Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
09/01/09 06:59 Toplam 0 oyuncu 47 sunucu 291 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Call of Duty » Call of Duty 2
Alana Geri Dön
Yazar

Konu: Pam sunucularıunın özelliği ne

atrofi
Oyuncu
12 Mart 2006 21:32 %0
arkadadaşlar epeydir serverlara girmiyorum PAM diye bişey var altta ne oluyor biri açıklayabilirmi

Matreas_Xantre
Teğmen
Teğmen
12 Mart 2006 21:35 %0
kardes senin soruna bi cevap veremiyorum fakat sen bana benim sorunum hakkinda cevap verebilirsen cok sevinirim ya
call of duty ilk cikanini bitirdim ve 2 i yükledim bana fatal error hatasi verio neden olabilir acaba bi bilgin varmi ?

atrofi
Oyuncu
12 Mart 2006 21:46 %0
büyük ihtimal ekran kartıyla ilgili bir sorundur ama tam bir bilgim yok sen başka bir cd dene hatta dvd romun varsa dvd olarak bul onu dene cd olunca çok cd işleri karıştırıyor dvd de 1 dvd işlem tamam . Arkadaşın dvdsini söküp benim pc ye takıp kurmuştum kuruş o kuruş. Ekran kartım 64 mb geforce mx 440 ve sorunsuz oynayabilityorum. Ama başka bir büyük ihtimal varki o da cd nin bozuk olması başka bir cd den dene. yada dediğim gibi dvd den

kesici
Oyuncu
13 Mart 2006 00:07 %0
aga sen o dandik ekran kartıyla nasıl cod2 oynuyon anlamadım gitti

|BtZ|HaKo
Oyuncu
13 Mart 2006 01:40 %0
eet bu mod da her takımda sadece 2 kişi sniper alabilir, 1 kişide pompalı alabilio, ayrıca bomba sayısıda azaltılmıştır. sadece pompalıda 1 sis var, sniper da 2 bomba ve diğer bütün silahlarda 1er tane bomba var. her map 20 round 10 round bitince otomatik takım değiştirior... tabi bu özellikler ayarlanabiliodur heralde

Sayfa: « 1 »
Alana Geri Dön

Reklam: