Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
09/01/09 08:59 Toplam 5 oyuncu 47 sunucu 372 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Devasa Online Oyunlar » World of Warcraft
Alana Geri Dön
.
Yazar

Konu: World of warcraft-burning crusade

timsah54
Oyuncu
26 Mart 2006 21:47 %0
Mayıs ta cıkacak oLan wow un ilerletmesi Burning Crusade hakkında ki düsünceleriniz yeni ırk oLan Blood Elf ve Panda yeni bosslar bildiginiz ve gördügünüz her seyi buraya yazmanızı istiyorum amac herkesi biLgilendirmek...

palapiyer
Oyuncu
27 Mart 2006 18:14 %0
panda geleceği kesinleşmedi sanırım

[GX]Bortu

Moderatör
28 Mart 2006 14:10 %0
cıkış tarihi sendit de haziran olarak verilmiş şu anda ön siparişte. Ama daha 6-7 ay cıkmaz bence. cunku daha patch 1.10 cıkacak arkasından yazın 1.11 çıkacak sonra expansion gelir. Dha cok bekleriz yani

GameX forever
GameX_Bortu@hotmail.com (msn)
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

timsah54
Oyuncu
28 Mart 2006 23:01 %0
O da dogru Panda kesin gelecek yaw ama burning crusade ne zaman gelir o kesin deiL blizzard kusursuz is yapmaya caLı$ıR heP.Galiba biz baya bekleriz bu gidisle.

darktrpr

29 Mart 2006 09:36 %0
Blizzard'dan Ally ırkı hakkında hiçbir açıklama gelmedi ancak birazcık mantıklı düşünen herkez yeni ırkın panda değil draenai olağını az çok kestirebilir.

alıntı:
Gönderen: timsah54
O da dogru Panda kesin gelecek yaw ama burning crusade ne zaman gelir o kesin deiL blizzard kusursuz is yapmaya caLı$ıR heP.Galiba biz baya bekleriz bu gidisle.

[GX]Bortu

Moderatör
29 Mart 2006 13:44 %0
Blood Elflerin gelmei yüzünden 0-12 yaş wowcuların hepsi horde tarafına doluşacak gibime gelio.

GameX forever
GameX_Bortu@hotmail.com (msn)
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

timsah54
Oyuncu
29 Mart 2006 20:09 %0
0-12 yas wowcu tanımoRum acıkcası ama varsa bloodelf ilgi cekici oLurdu herhalde.

timsah54
Oyuncu
29 Mart 2006 20:12 %0
darktrpr panda konusunda sen haklı cıktın dedikoduymus panda henüz bir acıklama yok..Ya yeni topraklar.
Ek paketle birlikte bir dizi yeni alan da oyuna dahil edilmiş olacak. Bunların en belirgini Outland olarak tanıtılan alan. Bir zamanlar Horde topraklarının bir bölümünü barındıran, Allienceın istilasıyla yıkıma uğramış bu yeni toprakların oyuncular için hangi tehlikeleri ve ödülleri beklediği konusu hala muamma. Burning Crusadein köklerinin salınacağı topraklar da yine bu bölge içerisindeki alanlar olarak belirtiliyor.Bilindiği üzere, Instancelar WOW dünyasında çok önemli bir yere sahip. Karakter gelişiminin Experience aşamasından sonra en önemli bileşenleri instancelar. Instancelar temel olarak içerisinde saklı bölmelerin ve güçlü bossların olduğu zindanlar. Ek paketle birlikte yeni üst lvl sınırına uygun bir dizi instanceın hem yeni bölge Outlandde hem de diğer bölgelerde aktif hale geleceği açıklanıyor.

timsah54
Oyuncu
29 Mart 2006 20:16 %0
- Yeni ve tehlikeri bir çok yaratık
- Yüzlerce yeni görev
- Yeni meslekler.
- Soket İtemlar. (Diablodan bildiğimize benzer)
- Ve dahası
Bunlar hakkında hicbir sey bilmiyorum ben,galiba bilen de pek yok fakat ögrenen olursa buraya yazması iyi olurdu.

darktrpr

29 Mart 2006 23:49 %0
http://forums-en.wow-europe.com/thread.aspx?fn=wow-general-en&t=883462&p=1&tmp=1#post883462

Lourian
Oyuncu
20 Aralık 2006 19:38 %0
TBC nin yaklaşan tarihinin vede ustune birde PVP nin son durumundan sonra dagılan guildlerin ardından :

Lightn. Blade Realminde KarantinA adında bir Türk/yabancı karışık bir guild kuruldu.Xp sahibi oyuncuları bekliyoruz.... migrate ile gelemk isteyen ehrkez LB realminde Lourian ile göruşebilir.AQ40-Naxx XP ne sahip oyuncular ve en kötu ihtimal full BWL yapmış oyuncualr alınacaktır.

WoW lu gunler...

pi_trinity
Oyuncu
10 Ocak 2007 13:07 %0
TBC oynamak için eski wow gerekli olucak mı? eger oyleyse şimdi gidip alıcam da.

sitesine baktım wow gereklidr tipinde birsey bulamadım. bilgisi olan varsa yazsın lutfen.

Galeon
Oyuncu
10 Ocak 2007 13:26 %0
Oynamak için eski wow'a ihtiyacın olacak çünkü bu bir genişleme paketi. Dolayısıyla gidip alabilirsin. Ancak eski paketteki patch updateleri download etmeye ihtiyacın olup olmadığını tam olarak bilemiyorum. Bu konuda da bilgisi olan varsa arkadaşları aydınlatmak için yazsınlar plz.

I release thee, Go!!
My servant you'll be for all time...

Sayfa: « 1 »
Alana Geri Dön

Reklam: