| Yazar | Konu: Wcg counter turnuvası yapılmasın |
| Oyuncu |  | 13 Haziran 2006 15:19 %0 | |
|
Ewet CS turnuvası türkiye ayağı olmasın.CS yerine bireysel oyunlarda daha fazla yarışmacı götürürsek GF'a Türkiye daha başarılı ve ismini daha iyi bir şekilde duyurur.Bireysel oyunlarda daha fazla başarı elde ettiğimiz halde neden CS de takım götürmekte ısrarcı davranıyoruz.Çünkü katılım daha fazla diye bir cevap verilecek.İyide önemli olan nitelik mi nicelik mi sormak lazım?Bakın Bulgaristan mesela CS katılım fazla olmasına rağmen GF takım götürülmüyor.Bunun yerine bireysel oyunlarda oyuncu götürülüyor ve Türkiye'den istatistik olarak daha başarılı.İlk katıldığımız yıllarda hadi deneyimsizdik diyebiliriz.iLK DEFA KATILDIK İLK DEFA gf GÖRDÜK FALAN FİLAN AMA YIL 2005 HALA AYNI TAS AYNI HAMAM!!!
Türkiye CS'de ne kadar başarılı bir bakalım!!
Toplamda Counter Strike 3/11 (yapılan 11 maçta 3 galibiyet)
Topmlamda Fifa 9/22 (yapılan 22 maçta 9 galibiyet-2002 ve 2003 yıllarında 9 maçta sıfır galibiyet var ancak son 2 yılda 9 galibiyet var)
İstatiksel olarak spor oyunlarında(FIFA) yüzde 40'lık bir galibiyet yüzdemiz var ve biz hala Fifa'da(nüfusu 7 milyon olan bir Bulgaristan bile yıllardır 2 oyuncu götürürken ki galibiyet yüzdeleri %37 bizden bile düşük üstelik)Türkiye olarak FIFA'DA hep bir oyuncu götürmek yanlıştır!!!Heleki 2002 ve 2003 yıllarında GF çift kişil milli takım mücadelelerine bile FIFA'da katılamadık ülke olarak.Neden bunu Fatih Ensari'ye sorun bu durumu en güzel kendisi açıklayacaktır.
Özet olarak Fifa ve diğer başarılı olduğumuz bireysel oyunlarda daha fazla oyuncu götürmeliyiz bu kontenjanı da hiç başarılı olamadığımız CS takımı götürmezsek sağlarız.
FOREVER FIFA |
| |
|
|
| Oyuncu |  | 14 Haziran 2006 12:53 %0 | |
|
bu yazından sonra cs cilerin gazabından kork derim ben =)
despot human |
| |
| Oyuncu |  | 15 Haziran 2006 18:20 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: xLo.VeNoM
bu yazından sonra cs cilerin gazabından kork derim ben =)
despot human
Cs'ciler adamın evini bile basarlar vallahi  |
| |
| Oyuncu |  | 16 Haziran 2006 00:26 (16/06/2006, 00:30) %0 | |
|
1. Bulgaristan yanlış örnek madem bu kadar iyi takip ediyorsunuz. Bulgaristandaki bireysel oyuncuların avrupada oynadığı takımlara bakın ondan sonra böyle bir mesaj yazalım bence..
Ben sadece "İnsomnia" diyorum heralde tek başına Turkiyedeki toplam galibiyet yüzdesinin 75 katını fln Bulgaristana sağlamış bir kişi ve daha bunun gibi yüzlerce var..
2. Counter-Strike online gaming in amiral gemisidir. Bunu tartışıcaksak bambaşka bir konuya gireriz heralde itiraz etme gafletinde bulunmazsınız. İtiraz etmeden önce sadece oyuncu populasyonunu kafanızda canlandırın. Bir internet sitesine fln bakmanıza gerek yok..
3 GF nedir?
Grand Final miş diğer mesajtan anladım  |
| |
| Oyuncu |  | 16 Haziran 2006 00:36 %0 | |
|
Bu arada sen Fıfa dısında her oyuna saldırmıssın Aom de 5 kişinin katılıp 1 kişinin gonderilmesi. CS nın başarısızlığı..
Wcg ye katılan oyuncu sayısı kaçtı ki?
Sanki 128 oyuncu katılıyor 1kişi çıkıyor ordan..
Ben bundan 1 sene önce Türkiyede Pro-Gaming i bitirdiler dediğimde bazıları bana saldırmışlardı buyrun işte
Ben şahsen wcg 2006 nında yapılacağına inanmıyorum.. |
| |
| Oyuncu |  | 26 Haziran 2006 03:20 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: pasa_net
Ewet CS turnuvası türkiye ayağı olmasın.CS yerine bireysel oyunlarda daha fazla yarışmacı götürürsek GF'a Türkiye daha başarılı ve ismini daha iyi bir şekilde duyurur.Bireysel oyunlarda daha fazla başarı elde ettiğimiz halde neden CS de takım götürmekte ısrarcı davranıyoruz.Çünkü katılım daha fazla diye bir cevap verilecek.İyide önemli olan nitelik mi nicelik mi sormak lazım?Bakın Bulgaristan mesela CS katılım fazla olmasına rağmen GF takım götürülmüyor.Bunun yerine bireysel oyunlarda oyuncu götürülüyor ve Türkiye'den istatistik olarak daha başarılı.İlk katıldığımız yıllarda hadi deneyimsizdik diyebiliriz.iLK DEFA KATILDIK İLK DEFA gf GÖRDÜK FALAN FİLAN AMA YIL 2005 HALA AYNI TAS AYNI HAMAM!!!
Türkiye CS'de ne kadar başarılı bir bakalım!!
Toplamda Counter Strike 3/11 (yapılan 11 maçta 3 galibiyet)
Topmlamda Fifa 9/22 (yapılan 22 maçta 9 galibiyet-2002 ve 2003 yıllarında 9 maçta sıfır galibiyet var ancak son 2 yılda 9 galibiyet var)
İstatiksel olarak spor oyunlarında(FIFA) yüzde 40'lık bir galibiyet yüzdemiz var ve biz hala Fifa'da(nüfusu 7 milyon olan bir Bulgaristan bile yıllardır 2 oyuncu götürürken ki galibiyet yüzdeleri %37 bizden bile düşük üstelik)Türkiye olarak FIFA'DA hep bir oyuncu götürmek yanlıştır!!!Heleki 2002 ve 2003 yıllarında GF çift kişil milli takım mücadelelerine bile FIFA'da katılamadık ülke olarak.Neden bunu Fatih Ensari'ye sorun bu durumu en güzel kendisi açıklayacaktır.
Özet olarak Fifa ve diğer başarılı olduğumuz bireysel oyunlarda daha fazla oyuncu götürmeliyiz bu kontenjanı da hiç başarılı olamadığımız CS takımı götürmezsek sağlarız.
FOREVER FIFA
çok önemli bi tartişma başlatmışsin aferin sana |
| |
| Oyuncu |  | 30 Haziran 2006 09:12 %0 | |
|
Kardeşim haklısın baq bu yazılarda hak veriyorum.Önemli olan her dalda başarı göstermektir.
Senin açtıgın bi forumla bu işler olmaz bi kere neyin ugraşındasın
Ayrıca bu oyuna yıllarını adıyanlar var belki bi kalemde silip nası atcaklar...!
Şaka gibi yazı yazmışın.Biz bu turnuvaları kişisel başarı için mi yapıyoruz...
Her yenilginin sonunda bi başarı vardır , bişeyler öğrenilir.Bak 3 defa kazandığımız maç var dışarda demek ki kazanabiliyoruz.İstersek devam ettirirsek daha da iyi olabiliriz belkide
Sana küçük bi örnek verim Sovyetler Birlği dağıldıktan sonra Ukrayna gibi küçük çapta bir devlet bağımsız oldu ve yıllarca futbolda bi başarı gösteremedi ama bak görüyosun bu yıllarda Dünya kupasında çeyrek finaldeler..Aynı şey Türk futbolunda da görüldü. |
| |
| Oyuncu |  | 30 Haziran 2006 19:53 %0 | |
|
katılıyorum kesinlikle dogru arkandayım yürübeeee  |
| |
| Oyuncu |  | 30 Haziran 2006 23:07 %0 | |
|
Eee sende silme işte cs cilerde silmesin işte..!
Kendi oyunlarımız ne alaka cs kenid oyunumuz diilmi
Seninkinden hangi sonuç çıkacak bakalım..! Sen dedin ya bunları kesin kaldırırlar 2 güne kalmaz cs turnuvaları biter Türkiyede hatta biras daha kas Dünyada da bitirmeye çalış..!
Ben 7 senemi verdim senin yalandan bi formun yeterli diil bunu silmeye ! |
| |
| Oyuncu |  | 01 Temmuz 2006 00:05 (01/07/2006, 00:38) %0 | |
|
Arkadaşlar cevaplamayın bu gereksiz başlığı artık; lütfen.
fifacı Oğuzhan |
| |
. |
| Oyuncu |  | 05 Temmuz 2006 00:34 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: alaslan88
Arkadaşlar cevaplamayın bu gereksiz başlığı artık; lütfen.
fifacı Oğuzhan
Benim yaptığım istatistik değil WCG resmi sitesinden alınan rakamlardır.Buna yorum yapmak elinizde ancak gereksiz UKALALIKLARa gerek yok!!!Oğuzhan daha saygılı olursan istediğin ve nelerin nasıl olduğunu bilmediğin sorularına cevap alırsın yoksa bu UKALALIĞIN ile bir yere varamazsın!!!
Kime ne yapmasını söylemek sana düşmez????Ukalalık yaparak eline sadece ıslak dilinin tadı geçer!!!
Gerekli olup olmadığına da sen karar vererek bir halt elde edemezsin!!!
ÖZELDEN ATTIĞIN MESAJ '' ben oğuzhan yeni buraya üye oldum ogrenmek istedigim mevzu fifa turnuvalarindan once ve sene içerisinde nasil fifa oynuyor sunuz ya da ne sekilde; yardimci olursaniz sevinirim''
Bir de hem bana özelde bu mesajı atıp peşinden benim forumda açtığım konuyu gereksiz görüp benden yardım istemen TEZAT!!!
Bak dalgana!!!
FOREVER FIFA |
| |
| Oyuncu |  | 05 Temmuz 2006 11:10 %0 | |
|
Benim yaptığım istatistik değil WCG resmi sitesinden alınan rakamlardır.Buna yorum yapmak elinizde ancak gereksiz UKALALIKLARa gerek yok!!!Oğuzhan daha saygılı olursan istediğin ve nelerin nasıl olduğunu bilmediğin sorularına cevap alırsın yoksa bu UKALALIĞIN ile bir yere varamazsın!!!
Kime ne yapmasını söylemek sana düşmez????Ukalalık yaparak eline sadece ıslak dilinin tadı geçer!!!
Gerekli olup olmadığına da sen karar vererek bir halt elde edemezsin!!!
ÖZELDEN ATTIĞIN MESAJ '' ben oğuzhan yeni buraya üye oldum ogrenmek istedigim mevzu fifa turnuvalarindan once ve sene içerisinde nasil fifa oynuyor sunuz ya da ne sekilde; yardimci olursaniz sevinirim''
Bir de hem bana özelde bu mesajı atıp peşinden benim forumda açtığım konuyu gereksiz görüp benden yardım istemen TEZAT!!!
Bak dalgana!!!
FOREVER FIFA
sana attığım özel mesajla bu olayın ne alakası var onu hala çözebilmiş değilim.yeni on-line oynayacağım için sana sordum.bu başkasına da olabilirdi.şimdi sen counter turnuvası yapılmasın diyosunda bu işe emek verenler nolucak ya da ne halt yiyecek.bu sene italya da başarılı olurlarsa asıl bensenin ne halt yiyeceğini merak ediyorum.ukalalık diyosun da kendi fikrini söylemek mi ukalalık?özel attığım mesajı foruma getirmek ne kadar etik onu da çok merak ediyorum??? |
| |
| Oyuncu |  | 05 Temmuz 2006 15:02 %0 | |
|
| Moruk yani 1 yerden yapmaya calsiiyorlar siz bir yerden yikmaya calisiorsunuz, Cs olmasa olmaz ama senide anliyorum, 5v5 takim olan 5 kisi olarak yenmenin veya yenilmenin tadini hic almamis ve alamiycakmis birisin sanirim , Turk takimlarin basarisizlik sebepleri belli o konu ayni bisey , maalesef kisisel kabiliyet Cs gibi oyunlarda 2. Plan o bakimdan deisik bir kategori bu olmassa olmaz.. XD |
| |
| Oyuncu |  | 07 Temmuz 2006 20:13 %0 | |
|
| CS, gaming camiasının gördüğü en iyi oyundur. Ülkemizde futbolun yeri neyse, dünyada we türkiyede CS'nin yeri odur. Yaw, CS'ye katılmama fikri bile saçmalık . Heralde senin kafan güzeldi bunu yazarken |
| |
| Oyuncu |  | 07 Temmuz 2006 23:17 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: NuNdu
CS, gaming camiasının gördüğü en iyi oyundur. Ülkemizde futbolun yeri neyse, dünyada we türkiyede CS'nin yeri odur. Yaw, CS'ye katılmama fikri bile saçmalık . Heralde senin kafan güzeldi bunu yazarken
WCG katılan ülkelerin takımların listesine bir bakın.2 yıl üstüste bu kadar başarısız olduktan sonra bir daha Cs TAKIM GÖNDERİP BİZİM GİBİ REZİL OLMUŞLAR MI???
CS Lan oyunlarda bir idoldür.Ancak bu demek değil ki biz bu oyuında iyiyiz aksine WCG en başarısız 4 ülkesinden biriyiz bu oyunda.Dedikoduyla değil de biraz wcg sitesine girinde istatistiklere bakın.Pro gamer olmak ısrarla başarısız olduğumuz bir oyunda başarıyı yakalamaya çalışmak değil başarlı olduğumuz bireysel oyunlarda gelişmektir.Ülkemize ayrılan SINIRLI SAYIDA KONTENJANIDA CS takımı ile(5 kişi) doldurmak sonrada başarısız olup ülkeye dönmek değildir.Her zaman yapılmasa da bir defa da olsa bir sene CS takımı yerine bireysel oyunlardan 5 ayrı kişiyi götürürsek ne demek istediğimi anlarsınız.
CS WCG 2002 KATILAN 36 ÜLKEDE 35.OLMUŞUZ.
CS WCG 2003 KATILAN 46 ÜLKEDE 40.OLMUŞUZ(WCG GÖRE 5 SIRA DÜŞMÜŞÜZ-WCG SİTESİNDE 5 SIRLAMA İNDİĞİMİZ YAZMAKTADIR)
WCG DE BIR DE FIFA SIRALAMASINA BAKALIM
FIFA 2002-2005 KADAR TOPLAMA ISTATISTIKLERDE 50 ÜLKEDE 19.SIRADAYIZ
UNREAL DA 47 ÜLKEDE YİNE 19.SIRADAYIZ
ÇOK AZ KATILMAMIZA RAĞMEN NFS DE BİLE 45 ÜLKEDE 29.SIRADAYIZ.
CS HER SENE KATILDIĞIMIZDA SIRLAMADA AKSİNE GERİYE DOĞRU BİR İNİŞ VARKEN BİREYSEL OYUNLARDA AKSİNE BİR İLERLEME DURUMU VAR.HER ZAMANA OLMASADA BİR DEFA BU YAZDIĞIM OLAY OLSA BAŞARININ NE OLDUĞUNU ÜLKE OLARAK GÖRECEĞİZ.
SADECE WCG Turnuvası ile de bu olmaz.Pro gamer olayı Türkiye'de olmasa da line olarak yapılmalı.
Kafası GÜZEL OLAN ARKADAŞLAR AYIKKEN BİR ZAHMET WCG SİTESİNE BİR BAKSINLAR VE ANLASINLAR REZALETİ!!!
ÖYLE AÇ TAVUK MİSALİ KENDİLERİNİ KANDIRARAK NEREYE KADAR GİDECEKLERİNİ GÖRSÜNLER!!!
FOREVER FIFA |
| |
| Oyuncu |  | 12 Temmuz 2006 23:27 %0 | |
|
WCG katılan ülkelerin takımların listesine bir bakın.2 yıl üstüste bu kadar başarısız olduktan sonra bir daha Cs TAKIM GÖNDERİP BİZİM GİBİ REZİL OLMUŞLAR MI???
CS Lan oyunlarda bir idoldür.Ancak bu demek değil ki biz bu oyuında iyiyiz aksine WCG en başarısız 4 ülkesinden biriyiz bu oyunda.Dedikoduyla değil de biraz wcg sitesine girinde istatistiklere bakın.Pro gamer olmak ısrarla başarısız olduğumuz bir oyunda başarıyı yakalamaya çalışmak değil başarlı olduğumuz bireysel oyunlarda gelişmektir.Ülkemize ayrılan SINIRLI SAYIDA KONTENJANIDA CS takımı ile(5 kişi) doldurmak sonrada başarısız olup ülkeye dönmek değildir.Her zaman yapılmasa da bir defa da olsa bir sene CS takımı yerine bireysel oyunlardan 5 ayrı kişiyi götürürsek ne demek istediğimi anlarsınız.
CS WCG 2002 KATILAN 36 ÜLKEDE 35.OLMUŞUZ.
CS WCG 2003 KATILAN 46 ÜLKEDE 40.OLMUŞUZ(WCG GÖRE 5 SIRA DÜŞMÜŞÜZ-WCG SİTESİNDE 5 SIRLAMA İNDİĞİMİZ YAZMAKTADIR)
WCG DE BIR DE FIFA SIRALAMASINA BAKALIM
FIFA 2002-2005 KADAR TOPLAMA ISTATISTIKLERDE 50 ÜLKEDE 19.SIRADAYIZ
UNREAL DA 47 ÜLKEDE YİNE 19.SIRADAYIZ
ÇOK AZ KATILMAMIZA RAĞMEN NFS DE BİLE 45 ÜLKEDE 29.SIRADAYIZ.
CS HER SENE KATILDIĞIMIZDA SIRLAMADA AKSİNE GERİYE DOĞRU BİR İNİŞ VARKEN BİREYSEL OYUNLARDA AKSİNE BİR İLERLEME DURUMU VAR.HER ZAMANA OLMASADA BİR DEFA BU YAZDIĞIM OLAY OLSA BAŞARININ NE OLDUĞUNU ÜLKE OLARAK GÖRECEĞİZ.
SADECE WCG Turnuvası ile de bu olmaz.Pro gamer olayı Türkiye'de olmasa da line olarak yapılmalı.
Kafası GÜZEL OLAN ARKADAŞLAR AYIKKEN BİR ZAHMET WCG SİTESİNE BİR BAKSINLAR VE ANLASINLAR REZALETİ!!!
ÖYLE AÇ TAVUK MİSALİ KENDİLERİNİ KANDIRARAK NEREYE KADAR GİDECEKLERİNİ GÖRSÜNLER!!!
FOREVER FIFA
CS ci değilim ve CS adına Türkiye'de neler oluyor neredeyse hiç bilgim yok ancak en azından uluslararası turnuva tecrübesinden hiç bir oyunun oyuncularının (eğer varsalar ve kendilerini ciddi bir şekilde belli ediyorsalar) mahrum edilmemesi gerektiğini düşünüyorum.
Kısıtlı bir kontenjanımız niye var, niye sadece 3 oyundan oyuncu yolluyoruz o da ayrı bir tartışma mevzusu aslında. (sonuç alınma olasılığı çok düşük olsa da. ) |
| |
| Oyuncu |  | 14 Temmuz 2006 16:22 %0 | |
|
takım oynunda herkesin beynını yonetemezsin , uyusmazsa yapamazsın. takım uyusur zamanlar sartlar uyusmaz cok fazla dezavantajı var özellikle türkiyede.
bireysel oyunlarda tek sensin neysen o sun yaparsan yaparsın yapamazsan yapamazsın.
farklilik bundan |
| |
| Oyuncu |  | 14 Temmuz 2006 16:23 %0 | |
|
bravo pasa_net sende haklısın
fuck all those teamkillers |
| |
| Oyuncu |  | 14 Temmuz 2006 16:30 (14/07/2006, 16:33) %0 | |
|
| madem cs tecruben yok hayatında bıkere bıle cs oynamadın belkıde turkıyede yapılan calısmalardan turnlardan vsvsvs haberın yok ne gelıpte buraya salakca bı topıc acıyosun. neyse bısey demıyecem cocukluguna verıyorum yakında super marıo WCG cıkar katılırsın.. |
| |
| Oyuncu |  | 14 Temmuz 2006 16:55 %2 | |
|
bu istatisliklere gore olmasin demesi makul , ve haklida madem bu kdr kotu sonuclar war ortada , 5 kisik kontenjanda baskalarida gidebilir ki bu son okudugum istatisliklere bakarsak cok da guzel bir dusunce(Turkiyede yabanci ulkeden oyuncularl ile hergun duzenli mach yapip kendini gelistirmeye calismayan Cs klanlari olmamasi fikrimin bu yonde deismesine neden oldu), Madem hedef kazanmak , galibiyet almak oldukca hakli bir gorus , Hatta hemen olsun. Olucak mi ? Yapilcakmi ? soyleyin bakalim cvp vericekler mi ? sesiniz onlarin yanina kdr gidicek mi ? ilgilenilcekmi ? ben soyliyim Hayir...
@kucumsediniz Bulgaristan her yil Wcg de cesitli dallarda iyi basarilar yakaliyor bize oranla , 7m nufuslu Bg bunlari yapiyor biz neden yapamiyoruz diyorsunuz. Ben su an Bg yasiyorum. Unlu oyuncularin bulundugu cafelere takiliyorum , utanmadan izliyorumda adamlari. Gunde min 4. saat basarili olmak istedikleri dalda antrenman niteliginde oyun oyniyorlar. Unlu Net Cafe zincirleri war, Duzenli Turnuvalar duzenleniyor hep gelismek adina biseyler yapiliyor. PL cafe zinciri Genelde CS de basari yakalatmak icin kurulmus bir yer , oyunculara her turlu destegi veriyorlar , DOom da ayni sekilde.
+ Size en basitinden bir dergnin arka kapaginda gordum `WCG` reklamindan bahsedeyim. tum Arka Sayf Sloganda su : `Hayatinin oyununu oynamaya hazirmisin?` sadece 18 sponsorlari war, 9 tanesi Devlet bazli sirketler orn , bizim telekom vs gibi. 9 taneside ozel sirket vs vs vs ,. Yani adamlarda onemseme war . Afedersiniz ben Turkiye de ProOyun adina ileri bir noktaya kolay kolay gelinecegine inanmiyorum + organizatorlerdeki bu yavas calisma flm goz alinirsa , PC yi bile yeni gormus bir afrikali bizi bir oyunda rahat rahat tokatlar gider |
| |
| Oyuncu |  | 15 Temmuz 2006 17:16 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: xclusiveE
madem cs tecruben yok hayatında bıkere bıle cs oynamadın belkıde turkıyede yapılan calısmalardan turnlardan vsvsvs haberın yok ne gelıpte buraya salakca bı topıc acıyosun. neyse bısey demıyecem cocukluguna verıyorum yakında super marıo WCG cıkar katılırsın..
BİRADER CS TECRUBEM OLMADIGINI VEYA CS OYNAMADIGIMI NEREDEN UYDURDUN.HA SEN MUNECCIMLE YAKIN ILISKIDEYSEN O AYRI.ANCAK CS 1999 YILINDA DAHA TR DE TURNUVA WCG ORTADA YOK IKEN ALMANYA DA CS TURNUVALARI YAPILIYORDU.(PCGAMER CS 1.3 GERAMANY)
YAPILAN CALISMALARDAN HABERIN YOK FALAN YAZMISSIN BUNUDA MUNECCIM IZAH ETTI GALIBA SANA.ANCAK zero_heat falan cs oynuyorken bizde istanbulda kasıyorduk.Lan partylerini bırak online da party server kurduk.Hatta daha Türkiye'de WCG ORGANİZASYONU nedir bilinmezken Level'e(tuğbek)epey mail attık ve sonunda Level CS turnuvası yapıldı.Ancak zoraki ,illaki başarılı olamadığımız bir oyunda ısrar etmek sadece WCG KONTENJANIMIZI DOLDURMAKTAN ÖTEYE GİTMEZ.Önce online ve avrupada lan partylerine katılarak bir tecrübe yakalamak.
Bireysel oyunlarda WCG BAŞARILI OLDUĞUMUZ ORTADA.
Sna bir abi nasihatı vakitsiz konuşma!!!BAK DALGANA SANA KEMİK ATAN OLMADI BU MEVZUDA...GOCUNMANA GEREK YOKQ!!!
FOREVER FIFA |
| |
| Oyuncu |  | 15 Temmuz 2006 20:19 %0 | |
|
| IYIMI$ |
| |
| Oyuncu |  | 17 Temmuz 2006 16:06 %2 | |
|
way be bravo sana. Madem o kdr biliyosun bu oyun camiasini, sunu da iyi bilirsin. SK, NiP, 4Kings gibi takimlar sadece we sadece Cs ile unlu oldu, Fatal1ty bile. Hatta su an yanimda SK.bds war we ona da ne dedigini anlattim, .otu ile guluyo sana su an. Sen bu kafayla gidersen, WCG, CPL, ESL de mario bile oynayamazsin
NOT: Su an turkiyede olmadigindan, bazi harfleri yazamiorm. |
| |
| Oyuncu |  | 18 Temmuz 2006 00:33 %0 | |
|
sen hiç merak etme biz gayet iyi okuyabiliyoruz....
Team-Dignitas Team.Turkey FIFA Player
*** www.team-dignitas.org ***
*** www.sapphiretech.com *** |
| |
| Oyuncu |  | 18 Temmuz 2006 19:50 %0 | |
|
| Somb, sen katilcan di mi kesinlikle WCG'ye ? |
| |
| |