Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
09/01/09 08:07 Toplam 1 oyuncu 47 sunucu 296 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Call of Duty » Call of Duty 2
Alana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Usule dair

nechayev
Oyuncu
11 Aralık 2005 22:51 %2
CoD 2 serverları full çekiyor. Lakin şahsen multiplayer olarak oyunu oynamaya başlayalı bir hafta henüz olmuş olmasına rağmen her canım çekip oyuna girdiğimde yarım saatten fazla dayanamayıp oyunu terkediyorum. Bizim damarlarında kan değil lava akan gençlerimiz oyunu şimdiden counter strike a çevirdiler bile (niye cs oynamıyorlar onu anlamış değilim). Emaneti erken teslim etmek istiyormuşcasına sürekli koşuşturanlar mı dersiniz karşısında düşmanı görünce zıplamaya başlayanlar mı dersiniz herkes bir koşuşturmaca içinde oynuyor oyunu. Tabii bunda oyunu yapanlarında hatası yok değil. Bir kere oyuncuların yarısı otomatik silahlar ile dolaşıyor ki bu silahları vaktinde sadece subaylar kullanırmış. Mesela her takımda sadece söz gelimi iki oyncu kullanabilse otomatik silah çok daha güzel bir oyun olurdu bu. Kalanlar daha da kötü,- pompalı bir silahla oynuyorlar ki bu silahın ikinci dünya savaşında orduda kullanıldığını hiç zannetmiyorum.
Halbuki silah detaylarından atmosfere müziklere kadar çok güzel bir oyun olmuş. Ah birde bu atmosfere kendini kaptıracak oyuncular olsa. Biraz olsun roleplaying yapacak kendini ikinci dünya savaşında canını teslim eden 45 milyon insandan birinin yerine koyacak oyuncular. Öldürmekten önce ölmemeye çalışan standart piyade tüfeği kullanan, takımını (ya da ülkesini) önemseyen, işbirliği halinde oynayan oyuncular olsa... eminim çok daha zevkli hale gelirdi oyun. Eh counter strike kültürü kanına işlemiş arkadaşları buna ikna edemeyeceğimize göre LAN partilere kalır bu iş. Yine de bir çıtlatayım dedim. Belki böyle düşünen başkaları da vardır...

NeXuS.
Oyuncu
11 Aralık 2005 23:26 %2
frag delisi millet olduktan sorra aman benim ismim tepelerde olsun da noolursa olsun diyen oyuncular olduktan sonra... fazla deiştirebilecein birşey yok... tek çare silahlarda yapılacak kısıtlamalardır bakalım merakla bekliyoruz bizde yetkililer bu konu da birşeyler yapacaklar mı...

mag
Albay

Albay
12 Aralık 2005 00:01 %0
alıntı:
Gönderen: nechayev
CoD 2 serverları full çekiyor. Lakin şahsen multiplayer olarak oyunu oynamaya başlayalı bir hafta henüz olmuş olmasına rağmen her canım çekip oyuna girdiğimde yarım saatten fazla dayanamayıp oyunu terkediyorum.

Bende iki gündür oyunu oynamaya başladım. Tahminimce Team DeathMatch sunucularda oynuyorsunuz. Genellikle kalabalıktan ve bazı haritaların boyutlarının gerçekten 24 kişi için ufak olmasından dolayı böyle bir hissiyat vermesi normal. 18 kişilik 2. TDM sunucusu ya da o da olmazsa Search & Destroy (SD) sunucuda oynamanızı öneririm. Aradığınızı oralarda bulabilmeniz daha da olası.

alıntı:
pompalı bir silahla oynuyorlar ki bu silahın ikinci dünya savaşında orduda kullanıldığını hiç zannetmiyorum.

Düşününce mantıklı gelse de pek doğru değil, örneğin oyunda kullanılan Rus Yapımı PPSh-41 yarı otomatik tüfek Rusya ve diğer kominist ülkelerde milyonlarca üretilmiş. Mermi haznesinin yuvarlak şekilli olmasının da en büyük sebebi çok hızlı ve kolay üretilebilmesi.

alıntı:
Halbuki silah detaylarından atmosfere müziklere kadar çok güzel bir oyun olmuş. Ah birde bu atmosfere kendini kaptıracak oyuncular olsa. Biraz olsun roleplaying yapacak kendini ikinci dünya savaşında canını teslim eden 45 milyon insandan birinin yerine koyacak oyuncular. Öldürmekten önce ölmemeye çalışan standart piyade tüfeği kullanan, takımını (ya da ülkesini) önemseyen, işbirliği halinde oynayan oyuncular olsa... eminim çok daha zevkli hale gelirdi oyun. Eh counter strike kültürü kanına işlemiş arkadaşları buna ikna edemeyeceğimize göre LAN partilere kalır bu iş. Yine de bir çıtlatayım dedim. Belki böyle düşünen başkaları da vardır...

Oyunun ilk zamanlarda bu kadar yoğun oynanması ve insanların oldukça heyecanla TDM oynamasına bence ilk heves ve kolaylığı diyebiliriz. Öğrenmeleri gereken hiç bir kural, strateji olmadan meydan muharebesi tadında oynayabiliyorlar. Ama yukarıda da belirttiğim gibi SD'nin temposu daha uygun gelebilir size.

Ayrıca zaman içerisinde oyuna gelecek yamalarla oyundaki denge unsurları (zıplama, enerji vb.) düzelecektir. Bunun sonucu klanlarda kendi aralarında bahsettiğiniz tarzda stratejik karşılaşmalar yapmaya başlayabileceklerdir. Belki Lan Party'lerin yanında kendinize uygun bir takım bularak aradığınız tada ulaşabilirsiniz.

WurkacTuRk
Albay
Albay
12 Aralık 2005 01:56 %0
alıntı:
CoD 2 serverları full çekiyor. Lakin şahsen multiplayer olarak oyunu oynamaya başlayalı bir hafta henüz olmuş olmasına rağmen her canım çekip oyuna girdiğimde yarım saatten fazla dayanamayıp oyunu terkediyorum. Bizim damarlarında kan değil lava akan gençlerimiz oyunu şimdiden counter strike a çevirdiler bile (niye cs oynamıyorlar onu anlamış değilim). Emaneti erken teslim etmek istiyormuşcasına sürekli koşuşturanlar mı dersiniz karşısında düşmanı görünce zıplamaya başlayanlar mı dersiniz herkes bir koşuşturmaca içinde oynuyor oyunu. Tabii bunda oyunu yapanlarında hatası yok değil. Bir kere oyuncuların yarısı otomatik silahlar ile dolaşıyor ki bu silahları vaktinde sadece subaylar kullanırmış. Mesela her takımda sadece söz gelimi iki oyncu kullanabilse otomatik silah çok daha güzel bir oyun olurdu bu. Kalanlar daha da kötü,- pompalı bir silahla oynuyorlar ki bu silahın ikinci dünya savaşında orduda kullanıldığını hiç zannetmiyorum.

Tdm de spawn suresi olmaması, spawn yerlerinin belirsiz ve surekli degiskenliği, haritalarin kucuk olmasi oyuna bu tip bir hareketlilik veriyor.

Oyuna henuz bir yama cikmadı .
Bazi silahlardaki ayarsızlıklar, 3d insan modellemelerindeki aşırı hız ve hareket bozuklukları da bunu korukleyebilir.

Ayrıca bilgisayar oyunları henuz hala gelişme aşamasında, bir süre sonra sizin arzunuza yakın daha gercekci oyunlar cikabilir ama henuz zaman var sanıyorum.
Netice olarak bu tempo oyunun Tdm ve Dm modunda mevcut bunun pek oyuncularla ilgisi oldugunu soyleyemeyiz.

Ölmemek için özen, konsantrasyon gerektiren oyun tipini ve size uygun oyun hızını Search&Destroy modunda bir nebze bulabilirsiniz.
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

JediRobbit
Oyuncu
12 Aralık 2005 10:10 %0
tdm harıcındekı modlar denenır ıse ozaman oyun cs den farklı bır hal alacaktır
adam vurarak degıl gorev yapılarak frag alnan modlar tercıh edılse sanırım quake gıbı kargasa ıcerısınde oynanması bıraz azalır
işin acıkcası ben eskısı kadar zevk alamaz oldum oyundada oldukca sorunlar var sılahların abalansları basta olmak uzere bırcok sey var demekkı herseyın ılkı guzel oluyormus
sanırım bu sorunlar cozumlene kadar yama uzerıne yama ındırecegız gıbı bır durum var

eğer mumkun ıse capture the flag ve domınıtıon serverların eklenmesı tercıhımdır yanı suan 4 aktıf cod2 server 1 ınaktıf cod:uo server ve yıne 2 adet ınaktıf cod serverı mevcut

http://www.pashaklan.net

NeXuS.
Oyuncu
12 Aralık 2005 11:48 %0
iyi güsel demişsinde geçen gün serverda hq oynandığına şahit oldum... daha doğrusu modun adı hq olarak geçiodu ama herkes tdm oynuyordu... aa ne güsel tdm'ciler farklı modlar da oynmaya başlamış hq da iyi gider şimdi derken baktımki hala frag için oradan buraya koşturan radyoyu kim ele geçirmiş kim kaybetmiş umrunda olmayan oyuncularla doluydu.. böyle bir durum olunca ister istemez oyundan kopuyosun bi süre sorra bende tdm kasmaya başladım hq modda... bunu düzeltmenin tek yolu heralde farklı farklı modlarda yapılacak olan etkinliklerdir.. avada o sistem iyi işliyordu... kazanan takıma ödül olunca insanlar haliyle modun gereğini yapıyordu.. gerçi avanın cod kitlesi özel bi kitleydi ödül mödül olmasa da modları gerektiği gibi oynardı... hob günleri... birde unutamadığım ve inanılmaz keyifli geçen bir hq etkinliği hafızama kazındı...

syntax
Oyuncu
12 Aralık 2005 12:45 (12/12/2005, 12:49) %0
hemen her pompalı tüfek ile vuruluduğum da bir hışımla "x" e basıp sinirli bir ifadeyle o lanet silahı seçiyor, 2,3 dk ölü durumda kaldıktan sonra kendime yediremeyip yeniden " Kar 98 " i seçiyorum..şu ana kadar hep böyle oldu ama daha ne kadar dayanırım bu imbalığa bilemiyorum..

Edit, ya en azından sd oynarken frag için oynamayın şu oyunu Allah aşkına ben kendimi otomatik silahı bile çok zorda kalmadıkça kullanmamaya kasıyorum lakin bakıorumki karşımdaki x takımı 5-6 kişi üzerime sis bomb+pompalılarla akıor..öeh

i don't care about his sickly dog...

shipwhackEd
NCS Gaming

12 Aralık 2005 12:52 %0
ben bazi serverlarda gordumde pompliyi kaldırmıslardi.Güzelde oyun oluyodu oynasanada niye kaldırmıyolar hala anlamiş deglim .)

Cavalier.NA
Oyuncu
12 Aralık 2005 13:01 %0
nechayev mesajına öyle bir giriş yapmışsınki,bu oyunu call of duty forum alanı avatürkte iken oynayan oyuncuların bamtelini titretmişsin
Zira o dönemde hiçbir oyunun sunucularında olmayan bir ortam vardı cod'da.Gene olacak öyle tahmin ediyorum.Zira o dönemde oynayan oyuncuların çoğunluğunu bu aralar sunucularda görüyorum.
Ama bu,tam da dikkat çektiğin gibi atmosferi özümsemiş ve takım ruhu ile oynamanın tadına varmış oyuncularla dolduğunda sunucular,gerçekleşecek..Bunun içinde orijinale geçiş yada daha önemlisi klanların katıldığı ciddi organizasyonlar gerekiyor.Çünkü bu iki unsur gerekli elemeyi yapacak.

www.naclan.com

NeXuS.
Oyuncu
12 Aralık 2005 16:58 %0
alıntı:
Gönderen: syntax
hemen her pompalı tüfek ile vuruluduğum da bir hışımla "x" e basıp sinirli bir ifadeyle o lanet silahı seçiyor, 2,3 dk ölü durumda kaldıktan sonra kendime yediremeyip yeniden " Kar 98 " i seçiyorum..şu ana kadar hep böyle oldu ama daha ne kadar dayanırım bu imbalığa bilemiyorum..
Edit, ya en azından sd oynarken frag için oynamayın şu oyunu Allah aşkına ben kendimi otomatik silahı bile çok zorda kalmadıkça kullanmamaya kasıyorum lakin bakıorumki karşımdaki x takımı 5-6 kişi üzerime sis bomb+pompalılarla akıor..öeh

heh dediime geldinmi sinteks efendi dur daha dur.. daha çook çıldırıcan.. beklemedeyim overload'un da bekliyorum yakında tepkisini biraz daha serverlarda vakit geçirsin (şimdi inat yapıp delirsede buraya yazmaz ya neyse..)...ama o da çıldırıcak.. bir gün tüm eski cod'cular çıldırıcak..

JediRobbit
Oyuncu
12 Aralık 2005 17:26 %0
alıntı:
Gönderen: NeXuS.
iyi güsel demişsinde geçen gün serverda hq oynandığına şahit oldum... daha doğrusu modun adı hq olarak geçiodu ama herkes tdm oynuyordu... aa ne güsel tdm'ciler farklı modlar da oynmaya başlamış hq da iyi gider şimdi derken baktımki hala frag için oradan buraya koşturan radyoyu kim ele geçirmiş kim kaybetmiş umrunda olmayan oyuncularla doluydu.. böyle bir durum olunca ister istemez oyundan kopuyosun bi süre sorra bende tdm kasmaya başladım hq modda... bunu düzeltmenin tek yolu heralde farklı farklı modlarda yapılacak olan etkinliklerdir.. avada o sistem iyi işliyordu... kazanan takıma ödül olunca insanlar haliyle modun gereğini yapıyordu.. gerçi avanın cod kitlesi özel bi kitleydi ödül mödül olmasa da modları gerektiği gibi oynardı... hob günleri... birde unutamadığım ve inanılmaz keyifli geçen bir hq etkinliği hafızama kazındı...

ya evet gecenlerde bendede oldu aynısı baktım server sd gorunuyor ve hınca hıc dolu bır sevınle gırdım kosa kosa bomba kuracagım yer arıyorum lam dedım eskıden bunda radarda a b noktlarını gosterıyordu alla alla dedım herhalde bendekı oyuna bısı oldu neryse devam dedım tam o sırada vuruldum bı baktım spawn oldum noluyoruz dedım taba bı abstımkı mılletın fraglarda 60 70 lerde ve tdm oynanıyor yanlıs gırdım dıye cıktım ama dogru gırmısım
hob gunlarını hatırlanmamalı keza ıcımde uhte kalan ve sadece 2 3 ay hevesını aldıgım ve bence codun en basarılı modu oydu crossair yok damage aldıkca yavaslamalar elınden sılahlar dusmeler vs. v.s.

http://www.pashaklan.net

syntax
Oyuncu
12 Aralık 2005 17:37 %0
heheh valla yazmayayım diye kastım okadar ama dayanamadım artık : P.. aslında şu anda okanla(bonecleaver) düşündüğümüz bir fikir uygulanmış olsa baya iyi olurdu diye düşünüyorum..hemen açıklayayım..Cod uo'dan da hatırlayacağınız üzere oyunda bir rütbe sistemi vardı ve buna dayanaraktan bazı kısıtlamalar vardı oyuna başlangıçta..böyle bir script yazılabilirmi veya osn admnleri buna yakın birşeyler ayarlayabilirlermi bilemiyorum lakin belli bir frag'i (örn 30 frag) rifle la yada mp44-bar gibi silahlarla yapmadan pompalı tüfek seçimi olmaması güzel olurdu..veya şöylede düşünebiliriz..

Eğitimini yeni bitirmiş biri olarak orduya yeni katıldık ve savaşa sürüldük..savaşa ilk girişte ozamanın şartlarına göre elimize mp44 yada bar, pomp. gibi elite silahlar verilmesi sanırım saçma olurdu..sanırım ne düşündüğümüzü anlatabildik, eğer böyle bir scriptin eklenme durumu varsa ve sizlerede mantıklı gelirse (ki sanırım çoğunuza gelecektir) bunun olurunu öğrenmek isterim..

manfred.
Oyuncu
12 Aralık 2005 18:26 (12/12/2005, 18:28) %0
Bu lafların hiçbirisi bana dokunmasada bir şeyler yazmak isterim...

Öncelikle PSH , thomson , shotgun vs.. bu silahlar oyunun içinde şöyle yada böyle varlar. Bunları her eline alanın kullanması biraz gerçeğe uzak olsada yapacak bir şey yok. Bu silahlardan bir çoğu acemiler ( ya da yeniler ) için. Lakin beni güldüren bir okadarda düşündüren nokta başka. Bazı zamanlarda arkadaşlarımla oyun içinde yazışırken , PSH ın head bug ı yada başka buglar üzerine abudik gubidik arkadaşların kendini korumaya almaları. PSh kullanmak sanattır , şöyle iyidir , siz beceremiyorsunuz , ağlamayın tarzında gülünç hareketlerde bulunmaları. Neticede ben bu oyunda oldukça fazla vakit geçirdim. Şüphesizki ben bu oyunda geçirdiğim okadar zamanı hiçte kötü değerlendirmedim. Ben kendimi rifle üzerine odaklayıp oyunda o konuda geliştim. Bunuda hiç bir zaman dert etmedim. Neticede savaş herşeyden önce adil bir kavram değil. Karşıma şu yada bu şekilde oyunda çıkabilecek bütün rakiplerimi engelleyedebiliyorum. Bu ölmüyorum yada Harikayım , muhteşemim anlamına gelmiyor. Sadece benim oyuna bakış açım bu şekilde. Bir zaman geliyor ölüyorum buglar yada kendi beceriksizliğimden kaynaklı sorun değil ne olduğu. Doğal olarak tepkimi gösterebiliyorum haliyle hepimiz insanız... ama ben bu tepkimi asla kişilere yöneltmiyorum çünkü benim sorunum oyun kaynaklı... ( Bu açıklamalar dipnot sayılsın )

Yapılabilecek şey herşeyi zamana bırakmak... Çünkü siz nederseniz deyin çoğu kişi bildiğini okumaya devam eder...

Do
Oyuncu
12 Aralık 2005 18:32 %0
Eski CoD'çu yeni CoD'çu tanımı açıkçası bana hoş gelmiyor. Hepimiz şu an yeni CoD'çu dediğimiz arkadaşların geçtiği yollardan geçtik. Belirli bir süre sonra oyundan aldığımız keyfin yönü değişti ve farklı oyun tiplerine kaydık. Bu sebeple haksızlık etmememiz gerektiğini düşünüyorum. Üstelik zevkleri de tartışmanın anlamsız olduğunu hepimiz biliyoruz. Zaten bu yüzden TDM ve SD tipinde farklı oyun sunucuları açık. Yeri gelmişken şartlar uygun olursa diğer oyun tiplerinde de sunucular açılacaktır.
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

DarKRideR
Oyuncu
12 Aralık 2005 20:26 %0
DoD'daki sistem senin dediğin.

Her takımda 2 sniper 5 ağır makineli 3 hafif makineli

piyada tüfeği sınırsızdı vs.

yükleyip oynayasayım geldi ya

NeXuS.
Oyuncu
12 Aralık 2005 22:26 %0
alıntı:
Gönderen: Do
Eski CoD'çu yeni CoD'çu tanımı açıkçası bana hoş gelmiyor. Hepimiz şu an yeni CoD'çu dediğimiz arkadaşların geçtiği yollardan geçtik. Belirli bir süre sonra oyundan aldığımız keyfin yönü değişti ve farklı oyun tiplerine kaydık. Bu sebeple haksızlık etmememiz gerektiğini düşünüyorum. Üstelik zevkleri de tartışmanın anlamsız olduğunu hepimiz biliyoruz. Zaten bu yüzden TDM ve SD tipinde farklı oyun sunucuları açık. Yeri gelmişken şartlar uygun olursa diğer oyun tiplerinde de sunucular açılacaktır.

Eski codçu yeni codçu derken.. kastım asla bu oyunu yeni oynayanları aşağılamak veya eskileri yüceltmek değildir.. bu oyuna bende yeni başlamış olsam bende tahmin ediyorum pompalı tüfeği alırdım.. dolayısıyla lafım yeni oyunculara değildir.. ha sd serverında tdm oynayan şahsiyetlere büyük ölçüde bir tepkim var fakat burada bahsettiğim olay farklı... tabiki herhangi bir kısıtlama olmadığı müddetçe isteyen istediği silahı alır ama bu benim sinirlenmemin amiyane tabirle çıldırmamın haksız ve boş yere olduğunu göstermez.. evet cod 1'de bizimde bir başlangıç noktamız vardı ve evet bende oynaması en kolay silahı alırdım (thompson) bir çok zaman axis olmaktan da kaçardım.. velhasıl cod 1 de thompson yakın mesafede çok üstün bir silah olmasına rağmen cod 2 deki pompalı ve ppsh kadarda abartı beleş bir silah değildi... dolayısıyla ben sanmıyorumki oyun keyfinin bu silah yüzünden kaçanların olduğunu... syntax'in dediği gibi bir sistem ne derece mümkün olur bilmiyorum ama en azından bir sd serverında belirli kısıtlamaları yaparsanız hem bir çok oyuncuyu memnun etmiş olursunuz hem de genel tepkiyi ölçmüş olursunuz (hangi servera daha fazla katılım var).

ps: manfred'in dediği tarzda oyuncular bol sayıda serverlarda mevcut.. (süper ppsh ve pompalı kullanan arkadaşlar) eyvallah kullansınlar da gereksiz konuşup seviyeyi düşürmeseler ne iyi olacak... bunun dışında serverlardan uzaklaştırılması gereken bir çok oyuncu olduğu kanısındayım... yeni olupta yeni olduğunun farkında olmayan arkadaşların kalkıpta tanımadan etmeden eski bir oyuncuya hile kullanıyor şeklinde ithamda bulunmaya hakkı yok.. ama işte bu adapla, seviyeyle, terbiyeyle alakalı bir durum.. elimde bu oyuncularla ilgili ss'ler var tdm serverında bana itham edilen... birde benle aynı takımda bulunan bir oyuncu karşı takımda bulunan sunthewhich arkadaşımıza team say'den küfürle birlikte hile ithamında bulunuyor... ss'ler bende mevcut umarım bu konuda birşeyler yapılır...

nechayev
Oyuncu
13 Aralık 2005 11:28 %0
Açıkçası bu denli tatmin edici cevaplar alacağımı tahmin etmiyordum. Her ne kadar sahiplenici bir savunma mekanizması ile hareket ettiğinizi düşünsemde haklılığınızı teslim etmek zorundayım.
Bu arada benim tarzıma hitap edecek oyun tipini buldum: Capture the Flag. Geçen gün uykusuz geçen bir gecenin sabahında 10 kişilik bir grupla oynadık bu oyunu. Tam bir takım oyunu şeklinde cereyen etti. Gerçekten çok hoştu. Devamı gelir umarım.

^7Black^0White
Oyuncu
13 Aralık 2005 20:51 %0
evet CTF'ye azda oLsa katILIyorum en azIndan, S&D yani CS tarzI ve TDM tarzI oyunLar beLLi bir yerden sonra sIkmaya ba$LIyor, fakat CTF'nin amacI bir ba$ka gibi sIrf kar$Indaki dü$manI katLetmek değiL amaç, tabiki biraz S&D'ye benzetebiLiriz az da oLsa yani CTF güsel

(((S&D bana CS'yi hatIrLatIyor (Counter Strike), zaten orada asLa göremessiniz hayattada girmem bunu büyük söyLüyorum, çünkü CS'den artIk iğrenmeye ba$LadIm.)))
S&D farkLI bir görünü$te CS sunuLmu$ bence.. artIk bu türün CS iLe kaLmasI LazIm.

|-CFF-|-CFF-|
-*-=God BLess ALL=-*-
(Clan muhabbeti değiLdir öLesine anLamI güseL ondan :) )

grniminx
Oyuncu
24 Aralık 2005 17:26 %0
şu anda yayınlanmış v.1.01 yaması var ama bu intel de performansı artırmak için
Asıl patch 2006 ilk günlerinde gelecek ama onda da oyun oynanabilirliği içinde neler değiştirilebilecek belli değil, yeni mapler ve p.buster ise kesin..
buarada CTF favorimdir her zaman "noone fights alone"
****Santa Monica, CA Dec. 21, 2005 Activision, Inc. (Nasdaq: ATVI) and Infinity Ward today announced plans to release new multiplayer maps as part of a Call of Duty 2 Windows PC update that will also include PunkBuster anti-cheat software and additional support enhancements. The download is currently scheduled for release in early 2006 and will be available at www.callofduty.com.

mesh
Albay
Albay
24 Aralık 2005 21:47 %0
pompali aslinda close combatta mükemmel oldugu kadar uzak mesafeden de rifle'lar resmen dansettiriyor.. Maçlar başlarsa kimse kusura bakmasin ama ben carentan gibi haritalarda pompali kullanirim, eger silah imba'ysa ben ne yapayim? pompali kullananlar "noob,*****,mal vs vs.." yakistirmalarini sahsen dogru bulmuyorum. Buna sebebiyet veren oyuna yapin o yakiştirmalari.. Ha ya da kisa yol seçilebilir, pompali oyundan kaldirabiliri ama bu da ulusarasi platformda maç yaparsak, sakat olur biraz.

NeXuS.
Oyuncu
24 Aralık 2005 22:15 %0
alıntı:
Gönderen: mesh
pompali aslinda close combatta mükemmel oldugu kadar uzak mesafeden de rifle'lar resmen dansettiriyor.. Maçlar başlarsa kimse kusura bakmasin ama ben carentan gibi haritalarda pompali kullanirim, eger silah imba'ysa ben ne yapayim? pompali kullananlar "noob,*,mal vs vs.." yakistirmalarini sahsen dogru bulmuyorum. Buna sebebiyet veren oyuna yapin o yakiştirmalari.. Ha ya da kisa yol seçilebilir, pompali oyundan kaldirabiliri ama bu da ulusarasi platformda maç yaparsak, sakat olur biraz.

bu konunun bahsi sıkça geçti mesh bir iki tartışmayı kaçırmış heralde.. yapılacak en doğru şey zaten dünya organizasyonlarında genelde ne yapılıyosa o şekilde uygulanmasıdır.. hemen hemen tüm organizasyonlarda pompalı tüfek bir kişiyle sınırlandırılmış sis bombasıda sadece pompalı seçen kişiye verilmiş burada da böyle bir uygulamaya gidilirse uluslar arası platformda maçlar yaptığımız zaman avantajımıza olur bu durumda sakat olan pompalının ve sis bombasının sınırsız olması...

Sayfa: « 1 »
Alana Geri Dön

Reklam: