Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
09/01/09 10:24 Toplam 33 oyuncu 47 sunucu 502 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Half-Life » Harita, Model
Alana Geri Dön
Yazar

Konu: Harita sorunu

darkblue83
Oyuncu
26 Mayıs 2006 20:42 %0
Ben arkadaşlarımla oynamak için hammer editor ile harita yaptım fakat ben bu haritayı .map dosyasından .bsp ye çeviremiyorum.
winbspc

[img]http://img210.imageshack.us/img210/4361/hata0jn.jpg[/img]

hatasını veriyor.
Nerede hata yapmış olabilirim?
Yaptığım harita http://rapidshare.de/files/21412138/harita.map.html

Sanxis
Oyuncu
28 Mayıs 2006 10:13 %0
ben bilmem valla hammerla ilgilenme wordcraft cok daha iyi onla yap

S[a]S | sistemci
Oyuncu
29 Mayıs 2006 12:35 %0
Eğer ban haritanı yaptıktan sonra log da yazanları buraya copy paste yapıp gosterirsen yardımcı olmaya çalışırım hani compile derken bir pencere var bişiler cıkıyor yazılar felan onları işte yaz buraya yardımcı olmaya calısayım sana

Sanxis
Oyuncu
30 Mayıs 2006 17:24 %0
sen onu dinleme ben bile kendim buldum onceden cok harita yapytım simdi hatırlamıyom walla ne desem bos yani server olayı eger hatırlarsam sana bildiririm

S[a]S | sistemci
Oyuncu
05 Haziran 2006 00:21 %0
beni dinlemesin mi o zaman sen söle ne yapıcağını yardımmı ediyosun yardım edenimi engelliyosun çözemedim adam bişi sormusş cevap vereceğine onu dinleme önceden yapmıştım hatırlamıyorum diyosun bu nasıl bir cevap ne insanlar var su dünyada sabırrr baska bişi demiyorum

Sanxis
Oyuncu
05 Haziran 2006 20:12 %0
artislik yapma senden daha cok sey biliyom ben

S[a]S | sistemci
Oyuncu
27 Haziran 2006 19:35 %0
Artislikmi ne artisliği heh bu kadarmı yani lafa bak benden daha cok şey iliyosan madem yardım et o zaman arkadaşa,hoş oda hiç cevap yazmamış gerçi soru sormuş yanıtlıyoruz cevap yok bu arada ha ısrarla söylüyorum bence senin bildiğin bişi yok atıp tutma biliyosan cevapla o zamnda görelim neymiş sorun.İşte senin cevapların;
-------------------
kopenak krakeri

ben bilmem valla hammerla ilgilenme wordcraft cok daha iyi onla yap
-------------------
kopenak krakeri

sen onu dinleme ben bile kendim buldum onceden cok harita yapytım simdi hatırlamıyom walla ne desem bos yani server olayı eger hatırlarsam sana bildiririm
-------------------

Senin Cevabın bunlar işte anca atıp tutarsın biliyosan cevabla yok uzun zaman oldu hatırlıyamadım felan,hatırlamıyosan ne yazıyosun o zaman yardım etmicen boşuna yazı yazma ve baskalarının yazıları içinde onu dinleme bunu dinlemem,yazmandanda belli zaten çok bilmiş bişi olduğun benden daha cok şey bilmen seni akıllı yapmaz arkadaşım neyse takıl sen etrafta çok var senin gibi bilmişler zaten

Sayfa: « 1 »
Alana Geri Dön

Reklam: