Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
09/01/09 10:11 Toplam 34 oyuncu 47 sunucu 493 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Half-Life » Half-Life Deathmatch
Alana Geri Dön
Yazar

Konu: Sven co op

furkankg
Oyuncu
18 Mart 2006 16:45 %0
arkadaşlar ben sven co op indirdim fakat oyun çalışmıyodu half lıfe nin içinde iki dosya attım oldu ama half lıfenin silahları var sven co opun silahları olması için napmam lazım bide bölümlere girmiyo half lıfe soyası koyunca giriyo indirmek isyenler için adres:
ftp://ftp.snt.utwente.nl/pub/games/halflife/steam/svencoop/svencoop30full.exe

Sanxis
Oyuncu
15 Mayıs 2006 11:36 %0
olum seven co opun calısması icin half life nin icine indir yukle eger silahlari half life nin icine atmak istiyorsan c opun models bolumundeki slahların once yedegini al sonra half taki silahların ismini biliyorsan o isimleri yazornegin thompsonu half fa eklemek istersen yedegini al daha sonra onun isimlerinin basına 9mmar yaz digerleri kalsın yani sondaki yazılar daha sonra half ın models kısmına at daha sonra oyuna gir yani half a daha sonra harita ac oyna taramaliyi al degistigin goreceksin merak etme models teki kopyaladıklarını silersen eski haline doner cunku onun models bolumu bos (ısın kılıcını kullandınmı ben kullandım ama seslerini bi turlu yapamadım onu nasıl oldugunu bilirsen cok sevinirim yaz olurmu) buları yaptıktan sonra silahların ismini biliyorsan iyi daldararda@hotmail.com ayrıca seven co op un duzgun calısması icin onu inndir.com dan indir ara butonuna half life yaz daha sonra seven co po cıkar bas programı indir de eger yukleme baslamazsa buraya tıklayark yukleyebilirsiniz butonuna tıkla ve half ın icine yukle ozellikle stadium bolumu guzel helikopteri surmek cok eglenceli taaammi! sorun olursa yaz

cinmert1993
Oyuncu
27 Şubat 2007 20:44 %0
selam bende seven coopu indridim de ama çalışmıyo tıklıyorum hiçbir şey ortaya çıkmıyor yarımcı olun lutfennn msn adresim burada:d mertcan_oztas@hotmail.com yardımcı olursanız sevinirim

[eFeS]Chem
Oyuncu
28 Şubat 2007 22:32 %0
ayarlarız sen iyi bi nisana benziyon

MuRaT Klan [eFeS] Klanı Eskiden de [eFeS]TİK Şimdi de [eFeS]SiZ
efeschemist1@hotmail.com
[eFeS]Chem

[mtx]Victory
Oyuncu
01 Mart 2007 12:45 %0
alıntı:
Gönderen: [eFeS]Chem
ayarlarız sen iyi bi nisana benziyon
MuRaT Klan [eFeS] Klanı Eskiden de [eFeS]TİK Şimdi de [eFeS]SiZ
efeschemist1@hotmail.com
[eFeS]Chem

Chemist bakıyorum buralarda takılıyorsun

Try not to become a man of success,but rather try to become a man of value.

Sayfa: « 1 »
Alana Geri Dön

Reklam: