|
|
 | Alana Geri Dön |
|
| Yazar | Konu: Wow sunucusu | | Oyuncu |  | 09 Haziran 2006 15:13 %0 | |
| | Cok merak ediyorum bu kadar basarlı calısan 1 cok serverın yanına Oynasana.com 1 de WoW sunucusu eklemeyi düşünmüyor mu ?? | | | |
| | Oyuncu |  | 09 Haziran 2006 16:19 %0 | |
| alıntı: Gönderen: aydnz
Cok merak ediyorum bu kadar basarlı calısan 1 cok serverın yanına Oynasana.com 1 de WoW sunucusu eklemeyi düşünmüyor mu ??
Yasal değil diye girişmiyor olabilirler ancak bildiğim kadarıyla PvPGN yazılımı yasal bir yazılım, dolayısıyla Oynasana.com'un sunucu açmasının bir sorun çıkaracağını (Blizzard firması açısından) zannetmiyorum. | | |  Albay |  | 09 Haziran 2006 16:52 %0 | |
| | PvPGN battle.net emülatörü, yasal olsa bile onunla WoW serverı açılmaz. | | | | Oyuncu |  | 09 Haziran 2006 17:53 %0 | |
| alıntı: Gönderen: grynn
PvPGN battle.net emülatörü, yasal olsa bile onunla WoW serverı açılmaz.
WoW sunucusuna uyarlanabilir pekala. | | |  Albay |  | 09 Haziran 2006 17:57 %0 | |
| | WoW sunucusuna uyarlanamaz, WoW tamamen illegal olan başka bir emülatör kullanıyor, zaten WoW'un kolpa serverı tamamen gereksiz bir şey, UO oynayın daha iyi orijinal WoW alacak durumunuz yoksa.. | | | | Oyuncu |  | 10 Haziran 2006 13:20 %0 | |
| alıntı: Gönderen: grynn
WoW sunucusuna uyarlanamaz, WoW tamamen illegal olan başka bir emülatör kullanıyor, zaten WoW'un kolpa serverı tamamen gereksiz bir şey, UO oynayın daha iyi orijinal WoW alacak durumunuz yoksa..
Uzun yıllar zaten Ultima oynadım ve WoW oynamak istiyorum bu yapan 1 kaç tane Türk serverı var zaten Oynasana.com da pekala sağlam 1 server acabilir,aslında 1 admin bu konuda acıklama yapabilir. | | |  Albay |  | 10 Haziran 2006 18:54 %0 | |
| | Sanane zamanında korsan CS serverları yüzünden Esen Elektronik (Vivendi TR distribütörü) dava açmış ve kazanarak büyük bir maddi tazminat almıştı SNN yani OSN'den, aynı zamanda Blizzard distribütörü olan Esen yine böyle bir şey olursa artık ne yapar bilmiyorum, fakat OSN bunu göze alamaz zaten yapmaz böyle bir şey, çünkü kolpa MMO serverlarından adam gibi bir şey olmadığını biliyorlar (bkz: SNN UO World ve kapanma nedeni: dövüşlü chat), onun için sen ya UO'na dön ya da başka bir kolpa WoW serverına bak derim. Tabii en güzeli orijinal WoW oynamak ama paran yoksa olmaz doğal olarak.. | | | | |
|
|
|
|
|
|