| Yazar | Konu: Sanane'den kalanlar varmi hala...? |
| Oyuncu |  | 04 Ocak 2006 09:32 %0 | |
|
yok birader ben markiz'im martyr başka o yakışıklı ve halk kahramanı ben çirkin ve kötüyüm
alıntı: Gönderen: festival.Jeee
Demek martyr , MArkiz mış.
Emekli !!
Sevgide Özgürlük,Saygıda Mecburiyet Vardır ... -Martyr-
|
| |
|
|
| Oyuncu |  | 04 Ocak 2006 09:34 %0 | |
|
oo asker napıon lan bitmedi mi askereliğin hala ahah kanatlarımın altında öğrendin şu cs'yi neyse bi klana girebilmişsin auhuza
alıntı: Gönderen: [PaSha] exagg.
Eski sanane, şimdiki oynasana. Herşey bence aynı.
Markiz şu an ki nick' in ne ?
-delusion-
|
| |
| Oyuncu |  | 05 Ocak 2006 03:52 %0 | |
|
Askerlik biteli 2 sene olacak nerdeyse. Ah ah bu cs milleti çok nankör.
Markizim msn den mutlaka ulaş. Anıları tazeleyelım. Nereden bakarsan 3 - 4 sene oldu.
msn : exaggerate@gmail.com |
| |
| Oyuncu |  | 06 Mart 2006 19:56 %0 | |
|
7.1 den beri snn deyiz..ancak eski oyunlar ve oyuncular kalmadı artık..bulamazsınız..eskiden forumlar bile böyle değildi..ben o eskiler den kimseyi göremiyorum..eskiyim diyenlere aslında çoğu yenidir  |
| |
| Oyuncu |  | 12 Mart 2006 18:28 %0 | |
|
Olmaması imkansız bence sizce?
Yan cEhenNem yAn be$ kAmYon oDunLa
gELiYorUm...
|
| |
| Oyuncu |  | 16 Mart 2006 14:33 %0 | |
|
| MGK olarak bizde burdayız olmaya devam etcez her ne kadar nette fazla girmesekte buralardayız.Tüm dostlara slmlar. |
| |
| Oyuncu |  | 18 Mart 2006 23:22 %0 | |
|
| sanane ve kolayoyun havası kalmadı artık 5 sene oldu hala onun havası yok serverler ez1k dolmusch |
| |
| Oyuncu |  | 21 Mart 2006 02:57 %0 | |
|
geliyoruz eskilerle beraber 
|
| |
| Oyuncu |  | 22 Mart 2006 10:50 %0 | |
|
ulan ne günlerdi be Suxdan Reloaded dan saygılar zamanında bizi aim diye attıklarını hatırlarım iyi oyuncuyduk be halada öleyiz geçen bi cafeye gittim oynamaya gencler cok yawaş be olm biz ne oynarmışız  |
| |
| Oyuncu |  | 22 Mart 2006 23:36 %0 | |
|
[wNc]SaLiVa
Son halim bu..
yıllar sonra üç beş sanane'ci görmek güzel oldu
Yaşıyorum mutluyum.. Serverlere 3-4ayda bir takılıyorum.. oda bir günlüğüne..
Onun dışında sizleri çok özledim.
Keşke parasız cs olayı olsa. Bakmayın sanane.com açıldı ama öte yandan hl orjinal sürüm istemesi biraz etken oldu milletin bırakmasına.
Kim durupda 25ytl ödiyecekti o zamanlar..
Herkese sevgiler selamlar
Keserim hepiniziiii : )
(hatırlayan oldu umarım ) |
| |
. |
| Oyuncu |  | 24 Mart 2006 02:15 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: SaLiVa
[wNc]SaLiVa
Son halim bu..
yıllar sonra üç beş sanane'ci görmek güzel oldu
Yaşıyorum mutluyum.. Serverlere 3-4ayda bir takılıyorum.. oda bir günlüğüne..
Onun dışında sizleri çok özledim.
Keşke parasız cs olayı olsa. Bakmayın sanane.com açıldı ama öte yandan hl orjinal sürüm istemesi biraz etken oldu milletin bırakmasına.
Kim durupda 25ytl ödiyecekti o zamanlar..
Herkese sevgiler selamlar
Keserim hepiniziiii : )
(hatırlayan oldu umarım )
hatırladık hatırlamazmıyız eski dostum benim ula ne günlerdi hep vururdum aglardın asma koselerınde tuhahaha
|
| |
| Oyuncu |  | 24 Mart 2006 16:02 %0 | |
|
SNN bir efsaneydi !
| |
| Oyuncu |  | 24 Mart 2006 16:06 %0 | |
|
baksanıza eski imzama o zamanlar pek bi kullanılırdı ICQ 
kim öle kim kala |
| |
| Oyuncu |  | 24 Mart 2006 16:19 %0 | |
|
O zaman İzmir de okulum bitmiş iş arıyordum. Sanane zamanı ahhh ah. Sevgilim vardı aynı evde kalıyorduk. Her kavgamızın ana konusu cs'idi.
Hala izmirdeki evimde ismime olan telefonun borcunu ödeyemedim. Kimbilir ne kadar olmuştur. Bir gün karşıma çıkacak ama bakalım ne yapacağız.
SNN'de iyi bir oyuncu olamadım vasatı biraz aştım gibiydi sadece. Sonra iş bulamadım ve 1 yıl ertelettiğim askerliğe tekrar dilekçe yazarak erkene aldırdım. Bu sebeple memlekete döndüm.
Snn'de vasat olan ben, memlekette internet kafelerde ortalığı kavurdum. Dedim, "ya ben aynı oyuncu olduğuma göre, bu cafelerdeki beceriksizler kendilerini ouncu sandıklarına göre, peh be ben SNN'de ne oyuncularla oynamışım"...
SNN'de hile girene kadar ne oyuncular ve ne güzel insanlar vardı. Hepsine selam... |
| |
| Oyuncu |  | 24 Mart 2006 17:11 %0 | |
|
Ne günlerdi ahh ah. O dostluklar, o sohbetler, o zevkli oyunlar.
Celeron 433, 64mb sd ram, voodo 3 lerle oynanan Cs ler
Ben o dönemi yaşamış biri olarak kendimi şanslı hissediyorum. O dönem çoktan kapandı bir daha açılmamak üzere.
[ElitE] |
| |
| Oyuncu |  | 25 Mart 2006 05:20 %0 | |
|
abi o ne kasatura numarası mı ? tuhahaha
alıntı: Gönderen: <barbar>**NC
SNN bir efsaneydi !
Beşiktaş,Bir Eşkiyanın Hayata İtirazıdır, Susarsa Çatışma, Konuşursa Savaş, Yazarsa Destan, Severse Devrim Olur!!! |
| |
| Oyuncu |  | 28 Mart 2006 12:54 %0 | |
|
| Türkiye de bir daha sanane gibi bir server acılmaz ama aktifoyun da oynuyorum aktifoyun da baya güzel ama hileciler olmasa daha güzel olacak |
| |
| Oyuncu |  | 29 Mart 2006 13:22 %0 | |
|
burdayız tabıkı nıck degıstı =)
JK|SHaggy =) |
| |
| Oyuncu |  | 31 Mart 2006 06:17 %0 | |
|
| raiden adlı dıger accountumun sıfresını unuttumgumdan bole bır account almak zorunda kaldım.Antalyadan selamlar.raiden.. |
| |
| Oyuncu |  | 31 Mart 2006 20:24 %0 | |
|
p!eR : Bende Snn son 3-4 ayında oynamıştım.
Tanıyanlar bi msj atarsa sevinirim ozellikle eski klanım **NC
uyelik arkadaşın hazır varken kullanıyım dedim.
Saygılar.. |
| |
| Oyuncu |  | 01 Nisan 2006 01:28 %0 | |
|
| meyaba |
| |
| Oyuncu |  | 01 Nisan 2006 11:01 %2 | |
|
cs8' e girer 1 saat office haritasını oynardık "the ofice boys" diye klan bile kurmuştuk (tob )
level dergisi yazarlarıda gelirdi, kimse admin diye ağlamaz, bilinen tek hilede konsola "model sas" yazmaktı...
bi kere yazmıştım ondada kimseyi vurmaya kıyamadım, ctlerin aralarında gezmiştim... deşifre olduğumda çok gülmüştük
cs den sıkılır tf ye girer, tf den sıkılır csye akardık... ara sırada sapıtıp hldm'ye damlardık...
yeni nesil geldi içine etti o günlerin, bi önceki nesil daha saygılıydı sanki ha?
aslına bakarsanız o zaman birşekilde servera girmeyi başaranlar, belli bir düzeye gelmiş insanlardı...
çoğu eğitimliydi...
amacım şimdikileri aşağılamak değil tabi ama istatistiksel bir gerçek var ki "nerde çokluk...."
internet cafelerinde yayılmasıyla da 10-12 yaşına kadar düştü oyuncuların yaşı... cocuklar oynamasın mı dıceksınız şimdi?
oynamasın tabi... yetişkinlerin bile pek çoğunun bünyesi kaldırmıyor, bir derece şiddet sonucta... ve silahlar tabi...
biz küçükken mahallede futbol oynardık...
şimdi çocuklar hem kendilerine hem bize yazık ediyorlar...
saklambaç oynayan kaç çocuk kaldı sokakta bir baksanıza  |
| |
| Oyuncu |  | 01 Nisan 2006 19:28 %0 | |
|
cs5 e girmek için 2 saat kastıımı hatırlıodum. zaten 2milyonum vardı öylece kalkıodum cs5 in muhabbeti hiç bir serverde yoktu ilerleyen saatlerde
alayına isyan alayına gider.. |
| |
 Albay |  | 02 Nisan 2006 03:48 %0 | |
|
| cs5 geliyor |
| |
| Oyuncu |  | 02 Nisan 2006 20:19 %0 | |
|
koskaca 7 sene geçti ve hala buralardayız bizmi csye baglandık yoksa cs mi baglandı bilinmez ama bütün eski dostları bir arada görmek güzel...
Eklemek isteyen eski dostlarım msn adresim...Fzzmn@hotmail.com
Yan cEhenNem yAn be$ kAmYon oDunLa
gELiYorUm...
|
| |
| |