hatta 10 kişi falan olursak dowwa ligi yapmayı düşünüyoruz biz hamaci üzerinden...
kazanılan her maç +3 puan
kaybedilen her maç ise -5puan olarak geçecek.
Şimdilik 5 kişiyiz. dAha zEki oLmanın yoLu, senden daha iYi biriYLe oYnaMakTır...
çok güzel ben daha yeni başladım oyuna hep beraber oynarız yalnız expansion nu lazım oyunun bir sorum olacak iibir sistemim olmasına rağmen oyunda kasma değilde takılma gibi bişiler oluyor neden olabilir sizinde böle sorununuz oldumu arkadaşlar oyunla ilgili...
alıntı:Gönderen: mukar
çok güzel ben daha yeni başladım oyuna hep beraber oynarız yalnız expansion nu lazım oyunun bir sorum olacak iibir sistemim olmasına rağmen oyunda kasma değilde takılma gibi bişiler oluyor neden olabilir sizinde böle sorununuz oldumu arkadaşlar oyunla ilgili...
ekran kartı sürünücünle ilgili yenisini yükle yada eski bir sürücü kullan ama bayağı eski olsun (ati için) COD+CODUO+COD 2=WORLD WAR 2
Fire Prism at the ready !!!!
www.tchclan.org for cod2
alıntı:Gönderen: manyetooo
o turnuvada bende olabilirmiyim COD+CODUO+COD 2=WORLD WAR 2
www.tchclan.org for cod2
Tabiki olabilirsin manyetoo Fakat şimdilik 6-7 kişiyiz. 2-3 aktif oyuncu daha lazım ve bu şimdilik aktif olan oyuncuların 5'i ile oynamışımdır ve yemişimdir oynamadıklarımda zaten oyunda daha yeniler... Ben yediğime gore manyetooo sen t2ye geçmeden alırsın hepimizi
Seninde ligde olman çok yararlı olur herkes için. Daha çabuk geliştiririz kendimizi dAha zEki oLmanın yoLu, senden daha iYi biriYLe oYnaMakTır...
Silverstarda gelecekmiş kaybedilen maçlarda puan azalması olmayacak. Kazanılan maçlarda ise +3 puan alınacak. dAha zEki oLmanın yoLu, senden daha iYi biriYLe oYnaMakTır...
silver gelirse bence katılmanın bi anlamı olmaz sonuçta sonucu bilinen bir turnuva turnuva sayılmaz yanlışmıyım COD+CODUO+COD 2=WORLD WAR 2
www.tchclan.org for cod2
alıntı:Gönderen: manyetooo
silver gelirse bence katılmanın bi anlamı olmaz sonuçta sonucu bilinen bir turnuva turnuva sayılmaz yanlışmıyım COD+CODUO+COD 2=WORLD WAR 2
www.tchclan.org for cod2
Doğrusun manyetooo o konuda... da amacımız 2. genişlemeye kadar oyunu soğutmamak. Oyunla yeni tanışan elemanların ilk izlenimleri pek olumlu değil... bu durumda lig olayı zorlaşıyor... dAha zEki oLmanın yoLu, senden daha iYi biriYLe oYnaMakTır...