Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
09/01/09 08:36 Toplam 0 oyuncu 47 sunucu 324 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Strateji » Starcraft
Alana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Starcraft oynayan kaldi mi?

elm.
Oyuncu
20 Temmuz 2005 03:59 %0
olm raabet azalmış
millet güncelemese bişi yapcagınız yok,eskiden böylemiyd buralar?

Junior JackaL
Oyuncu
01 Ağustos 2005 05:46 %0
ewt beyler ankarada da hala cafelerde ve benım gibi strategy e gönlünü vermiş arkadaşların evlerinde bol bol oynanır starcraft tabi bunca yıldan sonra player azalması da oldu ama biz starcraft ı oynamaya devam edecez... en azından ben edecem...

Yehova
Oyuncu
08 Ağustos 2005 09:03 %0
abi yeni server açıldı türk serveri gameware bütün türkler orda

sc gosu go go gg!!

SaDisT_RaHiP
Oyuncu
21 Ağustos 2005 17:49 %0
sc rulz..

StrategyKing
Oyuncu
01 Eylül 2005 12:17 %0
TABİ KALDI.STARCRAFT BİTERMİ BEN 1.5 YILDAN BERİ OYNUYORUM.SIKILMADIM.

TnT)Storm
Oyuncu
02 Eylül 2005 16:32 %0
ben 7 yıldır oynuyorum sıkılmadım?

LFunK
Oyuncu
12 Eylül 2005 20:59 %0
b.nette europa brood war tur-1 de birsürü türk var(ben dahil), netcraftta, nebulada da var, sc oynyayan türk çok, yeterki arayacağınız yeri bilin. sc bitmiyor, aksine gelişiyor, korede meslek haline geldi, insanlar çok ciddiye alıyor bu oyunu. kaç yıl aradan sonra hala bu kadar satan başka bir oyun biliyor musunuz

Yehova
Oyuncu
17 Eylül 2005 08:38 %0
alıntı:
Gönderen: [*C@K@L*]
bursada benımle star craft oynamk ısteyen varsa seve oynarım benım oynadıgım ınternet kafede 7-8 ksı daha oynuyo beklerım TUM BURSALILARA DUYURULUR

hangi cafe desiniz biz görüklede elifteyiz 3 kişi kasıyoz -

www.scuniverse.com burda ortam bol

kunteperege
Oyuncu
28 Ekim 2005 16:17 %0
oynayan çok kişi var. mesela abim

Myarenegade
Oyuncu
18 Aralık 2005 00:00 %0
Sc gibi bir strateji bir daha zor geliri,ama zor gider.hueueh.98 de ilk makinama kurduğum oyundur kendisi ve benim için hala bir numara.

Cankut93
Oyuncu
18 Aralık 2005 11:37 %0
tanıdığım bi çok kişi oynuyor bu oyunu...

bLiz_sM
Oyuncu
03 Mart 2006 21:38 %0
star craft.... eskide kaldı...bitti artık...
oynanırsa eski günlerin hatırına oynanır...wcgye katılmayanların bu saatten sonra kasmasının bi anlamı yok.
Halen oynuyorum diyenlerin çoğuda sözde oynuyor.. haftada 1 maç bile atmıyor adam...

dAha zEki oLmanın yoLu, senden daha iYi biriYLe oYnaMakTır...

moguzsen
Oyuncu
07 Mart 2006 04:32 %0
alıntı:
Gönderen: bLiz_sM
star craft.... eskide kaldı...bitti artık...
oynanırsa eski günlerin hatırına oynanır...wcgye katılmayanların bu saatten sonra kasmasının bi anlamı yok.
Halen oynuyorum diyenlerin çoğuda sözde oynuyor.. haftada 1 maç bile atmıyor adam...

Aslında sc eskimeyen bir oyun bence Türkiye' de ilgi alaka azalmış olsa da bu sc nin dünya çapındaki popülaritesinin azaldığı anlamına gelmez, inanmayan kısa bir replay/vod araması yapsın google dan.

bLiz_sM
Oyuncu
09 Mart 2006 23:18 %2
Dünya çapında kassetmedim ki zaten... biliyorum yabancılar çok oynuyorlar.
Star Craftın durumu aynen Dawn Of Warın durumu gibi Türkiyede... çok az oynayananı var halbuki oyunlar super...

Buda Türkiyede oyunculuğun halen nerelerde olduğunu bi bakıma gösteriyor özellikle strateji alanında...

Kaç internet kafede star craft yada dawn of war yüklü ? Genellikde aoe 2 veya 3 ve c&c generals'ı görüyorum strateji alanında...

Böyle olmaması lazım...

dr0it
Oyuncu
10 Mart 2006 22:45 %0
yanılıyosun sc bitmedi daha yeni başlıyo bence oyun da stratejiler o kadar geliştiki... daha millet şu 1-2 senedir oyuna sarmaya başladı we ilerleme aşamasında millet milli takıma girmekle uğraşmakta. cafelerde kalmadı diyosunuz hyr efendim ne münasebet bizim kthya-simav gibi allahın dağında bile 10 cafe war hepsinde olmasa da 3-5 cafede adam gibi kasanlar da war yani ist.falan sölemeye gerek yoq millet ewinden giriyor kardeş ok? bunun içinde yeni başlayanlar da war sen hesapla artık .

bLiz_sM
Oyuncu
12 Mart 2006 01:02 %0
alıntı:
Gönderen: dr0it
yanılıyosun sc bitmedi daha yeni başlıyo bence oyun da stratejiler o kadar geliştiki... daha millet şu 1-2 senedir oyuna sarmaya başladı we ilerleme aşamasında millet milli takıma girmekle uğraşmakta. cafelerde kalmadı diyosunuz hyr efendim ne münasebet bizim kthya-simav gibi allahın dağında bile 10 cafe war hepsinde olmasa da 3-5 cafede adam gibi kasanlar da war yani ist.falan sölemeye gerek yoq millet ewinden giriyor kardeş ok? bunun içinde yeni başlayanlar da war sen hesapla artık .

yaw droit...ben hiç turk oynayanı yok demedimki genel olarak soyledim ben... senin kütahya simavı ne bileyim ben.. ben kendi gördüğüm yerler hakkında yazdım...
Hem halen o kadar türk oynayanı var mademki nereleder ?
Level ve oynasanada o kadar hamaci serveri verdik sc oynayanlar girsin diye...

Senin dediğin gibi kasanlar bile var çoğunlukta diyorsun... nerede bu adamlar ? Sadece internet kafedemi oynuyorlar... İnternet siteleriyle özellikle Türkiyede oyun alanına damgasını vuran levelin sitesiyle hiçmi alakaları yok ?

Bence biraz daha iyi düşün...

i smell magic
Oyuncu
26 Mart 2006 05:40 %0
starcraft gelmiş gecmiş en güzel oyundur bence gerisi beni ilgilendirmez.

omereksi
Oyuncu
29 Mart 2006 14:08 %0
arkadaşlar merhaba ben sıkı bir star craft hsatasıyım turnuvaalrı var diye okudum ve galiba beşiktaşta oluyomuş bu cafelerden birinin tarifini iyilik sever bir arkadaş mail adresime yazabilirmi mail adresim omereksi@hotmail.com anadolu yakasından gelicem vaktini ayıran arkadaş için tüm güzel günler onunla olsun allah tutuğunu altın etsin allah ne muradı varsa versin ve allah bir yastıkta kocatsın :

onurterzi
Oyuncu
30 Mart 2006 17:21 %0
alıntı:
Gönderen: Yehova

hangi cafe desiniz biz görüklede elifteyiz 3 kişi kasıyoz -
www.scuniverse.com burda ortam bol

öğrenci misin kardeş

nightclup1903
Oyuncu
02 Nisan 2006 04:09 %0
askerden geldıkden sonra hepınızı yenıcemmm
Profesyonel StarCraft Player
Cok pıs toss Cok pıs terran cok pıs de zerg oynarım
I'm random
Sızı sevıyorum benı ozleyın anacıgım

moguzsen
Oyuncu
02 Nisan 2006 09:02 %0
alıntı:
Gönderen: nightclup1903
Cok pıs toss Cok pıs terran cok pıs de zerg oynarım
I'm random
Sızı sevıyorum benı ozleyın anacıgım

Hocam kusura bakma da yok öyle bir şey.
Bir ırkı gayet iyi oynarsan, diğerlerini o kadar iyi oynayamazsın. (hatta hiç iyi oynayamazsın)

dr0it
Oyuncu
07 Nisan 2006 20:39 %0
yanıtlıyim eet cafede oynayanlar war . illa herkes pro olcak deil ya genelde oynayanlar çok . ama türk server larının reklamı yapılmıyo o ayrı . adamlar FORTAS diye kanal war orda kasıyolar en az 15-20 kişi geliyo günde.türk serverlarında bişi yoq abi niye gelsin adamlar millet geyik yapıyo oynayan warmı diye soran yoq

cazz
Oyuncu
08 Nisan 2006 16:11 %0
ben oynuyorum hala

moguzsen
Oyuncu
08 Nisan 2006 19:09 %0
alıntı:
Gönderen: dr0it
yanıtlıyim eet cafede oynayanlar war . illa herkes pro olcak deil ya genelde oynayanlar çok . ama türk server larının reklamı yapılmıyo o ayrı . adamlar FORTAS diye kanal war orda kasıyolar en az 15-20 kişi geliyo günde.türk serverlarında bişi yoq abi niye gelsin adamlar millet geyik yapıyo oynayan warmı diye soran yoq

Ben de Fortas veya Netcraft'ta oynuyorum, dediğin gibi Türk sunucuları geyik yerine dönmüş, kimsenin oyun oynadığı yok. Aslında biraz daha gaza gelsem B.Net için orjinal cd alıp orada oynarım ya neyse.

dr0it
Oyuncu
17 Nisan 2006 21:45 %0
öyle abi oynayan kalmadı geyik için server da millet gel 1w1 falan atak diyom! adam yoq az muhabbet edicem akşam oynarız diyo. git abi chat serverlarında dolaş ozaman. adam gibi slyveria serveri wardı neden kapandı bilinmez ama baya iidi sonuçta . Gelmz bu saatten sonra da öyle bi server. millet okadar çok oynamak istiyosa alsın madem cd Bnette kassın dicek başka bişi yoq yani...

Sayfa: « 1 2 3 4 5 »
Alana Geri Dön

Reklam: