Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
09/01/09 10:35 Toplam 41 oyuncu 47 sunucu 481 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Devasa Online Oyunlar » World of Warcraft
Alana Geri Dön
Yazar

Konu: World of warcraft nasıl bir oyun?düşünceleriniz neler?

DgZ.NaMcHo
Oyuncu
28 Mayıs 2006 10:16 %0
Bu aslında kisiden kisiye deisir
Mesela ben bi ara Knight online oynuyodum ama 2 ayda sıkıldım bıraktım .

bigtiger
Oyuncu
28 Mayıs 2006 11:54 %0
wow bence çok ama çok güzel. bir oyun.
şu anda dünyada 10 milyon[offical serverlerde] oynayını var.
eger wow dan gerçekten zevk almak istiyorsan oyunu orjinal oyna.

Ordin_Frostban3
Oyuncu
28 Mayıs 2006 17:06 %0
wow wow wow! bizim cafede 2 tane orjinal var. çoluk cocuk, büyükler filan herkes oynuyor günde 15 saat. sevgili kafe sahibimiz 3 adet daha almayı düşünüyor ama bulamıyor ne yazıkki...

işte wow böle bi oyun...

mSv.TricKy
Oyuncu
29 Mayıs 2006 23:02 %0
Abi oyun güzel olmasına güzel hatta cok güzelde bi baslarsan hayatın kayar sosyal hayat die bise kalmaz.. piyasa yapmaya ana base'e gidersin anca elflerle sewisirsin.. oynadıgın ırkdan bi yaratık olup cıkıosun bi zaman sora cok tanıdıım war o oyuna ruhunu satan.. yine senin tercihinde bu sözlerimi dikkate al plz hf...

[GX]Bortu

Moderatör
02 Haziran 2006 07:12 %0
Biraz geç bi cevap oldu ama kusura bakma
Aslında olay sana bakıyor. Kendini kaptırırsan batıyosun iyice oyuna. Başlarda iken "dur bi lvl daha atliyim" yada "şu questide bitireyim" derken saatlerce başında bekliyosun. Günde 3 saat diye başlayıp 6-7 hatta 10 saat başında kalabiliyosun. Ama istersen kendini frenleyedebilirsin. Ben başla yada başlama demicem nede olsa kendi seçimin. İradene güvenebiliyosan sorun yok zaten

GameX forever

Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

RazoRBlades
Oyuncu
02 Haziran 2006 17:14 %0
börtüye katılıyorum günde 1-2 saat oynayınca ilaç etkisi bırakıyo insanda böle huzur rahatlamışlık falan

I'm elected electric spy
I'm protected electric eye
http://www.baal.com.tr.tc

OymanTheSugo
Oyuncu
02 Haziran 2006 19:54 %0
Wc ile Wow arasındaki en bariz fark.
-Wc 'de birisine yenilice yada canın sıkılınca kalkıyorsun makinan başından pek sorun olmuyor.
-Wowda ise genelde şu diyolaglar oluyor. 'Abi şu questide yapayım sonra bir 8 saatlik raidim var onuda bitireyim bide 2saat duel takılayım ondan sonra geliyorum'.

1ncubus
Oyuncu
02 Haziran 2006 20:22 %0
alıntı:
Gönderen: OymanTheSugo
Wc ile Wow arasındaki en bariz fark.
-Wc 'de birisine yenilice yada canın sıkılınca kalkıyorsun makinan başından pek sorun olmuyor.

Ben warcraftta yenene kadar oynuyorum,bazen saatler suruyor...yenildikce oynayasım geliyor

timsah54
Oyuncu
03 Haziran 2006 14:06 %0
Aslında sosyal hayatLa wow u dengeLemek senin eLinde BeLLi bi süre quest kasarsın LvL 60 olduktan sonra iyi bi guild buLursun aksamLarı raidini yaparsın sonradan raidler zamanLa seni sıkar bu sefer de PvP ye baslarsın PvP de de High Warlord faLan oLdun mu o da sıkar sonra oyunu bırakırsın ama bu asamalardan gecmek baya uzun ve bu asamalardan gectikten sonra oyunu bırakırsan hayatında bi bosLuk oLuo arkadaslarınLa faLan konusurken iLLa konu WoW'a faLan sıcrıO.Ama her seye ragmen dünyanın en zevkLi oyunu.

Sayfa: « 1 »
Alana Geri Dön

Reklam: