Winning Eleven 10, 27 Nisan Perşembe günü Japonya'da Japonca olarak satışa sunuldu.
28 Nisan günü ise ingilizce versiyonu korsan gruplar tarafından çıkarıldı.
Yeni hareketleri, yeni takımlar, International Challenge adında yeni bir oyun modu gibi farklılıkları var WE 9'dan. ( bir de lisanslı klüpler var yani, oyuncuların isimleri artık abuk sabuk olmayacak PES 6'da )
Online Oyun desteği konusunda ve PC çıkış tarihi hakkında henüz bir bilgi yok.
Güncelleme: PES 6 ise 10-12 Mayıs tarihleri arasında Los Angeles'da gerçekleşecek E3 oyun fuarında tanıtılacak.
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.
alıntı:Gönderen: Hush
Winning Eleven 10, 27 Nisan Perşembe günü Japonya'da Japonca olarak satışa sunuldu.
28 Nisan günü ise ingilizce versiyonu korsan gruplar tarafından çıkarıldı.
Yeni hareketleri, yeni takımlar, International Challenge adında yeni bir oyun modu gibi farklılıkları var WE 9'dan. ( bir de lisanslı klüpler var yani, oyuncuların isimleri artık abuk sabuk olmayacak PES 6'da )
Online Oyun desteği konusunda ve PC çıkış tarihi hakkında henüz bir bilgi yok.
Güncelleme: PES 6 ise 10-12 Mayıs tarihleri arasında Los Angeles'da gerçekleşecek E3 oyun fuarında tanıtılacak.
ben wining elevel 10 pps ıcın cıktıhını bılıyorum suanda cafede eleven 10 kullanıyorum bu nasıL bır cd sızın demenıze gore daha pıyasaya surulmemıs burda turkce versıyonu bıle var..:? SAKARYA ''''MERKEZ^^ KAFASINA% GORE%HERKEZ;)
%100 SAKARYALI
winning eleven 10 un şutlarını beğenmiyolar uzaktan pek güzel olmuyo ama yakından shevchenko gibi futbolcularla gol kaçırmak çok zor bi de 3 yıldızda 10 tane gol atıyosun we 9 dan sonra aşırı kolay olmuş o yüzden 4 ya da 5 yıldız en iyisi ama yine de helal şu japonlara 10 yıldır götürüyolar şu işi
arkadaslar yardım lütfen1: win 10 da yapay zeka ayarı nerden yapılıyor 2:en iyi ülke hangisi birezilya haric cünkü rakibim birezilyayla oynuyor 3irde rakibim cok rahat adam geciyor ben bunu yapamıyorum mesela topu sürerken topu öne doğru acabiliyor ayağından acıyor yani lütfen bana bunla bas etmenin yolunu öğretin.simdiden tesekkürler..