Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
09/01/09 11:23 Toplam 60 oyuncu 46 sunucu 572 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Diğer Oyunlar » Diablo Serisi
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Diablo 3 (bu sefer gerçek)

Raithen
Oyuncu
12 Mart 2006 10:49 %0
Tabi ya, d3 ya, gercek ya =)

Gecmis gunlerin harika masali

Lord_Pharaoh
Oyuncu
12 Mart 2006 18:40 %0
ewet bu HELLGAYT LONDON denilen oyun epey bi güzel neden derseniz bir bu oyunda cehennem londraya gelmiş ve işin güzel yanı ise bunda diablo yapıncılarının parmagı var. uzun lafı kısası cehennem varsa bende varım. adamlar silah kombinasyonu karakter gelişimi ve karekter yaratımı işin koptugu nokta burası yaptıgın karekter başka kimsenin karakterine benzemeyecekmiş 100lerce silah kombinazyonları daha neler neler ben level dergisinde okuyunca ifla olmadım oynamak gerek derim... ASKERDE BİLE DİABLO

jedimetin
Oyuncu
13 Mart 2006 13:35 %0
Benim haber yalan oldu. Ah megagames ilk defa yüzümü kara çıkarttı

Bu arada üstteki arkadaşım, içinde diablo geçiyor diye, oyunu beğenmeye mazeret yaratmaya çalışmışsında saçma şeyler söylemişsin. Fanatikliğin uç noktalarıdır bu. Benim içinde Star Wars böyledir

@dn@n-@yB@b@
Oyuncu
13 Mart 2006 22:15 %0
inş çıkar ya yıllar sonra yine sararız

[GX]Bortu

Moderatör
15 Mart 2006 08:20 %0
GameWorld dergisinin Mart sayısında şöyle bi haber var:

Blizzard'dan yeni Projeler mi geliyor?

Son havadislere göre Blizzard Diablo III ve Starcraft 2'nin yapımı için çalışmalara başladı. Dünya genelinde birçok insan tarafından büyük ilgiyle takip edilen WoW'un gördüğü büyük ilgi, kelimenin tam anlamıyla firmanın elini kolunu bağlamış ve bu yüzden de yeni projelere bir süreliğine ara vermişlerdi. Firma yine resmi sitesinde yapmış olduğu duyuru ile PC için düşündükleri yeni projelerine ART Director, Lead 3D Environment artist, Lead 3D Character Artist, ve Lead 3D Character Animatör arıyor. Büyük ihtimalle DiabloIII ve Starcraft 2 için kadroyu geniş tutmak isteyen Blizzard'ın ilerleyen günlerde oyunlar hakkında somut bilgiler vermesi bekleniyor.

Valla dergide aynen bole yazıo gerisini bilmem

GameX forever
GameX_Bortu@hotmail.com (msn)

<oxidize> Karjaa
Oyuncu
21 Mart 2006 15:21 %0
diablo 3 çıksada oynasak artık fenalık geldi diablo 2 den beri elimizi sürmüyoz bu oyunlara

screamer
Oyuncu
07 Nisan 2006 22:37 %0
http://rapidshare.de/files/4827825/diablo3_trailer.avi.html
bu da mı yalan??tiskindim muhabbetten...

LeoNurdo
Oyuncu
08 Nisan 2006 14:46 %0
o videoyu benim yapmadığımı nerden biliyorsun? başında ve sonunda iki tane blizzard yazısı çıkıyor diye kanıt mı oluyor. görüntüler kimbilir neyin görüntüsü. diablo3 hayal.

Lord_Pharaoh
Oyuncu
09 Nisan 2006 13:41 %0
yaw bırakın bu işleri derim ben. zaten d3 çıksa bence buyuk bir sarsıntı olur heral bu sarsıntı 2,5 falan olmaz. Eminim yer yerinden oynar ve nerde olsak bunu öğreniriz. Çıkmaz bu oyun. En azından benim umudum askerlik bitene kadar çıksa

RocK!n
Oyuncu
11 Nisan 2006 19:23 %0
Maphack pek kullanmıyorum zaten benim için sorun değil.

Anladığım kadarıyla bu diablo 3 Diablonun ana çerçevesinden baya uzaklaşmış hoş olacapını sanmıyorum.

Bir ninjanın hayatı şemsiyesine bağlıdır.
Usta SUYUTTI

[dMb]Super Sonic
Oyuncu
12 Nisan 2006 20:07 %0
Yaw oyunun hikayesi ne olacak ki?Diablo abimiz "yeniden doğup gelsem..."mi diyecek?

venomdarkness
Oyuncu
17 Nisan 2006 17:03 %0
bosuna beklemeyin iki yıldan once d3 cıkmas...bunlar bos hayaller

[GX]Bortu

Moderatör
17 Nisan 2006 19:04 %0
Blizzard mmorpg piyasasındaki büyüük krı gördü. D3 anca wow un popularitesi düştüğünde yeni bir mmorpg olarak piyasaya sürülebilir.

GameX forever

Berighzebaar
Oyuncu
17 Nisan 2006 20:48 %0
aslında çıkmasın diyorum ben hadi d2 çıktığında iyiydi, hoştu ortaokul lise öğrencisi falandık pek koymazdı. yahu 6 seneden fazla geçti, şimdi ben askerdeyken çıkacak bu oyun, kışladan kaçacam, askerliğim uzayacak falan hiç gereği yok.

aLCuiN
Oyuncu
19 Nisan 2006 09:49 %0
alıntı:
Gönderen: venomdarkness
bosuna beklemeyin iki yıldan once d3 cıkmas...bunlar bos hayaller

2 yıl? ehehe blizz bir pacht duyurduğunda 2 yıldan önce çıkarmıyor kardeş nasıl dersin 2 yıl onu biz fizik kuralları ve blizz förmüllerinide hesaba tatarak 1 asır olarak değiştirelim bence ^^

Yat Aşşa Çal Daşşa..
aLCuiNizm modeli rulaz..
OtherS clan and TC clan user..

aLCuiN
Oyuncu
19 Nisan 2006 09:54 %0
alıntı:
Gönderen: Berighzebaar
aslında çıkmasın diyorum ben hadi d2 çıktığında iyiydi, hoştu ortaokul lise öğrencisi falandık pek koymazdı. yahu 6 seneden fazla geçti, şimdi ben askerdeyken çıkacak bu oyun, kışladan kaçacam, askerliğim uzayacak falan hiç gereği yok.

ahahah görüşlerimiz aynı gibi

Yat Aşşa Çal Daşşa..
aLCuiNizm modeli rulaz..

Yoshigator
Oyuncu
19 Nisan 2006 12:57 %0
Itiraf ediyorum o vidyoyu ben yaptim

alıntı:
Gönderen: LeoNurdo
o videoyu benim yapmadığımı nerden biliyorsun? başında ve sonunda iki tane blizzard yazısı çıkıyor diye kanıt mı oluyor. görüntüler kimbilir neyin görüntüsü. diablo3 hayal.

Yoshigator
Oyuncu
19 Nisan 2006 13:06 %0
ya simdi manyak manyak uc grafikler olucak. gerceginden ayirt edemeyeceksin filan. Haydiii git yeni Ekran karti al, RAM ekle, falaniyla oyna filaniyla oyna. oyuna verecegimiz paradan daha fazla Hardware parasi vercez. Bosverin hic cikmasin diablo III. Gene gecelerimiz pc basinda gececek. uyku girmeyecek gözümüze. Okulu olanlar okulu asacak. Yavrularimiza yapmayin bunu blizzard!!! Bos veriiiin...

venomdarkness
Oyuncu
19 Nisan 2006 19:50 (19/04/2006, 19:52) %0
alıntı:
Gönderen: aLCuiN

2 yıl? ehehe blizz bir pacht duyurduğunda 2 yıldan önce çıkarmıyor kardeş nasıl dersin 2 yıl onu biz fizik kuralları ve blizz förmüllerinide hesaba tatarak 1 asır olarak değiştirelim bence ^^
Yat Aşşa Çal Daşşa..
aLCuiNizm modeli rulaz..

biliyorum ufukcum ama ben en ii ihtimali soledim keske ciksa iki yilda da eski gunlere geri donsek.

[GX]Bortu

Moderatör
19 Nisan 2006 19:50 %0
Bir milleti içten çökertmenin en iyi yolu. kaptır bebeleri pc ye bak o milletden ne hayır gelir ne bişe (şaka bi yana insan ürküyo harbi)

GameX forever

venomdarkness
Oyuncu
19 Nisan 2006 19:51 %0
alıntı:
Gönderen: aLCuiN

ahahah görüşlerimiz aynı gibi
Yat Aşşa Çal Daşşa..
aLCuiNizm modeli rulaz..

+1

territories
Oyuncu
19 Nisan 2006 21:19 %0
Anladığım kadarıyla diablo 3 veya wow expansion yeni 2 ırk çalışması var

zaten duyumlarıma göre wow a devam ediyolar wow allience yeni ırkı wisp ler oluyomuş bıyıklı mıyıklı wispler işte bide blood elf ler olcak onlarda horde olcak yani diablo 3 gemileri suya inmeden direk battı diyebiliriz

PoM-TeRRi@hotmail.com
kendin pişir birlikte yiyelim
Her türlü diablo w3-dota taktiği mevcuttur

Hunter_one
Oyuncu
19 Nisan 2006 23:55 %0
Moku çıktı bu d3 işinin...

TO KILL OR NOT TO KILL

[GX]Bortu

Moderatör
20 Nisan 2006 12:01 %0
alıntı:
Gönderen: territories
Anladığım kadarıyla diablo 3 veya wow expansion yeni 2 ırk çalışması var
zaten duyumlarıma göre wow a devam ediyolar wow allience yeni ırkı wisp ler oluyomuş bıyıklı mıyıklı wispler işte bide blood elf ler olcak onlarda horde olcak yani diablo 3 gemileri suya inmeden direk battı diyebiliriz
PoM-TeRRi@hotmail.com
kendin pişir birlikte yiyelim
Her türlü diablo w3-dota taktiği mevcuttur

wispler yok. onun 1 nisan şakası oldugunu açıkladı blizz sonra kaldırdı siteden ztn. hala ally yeni ırk bölümünde "?" var

GameX forever

you_saw
Binbaşı
Binbaşı
20 Nisan 2006 12:43 %0
iyide arkadaşlar bu oyun world of warcraft'ın ek paketi yani öle diablo 3 flan yokk

Sayfa: « 1 2 3 4 5 .. 8 »
YanıtlaAlana Geri Dön

Reklam: