Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
09/01/09 07:17 Toplam 0 oyuncu 47 sunucu 281 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Call of Duty » Call of Duty 2
Alana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Cod2 patch?

manyetooo
Oyuncu
19 Aralık 2005 20:47 %0
cod 2 patch hakkında bilgi sahibi olan varsa buraya yazabilirse çok iyi olur en azından bişeler bile duyan olursa buraya yazabilirmi ?

burda bizim için önemli olan olay pb gibi hile önleyici programların olması ben patchde çıkmicak diye bişeler duymuştum bu forumda sözü edilmişti duyan varsa linkle beraber buraya yazabilirse hepimiz için yardımcı olacağına inanıyorum

teşekkürler....

COD+CODUO=WORD WAR 2
Fire Prism at the ready !!!!
www.tchclan.org for cod2

overLD
Oyuncu
19 Aralık 2005 21:41 %0
Pb şubata kadar falan çıkmayacak diye biliyorum ben. Gerisi hakkında bilgi sahibi değilim.

Among other things, fps_doug has serious anger management issues, and can be described as a psychopath.

manyetooo
Oyuncu
19 Aralık 2005 22:08 %0
çıkacağı kesinmi oluyor şimdi bu bilgiyi öğrendiğiniz yerin linkini falan verebilirseniz sevinirim

teşekkürler....

COD+CODUO=WORD WAR 2
www.tchclan.org for cod2

BXPaCe
Oyuncu
20 Aralık 2005 19:15 (20/12/2005, 20:48) %0
Infinity Ward Yetkililerinden NA clanına gelen cevap;

Hey ,

Im hearing a lot of angry voices on the forums these days. Before you throw a stone at me, Id like to re-extend the hand I offered when I originally started here at Infinity Ward. Talk to me, send me your issues. I and other IW employees do read the forums, but it is often hard to glean every bit of pertinent information since we have many responsibilities.

I am reading all of the threads made about bugs/requests. We will patch if there are issues that warrant it. It benefits no one for a panicked response on our part. We want to fix bugs, not introduce them. The more wisely we consume our budget, the more we can bring to the community in the form of dev tools and future games.

We are investigating our own persistent anti-cheat solution. Cheating and exploiting are not condoned by Infinity Ward. Any cheats/hacks should be mailed to cheats@infinityward.com. You can PM me with requests/bug issues.

When writing your request/bug/hack report, remember that we are going to respond positively to concisely stated criticism/suggestions. Flaming us, while it may make you feel better, runs the risk of making us see your anger instead of your point. Its easier to get behind a request which treats us with some sort of professional courtesy. Being angry is fine, but make sure the strength of the message is in conveying the issue. If we cannot get a bearing on what you feel is wrong, we cannot address it.

One last thing before I address some issues, were all humans here at IW. We dont think were game-dev gods; we dont schedule time during the day for self-worship. We realize that our fate is closely tied to the success of Call of Duty 2. We owe it to you guys and ourselves to make the best game that we can.

Please help us to make this game hack/exploit/bug free. Thank you.

Cheers,
Sarah

Kısaca açıklamak gerekirse Sarah isimli IW yetkilisi arkadaşımız forumları ve gelen mailleri takip ettiklerini , tepkilerde haklı olduğumuzu ama aynı zamanda da patch için çalışmaları sürdürdüklerini bug/hack vb. sorunlar için aynı zamanda herkesten de yardım beklediklerini belirtiyor. Hatta bunun için oyun içerisinde bulduğunuz oyunsal hataları dahi mail yoluyla kendilerine bildirmemizi istiyorlar. Buradan çıkaracağımız sonuç eninde sonunda patch çıkacak sanırım biraz daha dişimizi sıkmamız gerekiyor. Saygılar...

Do
Oyuncu
20 Aralık 2005 19:46 (20/12/2005, 19:48) %0
Esas ilgimi çeken kısım

alıntı:

.
We are investigating our own persistent anti-cheat solution. Cheating and exploiting are not condoned by Infinity Ward. Any cheats/hacks should be mailed to cheats@infinityward.com. You can PM me with requests/bug issues.
.
Cheers,
Sarah

burası oldu. Kendilerine ait kalıcı anti-hile çözümleri üzerinde çalıştıklarını, hile ve oyun açıklarının kullanılmasının IW tarafından bağışlanamayacağını ve hile/hack bulgularının cheats@infinityward.com adresine gönderilmesini söylemiş IW yetkilisi Sarah. Bu da Infinity Ward'ın Evenbalance ile punkbuster entegrasyonu için anlaşmayı/çalışmayı düşünmediklerini gösteriyor.
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

BXPaCe
Oyuncu
20 Aralık 2005 19:53 (20/12/2005, 20:44) %0
Anladığım kadarıyla çıkaracakları patchle beraber bir anti-cheat programını da devreye sokmayı düşünüyorlar.Bunun dışında zaten Evenbalance'dan umudunu kesen bazı programcılar CoD2 için tahminimce ücretli olacak DMW adında bir anti-cheat programı çıkarmışlar alternatif olarak. Bu programı da http://www.dmwworld.com/view.php?page=news&newsid=214 sitesinden inceleme imkanı mümkün . Ama izlenimlerime ve gelen tepkilere göre Pb kadar sonuç vermediği görülüyor...

manyetooo
Oyuncu
22 Aralık 2005 20:05 %0
evet saolun arkadaşlar bu oldukça iyi bir haber

COD+CODUO=WORD WAR 2
www.tchclan.org for cod2

joey90
Oyuncu
23 Aralık 2005 10:35 %0
Xfire dan bir tane patch geldi bana ama...nedir ne değildir bilmiyorum??

RockoTR
Oyuncu
23 Aralık 2005 23:50 %0
Şu an 5MB'lık bir yama çıktı ancak bu sadece Hyper Threading destekli işlemcilerde performans arttırıcı bir yama. Ayrıca bunu yükleyenlerin serverlara girişlerinde versiyon problemi yaşamaması da bir artısı. Gönül rahatlığıyla kurabilirsiniz.

Maksimus17
Oyuncu
24 Aralık 2005 01:53 %0
ocak ta veya şubat ta bir yama cıkacagı soyleniyordu yama da
punkbuster olacakmıs yani hilesiz oyun da olacakmıs

RockoTR
Oyuncu
24 Aralık 2005 03:48 (24/12/2005, 03:48) %0
Yani akıllılık yaparak zirveye çıktığını zanneden kişiler dibe vuracak

manyetooo
Oyuncu
24 Aralık 2005 21:34 %0
bencede oldukça iyi bir haber

COD+CODUO=WORD WAR 2
www.tchclan.org for cod2

~~
Oyuncu
24 Aralık 2005 22:43 %0
benim merak ettigim,su an osn sunucularinda hile kullananlar var mi? veya cok mu supeleniyorsunuz ?

manyetooo
Oyuncu
24 Aralık 2005 23:08 %0
iyi oynayan adam fasülyelerin gözünde her zaman hileci görünür bunun aksini hiç kimse söleyemez

COD+CODUO=WORD WAR 2
www.tchclan.org for cod2

NeXuS.
Oyuncu
24 Aralık 2005 23:22 %0
sence yok mu? pb çıksada elimdeki bi kaç demoyu evenbalance'a göndersem, hayatları boyunca bi daha oynayamasalar bu oyunu bu ****ler...

manyetooo
Oyuncu
24 Aralık 2005 23:30 %0
isimlerini verirmisin arkadaşım bizde bilelim kimler hile yapıyor yapmıyor.

COD+CODUO=WORD WAR 2
www.tchclan.org for cod2

NeXuS.
Oyuncu
24 Aralık 2005 23:53 %0
hyr veremem..

~~
Oyuncu
24 Aralık 2005 23:57 %0
gercekten merak ettim ben hic supelenmedim simdiye kadar. Bir arastirayim bari..

STIHL
Binbaşı
Binbaşı
25 Aralık 2005 11:59 %0
yorumlarınızı okudum bir acıklama getirmek istedim hile yapma konusunda, hile yapan yoktur varsa bile ne kadar insanlar hile olmadan oratalığı maf ediyor skorlar uçuyor bence böyle birşey biraz zor hile yapan adam anlaşılır hem ben şimdiye kadar oynadığım hiçbir oyunda bunu fark etmedim yanlızca ping atarken geç atma sorunu olursa oyunda zorlanıyorsunuz adam sizi daha önce görüp vuruyor buda bildik birşey ok

DarKRideR
Oyuncu
25 Aralık 2005 12:28 %0
alıntı:
Gönderen: manyetooo
iyi oynayan adam fasülyelerin gözünde her zaman hileci görünür bunun aksini hiç kimse söleyemez
COD+CODUO=WORD WAR 2
www.tchclan.org for cod2

Osn'de var mı bilmiyorum ama bizim serverda wallhack + aim bot kullanan tonca adam var Kicklemekten ellerime ağrılar girdi banlıyamıyoruz da dsfs

manyetooo
Oyuncu
25 Aralık 2005 18:22 %0
nasıl anlıyorsun peki kullandığını sendeki programda ahanda bu adam kullanıyor diye bir uyarı mesajımı alıyorsun ?

COD+CODUO=WORD WAR 2
www.tchclan.org for cod2

aadrty
Binbaşı
Binbaşı
27 Aralık 2005 01:35 %0
yaw bu 5 mb patch benim makinayı delirtti yüklemeyin derrim pink 800 lere çıkıyo.ht de war bende ama bişeye yarımadı bu patch walla.

manyetooo
Oyuncu
30 Aralık 2005 16:56 %0
o sorun sadece sende oluyor galiba birde bazı serverlarda bizimkide dahil ttnetin çalışması yüzünden ping 800-999 falan oluyor sorumlusu tt net her zamanki gibi ve halada düzelmiş değil galiba

COD+CODUO=WORD WAR 2
www.tchclan.org for cod2

allezz
Yarbay

Yarbay
31 Mart 2006 11:18 %0
hala yok bişi
2006 da çıkar mı patch acaba diorum

scavenger83
Yüzbaşı
Yüzbaşı
31 Mart 2006 15:26 %0
Birde patch ile direct x 9 modunda performans artışı sağlanırsa
ne mtlu bana.F.e.a.r'dan bile daha yavaş çalışıyor....

Delikanlı adam kirli sakal bırakır!Öyle top-cücük-keçi-dartanyan sakal bırakmaz.

Sayfa: « 1 »
Alana Geri Dön

Reklam: