Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
09/01/09 07:17 Toplam 0 oyuncu 47 sunucu 281 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Aksiyon » Jedi Knight Serisi
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Valley of jedi clanı yeni yapılandırması tamamlandı!!!

carc
Oyuncu
30 Kasım 2003 22:34 %0
Susun lan kralınız geldi eğilin önümde.

Only your hatred can destroy me...

Night Eagle
Oyuncu
30 Kasım 2003 22:40 %0
Bak sen... =))

=/Valley Of Jedi/=
Bounty Hunter of Nights
Night Eagle High Elf Ranger

/VoJ/HaGGarD
Valley Of Jedi

08 Nisan 2004 22:06 %0
http://www.avaturk.net/forum/vie.php?id=41219

Gençler hade bakem neredesiniz..?

Valley of Jedi..
Clive Barker's UnDY1nG

/VoJ/ObiWaN-SL-
Oyuncu
09 Nisan 2004 19:26 %0
Damlarım şimdi oraya...

=/ValleyOfJedi/=
Obiwan --> Sith Lord

GoXP_UnDY1nG
Guild of eXPerience

09 Nisan 2004 21:03 %0
Lam obi sende kayıt ol bak jk2 serveri da açıldı bu sefer yapılanaz hade bakem eeehhe

CLiVe BaRKeR's UnDY1nG
Paladin of love..!!

GoXP_UnDY1nG
Guild of eXPerience

11 Nisan 2004 00:02 %0
http://www.avaturk.net/forum/vie.php?id=41383

Gençler her zaman olduğu gibi eehhe Birgün biryerde gene toplancaz gene buluşcaz gene yapılanmaya çalışcaz... gider bir böle

Efsane clan /VoJ/ ahahah

Bu arada VoJ'un yeni torunu oldu ismi haggard hade bakalım cümlemize hayırlı uğurlu olsun..

CLiVe BaRKeR's UnDY1nG
Paladin of love..!!

/VoJ/ObiWaN-SL-
Oyuncu
17 Nisan 2004 11:45 %0
Ne kadar nickim varsa hepsi kullanılıyor avatürkte...

Şansa bak...

=/ValleyOfJedi/=
Obiwan --> Sith Lord

/VoJ/HaGGarD
Valley Of Jedi

14 Kasım 2005 22:36 %0
gençlik askerlik bitti benim hayırlı uğurlu olsun ne zaman yapılanıyoz karar verin tarih

Valley of Jedi..
Clive Barker's UnDY1nG

JokerJan
Oyuncu
15 Kasım 2005 22:47 %0
ehehe.. millet toplancaktaa.. senin icin kurarim ben bi oyun.. ama server adreslerini unuttum.. neyse yeniden soliyim bana ulasmak icin can_oncel@hotmail.com jk2..

/VoJ/HaGGarD
Valley Of Jedi

16 Kasım 2005 21:09 (16/11/2005, 21:09) %0
ehe saolasın ama bizim clan yapılanmadan jk oynamak bize ters.. İnşallah bir gün yapılanırsa o zaman oynarız.. :]

p.s: Duke Nukem Forever olayına döndü kac senedir yapılanacaz ehe

/VoJ/HaGGarD
Valley Of Jedi

16 Kasım 2005 21:34 %0
16 Şubat 2003 17:10

alıntı:
Gönderen: Darth_Tyrael
Arkadaşlar, hepimize hayırlı uğurlu olsun bugün server'a girdim! Madman vardı server'da, biraz kılıç tokuşturduk onunla ehehe Madman, bu arada sen beni icq'na eklediğine eminsin dimi ya? Hala authorize gelmedi de... Nys, benim server'lara tam anlamıyla dönmem biraz daha uzun sürecek, bugün Obi'lerden girmiştim ama Obi sanırım şu anda server'lardan birinde oynuyor.. Kısacası VoJ'u tekrar serverlarda görebileceksiniz. (Muhaha! Madman'in tepkisi süperdi ama ben servera girdiğimde "Aha VoJ'dan biri geldi!!!" )
Erchamion Beren High Elf Ranger
/VoJ/AnaKiN-JM Jedi Master
=/Valley Of Jedi/=

eheh aklıma geldi şimdi jk2 cd'si buldum ama calısacak mı bakalım calısırsa serverin birine girmeyi deneyecem şimdi haydi bismillah..

Valley of Jedi..
Clive Barker's UnDY1nG

/VoJ/HaGGarD
Valley Of Jedi

16 Kasım 2005 22:09 %0
eheh arkadaşlar gözünüz aydın.. Voj clanı gibi benim jk2 cd'si de hakkın rahmetine kavuşmuş gibi görünüyo %64'de kalıyo setup.. Az sonra film kiralamaya gidecem görürsem orda alırım..

Valley of Jedi..
Clive Barker's UnDY1nG

/VoJ/HaGGarD
Valley Of Jedi

24 Kasım 2005 16:23 %0
Gençlik akşam'a cd'im geliyo hayırlı uğurlu olsun

Uzun zamandan sonra bir voj artık serverın birinde girsin

Almanlar la oynayacaz insanlar dark jedi görsünler demi ehhe

Valley of Jedi..
Clive Barker's UnDY1nG

/VoJ/HaGGarD
Valley Of Jedi

31 Aralık 2005 21:11 (31/12/2005, 21:13) %0
alıntı:
Gönderen: Night Eagle
31 Aralık 2002 22:06
yeni yılınız kutlu olsun!...
yeni yılda sağlık ve mutluluk diliyorum...
...ha, bir de klanımızın toparlanmasını ve yeni padawanlar yetiştirmeyi diliyorum...
=/Valley Of Jedi/=
Bounty Hunter of Nights
Night Eagle High Elf Ranger

Vay bea 4 seneyide doldurduk bu msg'yi şuan yazılmış gibi hatırlıyorum o zamanda yapılanma için uğraşıyorduk neyse bu sefer /VoJ/ adına konuşayım..

Yeni yılınız kutlu olsun Arkadaşlar...!
Yeni yılda sağlık ve mutluluk diliyorum...
...ha, bir de klanımızın toparlanmasını ve yeni padawanlar yetiştirmeyi diliyorum...
Birde duke nukem fore. cıksada artık rekorun bize geçmesini istiyorum

Valley of Jedi..
Clive Barker's UnDY1nG

V. Sync
Oyuncu
04 Ocak 2006 02:00 %0
eheh 4 yıldır yapılanamayan clan olarak tarhie geçtik zaten

p.s: ben master basyon

/VoJ/HaGGarD
Valley Of Jedi

04 Ocak 2006 22:11 %0
vay master basyon nerdesin sen yaw sır olmuşdun resmen eheh
En son en karizma nickli adam benim dediğini hatırlıyom

Neyse birilerinin yaşadığını görmek güzel bu arada khanjar nick'ini ben başka biryerden daha hatırlıyorum ama nerden d2? olabilir mi :]

Valley of Jedi..
Clive Barker's UnDY1nG

Vsync
Without Any Frontiers

20 Mayıs 2006 04:54 %0
ulam hala yapılanamadık kaç sene oldu be ey gidi günner
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

FreeStyleR_YounG
Oyuncu
22 Mayıs 2006 19:41 %0
beyler helal olsun valla baya ii yapmışsınız kurallar filan çok adil ve açıklayıcı umarım bende girebilirim

Vsync
Without Any Frontiers

23 Mayıs 2006 03:55 %0
ahah lame adam forumun açılış tarihine bak seneler öncesi klan kapanalı 2 yıl falan oluyo ahuauh
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

/VoJ/HaGGarD
Valley Of Jedi

24 Mayıs 2006 19:43 %0
alıntı:
Gönderen: WAF>Kh@nJAr
ahah lame adam forumun açılış tarihine bak seneler öncesi klan kapanalı 2 yıl falan oluyo ahuauh

khanjar ahah clan yapılanamadı ki dağılsın Bu arada selam olsun sana.. jk3'de görüşmek üzere..

Valley of Jedi..
Clive Barker's UnDY1nG

/VoJ/HaGGarD
Valley Of Jedi

31 Ağustos 2006 17:45 (31/08/2006, 17:55) %0
Gençlik yaşayan var mı? Bakın ben d2'ye yeniden dönmeye karar verdim gelirseniz oynarız d2..

Bu arada imkansızı başardım ve özel mesajlar kısmında duel teklifi almışım ehehehjlkhld.. hemde kimden ehehe

msg:
Kimden: Enchanted Guard
Kime: /VoJ/HaGGarD
Tarih: 06/11/02 11:38
----

Seni br Duele davet ediyorum
4 te biter
----

Meğersem bizimki zamanında fake nick alıp beni duel'e davet etmiş Bunca zamandan sonra bunu bilmekde güzel Ben mi ne yapdım?

Tarih: 31/08/06 17:41 1 dak.
Duelini kabul ediyorum bana tarih verde keseyim seni eheh

Cvp vermek biraz gec oldu ama(4 yıldan fazla) olsun belki kabul eder de jk2 oynarız :] Allah bilir oda 4 yıl sonra cvp verir öle gideriz artık..

Valley of Jedi..
Clive Barker's UnDY1nG

Vsync
Without Any Frontiers

09 Mart 2007 15:27 %0
ne günlerdi be ben arada yurtta kapışıyorum insanlarla duygulanıyrom hala oynayan var yabancı serverlarda ha

ostrich
Oyuncu
11 Mart 2007 23:12 %0
Hangi serverda oynuyosun jk2yi

Vsync
Without Any Frontiers

07 Nisan 2007 17:24 (07/04/2007, 17:24) %0
düzenli bir server yok kafama esnce fakat serverlar orjinal değil =)

/VoJ/HaGGarD
Valley Of Jedi

23 Nisan 2007 21:13 %0
özledim jk2'yi..

Valley of Jedi..
Clive Barker's UnDY1nG

Sayfa: « 1 2 3 4 5 .. 19 20 21 22 »
YanıtlaAlana Geri Dön

Reklam: