Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
09/01/09 08:43 Toplam 4 oyuncu 47 sunucu 330 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Call of Duty » Call of Duty 2
Alana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Deatmach da sunuculada olsun

r3
Binbaşı
Binbaşı
15 Mart 2006 14:45 (18/03/2006, 10:23) %2
SD,TDM,CTF sunucularda var deathmach(DM) da olsa daha iyi olmaz mı?

_RoCCoo_
Oyuncu
15 Mart 2006 18:24 %0
oolsun abı olsun bı dm kalmıstı o da olsun

---------------

bır elımde yuregım bır elımde snıpım sıkın deyın yeter sıkarım basım gozum ustune. .

kesici
Oyuncu
15 Mart 2006 23:43 %0
dm yi boşver öyle bir uygulama olacaksa ctf lerin biri hq olsun

pitisko
Yarbay
Yarbay
16 Mart 2006 10:27 %0
alıntı:
Gönderen: kesici
dm yi boşver öyle bir uygulama olacaksa ctf lerin biri hq olsun

bence tdmlerin biri hq olsun bi bakalım neymıs begenılmesse deiştirilir

TÜFEĞİMİN NAMLUSUDA GÜMÜŞDENDİR GÜMÜŞDEN 100 DEİL 1000 HEADSHOT CAKSAM BEN VAZGECMEM BU İŞTEN !

FF | Condor
Oyuncu
16 Mart 2006 10:48 %0
beyler hq çok dandik ya yabancı bi server da oynamıştım hiç beğenmedim tasiye etmem yani sd ye devam

KumandanForever
Oyuncu
16 Mart 2006 10:59 %0
DM olsa bile 12 kişi bilemediniz 14 kişi ancak kaldırır. Ve düşünsenize MOD olmazsa sniperi al sağa sola 3 tane bomba salla zaten düşecektir 2-3 kişi dahada kalabalık olsa Respawn olur olmaz ölme ihtimali çok yüksek ve anınıda elde avuçta bomba ne varsa sallamak lasım ... DM denemek lazım ...

DNA Maniac
Oyuncu
16 Mart 2006 13:16 (16/03/2006, 13:18) %0
eğer oynasana 11. serverını açmayı planlıyosa bi denenenbilir tabi ama bence elimizdekiler gayet iyi. özellkikle S&D lerde girecek yer bulamıyorum insanlar hala S&D ler degişsin fln diyor anlayabilmiş değilim. DM ise düşündüğünüz kadar iyi bi fikir değil.

başlar başlamaz çatışan 3 kişinin arasında bulacaksınız kendinizi. pusanlara sinir olucaksınız ve özellikle sniper alırsanız paranoyak olucak arakaya bakmaktan önünüze bakamaz hale geliceksiniz

cafede 6-7 kişiyle moscow oynadık. o bile yeterince kalabalıktı... 18 kişiyle düşünemiyorum bile. TDM ciler bile katlanamaz ona...

HQ da güzel olablir. TDM lerden biri denenebilir bence HQ olarak. tutmazsa yine TDM yapılabilir. ancak en çok yer bulunan serverlar hep TDM olduğu için TDM lerden biri değiştirilebilir diyorum...

[KG-T]DNA Maniac - takım gevezesi

efe_12
Oyuncu
16 Mart 2006 13:20 %0
yalnız osn serverları baglantı olrak pek iyi degil dm de baglantı iyi olmuyan serverlarda pek çekilmez ama kendinizi geliştirmek icin dm iyidir

FF | Condor
Oyuncu
16 Mart 2006 14:19 %0
alıntı:
Gönderen: efe_12
yalnız osn serverları baglantı olrak pek iyi degil dm de baglantı iyi olmuyan serverlarda pek çekilmez ama kendinizi geliştirmek icin dm iyidir

abi dm de kendini nasıl geliştiriceksin söylermisin.Oynarken kendini kaybediyosun kendini geliştiriceksen sd oynuycaksın

_RoCCoo_
Oyuncu
16 Mart 2006 16:02 %0
serwerler coq ııı hıc bozulmasınn D:

hehee dırek comaq soktum yanlız olaya

---------------
bır elımde yuregım bır elımde snıpım sıkın deyın yeter sıkarım basım gozum ustune.
-----

|ReaL_aTs_|

Yuco.
Oyuncu
16 Mart 2006 16:18 %0
alıntı:
Gönderen: | VotB |CoNDoR

abi dm de kendini nasıl geliştiriceksin söylermisin.Oynarken kendini kaybediyosun kendini geliştiriceksen sd oynuycaksın

SD'de kendini geliştiremezsin. SD'de ancak taktikle oynamayı ve sabırla beklemeyi öğrenirsin. Bir oyuncunun kendini geliştirebileceği yer DM yada TDM modlarıdır.

Serverlarda DM olması güzel olur aslında. Bence en eğlenceli modlardan biri. Temposu en yüksek mod. Pusmayı seven veya sniper kasmak isteyen kişiler içinse en iğrenç mod.

DNA Maniac
Oyuncu
17 Mart 2006 00:45 %0
alıntı:
Gönderen: Yuco.

SD'de kendini geliştiremezsin. SD'de ancak taktikle oynamayı ve sabırla beklemeyi öğrenirsin. Bir oyuncunun kendini geliştirebileceği yer DM yada TDM modlarıdır.
Serverlarda DM olması güzel olur aslında. Bence en eğlenceli modlardan biri. Temposu en yüksek mod. Pusmayı seven veya sniper kasmak isteyen kişiler içinse en iğrenç mod.

arkadaşım sen pek SD oynamadın sanırım

Aver--M--Age
Albay
Albay
17 Mart 2006 00:56 (17/03/2006, 01:02) %0
Dm'de ne olur iki kişi çatışırken arkadan gelen 3. kişi; 3 kişi çatışırken arkadan gelen 4. kişi; 4 kişi çatışırken arkadan yanaşan 5. kişi( bu döngü böyle oyuncu sayısına kadar yakınsar)
fragları toplar. He zevkli mi olur. Valla hiç 5 kişiden fazla dm oynamadım. Ama denemekten bi zarar gelmez sanırım.

Bu arada yabancı serverlarda oynadığım chq ve zombie modları gerçekten oynanmaya değer iki mod. Özellikle zombie harika. Şöyle ki sadece 1 kişi german yani zombie olarak başlıyo, geri kalan herkes american yani hunter. Ayrıca zombinin hiç mermisi yok sadece bi bombası var ve bunu iyi kullanması gerk ki bu server çok kalabalık olduğundam atınca muhakka bi kişi ölüyo. Hunterlarsa sadece tabanca kullanabiliyo ve zombinin her vurduğu hunter almanlara geçiyo yani zombie oluyo. Bu böyle devam ediyo ki bütün hunterlar zombie olana dek. Ayrıca bölümler gece geçtiğinden gerçekten cod birden fear'a dönüşebiliyo. Ayrıca bu mod oynayanın fazlasıyla dipçik kabiliyetini geliştiriyo. Muhakkak deneyin. Ayrıca osnden ricam böyle bi mod koyun bi atraksiyon olur!!

efe_12
Oyuncu
17 Mart 2006 11:52 %0
avp2 oyunuda ki mod bu

alıntı:
Gönderen: [TAŞ]DeWe
Dm'de ne olur iki kişi çatışırken arkadan gelen 3. kişi; 3 kişi çatışırken arkadan gelen 4. kişi; 4 kişi çatışırken arkadan yanaşan 5. kişi( bu döngü böyle oyuncu sayısına kadar yakınsar)
fragları toplar. He zevkli mi olur. Valla hiç 5 kişiden fazla dm oynamadım. Ama denemekten bi zarar gelmez sanırım.
Bu arada yabancı serverlarda oynadığım chq ve zombie modları gerçekten oynanmaya değer iki mod. Özellikle zombie harika. Şöyle ki sadece 1 kişi german yani zombie olarak başlıyo, geri kalan herkes american yani hunter. Ayrıca zombinin hiç mermisi yok sadece bi bombası var ve bunu iyi kullanması gerk ki bu server çok kalabalık olduğundam atınca muhakka bi kişi ölüyo. Hunterlarsa sadece tabanca kullanabiliyo ve zombinin her vurduğu hunter almanlara geçiyo yani zombie oluyo. Bu böyle devam ediyo ki bütün hunterlar zombie olana dek. Ayrıca bölümler gece geçtiğinden gerçekten cod birden fear'a dönüşebiliyo. Ayrıca bu mod oynayanın fazlasıyla dipçik kabiliyetini geliştiriyo. Muhakkak deneyin. Ayrıca osnden ricam böyle bi mod koyun bi atraksiyon olur!!

^^66termi^7nus
Albay
Albay
17 Mart 2006 11:57 %0
alıntı:
Gönderen: _RoCCoo_
oolsun abı olsun bı dm kalmıstı o da olsun
---
bır elımde yuregım bır elımde snıpım sıkın deyın yeter sıkarım basım gozum ustune. .

usta agzımdan aldın valla olsun tabi yaw hersey olsun OOOHHH KOYY SUYUNDANDAAA

TİME İS BAD KEEP YOURRR BACKK

Yuco.
Oyuncu
17 Mart 2006 15:37 %0
alıntı:
Gönderen: DNA Maniac

alıntı:
Gönderen: splash17

üstad sen sd oynamıyon galiba hiç ya tdmde bi bomba sallıon adam devirion gel sdye bakim adam öldürebilcenmi sinek gibi avlarlar seni

Ben yaklaşık 2 sene boyunca CoD oynadım. CoD2 çıkalı ise daha 6 ay falan oldu. ÖSS dolayısıyla pek oynayamasamda CoD2'nin de herşeyini yeterince bilecek kadar oynadım. O yüzden oyun modlarını bana anlatmaya kalkmayın.

Her oyuncu TDM DM gibi modlarla başlar oyuna. Orada kendini geliştirir. Ancak bu modlardan kazanacağı başka birşey olmadıktan sonra diğer modlarda gelişir. Adamları sinek gibi avlamak için önceden tonlarca kez frag yapmış olması gerekir. Ayrıca unutmayın ki SD'de olay sinek gibi adam avlamak değildir.

AzRaEL_6191
Yüzbaşı
Yüzbaşı
17 Mart 2006 21:26 %0
bencede sunucularda CTF,TDM,SD diğer oyun modu olan Deathmatch da olsun

bigtiger
Oyuncu
17 Mart 2006 22:44 (18/03/2006, 16:42) %0
alıntı:
Gönderen: DNA Maniac

lol bu sd oynamadın dedigin YUCO oynasana.com un EN AMA EN İYİ cod oyuncularından birisidir.onun nasıl iyi oynadıgını tahmin bile edemezsin.yani benim oyunda karşıma çıkmasını istedigim en son player'dir...
eger nerden biliyorsanız diyoarsanız; eskiden avaturk.com kapanmadan YUCO nun çok fazla 1.,2. lik derecesi vardı. ordan biliyorum. ve oyunda iken karşıma çıkmasını hiç istemem

r3
Binbaşı
Binbaşı
18 Mart 2006 10:25 (18/03/2006, 10:26) %0
YUCODAN ALINTI:

Ben yaklaşık 2 sene boyunca CoD oynadım. CoD2 çıkalı ise daha 6 ay falan oldu. ÖSS dolayısıyla pek oynayamasamda CoD2'nin de herşeyini yeterince bilecek kadar oynadım. O yüzden oyun modlarını bana anlatmaya kalkmayın.

Her oyuncu TDM DM gibi modlarla başlar oyuna. Orada kendini geliştirir. Ancak bu modlardan kazanacağı başka birşey olmadıktan sonra diğer modlarda gelişir. Adamları sinek gibi avlamak için önceden tonlarca kez frag yapmış olması gerekir. Ayrıca unutmayın ki SD'de olay sinek gibi adam avlamak değildir
-----------------

YUCO DOSTUMA AYNEN KATİLİYORUM

DNA Maniac
Oyuncu
19 Mart 2006 03:20 %0
ben aşağılamak niyetli bi yazı yazmadım ama SD de insna kendini geliştiremez lafı bitirdi beni

madem yuco gibi süper bi oyuncumuz var onunla karşılaşmaktan zevk duyarım

(sonuçta benimde bi iddiam var bilen bilir )

Yuco.
Oyuncu
19 Mart 2006 14:16 %0
Yuco gibi süper bi oyuncu daha bilgisayarı zor açıyo nereye kapışsın (ÖSS yedi bitirdi bizi)

DNA Maniac
Oyuncu
20 Mart 2006 13:08 %0
ooo geçmiş olsun. ne illet bişiydir o kurutur adamı. neyseki atlattım geçti gitti. hala uğraşanlara sabır diliyorum. wallahi aids ten beter!

scavenger83
Yüzbaşı
Yüzbaşı
20 Mart 2006 19:34 %0
Kesinlikle dm çok keyifli oluyor.Açılırsa çok keyif alırız arkadaşlarla.

^1|EnTi|VoRiaN
Albay
Albay
21 Mart 2006 12:35 %2
DM nin açılmasını çok isterim.Ben yabancı serverlarda oynuyorum.Ancak onlarda genellikle tek silah secenegi oluyor.Bu da oyunu oynanabilir hale getiriyor.
Açılması mükemmel olur

shipwhackEd
NCS Gaming

21 Mart 2006 12:57 %0
gencler azcik yararli konular acsaK... Ha tmd ha Dm ya ne farki var yane ...

Hiç birşey tesadüf değildir.

Sayfa: « 1 2 »
Alana Geri Dön

Reklam: