| Yazar | Konu: Lion neye benzer? |
| Oyuncu |  | 18 Temmuz 2005 11:36 %0 | |
|
Lion El'Jonson neye benzer diğerlerini www.games-workshop.com
dan baktımda(Azrael filan)Lion'u merak ettim |
| |
|
|
| Oyuncu |  | 18 Temmuz 2005 14:47 %0 | |
|
primarchların minyatürleri yoktur. yani bildiim kadarı ile forgeworld yada oyuncular kendisi yapar. spacemarine codex inde görmüştüm horus u imparatoru ve sangunius u yapmışlardı. ama lion el jhonson ını kendin nası yaparsın siyah zırhlı cübbeli elinde powersword ve kaskınıdı kanatlı bişey yaparsın güzel olur en azında kasket doğru olur.
''Drink deep of victory and remember the fallen''
Sepulchre of Heroes on Baal Secondus |
| |
| Oyuncu |  | 18 Temmuz 2005 20:46 (18/07/2005, 20:47) %0 | |
|
| belki denerim,Cyhpter da zaten bir kılıcı var |
| |
| Oyuncu |  | 18 Temmuz 2005 22:09 %0 | |
|
Tamam, Primarch'ların minyatürleri yoktur, ama hepsinin fiziksel özellikeri bellidir.
Sanguinius beyaz tenli, sarı saçlı ve melek kanatlıdır bildiğimiz gibi,
Magnus the Red, bronz tenli ve tek gözlü bir devdir, kızıl saçlıdır,
Lorgar altın tenli ve tüm Primarch'lar arasında en karizmatik olanıdır,
Corax süt beyazı bir tene, ve kuzgun karası gözlerle saçlara sahiptir.
Böyle gider bu. Ama Lion'ın neye benzediğini açıkçası ben de bilmiyorum, iyi soru demeliyim. Hiç düşünmemiştim bile onu.
Şimdi düşünüyorum ve şöyle hayal ediyorum:
Yeşil zırhının kenarlarından beyaz kumaş parçaları sarkıyor, diğer Dark Angel'lar gibi Savaşçı-Keşiş karışımı bir giysi. Tek elinde dev gibi bir silah, diğer elinde ise o heybetli kılıcını tutuyor. Kanatlı miğferinin arkasında solgun bir ten, ve yemyeşil gözler var... Beyaz saçları miğferin altından zırhın çeşitli yönlerine doğru uzanıyor... |
| |
| Oyuncu |  | 18 Temmuz 2005 22:49 %0 | |
|
| iyi hayal ettin valla keşke bir resmi olsa |
| |
| Oyuncu |  | 18 Temmuz 2005 23:05 %0 | |
|
Malesef Resmi çizilen iki Primarch var bildiğim kadarıyla şu ana kadar, onlar da Horus ile Sanguinius. Ha bir de Jaghatai-Khan'ın bir rhino-tank üzerinde savaşan resmini hatırlar gibiyim, emin değilim. |
| |
| Oyuncu |  | 19 Temmuz 2005 00:57 (19/07/2005, 01:00) %0 | |
|
minyatürlerde ona benzer bir karakter yapıcam.mesela Cypher'ın
kılıcı,lion helm filan...bir de adı Lion El'Jonson olmucak...ayrı bir karakter olarak yapıcam |
| |
| Oyuncu |  | 05 Nisan 2006 08:26 (05/04/2006, 08:27) %0 | |
|
Şu sıralar games-workshop 2 yeni kitap çıkardı. Biri "The Art of Warhammer 40000" ve yanlış hatırlamıyorsam bi kaç primarch'ın resmi var orda. Bi de "Horus Heresy Volume III: Visions Of Treachery". Bu son kitapta da kapağında göründüğü gibi Horus resmi var. İncelemek isteyenler Beşiktaş'taki Sinanpaşa Pasajı'ndaki Sihir'e bi göz atsın.
http://uk.games-workshop.com/storefront/store.uk?do=Individual&code=60040181007&orignav=10
http://www.gwindi.net/images/60040181002b.jpg
Death is my destiny!!!... |
| |
| Oyuncu |  | 05 Nisan 2006 17:00 %0 | |
|
geçen pazar gittim sihire yeni imperial guad minyatürleri gelmiş. gaz yaptım orduya devam.
he bu arada elimde eski space marine codexi var almak isteyene satabilirim (fiyatı soracam ama sihire kaç lira eder. ama güzel fiyat veririm)
he unutmadan elimde hala bir regement jelatini yırtılmamış fantasy battles night goblin var 25 ytl gibi bi fiyattan veriyorum.
sora mark of chaos gelince millet warhammer fantasy battles başlayınca gaza gelir alır gider kutuyu üzülürsünüz 
''Drink deep of victory and remember the fallen''
Sepulchre of Heroes on Baal Secondus |
| |
| Oyuncu |  | 06 Nisan 2006 02:34 %0 | |
|
Winter Assault oynayalım boşverin minyatüleri falan
dAha zEki oLmanın yoLu, senden daha iYi biriYLe oYnaMakTır... |
| |
. |
| Oyuncu |  | 06 Nisan 2006 09:18 %0 | |
|
Aaa hoca... Ayıp ettin şimdi... Ben oynamadığım halde hastasıyım onların. O minyatür savaş alanını görünce sen de gaza gelirsin... 
| |
| Oyuncu |  | 11 Nisan 2006 18:16 %0 | |
|
arkadaşlar canlanalım biraz,minyatür işine yeniden giriyorum,winter assault elime geçebilirse onu oynuyorum filan.
burası görmeyeli az msj almış |
| |
| Oyuncu |  | 12 Nisan 2006 15:50 %0 | |
|
Yeni expansion u bekliyoz... Bi de millet şimdi Age of Empires 3 ve The Battle For Middle Earth'a sardı. O yüzden oyun unutuldu. Yeni ex. e Tau'nun yanına Necron koyarsa millet yine geri döner kesin... Ayrıca yeni ırkların oynanılabilirliği de bi Space Marines kadar kullanışlı olmalı. Bahsettiğim RTS'lerde her ırk kolayca oynanırken DOW'da ırk dengesi olmasına rağmen oynanılabilirlik dengesi onlardaki kadar yok ne yazık ki... Yine de yeni gelen ex.ten umutluyuz...
| |
| Oyuncu |  | 18 Nisan 2006 00:53 %0 | |
|
oyun ilk çıktığındada pek fazla türk oyuncusu yoktu... biraz zaman geçti şimdi neredeyse oynayan hiç kalmadı diyeblrm...
Stratejisi zor bir oyun olduğu için çoğu kişi baştan vazgeçiyor oyunu oynamaktan...
Yeni exp. çıktığındada aynısı olacak bence... yine online türk oyuncusu bulamıcam hamacide
Zaten internet bağlantımı düzeltiyorum ay sonu ondan sonrada hemen orjinallerini alıp dowsanctuary'de takılıcam yabancılarla...
Bizim Trde oyunculuk daha çok ister gelişsin özellikle strateji alanında...
dAha zEki oLmanın yoLu, senden daha iYi biriYLe oYnaMakTır... |
| |
| |