| Yazar | Konu: [mıt] klanı rezaleti (osn göreve...) |
| Oyuncu |  | 10 Haziran 2006 20:03 %0 | |
|
dün akşam 20:45-21:45 arasında PAM 10 sunucusunda olan rezaleti sizlerle paylaşmak istiyorum ki herkes kimin ne oldugun biraz tanısın istedim! Ayrıca bütün ss ler de destek kısmına gönderildi. Abartısız bir şekilde elimde küfür argo ve hakaret içeren 50 tane ss var hepsi de [MIT] clanının farklı üyelerine ait o kadar hakarete karşı sogukkanlılıgımı korudum ve herşeyi belgeledim. Adamlar OSN ye bile kısaltma küfürlerle hakaret ettiler (buna bizim dilimizde yemek yedigi tabaga pislemek diyoruz) Şahsıma takımımıza gelen gidene hakaretler ve uygunsuz davranışlarda bulunuldu. Ayrıca bu sunucuda o saatlerde VOTE açık bırakıp giden console u da kınıyorum çünkü bundan faydalanıp arkadaşlar ben dahil birçok kişiyi oyundan oylama yöntemiyle atmaya kalktılar bende bu hakkın sadece sunucu sahbinde oldugunu düşünüyorum ve beni, birkaşısını bu şekilde üstünlük kurdugunu zanneden kimselerin oyundan çıkmaya zorlamasını da hazmedemiyorum hepsinden öte OSN ye bile hakaret etme cüretini kendinde bulan arkadaşların hepsinin OSN den süresiz bi şekilde uzaklaştırılmadıkça bu olayın gönüllerde kapanmayacagını düşnüyorum....
bütün bunları belgeleme konusunda da sizlere download linki vereyim tüm ss leri kendi gözlerinizle inceleyin o saatlerde o sunucuda olan ve dediklerimde en ufak bi yanlış oldugun idda eden varsa alın size olayın kanıtları!
http://rapidshare.de/files/22705398/MITclan_SSleri.rar.html |
| |
|
|
| Binbaşı |  | 10 Haziran 2006 20:09 %0 | |
|
Böyle kişileri değil osn'den atmak sürgüne göndereceksin sürgüne! |
| |
| Oyuncu |  | 10 Haziran 2006 20:10 %0 | |
|
| solesene kimler kufur etti M.I.T lardan |
| |
| Binbaşı |  | 10 Haziran 2006 20:10 %0 | |
|
| Bende darth arkadaşıma katılıyorum. Bende bu arkadaşların küfür ettiklerine daha önceden şahit oldum. Lütfen gereken yapılsın. Bunlar gibiler yüzünden osn'ye sadece geceleri giriyorumki adam gibi oyun oynayalım. Bunlar gibileri dışlamazsak hepimizin başına gelicektir böyle olaylar, hep birlikte dur diyelim lütfen. |
| |
| Oyuncu |  | 10 Haziran 2006 20:11 %0 | |
|
| ss lerde küfür edenlerin hepsinin ismi yazıyo |
| |
| Oyuncu |  | 10 Haziran 2006 20:14 %0 | |
|
| Yorum bile yapamıyorum ayıp ettiniz M.I.T liler olmadı yakışmadı cezasını çekeceksiniz suçlusunuz... |
| |
| Oyuncu |  | 10 Haziran 2006 20:18 %0 | |
|
| Kufuru bızLerden cok sevdıqınızı bu msjLa cok daha quzeL acıkLamıssın bıze tabırı caızse arı kovanına comak sokupta kızdıran tabıkı kendımızdık sızLerden hıc bı cvp aLmadık kendı kendımıze kufur etmeye basLadıq bes beLLı santaj oLmus senınkı... |
| |
| Oyuncu |  | 10 Haziran 2006 20:20 %0 | |
|
| size oyun icinde cevap da verdik istersen onun da ss lerini göndereyim... peki o zaman ne diyeceksiniz!!! O kadar küfürü ediyosun sonra gelip bi de şantaj diyosun insan ÖZÜR DİLEMEYİ ögrenmeli önce |
| |
| Oyuncu |  | 10 Haziran 2006 20:38 %0 | |
|
| darth arkadaşıma kesinlikle katılıyorum o gece bütün TAS klanı ve diğer kişilerle şahidiz. Bu olaylar için OSN nin gereğini yapmasını dileriz. |
| |
| Albay |  | 10 Haziran 2006 20:47 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: kolega41
solesene kimler kufur etti M.I.T lardan
Onu bize deil sizin klandakilere sor!!! Ayrıca burdan adminlere sesleniyorum; ya vote olayını kapatın ya da boyle insancıkları banleyin!!! Seçim sizin; Saygılar.... |
| |
. |
| Oyuncu |  | 10 Haziran 2006 20:54 %0 | |
|
| ben kufur edeni dirak ss alıp osn ye sikayet ediom zaten bolelerini kokunu kurutcaz.. |
| |
| Oyuncu |  | 10 Haziran 2006 21:04 %0 | |
|
| darthı sonuna kadar haklı buluyorum..[mıt] klanından birkaç kendini bilmezlerin cezasını çekmesi gerekir.!!! |
| |
| Oyuncu |  | 10 Haziran 2006 21:42 %0 | |
|
ayip ayip. lol
http://img101.imageshack.us/img101/9003/mit0dc.jpg
http://img114.imageshack.us/img114/5083/cod21co9xv.jpg
http://img520.imageshack.us/img520/6471/adsz2ge.jpg
|
| |
| Oyuncu |  | 10 Haziran 2006 21:47 (10/06/2006, 21:50) %0 | |
|
/ \
|
|
buna ancak muhahahha zuahahha ve assadjasfdafjas denebilir  |
| |
| Oyuncu |  | 10 Haziran 2006 21:51 %0 | |
|
evet disiplinleri dillerine vurmuş (bu arada güzel bir nokta tebrik ederim )
alıntı: Gönderen: Dewotee
ayip ayip. lol http://img101.imageshack.us/img101/9003/mit0dc.jpg
http://img114.imageshack.us/img114/5083/cod21co9xv.jpg
http://img520.imageshack.us/img520/6471/adsz2ge.jpg
|
| |
| Oyuncu |  | 10 Haziran 2006 22:18 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: [TAS]Darth
dün akşam 20:45-21:45 arasında PAM 10 sunucusunda olan rezaleti sizlerle paylaşmak istiyorum ki herkes kimin ne oldugun biraz tanısın istedim! Ayrıca bütün ss ler de destek kısmına gönderildi. Abartısız bir şekilde elimde küfür argo ve hakaret içeren 50 tane ss var hepsi de [MIT] clanının farklı üyelerine ait o kadar hakarete karşı sogukkanlılıgımı korudum ve herşeyi belgeledim. Adamlar OSN ye bile kısaltma küfürlerle hakaret ettiler (buna bizim dilimizde yemek yedigi tabaga pislemek diyoruz) Şahsıma takımımıza gelen gidene hakaretler ve uygunsuz davranışlarda bulunuldu. Ayrıca bu sunucuda o saatlerde VOTE açık bırakıp giden console u da kınıyorum çünkü bundan faydalanıp arkadaşlar ben dahil birçok kişiyi oyundan oylama yöntemiyle atmaya kalktılar bende bu hakkın sadece sunucu sahbinde oldugunu düşünüyorum ve beni, birkaşısını bu şekilde üstünlük kurdugunu zanneden kimselerin oyundan çıkmaya zorlamasını da hazmedemiyorum hepsinden öte OSN ye bile hakaret etme cüretini kendinde bulan arkadaşların hepsinin OSN den süresiz bi şekilde uzaklaştırılmadıkça bu olayın gönüllerde kapanmayacagını düşnüyorum....
bütün bunları belgeleme konusunda da sizlere download linki vereyim tüm ss leri kendi gözlerinizle inceleyin o saatlerde o sunucuda olan ve dediklerimde en ufak bi yanlış oldugun idda eden varsa alın size olayın kanıtları!
http://rapidshare.de/files/22705398/MITclan_SSleri.rar.html
bende server daydım ama hiç küfür olduğunu hatırlamıom zaten etmişlerse bile kendi kendine etmişler bundan kimseye zarar yoq ki... |
| |
| Oyuncu |  | 10 Haziran 2006 22:21 %0 | |
|
yazıda diyoki heryere herkese küfür ettiler sen diyosunki ettiylerse de kendi kendilerine etmişlerdir yani yorum yapılacak gibi değil  |
| |
| Yüzbaşı |  | 10 Haziran 2006 22:25 %0 | |
|
| yürüyünlan sizededik berabert maç yapalimsiz kabul ettininz herkezi yollayabiliriz dedik sizde tmm diyip admalari çagirdiniz biz ygeleni yollamaya basliyinca niye kayitlari aldiniz ondan öncekiilerini niye almadiniz sizden adam olmaz olum sizin gibi TÜRK olmaz siz buraya utanmadan geldiniz bide bizi şikayet eediyonuz YAZİKLAR OLSUN SİZE TAS MİŞ |
| |
| Yüzbaşı |  | 10 Haziran 2006 22:31 %0 | |
|
| MORUK BİDE BİSE DİYECEM : KOR MÜSÜN O MIT DEGİL MİT KOR BİDE BU BİZİM SUCUMUZ DEGİL SİTENİN SORUMSUZLUGU VOTEYİ AÇİK BİRAKMAMALİ ONLARİN SORUMSUZLUGU BİZİ SUÇLAMAYİN |
| |
| Oyuncu |  | 10 Haziran 2006 22:51 %0 | |
|
| vote'yi her açık bulan sizin yaptığınızı yaparsa artık gerisini siz düşünün... bu yaptıgınız utanmazlığın arkasında duruyosunuz ya helal olsun size.!!! |
| |
| Oyuncu |  | 10 Haziran 2006 22:57 %0 | |
|
| Nasıl olmus yaw |
| |
| Binbaşı |  | 10 Haziran 2006 23:19 (11/06/2006, 00:25) %0 | |
|
O sırada ben de oyundaydım bende de yaklaşık olarak 30 adet ss mevcut.Her türlü küfüre rağmen tas clanı seviyesini kesinlikle bozmadı ve son derece soğukkanlı davrandılar ama mit clanının artık sanki msn ortamındaymış gibi rahatça ettiği küfürler ve bunun yaklaşık yarım saat sürmesi ne kadar seviyeli olduklarını ortaya koydu.
Bugün bu ssleri online destek ile yönetime ulaştırdım.Ayrıca yaptırım olarak ne uygulandığını da sordum ama sadece gereken yaptırım uygulanmıştır denerek cevap verildi.son olarak
OSN SERVERLARINDA BU TARZ OYUNCULARI SÜRESİZ OLARAK İSTEMİYORUZ.BUNU YAPAN ZİHNİYET DEĞİŞMEZ ÇÜNKÜ |
| |
| Oyuncu |  | 11 Haziran 2006 00:09 (11/06/2006, 00:15) %0 | |
|
| TÜRK olamaz, moruk, yürüyün lan ,bizmi açtık vote u,TAS MİS gibi laflar la hala tartışma seviyenizi gösteriyorsun umarım bunlar o gün söyledikleriniz hakkında bazı fikirler yaratır okuyanların kafasında.... yazık yazık ! |
| |
| Oyuncu |  | 11 Haziran 2006 00:11 (11/06/2006, 00:14) %0 | |
|
alıntı: Gönderen: ^1overdose
yani biz aslında sizle iyi anlaşırdık bilenler bilir ama o gün girdim server a gerçekten bizimkilere çok ayıp ettiniz o adamlar basit bişi için o kadar laf etmezlerdi.Çok zorladınız dediğiniz şeylerde ortada hala inkar edip bize çamur atıyonuz
|
| |
| Albay |  | 11 Haziran 2006 03:37 %0 | |
|
taş klanını herkes tanır tertemiz insanlardır ve bi şikayetleri varsa kesin bunda gerçeklik payı yüksektir...ve bu arkadaşlarımı kızdıran varsa bizde karşıyız m-valor olarak...KÜFÜR EDENLERİN NİCKLERİNİ BURDA YAZINKİ CÜMLE ALEM TANISIN BEN ÖLE YAPIYORUM ARTIKK
CLANiMiN ÜyELeRi TaŞtAn,RUS ÇıKaRdı BiZi bİzİ bAşTaN :) |
| |
| |