Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
09/01/09 07:29 Toplam 0 oyuncu 47 sunucu 259 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Strateji » Warcraft
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Orc' un güncesi...

Furi_
Oyuncu
27 Nisan 2005 18:57 %0
Evet..İlginç bir hayal gücü.. kseo nun dediği gb inanıyorum anlıyacağız..

fkursad
Oyuncu
29 Nisan 2005 20:54 %0
alıntı:
Gönderen: -TerrorBlade-
Sitede yeni olmama ragmen gınede ve samımıyetınıze sıgınarak sohbetınıze ortak olmak ıstedım.Orc oRc orC w3tft te basladıgım ılk ırk tır.Tarıhı ne pek deınmeden;Bence ve benım yorumumla oynanması en kolay ırk larda bırıdır.Fs hero cıkar grunt basar upgrage oke lendıgı zaman rıder veya wyern cıkar 2.hero da tc cıkarız.bu hep ve genellıkle boledır(ıstısnalar harıc).hep aynı hep aynı.
İstisna 1 : shaman cıkmak.
İstisna 2 : kodoyla yutmak
İstisna 3 :wyern,batrider
Ama hepsının bır acıgı var.bı kere klasık grunt rider ordusu undead crypt ve necromancer ordusuna ezılıo(bana oldu).
wyern,batrider human dragonlarına ezlıo(en az 200-220 apm lazım tabii).kodolarlada bıraz zor yutmak yutsanda ne kadar yutacan butun ordu kodo deılse.
Arkadaslar en baba human ırkıdır.(ıdaalıyım)
bı kere gosu olmanıza gerek yok.soyle 130,140 apm yle oynayın yeter.onemlı olan oyun stratejısı.akıllı oynarsak bu ırkla acıgını bulmak zor.bu dedıgım 1,16 1,17 1,18 versıonlarının hepsınde gecerlı.human ordusunu unıtelerıne bakcak olursak.benım sevdıgım en ıyı ordu arcmage-rifleman-mk-sorcerer-healer-spellbreaker.ıste bence orcun bu orduyu alması İMKANSIZ!!!
ıste orcun gunce sı bu bence hıkaye deıl bıze lazım olan tarafı
hepınıze saygılar.

Bence bazı konularda hatalısın. Necrolar gruntlarımı daıtıyo diosun. Peki düşmanın ud necro bastıı zamanlamada sen hala grunt ordusuylamı duruyosun_? Yani armutmu topluosun_? Spirit Walker ların o ara biri bana bi click yapsın diemi beklio zawallılar_? Peki herşey güzel de Yoanm o abarttıın süperman ettiğin rifleman lerle nie nie Grubby e oyun verio_? Bu arada ben Gece ciniyim eyw..

fkursad@msn.com (msn)
gl hf gg disconnect :(

Furi_
Oyuncu
18 Mayıs 2005 13:27 %0
evvet sonunda geldi çenebaz orc!!! tauron gb yamuk yürüyor ama hala tehlikeli..oyy oyy sonunda geldi çattı.. bununla uğraşmak hiç istenmeyen bir şey ama sonunda geldi çattı..

fkursad
Oyuncu
18 Mayıs 2005 20:50 %0
Kseocan ım hosgeldin yaw nihayet tüm quest lerini bitirip aramıza teşrif ettin. İnsan gelirde bi hırrlamazmı yaw. Sen şimdi yüzme eğitimi de vermişindir orc lara. Hiç yüzen orc görmemiştim walla hade görüşürüz. Msn ini ve Battle ını açık tut ehehe

Kseo
Yarbay
Yarbay
18 Mayıs 2005 22:08 %0
Heoo ! sagolun kardeşlerim...
NE de olsanız, UD de olsanız kardeşimsiniz...
Battle Net de beraber gürleyeceğiz, zaman zaman birbirimizi zaman zaman başkalarını titreteceğiz...

-TerrorBlade-
Oyuncu
28 Mayıs 2005 19:17 %0
alıntı:
Gönderen: fkursad

Bence bazı konularda hatalısın. Necrolar gruntlarımı daıtıyo diosun. Peki düşmanın ud necro bastıı zamanlamada sen hala grunt ordusuylamı duruyosun_? Yani armutmu topluosun_? Spirit Walker ların o ara biri bana bi click yapsın diemi beklio zawallılar_? Peki herşey güzel de Yoanm o abarttıın süperman ettiğin rifleman lerle nie nie Grubby e oyun verio_? Bu arada ben Gece ciniyim eyw..
fkursad@msn.com (msn)
gl hf gg disconnect

-TerrorBlade-
Oyuncu
28 Mayıs 2005 19:18 %0
evt o necro cıktıgında ben tıer ıkıde oluorum.

-TerrorBlade-
Oyuncu
28 Mayıs 2005 19:20 %0
ve pekı zacard nıe grubby e oyun verıo pekı bunu acıkla

-TerrorBlade-
Oyuncu
28 Mayıs 2005 19:21 %0
artı bıs sey daha zacard ın veya grubby nın herhangı bır humana oyun kaybettgı yok mu

-TerrorBlade-
Oyuncu
28 Mayıs 2005 19:25 %0
yoksa human ırkı, sadece avrupa lıların oynadıgı oynanması her gun daha basıtlestırılen ve her gecen gun untılerı daha abartı ozellıkler katılan bır ırkmı?ben human a savunmak ıcın deıl abartıldıgını vurgulamak ıstedım oke

tolgahan87
Oyuncu
21 Ekim 2005 15:11 %0
lan a.q ne diyonuz yaw siz malmısınz bırakın yalanları dolanları milletin aklını celmeyin adam olun okuyun calısın karı kızla ugrasmayın ne siz nede baskası müslüman olun oruc tutun yaw a.q dota oynayın warcraft karı satın yapın biseyler iste...

myron
Oyuncu
23 Ekim 2005 13:28 %0
tolgahan ın mesajları düşündürsün hepimizi.. Devam tolgacan..
kılıçla 1 kişi öldürürsün, ama kalemle 100lercesi ölebilir.. Yaz tolgacan, dogru yoldasın

Kseo
Yarbay
Yarbay
24 Aralık 2005 20:31 %0
myron, bi gün gelecek isimleri dogru telaffuz etmeye başlayacaksın... inaniyorum buna !

Raithen
Oyuncu
24 Aralık 2005 23:59 %0
Aman tanrim forum nerelere sapmis
aziz dostum kseo her ne kadar baltani insan kaniyla sulamak istiyor oldugunu bilio olsamda bu gafilleri oldurmene izin veremem birak gitsin zavalliciklar grubby zacard muhabbeti yapsinlar.. xD

Kseo
Yarbay
Yarbay
25 Aralık 2005 01:10 %0
Baltama tam 4 mevsim süren bir tılsım okudum... şimdi 4 mevsim sürecek bir savaşa, düşmanımın, doğanın her sürprizine hazırlıklıyım... insan, soluk yüzlü, gölgede yaşayanlar, birbirinden farkları yok benim için, hepsi kafatası kolleksiyonumun içinde değersiz birer parça olarak yerlerini alacaklar...

Bu.BLooD
Oyuncu
25 Aralık 2005 11:04 %0
Tılsımın seni oklarımdan korıyamıycak ölümünde yaşamın gibi basit olacak .

Kseo
Yarbay
Yarbay
28 Aralık 2005 04:38 (28/12/2005, 04:39) %0
alıntı:
Gönderen: Bu.BLooD
Tılsımın seni oklarımdan korıyamıycak ölümünde yaşamın gibi basit olacak .

asktir... ayvayı yedik !

Sniper_Elite
Yarbay
Yarbay
28 Aralık 2005 22:20 %0
beyler dunyayı kımseyi vermeye niyetimiz yok insan olarak biz burda dogduk burda yasadik asla bir baskasina tahtımızı kaptirmayız gerekirse kanımızın son damlasina kadar savasiriz
HaTe undead ırk ı zafer insanlarindir

Kseo
Yarbay
Yarbay
22 Temmuz 2006 06:10 %0
Çevrede tuhaf bir hareketlilik var. Ahali dediklerimiz ellerinde tuhaf makinelerle çevremizde dolanıyorlar. Söylediklerine göre bu makinenin ismi kamera! Başlangıçta bunun bir silah olduğunu düşündük, ama sonra bizim görüntülerimizi yakaladıklarını, sonra bir çeşit yüzeye yansıtarak seyrettiklerini gördük... SHamanlarımız bunun uğursuz bir çeşit büyü olduğunu söyledi, onları köyümüzden kovmamız gerektiğini...
Söylediklerine göre, bu görüntülerimiz tüm dünyada, Blizzard isimli bir firma tarafından izlettirilecekmiş. Tüm kıtalarda ! Bütün ırklar bizi izleyecekmiş...
Ben buna gerçekten uğursuzluk derim. Tam saklanmış, kendimize sessiz, savaşsız bir hayat sürelim derken, dikkatler yeniden üzerimize toplanacak ! Tanrıların eli üzerimizde olsun...

- Kseo Beastmaster -
http://www.blizzard.com/press/060509.shtml

Warcraft the movie, announced !

Kseo
Yarbay
Yarbay
22 Temmuz 2006 18:12 (22/07/2006, 18:12) %0
aylar önce dediğin mayıs.. 2 ay
Niyetim reklamını yapmak olsa topic acardim.

HuorMiriel
Oyuncu
23 Temmuz 2006 20:49 %0
millet ne gaza gelmiş yav osn uzerinden frp oynuyolar resmen
dm kim??=)

Kseo
Yarbay
Yarbay
24 Temmuz 2006 15:22 %0
Dm değişiyor devamlı..

Kseo
Yarbay
Yarbay
04 Ocak 2007 16:05 %0
bir lanet bana da bulaştı...

İsmi WoW. Tüm strateji meraklılarını, sapkın yeni özellikler ekleyerek kandıran, makinanın önüne oturtup başka oyunları, TFT yi bile düşünmekten alıkoyan uğursuz bir oyun !

Lanet olsun sana WoW ! Pençelerinle beynimi kavradın, kurtulamıyorum...

n2o
Oyuncu
04 Ocak 2007 20:30 %0
alıntı:
Gönderen: Kseo
bir lanet bana da bulaştı...
İsmi WoW. Tüm strateji meraklılarını, sapkın yeni özellikler ekleyerek kandıran, makinanın önüne oturtup başka oyunları, TFT yi bile düşünmekten alıkoyan uğursuz bir oyun !
Lanet olsun sana WoW ! Pençelerinle beynimi kavradın, kurtulamıyorum...

hahahaha

merak etme kim wowa başlasa bir bağımlılık sarar
sana wowu unutmada iyi şanslar. oyunu oynamasını kesmesi kolay, ama %100 unutması imkansız.
ben geçen yaz sonlarında hiçbişey düşünmeden sildim wowu, ama bütün bossların, instancelerin isimleri ve wowda ne gördüysem hala aklımda. o derece zor yani.

M]eLaNCoLiC
Oyuncu
04 Ocak 2007 21:38 %0
wow hastalık ötesi bişe,bir oyundan fazlasıyla çok vakit ve para alıyor..o hastalıktan kurtulalı çok oldu,Allah göstermesin bir daha

Sayfa: « 1 2 3 4 5 .. 7 8 9 »
YanıtlaAlana Geri Dön

Reklam: