Öncelikle herkese merhaba ben bu foruma yeni üye oldum.Ve yenide harita yapmaya basladım.bir kaç haritalarımı upload ettim linki: http://rapidshare.de/files/15316826/BOZO_haritalar.rar.html kusura bakmayın waypointlerini atmayı unuttum.şimdi bir harita üzrinde çalışıyorum biraz uzun sürdü ve güzel de oldu açıkçasııı ama sorunla kariılaştımm.daha önce hiç başıma gelmemişti.compile ederken Error:enttiy :0 Brush 1 gibi bir sürü hatalar alıyom bitaneside bu problem Zhlt wad diyo bunnun sebei ne olabilir şimdiden teşekkür ederim.okadar uğraştım bide bu hata insanı çıleden çıkarıyooo.herkesee iyi oyunlarr
sanırım haritandaki bazı brushlarda yani bunlar duvar kapı vb. şeyler olurki hatalar oluşmuş bunları silip yeniden yapabilirsin.Bu hatalı brushları bulmak için hammer da ctrl+shift+g tuslarına sıra ile bas cıkan pencerede brush yazan yerlere hatalı brus numarasını yaz hatalı olan brush u bulursun sonra onu sil yeniden çiz.Bide bana haritanı compile ettikten sonra oluşan log dosyasının içindeki yazıları buraya copy-paste yaparsan diğer hatalarınada bakmış olurum.Sana kolay gelsin.