Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
09/01/09 07:18 Toplam 0 oyuncu 47 sunucu 286 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Counter-Strike » Genel Tartışma
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Sanane'den kalanlar varmi hala...?

[ElitE]Markiz
Oyuncu
21 Aralık 2005 14:23 %2
şöyle böyle

Sevgide Özgürlük,Saygıda Mecburiyet Vardır ... -Martyr-

ES
Oyuncu
21 Aralık 2005 16:02 (21/12/2005, 16:03) %0
Takılıyoruz işte

a.k.a ]oOo[TopRakaGaSI

=RA=Justin
Oyuncu
21 Aralık 2005 17:02 %0
alıntı:
Gönderen: Markiz
şöyle böyle

OOO Markızım, buralardasın demek...

*dozeR
Oyuncu
21 Aralık 2005 17:50 %0
SNN den sonra kalmış tek adam gibi clan [ihtyr] clanıdır.
ÇOK AşA [ihtyr]

www.ihtyr.com [ihtyr]*doZer

[ElitE]Markiz
Oyuncu
22 Aralık 2005 14:17 %0
evet kanka ama oyun oynamıyorum sadece forumlara bakıyorum,eski dostları görüncede neşeleniyoruz böyle,parmakla göstericek kadar az kalmış güzel insanlar,ne günlerdi bizim için askerlik anılarını anlatmaktan öte gelen bişey gibi, o ortamı o güzelliği yaşamayan bilmez,bazı yeniler ne diyor bu saftirikler der durur kendince şimdi,aslında su topic altına herkes eski bi snn dostunu getirse bak o zaman bomba olur

P.S: UCANKAZ NERDESİN break break???

alıntı:
Gönderen: =RA=Justin

OOO Markızım, buralardasın demek...

merges
Oyuncu
22 Aralık 2005 22:11 %0
ben de burdayım. herkese merhaba....

Romano`
Oyuncu
23 Aralık 2005 11:32 (23/12/2005, 13:00) %0
bnde burdayım da invisible durumundayım [mw.wildmaster]
Dömel bakayım şöyle..

Fulcrum aka Napolitan..

FAsTeRs
Oyuncu
23 Aralık 2005 16:47 %0
Eski DosTLara selamlar..source ile cebelleşiyorum alt edersem akıcaz snn ye..Eskiden kaç tane server wardı?hatta son zamanlarda 32 kişilik felan =) neyse ya yılbaşından sonra bende buralardayım..Eski elemanlar reelleri girsin yinede war adam ya iyi iyi

FAsTeRs
Oyuncu
23 Aralık 2005 16:53 %0
hilecileri bile kaliteliydi,güzeldi beh

&.Codename47
Oyuncu
24 Aralık 2005 10:53 %0
where is markiz de beyin? auha kank napıyon

alıntı:
evet kanka ama oyun oynamıyorum sadece forumlara bakıyorum,eski dostları görüncede neşeleniyoruz böyle,parmakla göstericek kadar az kalmış güzel insanlar,ne günlerdi bizim için askerlik anılarını anlatmaktan öte gelen bişey gibi, o ortamı o güzelliği yaşamayan bilmez,bazı yeniler ne diyor bu saftirikler der durur kendince şimdi,aslında su topic altına herkes eski bi snn dostunu getirse bak o zaman bomba olur
P.S: UCANKAZ NERDESİN break break???

[ElitE]Markiz
Oyuncu
24 Aralık 2005 12:56 %0
ulan code'ummu oturturum auahuhza ulan napıon salata ahahah dedim bu bi yerden cıkıcak ama nerden iyiyim olm ben 1 aya falan baslarım cs'ye yeniden az bekle sen simdilik bi kac adam vurmaya calıs uahuza

mesh
Albay
Albay
24 Aralık 2005 19:34 %0
Ahahah marki'nin igrenç esprileri ya.. unutmuşum şimdi rüyalarıma falan da girer yine hehe

[SpR]CousiN
Oyuncu
24 Aralık 2005 19:48 %0
alıntı:
Gönderen: [SpR]CousiN
yok be ne kalcak artık yok
BiR GüN YoLuN BuRaYa DüSeRSe
MeRaK EtmE BeN KaLDıRıRıM

iyiki yok demişiz

BiR GüN YoLuN BuRaYa DüSeRSe
MeRaK EtmE BeN KaLDıRıRıM

[AiR]VeNoM
Oyuncu
25 Aralık 2005 16:48 %0
Bizde burdayız ama eski alem yok gg !

WaR-LoRd
Oyuncu
25 Aralık 2005 20:10 %0
Bizde Sanane Serverlarına [LNX] cLanıyla Takılırdık.Nickim Hala Aynı Ama Tag Farklı..

&.Codename47
Oyuncu
26 Aralık 2005 13:13 %0
zauhaha http://1stgame.nl de oynuyorum. Avrupalı kankalarla ortam yaptık 1 haftada süper server walla cs yi bırakmıstım 1 haftadır deli gibi oynuyorum. #1 serverdayım gece 9-12 beklerim. şeker oğlan msn ver ekleyek arayı acmayak. nolacak ak bu besiktas ın hali

alıntı:
ulan code'ummu oturturum auahuhza ulan napıon salata ahahah dedim bu bi yerden cıkıcak ama nerden iyiyim olm ben 1 aya falan baslarım cs'ye yeniden az bekle sen simdilik bi kac adam vurmaya calıs uahuza

adoni
Yarbay
Yarbay
27 Aralık 2005 21:50 %0
Biz de hala buradayız ufak bi askerlik arası olsada mümkün mertebe hergün gelmeye çalışıyoruz.Ama eski snn muhabbeti tabiki yok...

festival.Jeee
Oyuncu
28 Aralık 2005 22:28 (28/12/2005, 23:10) %0
alıntı:
Gönderen: mesh
elite vardi.. gerçi hala var, hiç bi zaman kapanmayacak bi klan, şimdilik toplanmakta hafif güçlük yaşiyoruz o kadar

Ben çok kişiyi gördüm ama aklım ElitE lerdeydi.Herkesi gördük bunlar nerde diye hep kendime sorar oldum.Ama sonunda oyunsana serverlarında 1.5 oynarken yakaladım onları. şok oldum. Dust ' a az demo yollamamıştım
dial-up ile 90 milyon (o zamanın parası.) az fatura gelmiyordu.Bizi batıran Snn oldu hocalar.Yoksa şimdi zengindim

Bu arada biri -bq- Pegasus 'tan bahsetmiş. -bq- şu an inactif. en son kadrolarında vardım.Pegasus dersleri yüzünden cs ye ara verince diğer üyeler toparlayamadı.Sanırım pegasusta inactif. Ama -bq- Kaizersoze şu an DeDe yanlışım varsa düzeltilsin.

.cut , ant , mad , dgth , OnC , inc , biranda aklıma gelenler.Güzel günlerdi.Snn ortamı kalmadı demiş çok kişi.Ortamın olmayışı birkaç arkadaşımıızn dediği gibi bizim büyümemizle olan , öğrencilikten iş hayatına geçmemizle doğru orantılı olan bir genelleme .

Ne olduysa ben askere gidince olmuş. SNN kapanmış.Böyle olacağını bilsem askere gitmezdim

Vesselam.Snn zamanında =AF= ve cotk. clanlarında oynadım. aLLezz ve verdimayari nickli arkadaşları bilmeyen yoktur.cotk iyidi be abi

Emekli !!

[ElitE]Markiz
Oyuncu
29 Aralık 2005 12:52 %0
olm en azından hala bi mücadele içindeyim espri konusunda,forum açmıyorum en iyi cs'ci awm ci kimdir diye ya öyle biri olsam ahaha

espri dedinde aklıma geldi serverlarda bundan seneler önce yaşanan muhabbetler devam ediyormu ?

bi adam slot boşluğundan oyuna girer ama program onu atar tekrar dener girdiği 10 saniye içinde şunları yazar...

- server kim ?
- (gülüşmeler falan)
- server kim dedimmmm lannn !!!!
- (kahkahalar)
- server adammısın olm sende ...

alıntı:
Gönderen: mesh
Ahahah marki'nin igrenç esprileri ya.. unutmuşum şimdi rüyalarıma falan da girer yine hehe

[ElitE]Markiz
Oyuncu
29 Aralık 2005 12:56 %0
tamam kanka yılbaşından sonra yanındayım tecrübemle gelicem yanına ahah

alıntı:
Gönderen: rtk|Codename47
zauhaha http://1stgame.nl de oynuyorum. Avrupalı kankalarla ortam yaptık 1 haftada süper server walla cs yi bırakmıstım 1 haftadır deli gibi oynuyorum. #1 serverdayım gece 9-12 beklerim. şeker oğlan msn ver ekleyek arayı acmayak. nolacak ak bu besiktas ın hali

festival.Jeee
Oyuncu
30 Aralık 2005 12:59 %0
Demek martyr , MArkiz mış.

Emekli !!

vass
Oyuncu
31 Aralık 2005 01:12 %0
Bu sanane de ne efsaneymiş be. Sanane kapandığından bu yana bu tarzda onlarca forum açıldı ama evelallah biz de snn ciyiz

allezz
Yarbay

Yarbay
31 Aralık 2005 02:17 %0
ahah way gençler ben burdayım
oklava naber beaa

festival.Jeee
Oyuncu
01 Ocak 2006 02:14 %0
allezz ben değilim. Ben onun ile aynı clanda oynayan bir vatandaşim.allezz üste cevap yazzan arkadaş olsa gerek :lol:

Emekli !!

exagg.
Oyuncu
03 Ocak 2006 17:48 %0
Eski sanane, şimdiki oynasana. Herşey bence aynı.

Markiz şu an ki nick' in ne ?

-delusion-

Sayfa: « 1 2 3 4 5 .. 17 18 »
YanıtlaAlana Geri Dön

Reklam: