Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
09/01/09 10:31 Toplam 37 oyuncu 47 sunucu 489 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Strateji » Dawn of War
Alana Geri Dön
Yazar

Konu: Dawn of war

oyuncuDogukan86
Oyuncu
21 Mayıs 2006 13:43 %0
Warhammerı yükledm.Oyunum orjinal. Ancak online oynmak istiorm fkat kendi içndeki 1.10 yaması bozuk çalışmıo.Heryerden baktım ama hçbiri çalışmıo. Burdan da yükledm o da çalışmadı napabilirm bilen varsa yardımcı olrsa çok sevinirm.

bLiz_sM
Oyuncu
22 Mayıs 2006 02:56 %0
alıntı:
Gönderen: oyuncuDogukan86
Warhammerı yükledm.Oyunum orjinal. Ancak online oynmak istiorm fkat kendi içndeki 1.10 yaması bozuk çalışmıo.Heryerden baktım ama hçbiri çalışmıo. Burdan da yükledm o da çalışmadı napabilirm bilen varsa yardımcı olrsa çok sevinirm.

Orjinal oyundaki yamanın bozuk olduğunu sanmıyorum ama olabilirde... başka bilgisayardada dene belki senin cdrom okuyamıyordur o dosyayı. Üstelik winter assaultuta satınal orjinal veya korsan... çünkü dawn of war oynayan online bayağı azaldı.
Hamachiden oynamak istersen orjinal oyun olmadanda oynayabiliriz. Tabi winter assaultu

dAha zEki oLmanın yoLu, senden daha iYi biriYLe oYnaMakTır...

BloodAngel
Oyuncu
22 Mayıs 2006 09:21 %0
game of tyhe year edition ını aldıysan patch lemeye gerek yok. üstelik orjinal DoW da bi sorun çıkmaması gerek. bide evet bi yerden WA ı bul.

''Drink deep of victory and remember the fallen''
Sepulchre of Heroes on Baal Secondus

Virus666
Oyuncu
22 Mayıs 2006 10:11 %0
O hatanın 1.10 da değil 1.4 te çıkması gerekirdi. Yamaları yüklemek için belli bi yer istiyo ve onu bulamazsa hata veriyor. Önerim oyunu silmen, sabit diskinde biraz yer açman sonra da oyunu tekrar kurduktan sonra yamaları oyunun online bağlanma menüsünden çekmendir (hani her bağlanırken checking for lastest uptates diyo). Yok yine olmuyor dersen; www.3dgamer.com dan bir ücretsiz üyelik al. Dawn of War kısmında dosyalardan full 1.41 yamasını çek. İstediğin versiyondan direk 1.41'e yükseltiyor. (Yalnız biraz büyük bi dosya; 300 mb kadar)

Death is my destiny!!!...

oyuncuDogukan86
Oyuncu
22 Mayıs 2006 21:31 %0
valla bende şaşrdım orjinal aldık yamasını indremio kendi yernden oyzden başka yerlerden indrmek zorunda kaldım olmadı.Saolun ilglendğnz için.Ya bi sorum dha olcak Guild wars mu ii yoksa dungeonsanddragons stormreach mi?? Bitürlü karar veremedim Guild level 20 ye kdar dedi d&r daki screenshotları da hoşuma gtti görüntüleri fln ama dungeonsda snıflarda nya bi var gbi tabi 1aylık bedava sorası kartlaymış.Hangsi iidir oynyan varsa bilgsi olanlar paylaşırsa bya bi sevncem.( Keşke dha öncden WOW u alsaydım)

BloodAngel
Oyuncu
23 Mayıs 2006 08:19 %0
level da D&D online için 10. level dan sonra yapacak bişey yok diyor. bilemiyorum ama ne kadar doğru...

guild wars zaten WoW dan sonra en başarılı DVO (evet arada bi level okurum). üstelik aylık ücret te yok. grafikleri de hepsinden iyi. güzel bir alternatif aslında wow için.

''Drink deep of victory and remember the fallen''
Sepulchre of Heroes on Baal Secondus

oyuncuDogukan86
Oyuncu
23 Mayıs 2006 13:59 %0
d&rdaki adam bna guild Wars 20 levela kdr dedi.E 20 oldum dielm sora napıcam adam kessem ne işe yarıcak tam anlyamadım.Guıld wars special editions nedir Guildin hangsini almalıyım. sadece Guild wars yazanını mı?

TiesTorN
Oyuncu
11 Haziran 2006 01:21 %0
20 olduktan sonra arena'lara gidip takım oluşturup başka takımlarla savaşıcaksın paso, oradan kazandığın puanlarla yeni büyüler alacaksın. Zaten orada savaşması başlıbaşına bir eğlence. Çok zevkli.

DOW için şu yamayı indirip kurabilirsin tek ve kesin çözüm; http://www.gamershell.com/download_11699.shtml

I am that grips the heart in fright,
hearkens the night and silences the light...

Sayfa: « 1 »
Alana Geri Dön

Reklam: