Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
09/01/09 11:14 Toplam 60 oyuncu 47 sunucu 540 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Strateji » Starcraft
Alana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Starcraft oynayan kaldi mi?

corthezi
Oyuncu
22 Nisan 2006 11:30 %0
hamachi den arkadaşlarla kasıoz walla bu oyun dan sıkılmam ben harita yapıoz indirioz kasıoz Sc BİTMEZ...

bu arada biri yardım edebilirmi??

Format atıcam sc gidecek cd im de arkadaş da bana kayıt defteri girdileri lazım yani starcraft reg dosyası biri bana upload edebilir mi ya da herhangi br adres

**yedeğini alıcam install etmiş gibi reg etmek lazım kayıt defterine reg dosyası lazım...

dr0it
Oyuncu
22 Nisan 2006 15:21 %0
kasıyosan gelde maç yapak senle .. fortasda kasıyoruz ara sıra gel sende ok?

moguzsen
Oyuncu
24 Nisan 2006 03:34 %0
Size katılmak isterdim de şu aralar maalesef sc oynayamıyorum, elimde sc yüklü makina yok ama yazın olacak o zaman kimse tutamaz beni.

festival.Jeee
Oyuncu
24 Nisan 2006 08:26 %0
Her zaman biryerlerde oynayanlar vardır

Emekli !!
[EcZ]

bLiz_sM
Oyuncu
28 Nisan 2006 19:57 %0
alıntı:
Gönderen: festival.Jeee
Her zaman biryerlerde oynayanlar vardır
Emekli !!
[EcZ]

bizim buralarda 3 senedir sc oynayanını ne gördüm ne duydum...
sc devri bitti çoktan bzm bu taraflarda... ben 2 ay önce fln tekrar yükledim ama zevk vermedi nedense... fazla eski kokuyor oynarken... mineral toplamak falan çok zaman alıyor baydırdı
en son sildim addım... eskiden çok oynardım 4 sene ewel fln...

dAha zEki oLmanın yoLu, senden daha iYi biriYLe oYnaMakTır...

3
Oyuncu
23 Mayıs 2006 09:15 (23/05/2006, 09:17) %0
SC oynuyoruz tabiki. Hemde Battle Net de. Orjinal oyun aldık 7-8 arkadaş. Battle Net TÜR odasında eski günlerdeki gibi en az 8-10 kişi oluyor devamlı.
Orjinal CD sudan ucuz. 17 milyon. Ben Carrefour'dan aldım. Megavizyon'larda da varmış. Gerçi bana CD ler dandik geldi. Sanki Blizzard TR den bi firmayla anlaşmış, Alın size bi kaç bin tane orjinal CiDi-Key. CD basıp basıp kutulara bunları ekleyin demiş, bizim firmada en ucuzundan CD basmış, gibi duruyor. CD lerin üzerindeki parlak mor ve pembe kerrigan resimleri kopya CD lerden bile dandik.
Olsun, hayatımda en çok oynadığım SC nin orjinaline sahibim ya, bu bile mutlu ediyor he he.
Bunun gazıyla düz SC Terran la Campaign bile oynamaya başladım. Bitince Broodwar Campaign lere geçerim. BN de oynarken biraz lag sorunum var, diğer insanlarda yok, sanırım bende salak bi adaware yüklü, bandwidth yiyo, format bile atarım sırf bunun için, hızlı sc oynayım.
Bence mineral toplamak çok zevkli Terran binalarının havaya kalkışını, Zerg binalarının sürekli nefes alır halde canlı olmasını, larvaların hareketlerini, protossun ciyuvv seslerini tekrar duymak gerçekten şahane. Tavsiyedir. Çoğalalım, kapışalım, SC de Kore'ye rakip olalım. SCTV açsın DigiTurk.

kerem3

ustaad
Oyuncu
07 Haziran 2006 13:21 %0
Arkadaşlar ben de bir sc hastasıyım ama sadece kendi çapımda oynayabiliyorum ...Çok aradım ama bir türlü online oynayamadım.İnternet üzerinden.Nasıl oynayabilirim innternet üzerinden...Sizin oynadığınız bir yer varsa beni de oraya yönlendirin beraber takılalım...Saygılarımla.SC cilere

ustaad
Oyuncu
07 Haziran 2006 13:22 %0
Sizde sc turnuva videoları varmı ????.Korea turnuvaları felan ..Varsa gönderebilirseniz çok ii olur...Vİdeo olarak.Acil yardım bekliyorum.Teşkkürler..

galadriel410
Oyuncu
14 Haziran 2006 00:45 %0
son soruyu soran arkadaşım... bunu bır kac yerde dıle getırmene gerek yok gıt başlıı a bak yardım cı olan bulunur.

bLiz_sM
Oyuncu
19 Temmuz 2006 14:30 (19/07/2006, 14:31) %0
Arkadaşlar yeni Dawn Of War serverleri açtık hamachide
herkesi bekliyoruz... (sc oynayan kalmadığı için yazıyorum)

WarhammerDowWa
şifre: DOW

WarhammerDowWa2
şifre: DOW

dAha zEki oLmanın yoLu, senden daha iYi biriYLe oYnaMakTır...

ustaad
Oyuncu
19 Temmuz 2006 17:17 %0
Ya beylr bu serverda şifresini giriom amma şifre yanlış dio

dr0it
Oyuncu
03 Ağustos 2006 14:53 %0
ne hamachisi ya girdik bişicikler yoq saten.. girin NTC ye

Reyad
Oyuncu
31 Ağustos 2006 17:15 %0
ben oynuyorum eskıden ne gusel sylveria diye srver vardı oradan oynardım

-Promethium-
Oyuncu
29 Eylül 2006 16:29 %0
alıntı:
Gönderen: 3
SC oynuyoruz tabiki. Hemde Battle Net de. Orjinal oyun aldık 7-8 arkadaş. Battle Net TÜR odasında eski günlerdeki gibi en az 8-10 kişi oluyor devamlı.
Orjinal CD sudan ucuz. 17 milyon. Ben Carrefour'dan aldım. Megavizyon'larda da varmış. Gerçi bana CD ler dandik geldi. Sanki Blizzard TR den bi firmayla anlaşmış, Alın size bi kaç bin tane orjinal CiDi-Key. CD basıp basıp kutulara bunları ekleyin demiş, bizim firmada en ucuzundan CD basmış, gibi duruyor. CD lerin üzerindeki parlak mor ve pembe kerrigan resimleri kopya CD lerden bile dandik.
Olsun, hayatımda en çok oynadığım SC nin orjinaline sahibim ya, bu bile mutlu ediyor he he.
Bunun gazıyla düz SC Terran la Campaign bile oynamaya başladım. Bitince Broodwar Campaign lere geçerim. BN de oynarken biraz lag sorunum var, diğer insanlarda yok, sanırım bende salak bi adaware yüklü, bandwidth yiyo, format bile atarım sırf bunun için, hızlı sc oynayım.
Bence mineral toplamak çok zevkli Terran binalarının havaya kalkışını, Zerg binalarının sürekli nefes alır halde canlı olmasını, larvaların hareketlerini, protossun ciyuvv seslerini tekrar duymak gerçekten şahane. Tavsiyedir. Çoğalalım, kapışalım, SC de Kore'ye rakip olalım. SCTV açsın DigiTurk.
kerem3

vaaayy efsane buradaymis demek ki ...

7 > 30
http://www.oynasana.com/forum/view.php?idx=219376&page=2
http://www.oynasana.com/cl/klaninfo.php?ki=d68c06fe347c4739

Yehova
Oyuncu
02 Ekim 2006 16:25 (02/10/2006, 16:31) %0
.siberligin wcg de sc yi cikarmasindan sora sc bitti ama hala cok oynuyan .. f u boons

Yehova
Oyuncu
02 Ekim 2006 16:31 %0
alıntı:
Gönderen: Yehova
.siberligin wcg de sc yi cikarmasindan sora sc bitti ama hala cok oynuyan .. f u boons

MizahPortal
Oyuncu
17 Kasım 2006 12:35 %0
herşey iyi güzelde güngören de bile pek fazla Starcraft int. cafelerde bile oynanmıyor ne yapacaz o zaman burdan taa oralara mı gelecez yani diyorum ki acaba internet ortamına aktarılsa bazı oyunlarda olduğu gibi daha güzel olurdu değil mi??

Sevgi ve Saygılarımla;
Emeğe Saygı Duyalım
http://www.MizahPortal.somee.com/ Sizleride Aramızda görmekten kıvanç duyarız

MizahPortal
Oyuncu
17 Kasım 2006 12:40 %0
bide sc diyorsunuz onu anlayamadım

Sevgi ve Saygılarımla;
Emeğe Saygı Duyalım
http://www.MizahPortal.somee.com/ Sizleride Aramızda görmekten kıvanç duyarız

JD
Yarbay
Yarbay
16 Aralık 2006 14:36 %0
nedir bu

jesus17
Üsteğmen
Üsteğmen
08 Ocak 2007 23:14 %0
istanbulda sc yerinin kalbi beşiktaştır.!
Küçükken vakit buulunca cafeye koşar sc oynardık ve hala da oynuyolar tabiki beşiktaştan den gidince gittiğimyerde kimse bilmiyodu sc yi. 7 sene geçti ve sonra oynasanada gözüm çarptı bi yerden indirdim amaa battle net giremiyorum.Orginal cd si lazımmış
karşı taraflara yolum düşse alıcam ama buralarda satan yok ancak bazen hamachide 3-5 arkadaş toplanıp oynuyoz

eğer sc için hamachi serverı varsa ve online oluyolarsa birisi yazabilrmi acaba ?

Herkese iyi günler dilerim ...

Sayfa: « 1 2 3 4 5 »
Alana Geri Dön

Reklam: