| Yazar | Konu: Eski nsciler neredesiniz |
| Oyuncu |  | 21 Kasım 2005 08:20 (21/11/2005, 08:21) %0 | |
|
yaw beyler artık ns de neredeyse turk goremıyorum eskı ns cıler dokulun bakalım hala oynuyomusunuz su ankı nıckınız ve eskı nıckınızı yazarsanız sevınırım
Benım su ankı nıckım:SeYTaN
Eski nıckım:TSK>Orgeneral belkı benı manyakdragon dıye hatırlayanlarda olabılırler |
| |
|
|
| Oyuncu |  | 21 Kasım 2005 09:31 (21/11/2005, 09:37) %0 | |
|
Hatırlıyorum
ben genelde weasel, yo-clan ve ns-game.de serverlarında oynuyorum, nadiren de FR serverlarına giriyorum. bizden bikaç kişi oynuyo arada bi de yimmasabi var hatırlarsın belki. forumda millete gaz vermeye çalıştım ama yalan oldu gibi, az kişi ilgi gösterdi. işin komik tarafı hala sahte orjinal hl'ye gerek olmadan girilebilen server arıyo insanlar. adamların pc'si, iyi ekran kartları, interneti falanı filanı var ama hala orj. half life'a 15 milyon verecek kadar parası yok. bu biraz da Türk insanının genel yapısı aslına bakarsan. armut piş ağzıma düş. nitro ve avaturk serverları açıkken millet giriyodu, ikisi de kapanınca kimse araştırmaz oldu, pingi mingi bahane etti fakat 256 adsl ile avrupa serverlarında 130 civarı ping ile güzel güzel oynanıyor. umarım kısa sürede toplanır az da olsa bi grup nsci de karma falan oynarız ama ne yazıkki pek umutlu değilim. oyunda görüşmek üzere... |
| |
| Oyuncu |  | 21 Kasım 2005 18:41 %0 | |
|
bende wireplay-ns-game serverlarında oynuyorum hadi biz bu türkleri gaza getirelim yinede bunlara NS oynatalım
aslında şuanda yabancı serverlara girip oraları altüst eden türklerde var bize saddece güzel bi server lazım!!!ben en az 5 kişi getirsem sende 5 oda 5 oda... ping olayı bağane TWP nin sever'a niye kimse girmiyodu o zman?kudret oldukları NS kanı damarlarında mevcut bizde bunu canlandırcaz hadi NS ciler görelim herkesi!!!! |
| |
 Moderatör |  | 21 Kasım 2005 18:49 %0 | |
|
Aslında adam toplasak( en azından 1 sunucuyu genellikle full yapabilecek kadar kişi) bir sunucu açılabilir oynasana da der topu size atarım. Aslında çok isterim Ns açılsın ama toplanmak gerek. Eğer böyle bir potansiyel varsa örgütlenin lütfen.
| Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir. |
|
| |
| Oyuncu |  | 22 Kasım 2005 14:58 (22/11/2005, 15:20) %0 | |
|
vallaha ya eskıden ne guzeldı gece yarılarına kadar full tıme kapısma yapardık ulan varya hatırladıkca ıcım cız edıyo.Toplarız aslında ben cs oynayanların kanına gırıyorum artık arkadaslar merak etmeye basladı orjınal hl alıcaz dıyolar    adamlara zorla orjınal hl aldırtıyorum adam toplarsak acarız server ne olacak.Bu arada 15 mılyonuna kıyamayan arkadaslara lafım:
Ulennnn pinti herifler kız arkadasınızla 1 hafta cıkmayın ne olacak   abur cubura verdıgınız parayı arttırsanız alırsınız beeee .ben eskı ns nın %90 nını hatırlıyorum sızıde hatırlıyorum
hersey bı yana bende ns nın sılahlarının goruntusunu degıstırdım bıde onos hanı yıldız gemısı askerlerındekı yaratıklar varya onlardan oldu tam bomba onos baya korkunc oldu gorunce tırsıyorum artık eger eskı goruntusunden sıkıldım dıyosanız deneyın
NS MODİFİKASYON |
| |
| Oyuncu |  | 22 Kasım 2005 16:03 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: TEARofHELL
yaw beyler artık ns de neredeyse turk goremıyorum eskı ns cıler dokulun bakalım hala oynuyomusunuz su ankı nıckınız ve eskı nıckınızı yazarsanız sevınırım
Benım su ankı nıckım:SeYTaN
Eski nıckım:TSK>Orgeneral belkı benı manyakdragon dıye hatırlayanlarda olabılırler
Lam zibidi pendikte yanyana masa azkasmadık ns
Bende Tsk>2197 hatırladın mı lam
Hani ali abinin mekanda ns oynardık |
| |
| Oyuncu |  | 22 Kasım 2005 19:53 %0 | |
|
lam nasıl unuturum be unuttum sanma senıde cok ıyı hatırlıyorum hatta dolz u duyunca emen hatırladım genede emın olmak ıstedım senı burada gormek ınan benı cok mutlu ettı   |
| |
| Oyuncu |  | 24 Kasım 2005 17:25 %0 | |
|
ehehe ee neler Ozelden msn atıom sana benim msn takılırız.Ah ki ah ne ozledim ns yi bilion mu ama ne hikmetse hala orj. hl2 almadım  |
| |
| Oyuncu |  | 24 Kasım 2005 20:18 (24/11/2005, 20:18) %0 | |
|
ben şimdi üni'ye gittim kardeşim ekledi!
onla konuş birlikte NS oynarsınız oda güzel oynar..!nede olsa benim öğrencim |
| |
| Oyuncu |  | 25 Kasım 2005 03:09 %0 | |
|
Ya sen ünide kazandın ha
Ah ah bi biz kaldık avare avare sürtüoz |
| |
. |
| Oyuncu |  | 28 Kasım 2005 16:21 %0 | |
|
hemde harıta muhendıslıgı aynı zamanda dısarıdanda bı 4 yıllık oklıyıcam aynı anda 2 tane unıversıte bıtırıcem   |
| |
| Oyuncu |  | 30 Kasım 2005 07:40 %0 | |
|
Bir türk clani kurmaya nedersiniz?
Eger yeterince üye toplayabilirseniz, size server suna bilirim. Söz veremem, ama elimden geleni yapmaya calisirim.
Webspace, yani sayfa falan filan sponsor edebilirim. Bu noktada söz verebilirim.
Eger bir araya gelirseniz bana bir mail atin:
info@ns-game.de
Hos sohbetler dilerim |
| |
| Oyuncu |  | 30 Kasım 2005 21:28 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: TEARofHELL
hemde harıta muhendıslıgı aynı zamanda dısarıdanda bı 4 yıllık oklıyıcam aynı anda 2 tane unıversıte bıtırıcem 
OHa birini bana ayarla bi tanesi neyine yetmio bea Zmnında 15 saat ns oynayan sen uni'^yi kazanan sen.Zmndında 15 ssaat oynayan ben oss'de babyı alan gene ben piff  |
| |
| Oyuncu |  | 01 Aralık 2005 11:41 (03/12/2005, 23:18) %0 | |
|
alıntı: Gönderen: ns-game|DeeLzV
Bir türk clani kurmaya nedersiniz?
Eger yeterince üye toplayabilirseniz, size server suna bilirim. Söz veremem, ama elimden geleni yapmaya calisirim.
Webspace, yani sayfa falan filan sponsor edebilirim. Bu noktada söz verebilirim.
Eger bir araya gelirseniz bana bir mail atin:
info@ns-game.de
Hos sohbetler dilerim
bir Türk ns klanı kurulmasını çok isterim. serverlarınızda Türk klan üyeleriyle oynamak zevkli olacaktır. server da olursa karma maç yapılabilir ya da kendi klanımın ns oyuncularını getirebilirim. bunlar hoş ve en önemlisi gerçekleşebilecek olan hayaller. bir ara zerohax klan kurmak istediğinin yazmıştı forumda ama destek göremedi. umarım sizin desteğiniz ön ayak olur. server garantisi olursa .roT. oyuncuları ve diğer nsciler toplanarak bir klan altında faaliyet gösterebilir. serverlarında kendi aralarında ya da güç bakımından denk yabancı klanlarla maç yapabilirler. klan dışı bazı oyuncularla ( örneğin ben ) karma maçlar da düşünülebilir.
|
| |
| Oyuncu |  | 03 Aralık 2005 16:59 (03/12/2005, 23:19) %0 | |
|
| [ EDIT (çift mesaj sebebiyle) ] |
| |
| Oyuncu |  | 13 Aralık 2005 19:56 %0 | |
|
TSK>Orgeneral.Ben seni biliyorum.Hatta aynı clandaydık.Ben uzun yıllar sonra tekrar eski NS cileri TSK altında topluyorum.Bana katılacak kişiler varsa buraya yazsın lütfen.Amacım eski TSK NS ruhunu yabancılar ya da diğer clan dakiler olsun , onlara gücümüzü göstermek.Benim oynadığım server , The point of no return.İsteyene İP sini verebilirim.
İmaginatıon is More İmportant Than Knowledge |
| |
| Oyuncu |  | 14 Aralık 2005 12:07 (14/12/2005, 15:25) %0 | |
|
bende TSK>orgenarelin kardeşi olarak deneyimli oyuncu arandığını söluorum ve clan"a girmek isteyenler benle irtibata geçsin..
keeper_mert@hotmail.com |
| |
| Oyuncu |  | 21 Aralık 2005 12:11 %0 | |
|
arayın benı optum sızı caarın oynıyalım  |
| |
| Oyuncu |  | 22 Aralık 2005 00:29 %0 | |
|
Arkadaşlar bu saaten sonra herhangi bir oyunun bile kemik bir kitlesi olusmadıgı bir rotamda NS yi canlandırmak gercekten cok güç.NS en populer döneminde bile duzenlı olarak yine az oyuncu tarafından oynanıyordu cunku komplıke bir oyun ve sadece aksiyondan ibaret degil.Turk mılleti ise yeni birşey yerine bildigi ve becerdigi oyunu oynuyor dolayısyla yeni oyunlar HELEKİ ns GİBİ FAKRLI BİR OYUNA hiç yönelmiyorlar.Aslında server acıcak potansiyel sayıda oyuncu mevcut turk olarak ama yalan olur yine.
Yurtdışı serverlarıda gayet uygun bana kalırsa
ben duzenlı olarak Wireplay UK de oynuyorum ve Alman-İngiliz-Fransız benimle birlikte Türk karması tr/ factionuna üyeyim gerekten kaliteli oyuncular ve hos bir muhabet var ingilizceniz varsa zevk alıcaksınız ip için özel emsaj atabilirsiniz |
| |
| Oyuncu |  | 30 Aralık 2005 18:28 %0 | |
|
Sanane zamanlarında bu nick le oynardım... snn 1 de ne dolu olurdu server... Hala Half-Life 1 le oynanıyosa oyun aslında fena fikir değil orjinal half-life almak. Şu "marine şuraya koş, marine buraya kur, marine arkanda" diye mikrofonda konuşan eleman buralarda mı?
Death is my destiny!!!... |
| |
| Oyuncu |  | 30 Aralık 2005 20:28 %0 | |
|
| !3RT.WRX di nickim ah ulan be ne guzel takılırdık keske yenıden olsada yenıden takılsak ben az sayıda oyundan cok fazla zevk almıstım bunların basında natural selectıon gelıyo cok zevklıydı |
| |
| Oyuncu |  | 03 Ocak 2006 14:19 %0 | |
|
| Bende buralardayım, NS'ye hiç bi zaman hayır demedim..:)oynayanlar olursa ip falan ozel mesaj atın tqlırız arada.. |
| |
| Oyuncu |  | 03 Ocak 2006 18:57 %0 | |
|
| dop strider ben sneı nıe hıc gormuom oynarken |
| |
| Oyuncu |  | 05 Ocak 2006 09:27 %0 | |
|
fake giriyorum bazen, ona denk delmişşindir de ben de seni hiç görmüyorum fake girmediğin halde?  |
| |
| Oyuncu |  | 05 Ocak 2006 15:02 %0 | |
|
benım nıck genelde aeny oluor
oynarken falan msg falan at bana
tek basına oynayınca bısı anlamıom 
|
| |
| |