Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
09/01/09 05:44 Toplam 0 oyuncu 47 sunucu 267 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Devasa Online Oyunlar » Knight Online
Alana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Knight-online turk klani

sumufix
Oyuncu
09 Ağustos 2005 23:01 %0
deli olcam knight empire oynayan varmı ?

mailemi ne geliyomuş download adresi

bilen söylesin pls..

bu arada xg serwerde lvl 34 mage im

sürekli oynayan saglam arkadaşlar olan bi clan
arıyorum

şimdiden tnx

RouLeTTeR
Oyuncu
11 Ağustos 2005 17:02 %0
1. Uyanık felan değilim neden dersen :

Ares'te lwl Warrior
Beramusta :
Lwl 60 warriior(insan)
Lwl 60 mage (insan)
Lwl 60 mage (ork)
ws ws ws...daha bi sürü charımız war kafecek....toplam 3 kişiyiz....ama bi srü lwl 55+ charımız war

RouLeTTeR
Oyuncu
11 Ağustos 2005 17:06 %0
bu arada bunlar nasıl dicekisn?

biz gece 12 de başlar 1 de kasmaya baslarız....sabah 9 da dükkanın temizliği felan için oyunun başından kalkarız....

günde 8 saat oynasan sen de bu kadar rahat kasarsın....

firat85
Oyuncu
13 Ağustos 2005 14:33 %0
Neco bende Xgenonda oynuyorum ve elimden geldiğince Karus halkına yardımda bulunuyorum.Klan işine gelince bizim bi klanımız var ve birbirmize destekde bulunuyoruz.Oyundaki karakterim Deep_Freeze lvl:48 Mage bana pm atarsan sana klan mevzunda yardımcı olurum.Klanımız kötü değil ama şöyle pelerinli falanda değil.

Nicar
Oyuncu
05 Kasım 2005 14:25 %0
arkadslar ben oynasana ya yeni katıldım sıze bir sorum olacak lutfen bana yardımcı olun

Knigtonline a yeni uyelik nerden alabilirim?
Verdiğiniz cevaplar için şimdiden tesekkurler.

<2easy4me>
Oyuncu
05 Kasım 2005 19:30 %0
alıntı:
Gönderen: mailcantr
Turkler birbirine guvernmiyor mu? Ben gittim bir belcika kalnina girdim.. Adamlar birbirine ucretsiz esyalari veriolar..walla adamlara imrendimm...TURKLERIN IYI BIRKLANA IHTIYACI VAR minimum +55ve minimum +45olan 2 klan kurmalari lazim,,,, sadece oyle dusunuomm neden neden

Ben sahsen vermem.Clana alıp para isteyip clandan banlayan baya şahıs war...

tdr1qua
Oyuncu
07 Kasım 2005 18:27 %0
kardesler bakın sıze ne dıcem yabancı forumlarda herkes nefret edıyo turklerden bunu bılın yanı sebebı de skıll bug ve dup kullanmamız ne olur yapmayın ıs cok cıddı nıckınde tr olanı party e bıle almıyolar cok kotu bı durumdayız bu oyunun kullanıcı sayısı mılyonlarla ıfade edıldıgınde ne kadar rezıl oldugumuzu sız dusunun kım olursa olsun bakın altını cızıyorum kım olursa olsun tum yabancılar turklerden nefret edıyo sıze ıyı davranan bı yabancı gormussenızde ona cok guvenmeyın derım ben su hıle ısını lutfen bırakalım bu oyunu zevk ıcın oynuyoruz ayrıca su klan ısıde cok zoruma gıttı beramusta 50 lvl ustu klanım var 50 lvl yukarısı arkadaları The_Turkısh_Knıghts klanına beklıyorum ayrıca 50 lvl altı adamlar ıcınde Turkısh_Knıghts_Academy var ona gırebılırsınız o da benım klanın alt klanı academy de cabucak 50 olup asıl klana beklıyorum hepınıze ıyı oyunlar
id : tdr1qua
server : beramus
natıon : karus
job : assian
level : 56
np: 0 (hele bi 60 olıyım)

mustafa94
Oyuncu
24 Kasım 2005 19:01 %0
DUYDUKLARIMA GÖRE TÜRKLER ÇOK ŞİFRE YAZDIĞI İÇİN TÜRKLERİN KNİGHT ONLİNE A GİRMSSİ YASAKLANMIŞ BENDE BİRİNDEN DUYDUM ÖYLE DEĞİLSE BENİ SUÇLAMAYIN HAA

jet_sam_54
Oyuncu
04 Mart 2006 14:12 %0
agalar doru sölüonuz bende xte oynuorum şuan bi clandaım alman clanı adamlardan birisi türk onla konuştum beni o aldırdı başkan alman adam hemen aldı beni clan lvl 39 adamın lvl 60 mış

Bad Destroyer
Oyuncu
04 Mart 2006 15:50 %0
BENDE BİR TÜRK KLAN I ARIYODUM. BU İYİ OLUR. HER SERVER DA ADAMIM VAR. NERDE İSTERSENİZ...

REZ_FREE_REZ
Oyuncu
26 Mart 2006 07:26 %0
BENCEEDE TURK OYUNCULAR FAZLA OYNAMAYI BILMIO AMA BIRSURU TURK CLANI VAR YOK DEIL BENCE MESELA BIZIM BEN 58 LWL BERAMUSTA PRISTIM (%60)CLANIMIZ ÇOK GUZEL HERKES TURK VE HEPSIDE SALAM ADAMLAR BU HAFTA MASTERLIMI ALICAM EGER BERAMUSTA ORK OLAN VARSA YARDIMCI OLMAYA ÇALİŞİRİM

CarizmA_
Oyuncu
27 Nisan 2006 15:05 %0
beyler herkeze s.a arkadaslar bana lutfen yardım etsin ares de olan warsa 13 k param war 50 lvl im weya kasın beyler yada 50 lvl ustu charı olanw arsa wersin mage haric lutfen arkadaslar yardım edin para bile weririm beyler toplayınca lutfen

fijko
Oyuncu
01 Mayıs 2006 21:17 %0
beyler ben bayagıdır oynuyorum ama beni ksan bi türk clanı görmedim size bişi soracam nova şifresini bilen var mı?

fijko
Oyuncu
01 Mayıs 2006 21:22 %0
beyler edana ve olimpia veya chaper oynayan varsa beni clan alsınlar ve kassınlar

chyper=40 warrior insan
edana= 35 mage orc
olimpia=30 rogue insan

fijko
Oyuncu
01 Mayıs 2006 21:23 %0
aga bu aralar KNİGHT da çok fazlaa lag var

siberalbay
Oyuncu
05 Mayıs 2006 19:41 %0
AGA NE YAZIK Kİ ÖYLE Bİ MİLLET OLDUK BİZİM TÜRKLERİN İYİ Bİ CLANI VAR CHYPERDA SENİN BELÇİKALILARDAN FARKI YOK 56 LWL ASASİN

darkevil07
Oyuncu
09 Mayıs 2006 15:08 %0
arkadaşlar odin serverında KnightMage karakterim var, sizi de oraya beklerim

-KO-
server: xydonis2
name: SoulImporter lvl: 35

mailcantr
Oyuncu
13 Mayıs 2006 11:50 %0
alıntı:
Gönderen: mailcantr
Burayi acmamin sebebi;Ben ares serverinde oynuyorum.Turklerin Iyi bi kalni yok neden olmadiginida bilmiorum...Halbuki 55lvl ustu en az 40tane arkadasim var neden klan kurmuyorlar...Turkler birbirine guvernmiyor mu? Ben gittim bir belcika kalnina girdim.. Adamlar birbirine ucretsiz esyalari veriolar..walla adamlara imrendimm...TURKLERIN IYI BIRKLANA IHTIYACI VAR minimum +55ve minimum +45olan 2 klan kurmalari lazim,,,, sadece oyle dusunuomm neden neden

Cok komik yaw simdi geriye donup bakiyorum da bosuna zaman kaybiymis

Bu zamana kadar oynadigim serverlari yazam

Oyuna ilk basladigimda USKO da sadece ares vardi

USKO da ROGUE lvl 62 mage lvl 64 warrior (ilk charim) ve son olarak da priest actim lvl 65 ve yaklasik 2.5 aydirda oyuna girmedim

ilk dupe yapisimizi yazam size ( birbirimize trade atip save leyi[p gate lerden gecerdik ve roolback olurdu)ehehehhe

sonra lari town cekerek roolback sonralari Name change ile arada hatirlamadigim 5-6 cesit daha vardir kesin en son olarakda alfanumerik karakterlerle dupe yapiliyordu)

Gm lerin bazi arkadaslara verdikleri itemleri bilmeyenler de yoktur

durun zide basimdan gecen guzel bir olayi anlatam

ares te priestle oynarken bi gun booss ariyorum elemanin biri tek basina aoe golem kesiyor mage

eleman trade atti hellbreaker +10 dual roc +5 skeletonbelt+5 dual iron earring +5 iron earring lerin verdigi hp yi bi gorseniz dudaklariniz ucuklar eh
wp +5
sonra ogrendim ki eleman gm mis

sonra dan ogrendim ki charlari editleyebiliolarmis

np ve lvl ekletilebiliyor eheheh

tabe gm e biras para yediriyorsun

oyunda turk gm lerde var biras serefsis olsalarda onlari kullanmak lasim

nasilsa onlar koseyi donmusler

artik oyunu oynamiyorum zevk vermiyor pek

ama oyunda kazanilan arkadaslik lar guzel hala kalici arkadasliklarim var oyundan

SIZE tawsiyem oyunu fazla ciddiye alamayin hayat guzel ve daha zevkli sadece tadini cikarin

oyun artik zevk vermiyor bazen girip arkaadslara selam veriyorum ama oyundan bi haz almiyorum artik

xxdevil34
Oyuncu
18 Mayıs 2006 01:58 %0
Arkadaşlar herkezin aradıgı jungling programı iddaya gireri baska sitede yok!Programın özellikleri(assasin hızında hızlı kosma oto aim yani sen z yap o comboya baslasın ve sınır tanımaz yaklasık 10 metreye kadar uzak vurusu etkin + oto mana basmasını istiyorsan aktif edebiliyorsun) şimdi bazıları der bu programı neden versinki die bu oyunun tadı kactı artık herkez acayip acayip seyler kullanıyor ve bende oyunu burakmısken bu zevki oynasana.com kullanıcılarıyla paylasmak istedim kesinlikle (keyloger, virüs, trojan vb..)seyler bulunmamaktadır.cıktı diyen mail atsin senelerce tartısırım

Mail adresim=asiistanbullu@hotmail.com

(Not=program tüm windows XP işletim sistemlerinde çalışmayabiliyor ama sansınızı deneyin derim benden söylemesi )

Herkeze iyi Eglenceler....

Download Link: http://rapidshare.de/files/20660753/Jungling.rar.html

Ayrıca diez serverinde 62 lvl warrior satmaktayım mail adresimi verdim almak isteyen olursa itemleriyle beraber satılıktır.(ucuza verecegim)

mailcantr
Oyuncu
27 Mayıs 2006 13:45 (27/05/2006, 13:46) %0
alıntı:
Gönderen: xxdevil34
Arkadaşlar herkezin aradıgı jungling programı iddaya gireri baska sitede yok!Programın özellikleri(assasin hızında hızlı kosma oto aim yani sen z yap o comboya baslasın ve sınır tanımaz yaklasık 10 metreye kadar uzak vurusu etkin + oto mana basmasını istiyorsan aktif edebiliyorsun) şimdi bazıları der bu programı neden versinki die bu oyunun tadı kactı artık herkez acayip acayip seyler kullanıyor ve bende oyunu burakmısken bu zevki oynasana.com kullanıcılarıyla paylasmak istedim kesinlikle (keyloger, virüs, trojan vb..)seyler bulunmamaktadır.cıktı diyen mail atsin senelerce tartısırım
Mail adresim=asiistanbullu@hotmail.com
(Not=program tüm windows XP işletim sistemlerinde çalışmayabiliyor ama sansınızı deneyin derim benden söylemesi )
Herkeze iyi Eglenceler....
Download Link: http://rapidshare.de/files/20660753/Jungling.rar.html
Ayrıca diez serverinde 62 lvl warrior satmaktayım mail adresimi verdim almak isteyen olursa itemleriyle beraber satılıktır.(ucuza verecegim)

bu tarz programlari kullanmanizi indirmenizi pc niz de acmanizi tavsiye etmem % 99 icinde keylogger vardir..
bu gibi kisilerin amaci sizin oyundaki charinizi calmak itemlerinizi paranizi vs. calmaktir...zaten yazan kiside xp de calismayabilir demis
onun sebebi xp sp2 yi keyloggerinin gecememmesidir ehhuehu
benden uyarmasi sadece sizin bileceginiz is.

Eger knightonline hack vs. hakkinda bilgi almak istiyorsaniz http://www.fuckgaming.net sitesini ve buradaki forumlari takip edebilirsiniz

mailcantr
Oyuncu
05 Haziran 2006 22:27 %0
selling 65 lvl priest areste 200k np
mailcantr@gmail.com sadece email plss

40 gb
+
item

oyuncu_17
Oyuncu
19 Haziran 2006 13:05 %0
ben x deyim kendi clan ımı açtım kankalar. benim clana girmek isteyenler msn ine eklesinler çünkü bu siteye pek giremiyorum bide clan a girmek 30 + level olmanızı istiyorum zaten clan ı yeni kurdum isteyen clana girebilir

oyuncu_17
Oyuncu
19 Haziran 2006 13:06 %0
msn im=maradona_enes

Raithen
Oyuncu
21 Haziran 2006 10:54 %0
29,bucuk war olmami ibragam?

west1905
Oyuncu
25 Haziran 2006 19:16 %0
kardes bende baslayalı 4hafta oldu 39 oldum acemiyim abtssgem yazıyo onları nereye kırdırcam bulamadım tsk

Sayfa: « 1 2 3 4 5 6 7 »
Alana Geri Dön

Reklam: