Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
09/01/09 05:48 Toplam 0 oyuncu 47 sunucu 262 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Call of Duty » Call of Duty 2
Alana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Skor tablosu siz ne ifade eder?

Henry14-TR
Oyuncu
14 Mart 2006 23:19 %0
Arkadaşlar gerek serverlarda gerekse bazı arkadaşlarımda görüyorum, skor tablosu onlar için oyuncunun becerilerinin sayısal durumu gibi birşey.Yani çok oyuncu vuran çok iyi oynuyor, az vuran kötü oynuyor vs.
Şahsen skor tablosu benim için birşey ifade etmez, ben TAB tuşunu fazla kullanmam.Önemli olan sonuç değil midir?
Takım başarısı değil midir?

Ben konu ile ilgili sizin görüşlerinizi almak istedim, skor tablosu size ne ifade eder?

To Be Or Not To Be

|BtZ|HaKo
Oyuncu
14 Mart 2006 23:31 %0
Tabı sık kullanırım kim ölmüş kaç kişi kalmış die

JahIthBer
Binbaşı
Binbaşı
14 Mart 2006 23:36 %0
üst sıradakiler takımı idare edenlerdir zaten.iyi oynayanlar takımı götürür son sıradakiler çok nadiren tek kaldıklarında takımı kurtarırlar

mesh
Albay
Albay
15 Mart 2006 01:50 %0
Şimdi, bombayi çözebileceği halde çözmeyip frag yapiyorsa. üst sıradaki adama iyi oyuncu gözüyle bakmam.. Ama takim oynuna katkida bulunman için illa ki frag önemli.

www.teamviolentus.com

Kyoshou
Binbaşı
Binbaşı
15 Mart 2006 02:29 %0
4 vs 1 kalmış ve bombayı kurmuştur kişi. Düşmanlar gelmiştir fakat o kaçak dövüşerek ve bombu çözmemeleri için devamlı rahatsız etmektedir.Düşmanları bir türlü vuramaz çünkü o devamlı kaçar ama devamlıda rahatsız eder.Sonuçta süre biter bomba patlar.Sonuç frag 0.

6 vs 1 kalmışır ve bomba base'ni geçmiştir.Olabilir belki etrafı kolaçan edicek veya diğer bomba base'ne gidecek daha kolay koruyabileceğini düşündüğü için. Fakat bunları yapmak yerine devamlı adam arar. Birini alır diğerinide alır sonra geri kalan 4 kişiye dalar öle böle 3'nü daha alır ve sonuncusuna ölür.Sonuç 5 frag.

Sizce burda hangisi kazandı veya siz hangisini takımınıza alırdınız ?

FuZZ
Oyuncu
15 Mart 2006 03:13 (15/03/2006, 03:14) %0
4 tanesine salla birisini vurama bu adam sonraki roundlarda ne yapar?

diger adam ise sonraki roundlarda 5 kisiyi kovalar , oyalar , takımın geri kalanı bombayı kurup , çözer...

Siz olsanız hangisini alırdınız, sağdakini di mi, pardon yani aşağıdakini...

Şaka bi yana uç bi örnek oldu, tabii üstteki de öyle ama Navras 'a aynen katılıyorum. Oyun modunun amacına göre oynayan oyuncu skor tabelasına bakılmasına gerek bırakmaz, kaç frag aldım derdine düşmez.(Frag verince üzülebilir çünkü artık takımına sadece manevi destek olabilir , verilen frag sayısı da önemlidir demek ki)

Hayata gülümseme , yanlış anlayabilir ...

TRsoldier
Yüzbaşı
Yüzbaşı
15 Mart 2006 04:16 %0
İyi olan oyuncu zaten genel olarak bellidir..Skor tablosuna bakarak, vay beee amma adam vurmuş bu adam süper oynuyo denemez tabi..En profesyonel oyuncu bile bazen skor tablosunun alt sıralarında yer alabilir.

Tabiki bu oyunu elini TAB tuşundan çekmeyerek, birinci olabilcem mi kaygısıyla oynayanlarda var..

Kısacası skor tablosu benim için hiç bir anlam ifade etmiyor...!!

KaZaNmAkTıR DiĞeR AdIm, AsLa KaYbEtMeKsİzİn...

Weekender
Tuğgeneral
Tuğgeneral
15 Mart 2006 05:38 (15/03/2006, 05:47) %0
sagdaki unlu bir marka , soldaki regal.
sagdaki 5 lira , soldaki 3 lira.
hangisini tercih ederdiniz?
- hmmss lol.

skor tablosu takima olan faydamin bir parcasidir aslinda. orda gormus oldugum anlik skor ne kadar iyiyse o kadar faydam dokunuyordur. bunun yaninda görev bilincinide unutmamak lazim.

::: Weekdays are not supported by this user :::

FF | Condor
Oyuncu
15 Mart 2006 11:50 %0
alıntı:
Gönderen: Navras
4 vs 1 kalmış ve bombayı kurmuştur kişi. Düşmanlar gelmiştir fakat o kaçak dövüşerek ve bombu çözmemeleri için devamlı rahatsız etmektedir.Düşmanları bir türlü vuramaz çünkü o devamlı kaçar ama devamlıda rahatsız eder.Sonuçta süre biter bomba patlar.Sonuç frag 0.
6 vs 1 kalmışır ve bomba base'ni geçmiştir.Olabilir belki etrafı kolaçan edicek veya diğer bomba base'ne gidecek daha kolay koruyabileceğini düşündüğü için. Fakat bunları yapmak yerine devamlı adam arar. Birini alır diğerinide alır sonra geri kalan 4 kişiye dalar öle böle 3'nü daha alır ve sonuncusuna ölür.Sonuç 5 frag.
Sizce burda hangisi kazandı veya siz hangisini takımınıza alırdınız ?

bence çok güzel bir örnek vermiş arkadaşımız tabikide zaman geçiren oyuncu diğerinden daha iyidir.Çünkü clan maçlarında galib clan frag lara göre belirlenmiyor skora göre belirlendiği için zaman geçirmek bence en mantıklısı

DNA Maniac
Oyuncu
15 Mart 2006 12:11 (15/03/2006, 12:15) %0
skor tablosu çok önemlidir çünkü oyunu oynarken tüm takımın oyun davranışını fark etmek imkansız. bu yüzden tek kıstas sayı tablosu oluyor. ancak oyun boyunca beraber savastığınız oyunda gerek takim içi haberleşmeyi kullanarak yardımcı olan gerekse orda ki isteklerinizi değerlendiren ve oyunun amacının görev olduğunu illa çok kişi vurmak olmadığının bilendir. o adam 3-5 kişide vursa benim için 30 adam vurmasından kıymetlidir... zaten onun sayesinde bizi fazladan en az 10 kişi vurma durumuna getirir....

[KG-T]DNA Maniac - takım gevezesi

KoMiKaZe-CoD
Oyuncu
15 Mart 2006 13:06 %2
Valla herkes çok güzel anlatmış.Birinci veya sonuncu önemli değil.Bir arkadaşın bombayı kurarken sen aval aval onu izliyorsan veya o bombayı kurarken etrafı korumuyorsan takım oyunundan eser yoktur(veya bomba koymak yerine adam aramak..).Yani kısaca takımı götüren frag değil takım oyunu olduğunu düşünüyorum (:

HeRKeS KaZaNMaK iÇiN oYNaR
aMa HeRKeS KaZaNaMaZ,
SeN KaZaNMaK iÇiN oYNa!

DNA Maniac
Oyuncu
15 Mart 2006 13:09 %0
işte günün lafı:

S&D de frag amaç diil araçtır!
8)

[KG-T]DNA Maniac - takım gevezesi

_RoCCoo_
Oyuncu
15 Mart 2006 14:54 %0
alıntı:
Gönderen: Findikkiran69
üst sıradakiler takımı idare edenlerdir zaten.iyi oynayanlar takımı götürür son sıradakiler çok nadiren tek kaldıklarında takımı kurtarırlar

yoq artıq lebron james

---------------

bır elımde yuregım bır elımde snıpım sıkın deyın yeter sıkarım basım gozum ustune. .

joey90
Oyuncu
15 Mart 2006 21:59 %0
bi lOl da benden

alıntı:
Gönderen: Weekender
sagdaki unlu bir marka , soldaki regal.
sagdaki 5 lira , soldaki 3 lira.
hangisini tercih ederdiniz?
- hmmss lol.
skor tablosu takima olan faydamin bir parcasidir aslinda. orda gormus oldugum anlik skor ne kadar iyiyse o kadar faydam dokunuyordur. bunun yaninda görev bilincinide unutmamak lazim.
::: Weekdays are not supported by this user :::

_yakali_
Oyuncu
15 Mart 2006 22:19 %0
oyuncu takımı için oynuyorsa iidir..birinci olayımda takım ne olurda olsun die bakmasın..olesini at hemen takımdan fazla bile durmus...

JUST Y@K@LI

|X|TReMe
Oyuncu
16 Mart 2006 01:34 %0
Skor tablosu??Hmm...Oyun sırasında tab'a basarım,Ooo şu şöle bu böle...tabı bırakınca da karşımda killcami bulurum başka bişey demiyorum "Roflmao"

pitisko
Yarbay
Yarbay
16 Mart 2006 10:24 %0
bende alt sıralarda kalmaktan hoşlanmam o yusden devamlı bakarım ama asıl bakma sebebım karsı takımda hayatta kalanlar cunkı 2-3 round sonra ben karsı takımdakı hangi oyuncunun hangi rotayı islediğini hangısının nerde yatttıgını hangısının ii oynadıgını öğrenıorum ona gore hareket edıorum

TÜFEĞİMİN NAMLUSUDA GÜMÜŞDENDİR GÜMÜŞDEN 100 DEİL 1000 HEADSHOT CAKSAM BEN VAZGECMEM BU İŞTEN !

Ufkabakan01
Oyuncu
16 Mart 2006 15:02 %0
TDM Rulz...
UfkabakaN King...

Skor Borda her fırsata bakarım diğer takım lideri ve benim takımdakilerin fragları ne durumda diye izlerim. Benim için COD = TDM. SD Moduna maaklesef ısınamadım.

Burda Skorbordu öenmsemeyen arkadaşların SD oynadıklarına eminim aksi takdirde TDM'e iyi'yi gösteren Skord Bordur.

Ama kalkıpda ş*******lik yapmam, yani bizim spawn'a arkadan dolaşıp takım arkadaşlarımı hazırlıksız yakalayacağını bildiğim adamı "Boş ver vursun bizimkileri" DEMEM. Tersine peşine düşer ben mıhlarım o iti Sen kimsinde SS subayına arkadan ateş ediyorsun

Bu arada yeni gelen patchde PPSH gücü düşürülüp MK44 artırılmazsa oyunda ShutGun harici silah kulanan kalmayacak gibi...

Nerde eski MP44 ahhh ahhhh....

UfkabakaN
1st CoD Player of in Turkey

bigtiger
Oyuncu
16 Mart 2006 15:57 %0
SD oynarken mutluka bakarım.kim yatmış kim sağ diye

reddead
fakirdik

16 Mart 2006 20:58 %0
ben sadece kim ölü kim kalmış diye bakmak için basarım öle frag falan bağlamaz beni önüme çıkanı fururum o ayrı konu tabi takım oynunu asla bırakmam.

mesh
Albay
Albay
16 Mart 2006 21:46 %0
alıntı:
Gönderen: Ufkabakan01
TDM Rulz...
UfkabakaN King...

UfkabakaN
:D

seviyorum seni.

Ufkabakan01
Oyuncu
16 Mart 2006 21:57 (16/03/2006, 21:59) %0

:cry: (böyle bir smile yok ama eklesinler)

bu ara inglizcem çok kötüymüş şimdi daha iyi fark ettim...

Yuco.
Oyuncu
17 Mart 2006 16:01 %0
alıntı:
Gönderen: Ufkabakan01
TDM Rulz...
UfkabakaN King...
Skor Borda her fırsata bakarım diğer takım lideri ve benim takımdakilerin fragları ne durumda diye izlerim. Benim için COD = TDM. SD Moduna maaklesef ısınamadım.
Burda Skorbordu öenmsemeyen arkadaşların SD oynadıklarına eminim aksi takdirde TDM'e iyi'yi gösteren Skord Bordur.
Ama kalkıpda ş*lik yapmam, yani bizim spawn'a arkadan dolaşıp takım arkadaşlarımı hazırlıksız yakalayacağını bildiğim adamı "Boş ver vursun bizimkileri" DEMEM. Tersine peşine düşer ben mıhlarım o iti Sen kimsinde SS subayına arkadan ateş ediyorsun
Bu arada yeni gelen patchde PPSH gücü düşürülüp MK44 artırılmazsa oyunda ShutGun harici silah kulanan kalmayacak gibi...
Nerde eski MP44 ahhh ahhhh....
UfkabakaN

Tapıyorum sana.

Ufkabakan01
Oyuncu
17 Mart 2006 16:50 (17/03/2006, 17:08) %0
alıntı:
Gönderen: Yuco.

Tapıyorum sana.

Kinayeciler...

manfred.