Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
09/01/09 11:56 Toplam 60 oyuncu 47 sunucu 548 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Diğer Oyunlar » Diablo Serisi
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Diablo 3 (bu sefer gerçek)

Yoshigator
Oyuncu
20 Nisan 2006 13:01 %0
ya diyorum ya cikmasin. kimse oyun filan oynamasin ya. türkler RPG yapsin onu oynayalim.

Lord_Pharaoh
Oyuncu
22 Nisan 2006 14:56 %0
Deme bee kardeşim. Ne dediğinin farkındamısın sen. Bizim türkler RPG oyun yapacak bende onu görecem. Heee bir olasılık yaptı diyelim (olmayacak işe amin demeğe gerek yok) ben derim ki D3 beklemek daha iyi.
Bizim türklerden nasıl bir RPG oyun bekliyorsun ki?

Yoshigator
Oyuncu
23 Nisan 2006 23:37 %0
istanbul efsaneleri gibi en baba büyü allah belani versin büyüsüydü

Pipota
Oyuncu
27 Nisan 2006 22:50 %0
Ben konuya çok farklı taraflardan bakıcam. Öncelikle biro oyun yapmak çok zor bir iştir programlaması,yeni grafik motoru vs.
Eğer gerçektende büyük bir oyun yapıyorsanız bu seneler sürer. Ayrıca şimdi WoW var ve bu oyun çok tuttu ve milyonlarca oyuncusu var. Diablo 3 ü yeni çıktı diyelim. Bu sefer diablo WoW a rakip olacak ve WoW oyuncularını ve oyuna yönelecek insanları kendine çekecek. Dolayısıyla WoW ve Diablo arasında savaş çıkacak. Fakat burda ki önemli nokta bu oyunların sahibi Blizzard. Sizde neden firma kendi oyunlarını savaştırsın ? WoW u modası geçene kadar update pach falan gittiği kadar gidecek ve ondan sonrada yeni jenerasyon bir oyun çıkacak artık onu bilemem Diablo mu starcract mı. Bu yüzden diablo cular diablo yu beklemeyin. Kendinizi yeni platformlara yönlendirin. Ayrıca türkler yapsında oynayalım diyen arkadaşlara bunun için çok ciddi bir organizasyon ve yapılanma gerekir. Tek başına kimse milyonlarca oyuncusu olacak oyunu yapamaz.
Bu fikirler TAMAMEN ŞAHSIMA AİTTİR.

EastStaR
Oyuncu
28 Nisan 2006 00:35 %0
Bu ay bi dergi almıştım oyunların çıkış tarihi bölümünde diablo 3 ü yakın bi zamanda çıkacak demişlerdi. 1kafayımı sıyırdı bunlar ne" diye düşünüyordum bakıyim dedim bizim yadigar diablo forumuna.
Anlasılan o ki diablo 3 yine belirsizlikler abidesi. Yeni bi patch cıkartmazlarsa hiç şaşmam doğrusu.

Benimki Yaşamak Değil
Sadece Hayatta Kalıyorum o Kadar!!
Borcum Kalmasın diye Hayata Aldığım her nefesi Geri Veriyorum...

Lord_Pharaoh
Oyuncu
30 Nisan 2006 12:46 %0
d2 ye bir pack çıkartabilirler ama düşünüyorumda nasıl bişey yapacaklar ki.
Sizce d2'ye işleyecek konu kaldı mı?
D3'e bile ben konu üretemiyorum hee diabloyu tekrar canlandırmazlarsa o ayrı konu.
ama yeni bir versiyon çıkacak falan deniyor doğrumudur bilemem. Sanki 1.11 yetmemiş gibi...
ne diyem 1.99'da çıksa bu oyun adam olmaz artık bize yenisi lazım...
çıkartın lan artıkkkk

Yoshigator
Oyuncu
01 Mayıs 2006 01:46 %0
kendiniz mod yapin. "D2 The Space Wars" fln olsun hehe... Konusu: Mars'in ve Dünya'nin Diablolari birbirlerine savas aciliyorlar. Biz de dünyanin diablosunun tarafini tutmasakta bizim dünyamizi temsil ettigi icin marsa savasa gidiyoruz..

LeoNurdo
Oyuncu
05 Mayıs 2006 15:59 %2
alıntı:
Gönderen: Lord_Pharaoh
Deme bee kardeşim. Ne dediğinin farkındamısın sen. Bizim türkler RPG oyun yapacak bende onu görecem. Heee bir olasılık yaptı diyelim (olmayacak işe amin demeğe gerek yok) ben derim ki D3 beklemek daha iyi.
Bizim türklerden nasıl bir RPG oyun bekliyorsun ki?

yeni, daha doğrusu ancak yoluna girmiş bir proje var bildiğim.
ismi de: "hükümran senfoni"
türk yapımı. sitesi falan da var ma reklam olsun istemem. arayın bakıverin bence türkler de ellerinden geleni yapıyorlar.

DoLZ
Oyuncu
06 Mayıs 2006 00:51 %0
alıntı:
Gönderen: LeoNurdo

yeni, daha doğrusu ancak yoluna girmiş bir proje var bildiğim.
ismi de: "hükümran senfoni"
türk yapımı. sitesi falan da var ma reklam olsun istemem. arayın bakıverin bence türkler de ellerinden geleni yapıyorlar.

Artık bi türk oyunu oynamak istiyorum.İngilizce olsa bile amenna,Ama artık TÜrk yapımı oyun şart..
Gerci Ülkede hala oyun bebe işi gozu ile bakılıo ve Oyun firmaları desteklenmiyor,Reklamları yapılıp gelir kaynakları cogaltılmıyor..
Üzücü..

bonebreaker
Oyuncu
22 Mayıs 2006 19:30 %0
yaw biri net bi biçimde anlatabilir mi şu diablo 3

[GX]Bortu

Moderatör
22 Mayıs 2006 21:12 %0
olmayan bişeyi kim nası anlatsınki

GameX forever

aLCuiN
Oyuncu
24 Mayıs 2006 11:41 %0
alıntı:
Gönderen: [GameX]Bortu
olmayan bişeyi kim nası anlatsınki
GameX forever

:]

Yat Aşşa Çal Daşşa..
aLCuiNizm modeli rulaz..
OtherS clan and TC clan user..

Exmaniax
fakirdik

03 Haziran 2006 15:49 %0
Ya o değilde 1.10 çıkmadan önce gene buralarda bir söylenti, fısıltı vardı. Diablonun masaüstü oyunu falan mı çıkacaktı yok zarı küp değil yuvarlak falandı ne oldu o iş bilen varmı??

jedimetin
Oyuncu
09 Haziran 2006 21:44 (09/06/2006, 22:27) %0
Yeni yeni bilgiler..

Şuan Türkçeye çeviremiyeceğim, kısa kısa özet geçmekle yetineceğim şimdilik.

" I am musician in Czech Republic. I play not with one orchestra but with many depending on work. I have recently been to Bratislava in Slovak Republic for recording sessions with local Radio Symphony Orchestra, where we just recorded music for Diablo 3.

The music is again, like in Diablo 2 expansion, very much based on Wagner. In Diablo 2 expansion there are many plases in Act 5 that take directly from Wagners opera "Tristan and Isolde". This time for Diablo 3 there was music similar to Wagner operas "Lohengrin" and also "Siegfried" from Ring cycle. But this is not so bad that he takes from these things, almost all movie composers borow Wagner music, like Williams for Star Wars and others like Nino Rota who made music for Fellini's films. "

- Arkadaş çek cumhuriyetinde müzisyenmiş, özelliği lod müziğini yapanlar arasında olması. Diyorki 3'ün müziklerini yaptık.

Bu kısım önemli..

It is true that Beelzebub 3 will be done in true 3D and it did indeed look freaking awesome. It is also true that Beelzebub 3 features a story between the conflicts of Heaven and Hell and contains a very cool feature where every single item in the game can change between a "light" version and a "dark" version. However this was also one of the problems with the original version of the game. Other than the ability for any item to visually change from light to dark it didn't affect the actual stats of the item or change the gameplay in any way. So the game has gone through a total rework to inject some "fun" into the gameplay and to make it feel like the Beelzebubs of old.

The core gameplay Beelzebub 3 will play pretty much like Beelzebub 1 and 2, but the game world will be much larger and provide a much deeper experience -- many more items, more levels when you go through the game for first time, more skills, more of everything. In addition, the multiplayer aspect will be greatly enhanced from the past installments and don't be surprised to see more than a couple of WoW-based concepts to leak over into the Beelzebub 3 universe ... such as two opposing factions (Alliance and Horde = Heaven and Hell), enhanced guild functionality, and maybe even mounts?!

As for when Beelzebub 3 will released, that one is easy to answer ... when it's done. Snowstorm is in no rush to finish this game and will release it only after they feel it's perfect. And after the fiasco of StarCraft: Ghost -- which has been announced for years and is currently going through its second round of redesign and reprogramming -- Snowstorm is in no rush to announce Beelzebub 3. Don't except an announcement until the game is near completion.

But there is some good news; that "leak" on the Snowstorm jobs page was no accident. If they are starting to leak information about Beelzebub 3 then they are starting to get closer to a final release. Of course for Snowstorm something "getting close" can mean two years from now.

Tam çeviri daha sonra şimdilik özet..

Oyunun tam 3d olucağı kesinleşti.. oyun cehennem ile cennet arasındaki savaşı konu alıcak.. Her eşyanın (silah, zırh vs vs) iyi ve kötü (light,dark) çeşitlemeleri olacak.. WoW'dan etkilendiği kesin, iki taraf söz konusu, WoW'da Alliance and Horde, Diabloda Cennet ve Cehennem.. Starcraft - ghost fiyaskosundan sonra Diablo 3 için tam olarak hazır olmadan piyasaya sürmeme kararı alınmış.. İki yıl içinde çıkması muhtemel..

Buda başka bir kaynak.

E3 06: Blizzard confirms multiple games in the works

Chief operating officer Paul Sams said;

"World of Warcraft and the Warcraft franchise is not the last and the only franchise we are going to operate within. We have two other very, very key franchises to our company's history and to our company's future success. The Diablo and Starcraft franchises are of the utmost importance to us as well. I wouldn't be surprised to see a new franchise from us at some time in the future; there's certainly a desire to do so."

Bi WoW çıkardık diye oturacak değiliz, daha starcraft vaaarrr Diablo vaarrr, şeklinde özetlenebilir. Söyleyen kişide baya yetkili biri..

http://www.diablo3.com/images/diablo3ad.JPG
http://www.diablo3.com/images/diablo3ad2.JPG
http://www.diablo3.com/images/diablo3ad3.jpg

Google'da D3 ile bişiler araştırırken bu konuyu gördüm, 5. sırada hemde

Edit: Ne zaman bilmiyorum, blizard sitesinde Diablo I-II yapan takımla birlikte adı konmamış bir projede çalışacak sanat yönetmeni arıyoruz(art director) şeklinde bir ilan vermiş.. Direk olarak sitesinden bi link bulmaya çalışacağım..

allreadydead

Moderatör
10 Haziran 2006 18:58 %0
beezelbub ?
d3 e daha çok var. starcraft 2ye öncelik verecekleri kesin. 2010 falan oda belki D3 için. bu arada bizde hellgate le idare ederiz artık.

dont try to kill me cos i'm allreadydead.
Freelance sacred warrior.
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

jedimetin
Oyuncu
12 Haziran 2006 01:48 (12/06/2006, 01:50) %0
Şimdi işin burası azcık karışık(aslında basit ama bu saatte bana karışık geldi). Orada bealzbub diye bahsedilen blizzard olması lazım yada Diablo.

Bu bilgiyi sızdıran adam benim alıntı yaptığım yazının başında diyorki "şimdi eski mesayi arkadaşlarımın başını yakmamak için blizzard yada diablo demicem" diyor.

Ayrıca yukarıdaki yazıyı en yakın zamanda Türkçeye çeviricem ama şuan değil malesef.. Özet yazdığım yer aslında açıklıyor yetirince.

Edit : SnowStorm => Blizzard /// Beazlbub => Diablo

allreadydead

Moderatör
12 Haziran 2006 12:00 %0
diablo ve warcraft evrenini yaratan ekip tamamen blizzard'dan ayrılmış durumda. bu işi götüren fikir babalığını yapan, çizimleri yapan kişilerin hepsi flagship studios oluşumu altında blizzard'dan ayrı çalışıyorlar.
çıkacak d3ün neye benzeyeceği belli değil. d1 d2 gibi olamayacağı dışında kesin birşey yok....

blizzard "no rush" demişki bu 2032 falan demek....

Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

[GX]Bortu

Moderatör
12 Haziran 2006 15:01 %0
valla wow git gide lego star warsın multi haline dönüşmeye başladı. yakında warriorların eline item diye lightsabre verirlerse hiç şaşırmıcam. D3 ü fazla geciktireceklerini sanmam yoksa bi kaç sene sonra wowdan ilgisini çeken oyuncu sayısı cok fazla olur şahsen expansiondan umdugumu bulamassam bırakırım.

GameX forever

GoXP_UnDY1nG
Guild of eXPerience

12 Haziran 2006 16:33 %0
Boşu boşuna ümitlenmeyin.. Torunlarımız olacak da büyüyecek de ve belki bizde [?] onlara diablo öğretme amacı altında oynayacağız..

ama allah'dan ümit de kesilmez (Hani ölmezsek) :]

CLiVe BaRKeR's UnDY1nG
Paladin of love..!!

galadriel410
Oyuncu
13 Haziran 2006 21:15 %0
dıablo 3 bence yalan oldu ..ama bı umıttır gıdıoruz oncelık wermııcekler 3 e kasıcaklar ama yınede sure yatersız olmaz bence...

jedimetin
Oyuncu
13 Haziran 2006 22:00 %0
Ve dediğim gibi çeviri..

Çek cumhuriyetinde bir müzisyenim. İşin yapısına göre bir çok orkestrada görev alırım. Yakın bir zamanda Bratislava'da yerel radyo semfoni orkestrası ile DİABLO 3 MÜZİKLERİNİ YAPTIK.

Musiki Diablo 2 ek paketinde olduğu gibi yine wagner üzerine kurulu. Diablo 2 ek paket act5'te bir çok bölüm (plases müzikteki bir bölüm anlamına geliyor sanırım) Wagner'in "Tristan and Isolde" direk olarak alınmıştı. Diablo 3'te ise Wagner'in operalarından "Lohengrin" ve "Siegfried" benzeyen müzikler var. Tabi bu o kadarda üzülecek bir olay değil, çünkü bir çok film müziği bestecisi Wagner'in müziklerinde alıntı yapar. Mesela Yıldız Savaşları'ndan Williams gibi vs..

Başka bir haber..

Bu kişi yanlış hatırlamıyorsam Blizzzzard bünyesinde çalışan birinden aldığı mektubu söylüyordu yada bizzat kendi bir zaman blizzard için çalışıyordu, unuttum şimdi.

Diablo 3'ün tamamen 3 boyutlu olarak yapılacağı doğru ve gerçekten inanılmaz birşey söz konusu. Oyunun konusu cennet ve cehennem arasındaki çatışmayı konu alıyor. Oyunda varolan her eşya'nın iyi ve kötü (light, Dark) çeşitlemesi mevcut, ayrıca bunlar birinden diğerinede geçiş yapabiliyor.

Hernekadar bütün eşyalar iyiden kötüye geçiş yapsada, görüntü haricinde herhangi bir fark olmuyordu, mesela eşyanın sahip olduğu özellikler aynı kalıyordu yada oyunun gidişatını etkilemiyordu. Bu yüzden Diablo 3, eğlence öğesini aşılamak için baştan sona yeniden elden geçirildi.

Oyunun Temel öğeleri yine Diablo 1 ve diablo 2'deki gibi ancak oyunun oynandığı dünya bu sefer çok daha büyük olacak ve daha fazla oyun deneyimi sağlayacak. Daha fazla eşya daha fazla bölüm, kısaca herşeyin daha fazlası olacak.

Çok oyunculu sistemde serinin daha önceki oyunlarına göre çok daha gelişmiş olacak. Ancak Diablo 3 evrenine sızmış birçok WoW öğesi görürseniz şaşırmayın.

WoW evreninde Müttefikler ve Horde (unuttum Türkçesini), Diablo 3'te ise cennet ve cehennem (ırk seçme ekranı ilginç olacak yani, bu benim yorumum)

(Alliance and Horde = Heaven and Hell), Mounts ne yav off sözlük yok, Bill gates senin yapıcağın Win98'in taaa... Haftada bir makina formatlıyorum..

Diablo 3'ün ne zaman çıkacağı sorusuna gelirsek.. bu kolay olanı, kısaca ne zaman biterse o zaman çıkar (çok zeki bu arkadaş).

Blizzard oyunu çıkarma telaşı içinde değil şuan, ne zaman kusursuz olduğunu düşünürlerse o zaman piyasaya çıkaracaklar.

Starcraft-Ghost fiyaskosu ardından -ki yıllarca reklamı yapılmıştı ve şuan ikinci bir programlama ve dizayn aşamasından geçiyor -- Blizzard Diablo 3'ü çıkarmak için hiçte acele edeceğe benzemiyor.
Oyun tamamlanmaya yakın bir sürece girmeden herhangi bir açıklama beklemeyin.

-- burda kesiyor ve bir not yazıyorum, üstteki yazımda blizzard'ın kendi sitesinde yayınladığı "D1-D2 serisinin yapımcılarıyla adı konulmamış bir projede çalışacak sanat yönetmeni aranıyor" ilanını sitesinde aradığımı yazmış ve link koyucağımı söylemiştim, yazıyı çevirirken okudum ve bunun aslında bir sızma bilgi olduğunu anladım, yinede herhangi bir resim link bulursam buraya eklerim.. --

Ama bazı umut verici gelişmeler var. Mesela, Blizzard'ın sitesinden sızan iş ilanı, hiçte bir raslantı değildi. Eğer Diablo 3 hakkında bilgi sızdırmaya başladılarsa, bu onların oyunun final versiyonuna yaklaştıklarının bir göstergesidir. Tabi eğer söz konusu olan Blizzard ise yakınlaşmanın anlamı, şuandan itibaren 2 yıl demek olabilir.

Başka bir haber.. Bu sefer Yetkililerden..

E3 06: Blizzard, Birçok oyunun yapım aşamasında olduğunu doğruladı.

şef operatör officer (bu ne pff, adam yetkili biri onu anlıyoruz gerisini sallayın) Paul Sams Diyorki (söyle bakem Sam, Öt);

"World of Warcraft ve Warcraft serileri üzerinde çalışacağımız projelerin sadece bir kaçı. Şirket tarihinin ve gelecek başarılarının kilit noktalasını oluşturan iki yapıtımız daha var. Diablo ve Starcraft ilgimizin en üst düzeyde olduğu iki yapıtımız arasında yer alıyor. Şirketimizden gelecek bir zamanda çıkacak yeni bir oyun kimseyi şaşkınlığa uğratmasın, ki zaten bu yönde büyük bir istek var.

Yanımda sözlük olmadı için az bişey muallak kalan yerler olabilir, daha sonra yeniden düzenlerim.. Kötü esprilerimin kusuruna bakmayın

allreadydead

Moderatör
14 Haziran 2006 09:54 %0
mounts, at eşek katır lama gibi karakterin üstüne bindiği binek hayvanları....

D3 bana sanki WoW'un official bir modu gibi olacak gibi geliyor. aynı motor aynı mekanik üzerine diablo dünyasını oturtacaklar muhtemelen. belki biraz daha geliştirilmiş bir WoW motoru kullanırlar.

eline sağlık, uğraşmış çevirmişsin. fazla problemde yok çeviride. anafikri doğru veriyor en azından

galadriel410
Oyuncu
14 Haziran 2006 13:15 %0
becede cewırı gusel grafık motoruna gelınce yenı bır motor tasarlamaları gerekır bence....

JsH
Oyuncu
14 Haziran 2006 21:33 %0
wow 1 seneye biter bence nedeni wow un instance tabanlı ilerlemesi ve sonunda insanların buna ne kadar dayanabilecekleridir.(Naxxramas bitince,sırada kim gelcek bilemiyorum sanırım main herolardan birinin instance ını yaparlar İllidan mesela)eee ondan sonra....Yani insanlar item toplama hırsından bi türlü soğuyup gidecekler.

Diablo 3 olayına gelince blizzard ın sitesini bende takip ederim arada sırada bazı arkadaşların dediği gibi 3d alanında ve biçok türde programcı aradıklarını söylüyorlar bunun nedeni ne olabilir?kadrodan elemanmı çıkıyor sizce?kesinlikle hayır blizzard biliyorki wow bi zaman sonra out olcak ve bu oyundan böylesine büyük bir vurgun vuran şirket elinde 2 tane daha onun kadar sağlam oyunu varken onlarında reklamını pazarlamasına girmemezlik etmez.Ha bu olay süre meselesi ne zaman wow out olmaya başlar blizzcon da yada blizzard sitesinde under construction sekmesinde diablo 3 ikonunu görebiliriz. Ben eminim geleceğinden bu oyunların ama dediğim gibi beklememiz gereken bi zaman var.

jedimetin
Oyuncu
14 Haziran 2006 21:56 %0
alıntı:
Gönderen: JsH
wow 1 seneye biter bence nedeni wow un instance tabanlı ilerlemesi...

İnstance ne demek? WoW oynamak daha nasip olmadıda..

Sayfa: « 1 2 3 4 5 .. 7 8 »
YanıtlaAlana Geri Dön

Reklam: