Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
09/01/09 10:51 Toplam 51 oyuncu 47 sunucu 480 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Call of Duty » Call of Duty 2
Alana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Skor tablosu siz ne ifade eder?

Yuco.
Oyuncu
17 Mart 2006 18:51 %0
alıntı:
Gönderen: Ufkabakan01

Kinayeciler...

Çok pis kinaye yaparım. Kin kin kin.

PugatChOv
Oyuncu
18 Mart 2006 02:48 %0
skor bord oyunun bir parçasıdır abiii.Ben bakmadan edemem.Hatta şöle ki kim kalmış bakar önceden o adamı vurmuşsam ya da vurulmuşsam o bölgelerde dolaşırım.Bomba kurarkende bana kalırsa dikkat edilmesi gereken bi husus etrafın sakin olması ya da temiz olmasıdır.Adam odaklanmış base den çıkıyor ve etrafına bakınmadan bomba kuruyor.Hadi bakalım sonra koştur.SD modu farklı bi şi ya ne bilim çok fena bi şi
skorbordu sanki şehir tabelası gibi.nüfus yazıyo rakım yazıyo(en tepedekiler).frag değilde benim ölüm sayısında en az olmak daha hoşuma gidiyo..

.......eMeĞe SaYGı.....

ExcaLLibur.D4E
Oyuncu
19 Mart 2006 00:47 %0
frag bu oyunun tuzu biberi;Hele osn serverlarında çok çok çok adam gibi bir ekip bir araya toplanmadıkça sd serverlar da tdm gibi oynanıyor o yüzden sen nekadar amaca göre oynamaya çalışsanda oyunun gidişatı el veremiyor (Bide tam konsantre oluyosun paat rus haritas geliyor ki o tam illet).Kısacası pam server kuruldu kalite gelir dedik gene gelmedi.

HerNeyse Bu Bahsettiğim Şartlar Altında Herkese İyi Oyunlar

Edirne
Oyuncu
07 Nisan 2006 19:25 %0
abi böLüme göre değişir. meseLa tdm oynuyorsam her firsatta bakarim ne kadar vurmuşum karşı takımın üstlerdeki adamlari ne kadar vurmuş vs.. ama sd oynarken dediğiniz gibi gerek yoktur. ama şunu kavramak gerekir ; sd = bir takim oyunudur , tdm = bireysel başarıdır.

reddead
fakirdik

07 Nisan 2006 19:36 %0
eski topicler diriltilio

umutcelebi
Binbaşı
Binbaşı
07 Nisan 2006 20:30 %0
alıntı:
Gönderen: Navras
4 vs 1 kalmış ve bombayı kurmuştur kişi. Düşmanlar gelmiştir fakat o kaçak dövüşerek ve bombu çözmemeleri için devamlı rahatsız etmektedir.Düşmanları bir türlü vuramaz çünkü o devamlı kaçar ama devamlıda rahatsız eder.Sonuçta süre biter bomba patlar.Sonuç frag 0.
6 vs 1 kalmışır ve bomba base'ni geçmiştir.Olabilir belki etrafı kolaçan edicek veya diğer bomba base'ne gidecek daha kolay koruyabileceğini düşündüğü için. Fakat bunları yapmak yerine devamlı adam arar. Birini alır diğerinide alır sonra geri kalan 4 kişiye dalar öle böle 3'nü daha alır ve sonuncusuna ölür.Sonuç 5 frag.
Sizce burda hangisi kazandı veya siz hangisini takımınıza alırdınız ?

arkadaşım bence takım daha önemli yani ilk anlattığın işime gelir bende olsam öle yaparım sonuş olarak tabikide ilk oyuncuyu alırım

born_to_kill
Yüzbaşı
Yüzbaşı
07 Nisan 2006 21:54 %0
dürüst olmak gerekirse ben biriysel olarak birinci olunca takımın birinci olmasından daha cok haz alıyorum...tabi klan maclarında biraz daha farklı olabilir bu...

SwAkE.
Oyuncu
08 Nisan 2006 16:04 %0
alıntı:
Gönderen: mesh
Şimdi, bombayi çözebileceği halde çözmeyip frag yapiyorsa. üst sıradaki adama iyi oyuncu gözüyle bakmam.. Ama takim oynuna katkida bulunman için illa ki frag önemli.
www.teamviolentus.com

mesh'e aynen katılıorum

SwAkE

^1FatalMetal
Tümgeneral
Tümgeneral
08 Nisan 2006 16:12 %0
Elbetteki takım oyunu iyidir...

Capkin12
Oyuncu
08 Nisan 2006 18:08 %0
Ben genellikle sonuncu olmamaya calisiyom.Genellikle bakarım ama Haksiz da degilsin)

pelkonde
Oyuncu
08 Nisan 2006 20:38 %0
abicim skor tablosu acayip bişeydir.ne onla ne de onsuz olmaz.ben şahsen skor tablosuna estikçe bakarım yoksa işim olmaz hem skor tablosu bazen küfürlerede sebep olabilir.örnek: seni en üst sıraya alanın a.......gibi

Am4r3
Yüzbaşı
Yüzbaşı
20 Nisan 2006 13:18 %0
ahmet bi git ya

Am4r3
Yüzbaşı
Yüzbaşı
20 Nisan 2006 13:18 %0
(pelkonde)

The_Fresh_Prince_Of_Bel-Air

|BT|artilery271
Korgeneral
Korgeneral
20 Nisan 2006 13:36 %0
yaw konu eskidimi bilmem ama bence skor tablosu onemli... mesela ben en tepedeki adami almaya calisirim, alinca memnun olurum. ör: weeki vursam sevinirim....

Dewil_Lewis
Oyuncu
27 Nisan 2006 14:35 %0
bence henry kardesım sana katılmıyorum.tamam takım oyunuda onemlı ama olmaz kı .o zamn adamın tekı 5 adam vuruyo dıgerı 2 ama adam en onemlı gorevı yapıyo oyunun macını yapıyo.bombayı kuruyoyada koruyo.bunda takım oyunu newymıs kıııı
www.kabuk.forumu.com

Sayfa: « 1 2 »
Alana Geri Dön

Reklam: