Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
09/01/09 09:20 Toplam 15 oyuncu 47 sunucu 382 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Call of Duty » Call of Duty 2
Alana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Yuh yaniii (pb ne olur acele et )

_RoCCoo_
Oyuncu
23 Mart 2006 00:21 %0
olay ney??

CUBISM
Yüzbaşı
Yüzbaşı
24 Mart 2006 14:43 %0
Olay kopmus burda yaa Cod 1vs2vs3 su tartisiliyor hehe. Herkese kolay gelsin birinci, ikinci, ucuncuyu bulursaniz haber edin heee

alıntı:
Gönderen: _RoCCoo_
olay ney??

PugatChOv
Oyuncu
24 Mart 2006 14:57 %0
arkadaşlar gerçekten harikasınız.başta o güçlü parmak darbeleriyle klavyelerine çatırtı sesi verip komşularını rahatsız eden Ufkabakan01,Overload ve Yuco arkadaşlarımı önünde eğiliyorum ve buda sizi korusun diyorum.Hepinizi teker teker tanımak eminim bana şeref vericektir.Güzel,tatlı,şirin ve pro oyuncularla tanışma isteğim inşallah kırılmaz.saygılar...

.......eMeĞe SaYGı.....

manyetooo
Oyuncu
24 Mart 2006 21:24 (24/03/2006, 21:39) %0
alıntı:
Gönderen: Ufkabakan01
Ayrıca serverda şüpelendiğiniz bir şahsı izleyici (Spectator) modunda 5 6dk izlerseniz adamın ne kullanıp kullanmadığını anlayabilirsiniz.

öncelikle bu yeteneğe sahip ve bunları görebilecek adam sayısı ülkemizde oldukça az olarak görüyorum genelde herkez olaylara başka taraftan bakıyor ve devam ediyorum (bunlar kişisel değil)

bu lafını gerçekden kınıyorum bu laf herkez tarafından kötü anlaşılıyor siz kimsinizde birini izleyerek hile yaptığı konusunda fikir sahibi olabiliyorsunuz.
örnek olarak mesela bir adam oyunda terör estiriyor girmiş önüne geleni vuruyor karşısındaki bi adamda bu adminde olabilir oyundan anlamamasına rağmen adamı spec olup izlemeye başlıyor kendisi o kadar fasülye ki adamın oynama tarzına (radar,ses,spawn noktaları) gibi şeyleri nasıl kullandığı hakkında fikir sahibi olmadan o insanın hileci olduğu kanısına varıyor bu tarz suçlamalara hiçkimsenin bir yetkisi olamaz adam otların arkasındaki adamı vursa bile normalde gözünüde nasıl vurdu adam orayı görmüyor gibi acayip düşünceler gelebilir ama siz farkında olmadan orda bir ses çıkarmışsınızdır adamda tahmi edip ateş edip vurmuştur bu olayı anlayamayan çok insan var

sanırım bunun üstesinden herhalde yaklaşık bi 200 yıl sonra geleceğiz türkiyede pro gaming e sahip olan insanları yada sahip olmaya çalışan insanlar bunun gibi ahlaksız ca suçlamalara maruz kalıyor... bu yargının değişmesi ve pro gamer ların hakettiği saygıya ulaşması için pb erken gel artık....

COD+CODUO+COD 2=WORLD WAR 2
Fire Prism at the ready !!!!
www.tchclan.org for cod2

^1FatalMetal
Tümgeneral
Tümgeneral
25 Mart 2006 14:59 %0
Valla benimde kanıma cafedeki çocuklar girdi...Can abi dene dediler kıramadım denedim,ertesi günü süreli olarak banlandım...Çocuklarda üzüldüler tabi

DNA Maniac
Oyuncu
25 Mart 2006 21:47 %0
benim burda 2 yazım vardı ama silnmişler her nedense...
:/

[KG-T]DNA Maniac - takım gevezesi

Ufkabakan01
Oyuncu
26 Mart 2006 15:27 %0
alıntı:
Gönderen: manyetooo

öncelikle bu yeteneğe sahip ve bunları görebilecek adam sayısı ülkemizde oldukça az olarak görüyorum genelde herkez olaylara başka taraftan bakıyor ve devam ediyorum (bunlar kişisel değil)
bu lafını gerçekden kınıyorum bu laf herkez tarafından kötü anlaşılıyor siz kimsinizde birini izleyerek hile yaptığı konusunda fikir sahibi olabiliyorsunuz.
örnek olarak mesela bir adam oyunda terör estiriyor girmiş önüne geleni vuruyor karşısındaki bi adamda bu adminde olabilir oyundan anlamamasına rağmen adamı spec olup izlemeye başlıyor kendisi o kadar fasülye ki adamın oynama tarzına (radar,ses,spawn noktaları) gibi şeyleri nasıl kullandığı hakkında fikir sahibi olmadan o insanın hileci olduğu kanısına varıyor bu tarz suçlamalara hiçkimsenin bir yetkisi olamaz adam otların arkasındaki adamı vursa bile normalde gözünüde nasıl vurdu adam orayı görmüyor gibi acayip düşünceler gelebilir ama siz farkında olmadan orda bir ses çıkarmışsınızdır adamda tahmi edip ateş edip vurmuştur bu olayı anlayamayan çok insan var
sanırım bunun üstesinden herhalde yaklaşık bi 200 yıl sonra geleceğiz türkiyede pro gaming e sahip olan insanları yada sahip olmaya çalışan insanlar bunun gibi ahlaksız ca suçlamalara maruz kalıyor... bu yargının değişmesi ve pro gamer ların hakettiği saygıya ulaşması için pb erken gel artık....
www.tchclan.org for cod2

ProGaming laf eden arkadaşim, bir oyuncunun 3. parti bir yazılım kullanıp kullanmadığını bulmak çok zor değildir. Üstdeki mesajlarımda bunu kısaca anlattım. Daha net tesbit yöntemleride vardir merak etmeyin. OSN Serverlarında şuan hile yapılamıyor bu benim şahsi kannatim. Fakat bazı AllSeeEye Serverlarında bu tarz hileleri kullananları görüyorum. Tesbiti inanın BASİT. Yeni 2 adet yöntemle bu tarz hile kulananlari testbit edebiliyorum. Daha önce anlatığım eski yöntemlere ek olarak adamın ÖLDÜRME değil, ÖLME şekline bakarakda hile yapıp yapmadığını tesbit edebiliyorum. 2. Yöntem ise biraz daha zahmetli... Onu kendime saklıyorum.

Hile Kullanmak isteyen kullanır fakat bilmelidirki BIRISI ÇIKAR DEMO ceker not alır ve sizin HİLECİ olduğunuzu KANITLAR. Bu yüzden yeniden ve yeniden söylüyorum, CHEAT FREE bir serverda oynamıyorsanız, rakipleriniz ne yapıyorsa yapsın, SİZ HİLE YAPMAYIN! Başkasının hatası, sizin SAVUNMAZNIZ OLAMAZ!

Herkeze bol fraglı temiz, mutlu oyunlar dilerim...

NOT: OSN Serverlarındaki AntiHile sistemini küçümsemeyin! Hele BP geldiği zaman onu HİÇ küçümsemeyin!

NOT2: Bu mesajımı okuyan ve OSN Serverlarında Programcı olarak çalışan arkadaş var ise, antihile konusunda bulduğum 2. yöntemi (Açıklamadığım yöntemi) konuşmak üzere Mesajını bekliyorum.

Tarhun
Oyuncu
26 Mart 2006 20:14 %0
Gecen tdm serverinde wurkacturk nickli bır oyuncu vardı adam tufek kullanıyodu tufekle yakın uzak zıplayarak pat kut indirdi. İzledım adamın karavana atısı cok azdı bazı oyuncuları pencereden atlarken havada filan vurdu.
Yakın hedeflerı gorur gormez vurdu bazı uzak durbun mesafesındekılerı zoomsuz indirdi, bı rus harıtasında adam almandı sadece tufek kullanıp bızım taraftakı en cok frag alan adamın fragından cok aldı.
Hile mi ne bilmiyorum ama suphelendim yani.

JS
Oyuncu
26 Mart 2006 20:37 %0
alıntı:
Gönderen: Tarhun
Gecen tdm serverinde wurkacturk nickli bır oyuncu vardı
Hile mi ne bilmiyorum ama suphelendim yani.

Wurkac cod1 döneminde herkes ppsh kasarken kendini geliştirmek için kar98 le oynayan bir oyuncuydu.Bunun yanında yılların adminidir.Hani derler ya senin yaşın kadar...Ayrıca bu tip olayları forumda bildirmek yerine bunu online destekten iletirsen demo alıp vs zaten gereken de yapılır.

Ufkabakan01
Oyuncu
26 Mart 2006 21:20 %0
alıntı:
Gönderen: Tarhun
Gecen tdm serverinde wurkacturk nickli bır oyuncu vardı ...

Eski AVAturk Admini, Kar98 manyağı
Ben MP44 diye bağirirken o Kar98den şaşmam derdi, kendisini COD2 de görmek şeref verici bir olay.

Tüfeğinden korkulacak bir kaç isimden birisidir kendisi. Mümkünse kendisinden uzak durunuz

Kar98 dedimde, Yuco seni unutmadım, OK mi?

Tech GUN kaldirilsin, PPSH gücü azaltılsın, eski MP44 geri gelsin...

manyetooo
Oyuncu
26 Mart 2006 21:49 %0
bi görüşde karşıdakinin hile yaptığını anlayan mega süper deli derecesinde insanlar var demekki kısaca insan üstü.... o zaman aferin size

www.tchclan.org for cod2

NeXuS.
Oyuncu
27 Mart 2006 13:24 %0
alıntı:
Gönderen: Ufkabakan01

ProGaming laf eden arkadaşim, bir oyuncunun 3. parti bir yazılım kullanıp kullanmadığını bulmak çok zor değildir. Üstdeki mesajlarımda bunu kısaca anlattım. Daha net tesbit yöntemleride vardir merak etmeyin. OSN Serverlarında şuan hile yapılamıyor bu benim şahsi kannatim. Fakat bazı AllSeeEye Serverlarında bu tarz hileleri kullananları görüyorum. Tesbiti inanın BASİT. Yeni 2 adet yöntemle bu tarz hile kulananlari testbit edebiliyorum. Daha önce anlatığım eski yöntemlere ek olarak adamın ÖLDÜRME değil, ÖLME şekline bakarakda hile yapıp yapmadığını tesbit edebiliyorum. 2. Yöntem ise biraz daha zahmetli... Onu kendime saklıyorum.
Hile Kullanmak isteyen kullanır fakat bilmelidirki BIRISI ÇIKAR DEMO ceker not alır ve sizin HİLECİ olduğunuzu KANITLAR. Bu yüzden yeniden ve yeniden söylüyorum, CHEAT FREE bir serverda oynamıyorsanız, rakipleriniz ne yapıyorsa yapsın, SİZ HİLE YAPMAYIN! Başkasının hatası, sizin SAVUNMAZNIZ OLAMAZ!
Herkeze bol fraglı temiz, mutlu oyunlar dilerim...
NOT: OSN Serverlarındaki AntiHile sistemini küçümsemeyin! Hele BP geldiği zaman onu HİÇ küçümsemeyin!
NOT2: Bu mesajımı okuyan ve OSN Serverlarında Programcı olarak çalışan arkadaş var ise, antihile konusunda bulduğum 2. yöntemi (Açıklamadığım yöntemi) konuşmak üzere Mesajını bekliyorum.

sen bööle konuşmaya devam iste ondan sonra kalksın herkes cheat detector kesiliversin başımıza daha oyundan haberleri yokken... hileyi tesbit edebilme oyuncunun oyun bilgisine göre değişir sen bugün hileyi tesbit etmek çok kolay diyemessin sonra işte gördüğün gibi wurkaçtürk'ten şüphelendim diye abuk subuk postlar türeyiverir, hoş zaten ses takip etmenin dahi ne demek olduunu bilmeden nerden bildin orda olduumu wall var wall var die milyon tane lame var ortalıkta sen de bööle atıp tutta 2 milyona çıksın sayı...

CemQ_313
Yüzbaşı
Yüzbaşı
10 Nisan 2006 19:34 %0
evet arkadaslar son günlerde gerçekten de su wallhack olayları iyice arttı . Nerdeyse her gün oynadıgımda en az 2 kişiyi yakalıyorum wallhack kullanan. Bende türkiye nin en büyük forumlarından bi tane sinde cod2 için wallhack veren bi şahsiyet gördüm ve acayip sinirlendim ve derhal o başlığı sildiler üyeyi de banladılar . Arkadaslar sonuçta bu oyunu niçin oynuyoruz ? skor için mi ? şahsen ben zevk için oynuyorum (clan maçlarında zevk+skor (:

wallhack kullanan birilerini yakalamk hiç de zor değil ama eğer oyuncu profesyonel ise işiniz gerçekten zor.Elime geçirdiğim bütün wallhack kullanan insanları derhal server adminlerine bildiriyorum. Siz de eğer şüphelendiğiniz biri varsa izleme modunda o arkadası 2-3 dk izleyin siz de çok kolay şekilde anlayacaksınız !

bundan sonra cod2 yi oynarken fraps programını açıp giriyorum size de öneririm oyun içinden video çeebiliyorsunuz . fraps ı indirmek isteyen vasa buyurun www.fraps.com çok basit klavyedki f tuslarından ister ss alın ister video kaydedin !!!

ARKADASLAR BU WALLHACK İN ÖNÜNE GEÇELİM KULLANAN BAZI (ARTIK KÜFRETMEK İSTEMİYORUM :@ ) ŞAHISLARI DERHAL SERVERDAN ATALIM

soru sormak ,ihbarda bulunmak veya cod2 hakkında soracaklarınız varsa msn adresim

cemq__313@hotmail.com

!!!!!!!!!

Sayfa: « 1 2 3 »
Alana Geri Dön

Reklam: