorusuna evet diyebilrsiniz...
evt az önce açtıımız ve bir kenarda beklettiğimiz sayfayı hatırladınızmışimdi o sayfadan hamachi.ini ve client.id
dosyalarını siliyoruz..eğer hamachi.ini diye bir dosya yoksa sadece hamachi diye bir dosya var görünüyorsa onu silin...

ve hamachiyi açın.
iyi eğlenceler

kornography
Oyuncu
16 Ekim 2006 23:58 %0
ya arkadaşlar ben bütün arkadaşlarımla oynuyorum ama 1 arkaadaşımla sorun yaşıyorumm vede bu hatayıı veriyooo bi çare
http://uploadhut.com/view.php/170390.jpg

sibertukya
Oyuncu
21 Eylül 2007 21:35 %0
beyler bunun windows vista için olan bi çözümü war mı.yardım edermisiniz

Sayfa: « 1 »
Alana Geri Dön

Reklam: