| Yazar | Kalıcı konu: Cs 1.5 ve önceki cs sürümleri hakkında |
| Oyuncu |  | 27 Ağustos 2005 12:20 %0 | |
|
| internetten cs oynamak istiyom any seslenin birisi warsa |
| |
|
|
| Oyuncu |  | 13 Kasım 2005 12:24 %0 | |
|
teşekkürler verdiğin bilgi için peki şimdi onlıne olan cs 1.5 sunucuları nolcak onları tespit etse dava açsa kazanır yani ölemi diyosunuz?
Bir sorum daa olucak ve peki hala neden sunucu kiraliyolar bu şirketler bile bile?? |
| |
| Oyuncu |  | 18 Kasım 2005 12:41 %0 | |
|
| şimdi bu steam mı yükliyince online oynıyablcezmi?? |
| |
| Oyuncu |  | 19 Kasım 2005 02:00 %2 | |
|
alıntı: Gönderen: syavcin
şimdi bu steam mı yükliyince online oynıyablcezmi??
Evet o steam'i yükleyince online oyun oynayabileceksin, yalnız küçük bir husus var; elinde orjinal oyun yoksa online oynayacağın oyunu steam'den kredi kartıyla satın alıp internet üzerinden yükleyeceksin, ben cs:s'yi 512 kb/s broadband'le 4 günde yükledim.artık online oyun oynamak o kadar da kolay bir iş değil. |
| |
| Oyuncu |  | 20 Kasım 2005 23:23 %0 | |
|
| yaaa beylerrrr bn yenii kayıt oldum naaptım ettm bi türlü server a giremiyomm bi el atın noolur yaa (bu msj 20.11.2005 tarihinde 23 25 sularında atılmıştır)beyler cwp bekliyorumm |
| |
| Oyuncu |  | 24 Kasım 2005 09:14 %0 | |
|
ya beyler ya steam dosyasını indirdimde steam dosyasını yüklüyorum ondan sonra bir upluad geliyor tamamlanıyor şöle bir hata veriyor: Steam is already running you may only run one
copy of a time |
| |
| Oyuncu |  | 19 Aralık 2005 01:47 %0 | |
|
arkaşlar birisi bana net bi cvp versin , artık beleşe online counter oynayamacazmı illa orjinal cd key felanmı lazım ??  |
| |
| Oyuncu |  | 23 Aralık 2005 16:16 %0 | |
|
| karıştı burası..Source alıcam almasınada güvenemiyorum..Aha yine steamı açtım %100 ready olan oyunlar;Codename gordon,Counter-strike 1.6,Day of defeat,Deathmatch Classic,Half-Life,Half-Life Blue shift,Opposing Force,Ricochet,Team Fortress Classic var..Ama dod:source cs:source sönük olarak bile çıkmıyor..Öteki oyunları yurt dışı serverlarda rahat rahat oynuyorum..Şimdi 19.95$ source war..Bende bunu aldım diyelim..aynı kullanıcı adından çıkacakmı bu source yoksa başka bi kullanıcı adımı alıcam..Ve ****** nereden elime geçicek..Bilgi pls.. |
| |
| Oyuncu |  | 28 Aralık 2005 14:26 %2 | |
|
alıntı: Gönderen: jardel007
arkaşlar birisi bana net bi cvp versin , artık beleşe online counter oynayamacazmı illa orjinal cd key felanmı lazım ??
Arkadaşım internet üzerinden cs oynamak artık ücretli, aslında artık ücretli diye birşey yok, sadece orjinal oyun alman gerekiyo, ülkemizde orjinal oyun almaya enayilik gözüyle bakıldığı için millet bu duruma çok şaşırmış durumda.Eskiden oyun orjinal olmasa da yasal serverlarda oynanabiliyordu fakat steam çıktıktan sonra bu durum engellendi.CS 1.6 ve CS:S'yi online oynamak için orjinal oyunun olması gerekiyo, yasak olmasına karşın herkesin bildiği CS 1.5 serverları var hala ama hileci dolu oralar.Adam gibi oyun oynamak istiyorsanız 20 dolarınıza kıyıp www.steampowered.com adresinden orjinal oyunu indireceksiniz.Ayrıca kotalı adsl kullanıyorsanız bu oyun yaklaşık 4 gb biraz da türk telekom'a ödeme yapacaksınız.Ben bu oyunu oynamak için toplam 60 ytl ödedim.
Unutmadan yine yasadışı olarak bu oyunu hamachiyle online lan kurarak oynayabilirsiniz ama 512 adsl ile 4 kişilik bir server kurduğunuzda 1400 m/s ping oluyor.Demokraside çareler tükenmiyor gibi gözükse de pek yarar sağlamayan çareler bulunabiliyor ancak.Benim size tavsiyem gidin bir HL2 full pack alın istediğiniz oyunu babalar gibi oynayın.
Life has no mercy! |
| |
| Oyuncu |  | 28 Aralık 2005 14:34 %0 | |
|
Eğer cd olarak alacaksan "activate a product on steam" yazar oraya cd k3y'ini girerek my games'te CS:Source'u görebilirsin.19.95 verip steam'den alıcam diyosan o oyun senin steam account'una ekleniyo, 2-3 gün gibi bir sürede oyunun tamamı bilgisayarına iniyo, yukarıda da söylediğim gibi oyun 4 gb boyutlarında.Sana cd k3y falan gelmeyecek sadece account'una oyun eklenecek ve artık orada sonsuza kadar kalacak, sen öldüğünde torunların ve onların çocukları bu account'u kullanarak cs:s oynayabilcekler.Koskoca valve senden alacağı 19.95 doları düşünüp seni katakulliye getirmez, güven onlara
alıntı: Gönderen: FAsTeRs
karıştı burası..Source alıcam almasınada güvenemiyorum..Aha yine steamı açtım %100 ready olan oyunlar;Codename gordon,Counter-strike 1.6,Day of defeat,Deathmatch Classic,Half-Life,Half-Life Blue shift,Opposing Force,Ricochet,Team Fortress Classic var..Ama dod:source cs:source sönük olarak bile çıkmıyor..Öteki oyunları yurt dışı serverlarda rahat rahat oynuyorum..Şimdi 19.95$ source war..Bende bunu aldım diyelim..aynı kullanıcı adından çıkacakmı bu source yoksa başka bi kullanıcı adımı alıcam..Ve * nereden elime geçicek..Bilgi pls..
Life has no mercy! |
| |
. |
| Oyuncu |  | 04 Mart 2006 10:19 %0 | |
|
| saçma ... |
| |
| Oyuncu |  | 06 Mart 2006 09:26 (20/03/2006, 15:47) %0 | |
|
Ya gerçekten steam eski half life cilarin üzerine örtü çekmiş heralde. Eski Life life vardı ama eskisinin Key i üç gurupluydu. half life imi oynayım diye kurdum 1.6 yıda half life in üzerine kurdum bu sefer elimde bulunan key le alakası olmayan bir key istedi. buyur burda yak. bende o karışık sayfalardan anlamadığım için sildim yüklediklerimi belkide bir oluru vardır!!!
sadece hilf life oynıycak olsak yine eski key imizle oynıyabilcekmiyiz? valla ben anlamadım. eski keyimi yazıyım. siz oynıyabiliyorsanız oynayın. 0330-88373-3830
Bende ne yaptım new world order diye bir oyun geçti elime oda fos çıktı. ne oynıcaz ya online first person shooting'i istiyorum kardeşimmm.  |
| |
| Oyuncu |  | 11 Mart 2006 03:23 %0 | |
|
bieralp, Cs: source al abi, hayır bırak first person shooting'i oynasana sunucularındaki muhabbet için bile 20 dolar vermeye değer, al abicim oyununu yükle, gel aramıza, tanışalım, kaynaşalım, frag yapalım..
dürdane |
| |
| Oyuncu |  | 29 Mart 2006 21:11 %0 | |
|
| kardeşim şu cheating death diye bi şey war www.unitedadmins.com indir bu ne işe yarıyo dersen de senin oynadığın oyunda şifre yazamıyolar ve steam lazım steamin 723mb'liğini burdan indir(uzun sürebilir)ama oynamak için değer |
| |
| Oyuncu |  | 11 Nisan 2006 23:12 %0 | |
|
| internetten oynamak için orj key mi lazım şmdi nerden bulcaz onu ya bide cs 1.6 netten oynamak için half life 1 lazım demi 2 falan deil |
| |
| Oyuncu |  | 02 Mayıs 2006 00:47 %0 | |
|
| ya arkadaşlar ben 1.4 ve 1. 5 i kuruyorum half life la birlikte ama birtürlü oynyamıyorum. windowsun bu sürümüyle uyumsuzluk yaşadu gibi hata veriyo. ben de windows xp professional war. oyun normal yüklüyorum kısayolundan oyunu açıyorum. oyun başlamadan önce bu hatayı veriyo. sonra dewam et diyorum sadece hakl life açılıo. counter yok. deliricem yaa. nedenini bilen warsa yardımcı olurmusunuz? |
| |
| Oyuncu |  | 02 Mayıs 2006 00:50 %0 | |
|
| ya arkadaşlar ben 1.4 ve 1. 5 i kuruyorum half life la birlikte ama birtürlü oynyamıyorum. windowsun bu sürümüyle uyumsuzluk yaşadu gibi hata veriyo. ben de windows xp professional war. oyun normal yüklüyorum kısayolundan oyunu açıyorum. oyun başlamadan önce bu hatayı veriyo. sonra dewam et diyorum sadece hakl life açılıo. counter yok. deliricem yaa. nedenini bilen warsa yardımcı olurmusunuz? |
| |
| Oyuncu |  | 02 Mayıs 2006 22:09 %0 | |
|
| bundan sonra beleşe hed $at atamıyacaksınız üzücü ... |
| |
| Oyuncu |  | 17 Mayıs 2006 00:10 %0 | |
|
| ya arkadaşlar peki ben istanbulda oturuyom source oyununun orjinal cd sini nerden bulabilirim? ve ne kadara bulabilirim haftalardır arıyorum bulamıyorum yardım edin yoksa tımarhaneye düşcem pls acil...... |
| |
| Tuğgeneral |  | 20 Mayıs 2006 15:45 %0 | |
|
| ücretsiz olduğundan eminmisiniz |
| |
| Oyuncu |  | 20 Mayıs 2006 19:57 %0 | |
|
neyin? ücretsizsiz olduğunu soruyosun anlamadım ama arkadaşlar bi konuda daha yardım isticem ben COD2 oyununu aldım (korsan olarak) ama online oynuyamıyom hiç bi serverı görmüyo yardım edermisiniz???  |
| |
| Oyuncu |  | 25 Mayıs 2006 11:30 %0 | |
|
| BEN internet üzerinden cs oynamak istiyorum bilen varsa yardım etsin lütfen |
| |
| Oyuncu |  | 20 Haziran 2006 17:58 %0 | |
|
| Yaa arkadaşlar kim ne derse desin CS 1.5 hala bir efsane.Unutmayınki sizde bi aralar onu oynuyordunuz.Nerden geldiğinizi unutmayın lütfen... |
| |
| Oyuncu |  | 08 Temmuz 2006 16:08 %0 | |
|
| şimdi counter-strike 1.5 oynayamayacakmıyız internetten |
| |
| Oyuncu |  | 08 Temmuz 2006 16:40 %0 | |
|
| Keyi Söyleyin Ne OLur |
| |
| |