Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
09/01/09 09:38 Toplam 19 oyuncu 47 sunucu 402 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Aksiyon » Jedi Knight Serisi
Alana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Oyunu bitirdim isteyen sorularını sorsun

dragonlord93
Oyuncu
19 Aralık 2005 21:28 %0
ewet oyunu bitirdim buyurun.

anachranox
Oyuncu
21 Aralık 2005 18:48 %0
zuhaha... hangi oyunu ???

Birlikte ölmek istemeyeceğin birine asla yoldaşlık etme.

pi_trinity
Oyuncu
22 Aralık 2005 10:23 %0
takılıyo işte kırma hevesini sor bi soru.

benim sorum: iki BAŞLI kılıç mı güzel tek BAŞLI mı?

dragonlord93
Oyuncu
23 Aralık 2005 17:25 %0
2BAŞLI ÇÜNKÜ MERMİLERİ KOLAY YANSITIYO

jedimetin
Oyuncu
23 Aralık 2005 18:28 %0
Konu açıcaktım sen yardım ediyorsan sana sorayım, sen ilerlemeli kısım hakkında soruları cevaplamak için konu açmışsın sanırım ama biliyorsan bunuda yazarsan memnun olurum. (biraz kazık yanlız, DLH gamewinners vs nereyi aradıysam bulamadım)

Çift kılıç kullananlar Kılıç kitlendiğinde, biriyle diğer kişinin kılıcını kitliyor, diğeride adamın etrafında dönüyor ve onu ikiye bölüyor. Ben tek kılıç kullanan biri olarak bundan nasıl kurtulurum. Bide çift kılıç kullananlar bu hareketi nasıl yapıyor.

Son sözümde, bu hareket moves bölümünde yazmıyor. Bunun gibi moves bölümünde yazmayan hareketler varsa rica etsem yazarmısın (başkalarıda yazarsa memnun olurum).

dragonlord93
Oyuncu
24 Aralık 2005 18:24 %0
önce yeni kılıçları ilerleyince alıyorsun.seçnekte normal 2başlı we normal 2 kılıçlı olanlar war. ordan seçiliyo.ben bir 2baslı kullanıcısı olduğum için 2kılıcın doğraMA SALDIRISININ TUŞLARINI BİLMİYORUM ÜZGÜNÜM

enkcore
Oyuncu
24 Aralık 2005 19:53 %0
yaa ben oyundaki mutant rancor bölümünü nassı geçcez(depoda geçen)...şimdiden saol...

enkcore
Oyuncu
25 Aralık 2005 19:41 %0
Özellikle 3. odadaki cam bölmeli panelin olduğu yer...

dragonlord93
Oyuncu
28 Aralık 2005 18:14 %0
işni bitirdikten sonra bi kapı war kilitli oraya gidince acılıyıo

oyuncuALEX_16
Oyuncu
05 Mayıs 2006 20:57 %0
dev yaratık var yeşil elbiseli adamları yiyo o bölümmü ? he ayrıca hile yapmak istiyosanız enterin altındaki shift tusuna basık tutun konsola basın(esc nin altındaki tus) sonra devmapall yazın entere basın sonra
god = ölümsüzlük
give all = tüm silahlar 999 mermi (füze filan çok kullanmayın çünkü kılıçlarla adamlar geri döndürüyo füzeyi olan sana oluyo uçurumdan aşağıya düşüyon taramalı kullanın en iyisi kafaya atın ki rövaşata çeksin adam muhahaha) neyse fly = uçma
noclip = duvarlardan geçme
bu kadar .... ayrıca o bölümde boru gibi bi yer var o yeşil adamları oraya götürcen onlar kaçarken sen canavarı elektrik silahıyla durdur kımıldıyamıyo sonra adamlar gidince hemen kaç sonra tekrar al yeşil adamları tekrar aynı yere götür canavrı yine oyala sonra sende boruya git tam ucuna gelince gemi geliyo sizi alıyo ve bi sonraki bölüme geçiyonus daha varsa söleyin hala aklımda o oyun eywallah ...

efener84
Oyuncu
12 Mayıs 2006 22:19 %0
lwl kaç hem senin knight onlinenin bittiği ne zaman görülmüş hangi serverde oynuon sen bize kendin hakkında bilgi wercen ii olur charın hakkında benim charın lwl 71 xix çoğunlukla xix2de oynuom warriorum

DoLZ
Oyuncu
13 Mayıs 2006 02:31 %0
alıntı:
Gönderen: efener84
lwl kaç hem senin knight onlinenin bittiği ne zaman görülmüş hangi serverde oynuon sen bize kendin hakkında bilgi wercen ii olur charın hakkında benim charın lwl 71 xix çoğunlukla xix2de oynuom warriorum

hadi lan 71'miş zie

Sanxis
Oyuncu
15 Mayıs 2006 11:13 %0
olummm simdi jedi outcast ta ikiliyi cikardım ama adamın icinden geciyo o zaman kapatıyom daha koyu oluyo ayrıca tekli kılıc en iyisi cunku ustalık gerektirir. varmı outcast ı hala oynayan soylesin sırf ben internette 100 skora ulastım ayrıca yeni skinleri nerde bulabilirim bende sidius var!

FreeStyleR_YounG
Oyuncu
22 Mayıs 2006 19:16 %0
jedimetin o hareket bir tuşla yapılmıyo
onu yapmak için karşıdaki atağını yaptığı anda sende saldır
eyer tutturabilit,rsen ikinizin kılıcıda ortada kalıyo ğer senin çift karşıdakinin tek veya çift başlı kılıcı var sa mouse sola olabildiğince hızlı bas o zaman olur

Sanxis
Oyuncu
23 Mayıs 2006 14:03 %0
olum biriniz de modellerin yerini soyleyin

Sayfa: « 1 »
Alana Geri Dön

Reklam: