Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
09/01/09 11:42 Toplam 64 oyuncu 47 sunucu 579 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Strateji » Age of Empires
Alana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Hamachiden age conquerors

cool_veled
Oyuncu
15 Nisan 2006 19:16 %2
Arkadaşlar; kurduğumuz Hamachi ağları günden güne büyüyor. Çevrimiçi arkadaşların çok olduğunu söylesem yeridir. Size bir kaç ağ adı vereceğim. Fakat bir kaç isteğimiz olacak.

İsteklerimiz ;
1. Aynı anda bir kaç ağda bulunmamanız, bulunduğunuz taktirde herhangi bir ağdan atılabilirsiniz, oyununuz yarıda kalabilir.
2. Hamachiden çıkmadan ağlardan ayrılmanız, ayrılmadığınızda ağdan atılabilirsiniz, tabi daha sonra girebilirsiniz tekrar.
3. Ağ içindeki arkadaşlarla iyi geçinmeniz ve güzel bir sohbet ortamı yaratmanız,
4. Oyun kurulurken ve oyun içinde sürekli aynı mesajları yazmamak,
5. Oyun kuran kişinin kurallarına saygı göstermek, sadece 1 kere ayarlar için değiştirmeyi rica etmek.

Tüm ağların şifreleri : 1

Ağ isimleri:
AOE2tr
aoe2tr
AOC2tr
AEO2tr

Güzel bir oyun dileğiyle, lütfen kurallara ve oyuncu arkadaşlarımıza saygı duyalım.

masuda
Oyuncu
15 Nisan 2006 21:10 %0
İyi düşünmüşsünde ağlarda hep aynı kişiler oluyor. Topu topu 15 kişi. Bu kadar ağa ne gerek var anlamadım.

scavenger83
Yüzbaşı
Yüzbaşı
16 Nisan 2006 19:04 %0
Bencede ayrıntılı,yeni başlayanlar için hamachi'den nasıl oyun oynanır anlatırsanız sevinirim...

aggressor19
Oyuncu
17 Nisan 2006 23:12 %0
Arkadaslar İsterseniz ben anlatayım kısaca...
AEO2tr agı Encok kullandıgımız ag bu ag cogu zaman Dolu oluyor (Hamachide bir aga 16 kişi girebilir aynı anda bunuda belirteyim) Bu aga giremeyen arkadaslar içinde diger agları Yaptık... Oyunu nasıl oynayacagınıza gelince agımıza girdikten sonra Yerel Lan Baglantısından oynar Gibi Lan game diyorsunuz Ve Kurulu oyun Varsa Cıkıyor Gerisi malum Kurulu oyun olup olmadıgınıda su sekilde oreniyorsunuz Sorarak ) Hepinizi bekleriz Aktif Bir Agda oyun oynamak Cok guzel...

cool_veled
Oyuncu
17 Nisan 2006 23:31 %0
aggressor19 Çok güzel bir şekilde açıklamış arkadaşlar. Dediği gibi bu hamachi programı internet cafelerde bilgisayarlar nasıl birbirine bağlıysa o şekilde bağlıyor. Oyunu açtıktan sonra Multiplayer a basıyorsunuz sağ taraftaki ekranda üst tarafta LAN (Local Area Network) seçiyorsunuz ve orada kurulu oyunları görüyorsunuz. Gayet kolay. Bekleriz.

scavenger83
Yüzbaşı
Yüzbaşı
18 Nisan 2006 12:52 %0
sağolun.

_godfather_24
Oyuncu
18 Nisan 2006 13:06 %0
YA BENIMLE AEO 3 OYNAYAN VAR MI

scavenger83
Yüzbaşı
Yüzbaşı
18 Nisan 2006 17:57 %0
http://simcitytr.sitemynet.com/aoe3/aoe3net.htm

burdan gerekli bilgileri alabilirsiniz.

aggressor19
Oyuncu
18 Nisan 2006 19:31 %0
http://hamachi.cc/download
Hamachiyi indirmek isteyen arkadaslarda buradan indirebilir.

cool_veled
Oyuncu
19 Nisan 2006 00:43 %0
Ağ adresimize girip oyunu göremeyen arkadaşlar var. Arkadaşlarım şunları yaparlarsa sevinirim. Eğer bir etkisi olmazsa tekrar bir yardımda bulunabilirim.

Öncelikle modem ayarlarınıza girip ya Age Of Conquerors için bir port açmanız (tabi aynı zamanda hamachi için de) gerekli. Yada kısaca modeminizin FireWall'unu kapatırsanız gayet faydalı olur. Eğer kapalı diyorsa açıp kapamanız yeterli olabilir.
İkinci olarak; windows service pack 2 ayarlarından oyuna ve hamachi programının kullanımına izin vermeniz gerekli.
(Başlat -> Ayarlar -> Denetim masası -> Windows güvenlik duvarı -> Özel durumlar -> Program ekle -> Age of conquerorsun exe dosyası yani : age2_x1.exe , ve hamachinin exe dosyası Hamachi.exe) bunları ekleyin ve tikleyin. Sorunlarınız düzelecektir.

oguz kagan
Oyuncu
21 Nisan 2006 16:34 (21/04/2006, 16:36) %0
arkadaşlar AOE2tr de akşamları age of oynayacak 5-6 kişiyi mutlaka bulursunuz hafta sonları 10-15 kişi bulabirisiniz bence çok güzel oluyor zaten bu ağda Geliyordum gibi çok uçuk kaçık oynayanlarda yok orta dereceden oyuncular var yani kötü oynayanlar için biraz yaşama şansı var ve iyi oynayanlar içinde biraz daha uzun eğlenme şansı var bizim gibi oyuncuların karşısında. Ben akşamları ağda oluyorum sizleride bekliyoru. eklemek isterseniz msn adresim orkhunoguz@hotmail.com
(elimden gelen bişey olursa yardımcı olabilirim)

Barkslade
Oyuncu
21 Nisan 2006 19:11 %0
arkadaşlar dediklerinizi yaptım ama olmuyo conquerors un patch ını yükledim onunla ilgili bi sorun olabilirmi? Hamachide 6-7 tane sunucu görülüyo ama oyuna girince görünmüyoo yardım edin.

aggressor19
Oyuncu
21 Nisan 2006 20:20 %0
dostum agı yukleyip aga girmeyi basardınmı?? Eger yapa bildi isen oguz kağan arkadasımın msn sinden yardım alabilirsin...
alıntı:
Gönderen: Barkslade
arkadaşlar dediklerinizi yaptım ama olmuyo conquerors un patch ını yükledim onunla ilgili bi sorun olabilirmi? Hamachide 6-7 tane sunucu görülüyo ama oyuna girince görünmüyoo yardım edin.

cool_veled
Oyuncu
25 Nisan 2006 04:34 %0
Ağa girdikten sonrası çok kolay. Ağdaki herkes ile konuşabilirsin. Aggressor_19 ve Oguz Kagan sana yardımcı olurlar. Tabi bende olurum. Ağdaki isimlerimiz aynı zaten. Sadece ağa gir ve şu sorunları yaşıyorum diye bize anlat. Biz sana yardımcı oluruz.

alıntı:
Gönderen: Barkslade

asakirullah
Oyuncu
26 Ekim 2006 11:30 %0
arkadaşlar ben de age2_x1 oynamak istiyorum hamachi adreslerinin hepisini kaydettim ama kimse benle konuş muyor yardımcı olan yok bena kim yardım edebilir lütfen yardım edin kiminle age2_x1 oynayabilirim bir saat belirleyin de osaatte buluşalam

kohe
Oyuncu
26 Ekim 2006 12:49 %0
hep con hep con olmaski be ya...
(aslında 2D strateji oyunlar vazgeçilmez klasiklerdir ama arada bir yenilik,bi başkalaşım lazım dimi?)
bunun için mit ve eycof3 öneririm...3D RTS lerin de yeri başka unutmayalım GERÇEK anlamda "Gerçek Zamanlı Strateji onların sayesinde bu noktadadır.

asakirullah
Oyuncu
26 Ekim 2006 21:50 %0
arkadaşlar age2 oynamak için dolu olmayan hamachi adresi haric geri kalanlara kaydoldum ama orda bana kimse nasıl oynicamızı anlatmıyor kimse cevap yazmıyor bana yardım edecek veya age2 yi seven oyuncular varsa oynayalım hamachi adımda asakirullah oynamah isteyenlerle irtibata geçelim

hsmbnl
Oyuncu
27 Ekim 2006 14:07 %0
http://csturk.sitemynet.com/

bu site şahsıma ayit age of hakkında kendini geliştirmek için 1eBİR

hamachi hakkında bilgiye yer vermedm ama oyun oynamak taktikleri hakkında her sey var

hsmbnl
Oyuncu
27 Ekim 2006 15:10 %0
ben 6 aydır bu ağlara takılıodm ama öss maratonuna girdik pek ugrayamıorm artık

cool_veled
Oyuncu
04 Kasım 2006 17:43 %0
eyvallah kardeşim. güzel olmuş ellerine sağlık.

supercontra
Oyuncu
03 Şubat 2007 09:37 %2
3 yeni age of empires conq agları
agesc sifre:123
agerm sifre:123
ageDM sifRE:123

Mehmet8047
Oyuncu
05 Şubat 2007 14:19 %0
ağa bağlanırken hamachi nin sürümü farklı olursa problem olur mu???

hsmbnl
Oyuncu
18 Mayıs 2007 21:38 %0
hamachide genelde herkes 1.0 kullanır

ben size gamepark öneririm

GAMEPARKta oynamak için gerekenler
Haşim

1.aşama ; önce buradan bi üyelik alın... http://www.gamepark.eu/en/Register.asp

2.aşama ; bu dosyayı indirin ve kurun... http://www.gamepark.eu/download/GPClient/GameParkSetup_en_10013.exe

3. aşama ; siteye 1. aşamada üye olmuştuk, şimdi kullanıcı adınızı
ve şifrenizi bu alana yazın ve giriş yapın http://www.gamepark.eu/en/Login.asp?Od=/en/Games.asp&Par=

4.aşama ; sonra buraya basın ve age of oynanan odalara girin http://www.gamepark.eu/en/Games.asp

5.aşama ; en aşağılarda ' Random Maps - rated ' die bi oda var ona
girin

6.aşama ; şimdi tekrar kocaman yazılarla ' Random Maps - rated '
yazan kısmı tıklayn dosya yüketicek, kabul edin

genelde türkler bu odada bulunur, oynadıgınz oyunlar sizi belli bi sıraya sokuyo.. yani burada ilk 100 e girmeye cabalayabilirsinz
ama madalya takmıolar 1.ye

* burada oynamak için age of versionunuz 1.0e olmalı
crak yapmak için bu siteden indirin http://www.gamepark.eu/en/DownloadStart.asp?idD=5

blondq
Oyuncu
15 Eylül 2007 16:15 %0
Arkadaslar bende Age Of Empires hastasıyım ve Oynamak isteyen arkadaslar Yeni bi ağ baglantısı var isteyen girsin...
Ağ Adı:BLONDQ
Şifre:BLONDQ

Hepiniz bekliorum...

kamil48
Oyuncu
22 Eylül 2007 13:14 %0
abi eskisi gibi neden ağlar boş

Sayfa: « 1 2 »
Alana Geri Dön

Reklam: