Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
09/01/09 09:39 Toplam 20 oyuncu 47 sunucu 388 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Aksiyon » Quake Serisi
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Ankaradaki quake2 ve quake3 oyunculari

C3
Oyuncu
30 Nisan 2006 21:26 %0
melaba!
kimler kaldı bi zahmet buraya mum diksin...

ps:forum hala duruyo ya i luv SNN*

SanCHaR[.]
Oyuncu
01 Mayıs 2006 00:20 %0
abi geçen bizim okulun rock şenliklerinde -2 gün önce- froggy yi gördüm numarasını aldım kesin buluşma kasacak aha şuraya yazıyorum

q|p-cruel
Oyuncu
01 Mayıs 2006 01:34 %0
peeehhh kaaaçç sene öncesinin topici.. hatırlıom... hey gidi heyyy.. herkes saglamdır insallah

C3BO[.]
Oyuncu
01 Mayıs 2006 15:25 %0
ALLAHH!! eski kullanıcı adımı da buldum!!!!

SANÇAR!!! nerdesin sen!? bittin olm sen! frog da bitti...yıkacam ulan!!

2pac nerde!? tupaa ösledim şimdi bak

http://www.noktaclan.com
__The LoNeLy QuaKeR__

SanCHaR[.]
Oyuncu
01 Mayıs 2006 16:28 %0
yaw ben de özledim be onu o kesin evlenmiş çoluk çocuğa karışmıştır şimdi bi de tarık abiyi özledim o napıyodur acaba olm cebo hiç ihtimal vermiyorum senin quake e geri dönmene ama bi dönsen de kafana çaksam die aklımdan geçirmiyo da değilim

C3BO[.]
Oyuncu
01 Mayıs 2006 20:37 %0
töbe başlamam walla..ben vakti zamanında yeterince eğlendim. benimle birlikte oynayanlar da yeterince eğlenmişlerdir..hey gidi günler hey; o zamanlar yenen adam gibi yenerdi yenilen de adam gibi yenilirdi...şimdi var mı öyle oyunlar?? yenilirken bile eğlenirdik beah!!

sançar seninle ayrıca ilgilenecem ben

F[.]REVA

_The LoNeLy QuaKeR_

elm.
Oyuncu
02 Mayıs 2006 20:18 %0
vay (:
slm herkese

SanCHaR[.]
Oyuncu
02 Mayıs 2006 22:57 %0
napıcan lam sembole mi götürecen

C3BO[.]
Oyuncu
03 Mayıs 2006 20:13 %4
sembol ne lam?? hayyamiye götürim seni sembol neymiş??

tupak ı bulun bana! herif evlenmiştir kesin ha! hiç haber yok di mi o edep düşmanından? bi kayboldu pir kayboldu...

F[.]REVA

_The LoNeLy QuaKeR_

Mv.Froggy
Oyuncu
06 Temmuz 2006 22:09 %0
e arkadaşlar sohbet bittimi top yapan bu topic ölmez.. evet sanchari bende gördüm konser neyim ne öyle saç baş uzatmalar :d e velakin içtik eglendik direc-t gelmedi satış koydu o ayrı :d herzamanki vakalar oldu abi. rakın koka gidicektik gidemicezmidir nedir iş güç bişeler cıktı neyse işte quake ne alemde diceksiniz walla bende girmiyorum netten bile oynamıom 2 aydır.. yani hala online oynuodum ben bırakmamıştımda. artık ben bile bıraktıysam bu quake i 8 seneden sora herkers bırakır büyüdük dicemde büyümekle alakası yok insanın baska sorun sıkıntı dertleri olunca quake filan düşünemio. kısa bir ara verdik heralde neyse hadi yazında okuruz beyler

elm.
Oyuncu
11 Temmuz 2006 11:22 %0
valla frogcum eski raptorum ben hatırlarsın belki((:
sanchar bi garip oldu adamda para var gitmedigi konser yok,haberleşmesen de herhangi bi konsere git sanchar ordadır..(:
valla quake olayına yaklaşımın doru hacım,insanın sapır salak işleri oluyo oyuna vakit bulamıyo bulsa da eskisi gibi tad almıyo..
nese bakalm bu topic ölmez)

C3BO[.]
Oyuncu
13 Temmuz 2006 16:14 %0

bu topic snn ruhu ölürse ölür ancak!! (sloganımı da atarım! )

durum raporu verim..bildiğim kadarıyla tabi...
sanchar interrail daymış arkadaşlar.yurtdışına çıkmış tren marifetiyle ve eminim orda da bulacaktır bi internet cafe ve oynayacaktır önce q2 sonra q3

quake aracılığıyla tanıdığım, tanıştırıldığım herkesi bir araya getirmeyi istedim şimdi... önce wanted ı malta dan getirtmek lazım tabi hala ordaysa...sonra da 2pac ı bulmak lazım...

F[.]REVA

_The LoNeLy QuaKeR_

elm.
Oyuncu
15 Temmuz 2006 20:45 %0
((: nerde o eski muhabbetler..
ösledim yaf hepünüsü..cebocum yaff bigün die sola fln basket oynayalm..?? bak sizi kırmam futbol da olur(:

SanCHaR[.]
Oyuncu
16 Temmuz 2006 13:57 %0
walla solayı her allan günü görüyom canerlerde (bilen bilir maul) ama cebodan ses soluk yok erkan da taşındı herhalde uğramaz oldu son 1 aydır (gerçi yoktum baya bi) tolgayı da konserde gördüm ewt saçlarım uzun ewt paso konsere gidiyorum ewt italyayı dolaştım hehe lam herşeyi geçtim de cumhur olm nie gelmiyosun sen çağırınca kıl mısın

elm.
Oyuncu
17 Temmuz 2006 00:53 %0
yok abi ya aynı evdeyim de okula ugramıyom dolayısıyla sana ugramıyorum..ne işim var lan oralarda((:
valla cebo'nun....(:
adam sadece msn'den ibaret
sola nerde napar yaf?

Mv.Froggy
Oyuncu
20 Temmuz 2006 21:09 %0
hadi bakalım arada bi kontrol edelim forumları abi ben rockn coke a gidicektim sınav var gidemiom olurmu böyle yamuk abi bnm adamım gelio museseverim ben neyse napak artık abiii... Sanchar evladım seni overall da goremioz ordayız biz artık garage baydı abi it kopuk gelio. burası jon jon mekan.. hyperman de oraya takılır chosen da ehuah. neyse gencler calısmaya doniom ben saygılar sevgiler.. cebociniler

grynn
Albay

Albay
21 Temmuz 2006 18:13 %0
ulan sarı beyaz forumlarda da en üstteydi, halen en üstte be bu topic ehau. naber froggy, sen de q2'yi bıraktıysan oynayan kalmamış demektir =)

/silphatos

C3BO[.]
Oyuncu
21 Temmuz 2006 22:33 %0
ahh ah..mazbut tenya hayatı in ortam out (içinde bulundupğum durum böyle yani..) garaj en başından beri garip bi yerdi olm! sherlock/overall her neyse iyidir severim..LAN! arkamdan konuşmayın boğarım hepinizi! merak ediyorum şu an ankarada yine bi q3 turnuvası yapsak kimler katılır? arada yine bakarım buraya

2PAC!! nerdesin!?

F[.]REVA

_The LoNeLy QuaKeR_

elm.
Oyuncu
22 Temmuz 2006 17:23 %0
huhe q3 out EVE in a.q.
q3 de neymiş..) eve olm eve..verim 15dolar a.q. oynayn işte
göya bıraktım yine sardım yaff noluyo bna..

Mv.Froggy
Oyuncu
22 Temmuz 2006 22:15 %0
q3 turnuvası olurmu hiç cebo bitti o işler yaw artık napalım yeni başka bi akım cıkcak ona katılcaz bizde bekliyoz. neyse ben halı sahaya gidiyom sanal spordan ziyade

Mv.Froggy
Oyuncu
24 Temmuz 2006 22:50 %0
didi?

SanCHaR[.]
Oyuncu
25 Temmuz 2006 13:39 %0
om şaka maka cpl world tour q3 le yapılıyo muhtemelen de cpm olur buna ne diyosunuz peki

Mv.Froggy
Oyuncu
26 Temmuz 2006 18:02 %0
sanci once bi q3 klanına üye olda sora q3 den bahset ahahaha

Mv.Froggy
Oyuncu
29 Temmuz 2006 23:37 (29/07/2006, 23:38) %0
koyzın nerdesin nirvanaya mı ulastın. beraber 2 on 2 q2 turnuvvasına girseydik

elm.
Oyuncu
30 Temmuz 2006 14:47 %0
olm clan dedign nedir ki..
aha da tr'deki en tek tük tipler,e biras da ii oynuyos..
elm,bird,sanch,bear al sana mis gibi clan..ctf sileris(:

Sayfa: « 1 2 3 4 5 .. 88 89 90 »
YanıtlaAlana Geri Dön

Reklam: