Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
09/01/09 05:40 Toplam 2 oyuncu 47 sunucu 253 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Call of Duty » Call of Duty 2
Alana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Yuh yaniii (pb ne olur acele et )

KumandanForever
Oyuncu
14 Mart 2006 10:21 %0
bugün gece saat 5 'e kadar boş SD server bulamayınca gamasın TDM sunucularından birine girdim uzun zamandır oynamıyordum. Dallamanın birisi ile kapıştık takımlar 7-7 her seferindede yendik ve ben hep 1. idim ama oda peşimden geliyordu 1-2 farkla saat 5'te artık 2-2 kalınca biraz sohbet ettik herif bana kaldırana kadar bende wallhack var demezmi :s Nasıl yani yaa dedim ciddi olamazsın nasıl çalışıyor bir göstersene dedim geç duvarın arkasına ve hareketler yap dedi geçtim

eğildin
kalktın
yattın
sola gidiyorsun
merdivenede çıkıyorsun

adam resmen görüyor başıma bir ağrı saplandıki o anda ve ekledi İstanbuldan wallhacksız oynayan 1 tane oyuncu zor çıkar dedi benim tanıdığım en az 20 kişi ve net cafelerdeki herkes mutlaka wallhack yapar gezersen görürsün dedi :S PB nerdesin gözünü seveyim yetiş yaa olamaz yaa nasıl zevk alırki insan böyle bir oyundan.

P4 3.400 mhz,Intel 915GAV, 1 Gb DDR2, 250 Gb Sata, 256 Mb Ati X700, 19" Lcd

shipwhackEd
NCS Gaming

14 Mart 2006 10:28 (21/03/2006, 12:22) %0
(Arkadasim demosunu alip koysaydin daha ii di.. )

(Sd de bile adm bombayi kurmayip adm ariyor sure bitiyor Aaaa sure bitmis diyor ...)
bu millet Frag delisi oldukca hack de kullanir pb de kiran hackler de cikadar) Bu oyunda Cs gibi oldur ...

Hiç birşey tesadüf değildir.

CUBISM
Yüzbaşı
Yüzbaşı
14 Mart 2006 13:40 %0
Katiliyorum GodLike kardesim sana ne kadar cok ilgi varsa bir şeyin üstünde o kadar çok uğraşanı olur. Cod2 de counter'in yolunda yani en yakin zamanda hileden oynanmıyacak duruma gelicek bu böyle gözüküyor kim ne derse desin... Counter da oyuncular hilesiz oynamıyorlar bile artık o bir kural olmuş gibi CoD2 de bu yolda Pb. cikarsa ciksin degisicek hicbir sey yok kirmalari en fazla 1 haftalarini alir herkese iyi oyunlar...

pitisko
Yarbay
Yarbay
14 Mart 2006 14:41 %0
bu cok onemlı bi konu adı neyse oyuncunun hemen adminlere bildirmelisin takibe alıcaklardır

TÜFENGİMİN NAMLUSUDA GÜMÜŞDENDİR GÜMÜŞDEN 100 DEİL 1000 HEADSHOT CAKSAM BEN VAZGECMEM BU İŞTEN !

ufuk97
Oyuncu
14 Mart 2006 17:40 %0
nediyorsunuz siz?

www.filefront.com

KoMiKaZe-CoD
Oyuncu
14 Mart 2006 18:19 %0
Yuh daha neler.Ben istanbuldayım.Gerektiğinde sürekli cafeden cafeye giderim ama bugüne kadar ne Call of Duty 1 de, ne Call of Duty : United Offensive'de, ne de Call of Duty 2 oynayan arkadaşlarda wall, aim vb.. hileler yaparken gördüm.Çok güzel atmış o şahsiyet.Herhalde kendi cafelerindeki insanları ayırt etmeyi becerememiş diğer İstteki cafe insanlarından.Cidden keşke demo alsaydın.Neyse üzücü bir durum.İnşallah başkalarının da eline geçmez ve yayılmaz, umuyorum Sonumuz Cs gibi olmaz inş.

alıntı:
Gönderen: KumandanForever
yaa adının ne önemi var listede MsX diye görünüyordu sonucta gamas sunucusu kullanıcı adı falan gerekmiyor all eyeden dalmıştır. ama adamın söyledikleri çok ilginç istanbulda bütün cafelerde hile standarttır diyor bende ordan cd ye çektim aldım eve getirdim diyor. Gelde burdan yak ...

HeRKeS KaZaNMaK iÇiN oYNaR
aMa HeRKeS KaZaNaMaZ,
SeN KaZaNMaK iÇiN oYNa!

Eshreff
Tümgeneral
Tümgeneral
14 Mart 2006 18:51 %0
wall hack yapani da itinayla tokatlariz. No-prob.

reddead
fakirdik

14 Mart 2006 19:22 %0
üzerine ateş açarız...

KumandanForever
Oyuncu
15 Mart 2006 08:58 %0
demo nasıl alacam anlamadım ? bende herşey normal gözüküyor SS alsam neye yararki konuşmaları ss alsaydım diyorsunuz ? ekranda herşey normal ? demo dediğiniz oyunu kayıt etme olayı sanırım consolda record gibi bir komutmu var ? nasıl vermem lazım yapmam gerektiğinde ?

Malkavian.
Yüzbaşı
Yüzbaşı
15 Mart 2006 10:31 %0
alıntı:
Gönderen: Eshreff

Tokatlamaya gideceksen benide cagir

Ufkabakan01
Oyuncu
15 Mart 2006 11:18 %0
PB tek çare değil...

Beyler olayı büyültmeyin beni tanıyan tanır, AVATURK zamanında COD1 de neler yaptığımı bilen yine bilir (Avaturk Turnuvalarında girdiğim her turnuvada 1 Kupa)...

Online oynanan her oyunda ne kadar uğraşilirsa uğrailsin HILE olacaktır. Ama bu hilekarlarin HILEyapmasını önlenemesede HILE YAPTIKLARI TESBIT EDILMEKTEDIR. Bundan 1 ay kadar önce "COD2 de hile varmı?" konusu üstünde araştirma yaptim ve bir takım hileler tesbit ettim. COD2 de BP olmadığı için tüm yapılan programlar rahatça çalişiyor ama bir insanın hile yaptığını tespit etmek için PB ihtiyacınız yok. Ben gördüğüm hileler sonrası Oynasana.com dan kıs süreli Uzaklaştirma aldim. Nasıl yani? Yani sırf tesbit ettiğim 4 5 programı gecenin 4'ün de, server nerdeyse boşgen denedim ve bir şekilde Oynasana.com Server sistemi bende çalişan 3. parti yazılımı tebit etmiş. Yani içiniz rahat olsun BP olmadanda programcılar birşeyler yapabiliyor (TEŞEKKÜRLER OYNASANA). Ayrıca serverda şüpelendiğiniz bir şahsı izleyici (Spectator) modunda 5 6dk izlerseniz adamın ne kullanıp kullanmadığını anlayabilirsiniz.

Ek olarak hilecilerle daha fazla mücadele edebilmek için eski AVATURK deki istatislik sistemi burayada uygulanırsa ve hile kullandığı tesbit edilen şahsın fragları silinirse daha etkili olur kanısındayim.

Herkeze temiz ve LAGsız CODlar dilerim...

NOT: PB sakın küçümsemeyin! Serverda ufakda olsa LAGa sebep olsada hile blocklamada gerçekten iyidir. Test edildi ONAYLANDI!

NOT2: Bu Hile konusundaki bilgilendirmemden sonra kalkıp birisi "UfkabakaN hile yapıyomuş bak herşeyi biliyor" DERSE ALNINI KARIŞLARIM! Türkiyedeki COD camiyasının en eski oyuncularındanım, Orjinal COD alacak kadarda bu oyunu severim, bana "hileci" diyeceğinize anama küfredin daha iyi!
Savunma ürebilmek için saldırı tekniklerini bilmeniz gerekir, benim yaptığım araştırmada tamamen buna yöneliktir. Aksini düşünende Spectator olsun devamlı beni izlesin, alsın ağzının payını...

KoMiKaZe-CoD
Oyuncu
15 Mart 2006 13:01 %0
Ufkabakan01 bilgilendirme ve tespitlerin için sağol.OSN serverlerine güven 1 kat daha arttı

HeRKeS KaZaNMaK iÇiN oYNaR
aMa HeRKeS KaZaNaMaZ,
SeN KaZaNMaK iÇiN oYNa!

KumandanForever
Oyuncu
15 Mart 2006 13:14 %0
tamam böyle birşey oldugunu tahmin etmiştim peki yapılan kayıt dosyasının formatı ne ? mplayer yada başka bir uygulama bunu görüntüleyebiliyormu yoksa yine consolda

play falan.demo

gibi bir komutmu vermek lazım ?

Ufkabakan01
Oyuncu
16 Mart 2006 15:03 %0
aynen o tarz bi komut var
/play aaa.demo gibi biseydi ama bayadir kullanmiyorum

overLD
Oyuncu
16 Mart 2006 15:17 %0
alıntı:
Gönderen: Ufkabakan01
PB tek çare değil...
Beyler olayı büyültmeyin beni tanıyan tanır, AVATURK zamanında COD1 de neler yaptığımı bilen yine bilir (Avaturk Turnuvalarında girdiğim her turnuvada 1 Kupa)...
Online oynanan her oyunda ne kadar uğraşilirsa uğrailsin HILE olacaktır. Ama bu hilekarlarin HILEyapmasını önlenemesede HILE YAPTIKLARI TESBIT EDILMEKTEDIR. Bundan 1 ay kadar önce "COD2 de hile varmı?" konusu üstünde araştirma yaptim ve bir takım hileler tesbit ettim. COD2 de BP olmadığı için tüm yapılan programlar rahatça çalişiyor ama bir insanın hile yaptığını tespit etmek için PB ihtiyacınız yok. Ben gördüğüm hileler sonrası Oynasana.com dan kıs süreli Uzaklaştirma aldim. Nasıl yani? Yani sırf tesbit ettiğim 4 5 programı gecenin 4'ün de, server nerdeyse boşgen denedim ve bir şekilde Oynasana.com Server sistemi bende çalişan 3. parti yazılımı tebit etmiş. Yani içiniz rahat olsun BP olmadanda programcılar birşeyler yapabiliyor (TEŞEKKÜRLER OYNASANA). Ayrıca serverda şüpelendiğiniz bir şahsı izleyici (Spectator) modunda 5 6dk izlerseniz adamın ne kullanıp kullanmadığını anlayabilirsiniz.
Ek olarak hilecilerle daha fazla mücadele edebilmek için eski AVATURK deki istatislik sistemi burayada uygulanırsa ve hile kullandığı tesbit edilen şahsın fragları silinirse daha etkili olur kanısındayim.
Herkeze temiz ve LAGsız CODlar dilerim...
NOT: PB sakın küçümsemeyin! Serverda ufakda olsa LAGa sebep olsada hile blocklamada gerçekten iyidir. Test edildi ONAYLANDI!
NOT2: Bu Hile konusundaki bilgilendirmemden sonra kalkıp birisi "UfkabakaN hile yapıyomuş bak herşeyi biliyor" DERSE ALNINI KARIŞLARIM! Türkiyedeki COD camiyasının en eski oyuncularındanım, Orjinal COD alacak kadarda bu oyunu severim, bana "hileci" diyeceğinize anama küfredin daha iyi!
Savunma ürebilmek için saldırı tekniklerini bilmeniz gerekir, benim yaptığım araştırmada tamamen buna yöneliktir. Aksini düşünende Spectator olsun devamlı beni izlesin, alsın ağzının payını...

Akıl var mantık var, eğer hile deneyip, nasıl olduğunu görmek istiyorsan, gidersin LAN'dan harita açarsın, ne deneyeceksen ne yapacaksan orada yaparsın. Şimdi soruyorum, hangi akıllı mantıklı insan, sen bu uzaklaştırmayı aldıktan sonra, "Ben sadece deniyordum" bahanesine inanır?

Konu dışı biraz da, ben Türkiye'ye CoD 1 geldikten beri online oynuyorum ben de bu oyunu, tek hatırladığım bütün gün istatistiklerle uğraşıp dereceye girdiğinde böbürlendiğindi. Kupa falan da almamıştın yanlış hatırlamıyorsam. (zaten başarı ölçüsü falan değildir, 32 kişinin arasında basılı tutup 1. olmak, bende kazandım, biliyorum)

Yanlış anlaşılmasın, kimseyi küçük düşürmek istemiyorum, ama yani bazı şeyler yanlış anlatılıyor sanki.

@ http://www.teamviolentus.com

manfred.
Oyuncu
16 Mart 2006 15:22 %0
Benim hiç kupam yok sorry :( ozaman ben susuyorum... Kupam olursa eğer ozaman demeç vericem plx...

Nosferatu.
Oyuncu
16 Mart 2006 15:28 (16/03/2006, 15:29) %0
duyanlar duymayanlara duyurun hehe

alıntı:
Gönderen: Eshreff

Ufkabakan01
Oyuncu
16 Mart 2006 15:36 %0
Güzel... eskilerden birileri geldi demek...

Şimdi sen bana "hile kullandın" yada "kullanıyorsun" gibi bir imada bulunuyorsun uzaktan uzaktan... Peki sevgili Overload. sence hile kullanıyor olsam buraya gelir "EVET CODa hile var ama korkamyın OSN bunun önlemini almiş yaşasın OSN" Der miyim? Ve senin önerine gelince LANdan oyun açsam WallHack nasıl test edeceğim? Evimde 25PC yok ve belkide testetmek istedeğim OSN Güvenlik sistemi idi, kapiş?

Yapma hocam benden yaşca büyüksün daha önce konuşulmuştu bunlar, ben GAMAS değilim ki turnuvada başkasını yerime oynatıp 1. olmaya çalışayım. Ben herkesin bildiği klansız (Overload. eski klanı dahil tüm klanlardan invite aldığım halde...)UfkabakaN'ım.

Turnuva konusuna gelince, benim girdiğim her tuvadan 1 kupa aldığımı Avaturk Databaseleri söyleyebilirdi sana ama maalesef şuan siteleri OFF... Girdiğim 3 Turnuvadan 3 tane 3. alabildim. Dediğin gibi turnuvalardaki 32 adam ve serverin lagi ile bir birileri vurmaya çalışması en iyi belirlemek için KESIN OLMAYAN bir gösterge ama YANLIŞ DEĞIL. Eğer Turnuvada başarılı ise normal oyunda da gayet iyidir demek olan bir gösterge... Birde o dönemde ADSL kullanıyordum, şimdiki gibi KabloNETim yoktu, sizde 50 ping varken bende 150 ping olurdu Ama nedense TDM maç sonlarında ilk 3 de olurdum...

O kadar Turnuvaya girdim ne mi kazandım sevgili Overload, 1 adet Logitech MX500, 1 adet Func Surface Maouse Pad ve 1 adet Zalman 5.1 Kulaklık... Bu ödüller için AVATurke teşekkürlerimi yeniden iletmek isterim.

Kapiş?

Ufkabakan01
Oyuncu
16 Mart 2006 15:43 %0
AvaTurkdeki ISTATISLIK Sistemi gelsede bende nasıl tokatladığımı göstersem

alıntı:
Gönderen: Nosferatu.
duyanlar duymayanlara duyurun hehe

overLD
Oyuncu
16 Mart 2006 15:57 (28/12/2006, 14:43) %0
alıntı:
Gönderen: Ufkabakan01
Güzel... eskilerden birileri geldi demek...
Şimdi sen bana "hile kullandın" yada "kullanıyorsun" gibi bir imada bulunuyorsun uzaktan uzaktan... Peki sevgili Overload. sence hile kullanıyor olsam buraya gelir "EVET CODa hile var ama korkamyın OSN bunun önlemini almiş yaşasın OSN" Der miyim? Ve senin önerine gelince LANdan oyun açsam WallHack nasıl test edeceğim? Evimde 25PC yok ve belkide testetmek istedeğim OSN Güvenlik sistemi idi, kapiş?
Yapma hocam benden yaşca büyüksün daha önce konuşulmuştu bunlar, ben GAMAS değilim ki turnuvada başkasını yerime oynatıp 1. olmaya çalışayım. Ben herkesin bildiği klansız (Overload. eski klanı dahil tüm klanlardan invite aldığım halde...)UfkabakaN'ım.
Turnuva konusuna gelince, benim girdiğim her tuvadan 1 kupa aldığımı Avaturk Databaseleri söyleyebilirdi sana ama maalesef şuan siteleri OFF... Girdiğim 3 Turnuvadan 3 tane 3. alabildim. Dediğin gibi turnuvalardaki 32 adam ve serverin lagi ile bir birileri vurmaya çalışması en iyi belirlemek için KESIN OLMAYAN bir gösterge ama YANLIŞ DEĞIL. Eğer Turnuvada başarılı ise normal oyunda da gayet iyidir demek olan bir gösterge... Birde o dönemde ADSL kullanıyordum, şimdiki gibi KabloNETim yoktu, sizde 50 ping varken bende 150 ping olurdu Ama nedense TDM maç sonlarında ilk 3 de olurdum...
O kadar Turnuvaya girdim ne mi kazandım sevgili Overload, 1 adet Logitech MX500, 1 adet Func Surface Maouse Pad ve 1 adet Zalman 5.1 Kulaklık... Bu ödüller için AVATurke teşekkürlerimi yeniden iletmek isterim.
Kapiş?

Sen hayallerde yaşıyorsun sanırım, eski klanım .lag da, şimdi olduğu gibi yine lider bendim, sana hiçbir zaman teklif yapmadım, arkadaşlarım da yapmadı.

Landan oyun açıp, Wallhack e veya her ne ise ona bakabilirsin, anlayabilirsin. İlla oyunda player olması gerekmiyor, oyunla alakalı en ufak bilgisi olmayan insan bile bunu anlayabilir zaten.

Biraz mantıklı düşünürsen, bütün turnuvaları kazansan dahi o kadar şeyi alamayacağını, (200 milyonluk turnuvayı saymıyorum, zaten elcid kazanmıştı ve zaten sen yoktun) anlarsın. Ayrıca burada en az 10 kişiye doğrulatılabilir ki, 7-8 tane kupayı zaten GreX almıştı (ki bu zaten en az 6 ay falan ediyor).

Evet, ne yazıkki Avaturk Database i ortada yok ve sen çok saygısızca bir davranışa girip, bunun yokluğundan yararlanarak, açık açık yalan söylüyorsun.

manfred.
Oyuncu
16 Mart 2006 16:01 %0
Ben ömrü hayatımda senin bizim klana teklifini sunan birini görmedim. Sanırım buna cesaret edebilecek biriside klanda yoktur...

Halüsülasyonlarının doğru olduğunu var sayarak bir ekleme daha yapmak isterimki. Biz istedikte sen gelmedin öylemi ? heh...

Yuco.
Oyuncu
16 Mart 2006 16:33 (16/03/2006, 16:34) %0
Biri kupa mı dedi? Ahahaha

Ufkabakan01
Oyuncu
16 Mart 2006 18:07 (16/03/2006, 18:11) %0
Avaturk database olsada konuşsa...

Benim Clansız oluşum açıkladığım forum sayfası vs olsada konuşsa... Şunu itiraf edeyim Lag ile H@ci lari kariştirmiş olabilirim. Uzun zaman oldu LAG konusunda yanılıyorsam özür dilerim.

Kim iyi konusuna gelince eski COD1 camiyasinda en iyi'yi belirlemek zordu ama 3,4 kişi sayarsak benimle beraber GreX, Elcid, ozanaslan ve bir kaç kişi daha olabilirdi...

Eski günlerden kalan sıradan SSlerim:

http://rapidshare.de/files/15653108/UfkabakaN.rar.html

Event Map yazan Turnuva daki scorlarımdan birisidir.
Bu kadar hediyeyi nasıl aldığıma gelince avaturk sadece turnuvada para ödülü vermiyordu hatırlatırım, serverda kalma süreniz ve istatislikler doğrultusunda devamlı günlük para kazanıyordunuz ve bu kazandıklarınızdan ister alış veriş isterse aylık üyelik ödemenizi yapabiliyordunuz...

Bunlardan daha yüzlercesi vardı ama gerek görmeyip silmiştim allahtan bunları yedeklemişim, birilerinin yüzüne vurmak lazımmış.

NOT: Landan Wallhacki test edemezsin. Karşında player olmazsa yada BP çalişan bir server olmazsa bir hilenin işe yarayıp yaramadığını göremezsin. Ama bir insanın hile kullanıp kullanmadığını tesbit etmek kolaydir. izleyici moduna alirsin adamın hareketlerini ve özelikle DUVARA ateş edişine bakarsin, wallhackde kullanan adamların tipik hareketleri olur anlarsin...

NOT2: Yukarda yazdıklarımı zaman darlığından 2. kez okuyamadim, kırdığı yada bi şekilde inciltiğim varsa içtenlikle özür dilerim, özellike Over senden, yaşca abim sayılırsın (ben henüz 24 yaşindayim). Overin ilk mesajında aşağılaması üzerine (kabul et abi bana çok ön yargılı ve kırıcı yazmışsın) biraz kızıp saydım/yazdım... CoD1 oynarken tek hayalim WCGde TDM COD olması ve bu turnuvada türkiyeyi temsilen yurtdişina giden takımda yeralabilmekti, bu tazr bir COD elemesi olsa halen o takımda onurla bulunacağımı düşünmekteyim, UKALA ve biraz SORUMSUZCA yazı yazıyor olsamda iyi bir oyuncu olduğumu kim inkar edebilir? (Hala kendimi beğenmişce yazıyorum )

Sonuç olarak bu bir oyun...
Her ne kadar hırsla oynayıp aptalca öldüğümde kendime bir dünya kızsamda...

Ufkabakan01
Oyuncu
16 Mart 2006 18:09 (16/03/2006, 18:10) %0
http://img80.imageshack.us/img80/4255/eventmap1os3ge.jpg

Event Map resimlerini eklemeyi unutmuşum

JS
Oyuncu
16 Mart 2006 18:23 (16/03/2006, 18:58) %0
...

Sayfa: « 1 2 3 »
Alana Geri Dön

Reklam: