Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
09/01/09 07:30 Toplam 0 oyuncu 47 sunucu 251 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Counter-Strike » Genel Tartışma
Alana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Counter-strike:source artık 19.95$ (27ytl)

Editör

29 Kasım 2005 11:50 %2
Artık Counter-Strike:Source'u online olarak, kredi kartınız ile sadece 19.95$ vererek satın alabilirsiniz. Bu pakette Half-Life 2 bulunmamaktadır.

Tek yapmanız gereken ücretsiz olan steam'i bilgisayarınıza http://www.steampowered.com/ adresinden indirmek ve kayıt olmanız yeterli. Daha sonra buradan: http://storefront.steampowered.com/v2/index.php?%20area=game&AppId=240&l=english&s=0&i=&a=92,219

Counter-Strike:Source'u satın alabilirsiniz.

WinZip
Oyuncu
29 Kasım 2005 12:20 %0
cs:s alemine hayırlı ugurlu olsun.

bir daha forumlarda cs:s nerden alabilirim diye yazı görmeyiz herhalde galiba sanırsam.

Cesur bir kez,korkak bin kez ölür...
Ugur MUMCU

*WARNOX*
Oyuncu
30 Kasım 2005 14:49 (30/11/2005, 14:57) %0
peki bu sekilde satın alınca nasıl bize ulasıyor bu oyun nereden geliyor nekadar suruyor ne kadara patlıyor acaba ???

disq

30 Kasım 2005 15:33 %0
Fiziksel bir kutu gelmiyor, yalnizca Steam hesabiniza CS:Source eklenmis oluyor.

Ranilin
Oyuncu
08 Aralık 2005 18:55 %0
Editörümüzün de belirttiği gibi oyunu Steam`den satın aldığınız takdirde oyunu sadece internet üzerinden çekip oynayabiliyorsunuz. Ancak kutulu olarak almak istiyorsanız yanlış hatırlamıyorsam 75 YTL civarı bir ücret ödemeniz geremekte.

kafkasmurat72
Oyuncu
11 Aralık 2005 01:20 %0
korsanla oynanmıyomu ki 8 (

# JoS
Oyuncu
16 Aralık 2005 18:04 %2
alıntı:
Gönderen: kafkasmurat72
korsanla oynanmıyomu ki 8 (

Oynarsin ama botlarla

__İste Hatun Amy Lee__

mogul
Oyuncu
19 Aralık 2005 00:59 (21/12/2005, 13:39) %0
Arkadaşlar ben source alıcam ama şuanki steam oyun listemde source sönük olarakta gözükmüyor acaba aldıktan sonra mı olucak?
Yardımda olursanız teşekkür ederim.

--------------------
Ben bu mesajım cevabını sourcesu satın olarak öğrendim evet orada source sonradan varoluyomus.
Teşekkürler

deathcake
Oyuncu
21 Aralık 2005 14:03 %0
steamden bir kullanici adi aliyorsun. sonra icq ya girer gibi girdigin calisan steamin cepte..

sonra oyunu ister online ister kutulu satin al.

bu durumda elinde iyi kötü bir cd key olacak demek oluyo. cd keyini bir kereliğe mahsus steam hesabına kaydettirirsen, steamde mygames kısmında aktif hale geçer satin aldiğin oyunlar. sonra otomatik olarak bilgisayarina indirilir. istedigin zaman oynarsin.

ama ilk etapta dosyaların indirilmesi için birkaç gün beklemen gerekli. taqbi baglantin hizliysa 1 gecede cs1.6 iniyo hl2 ve onun motorunu kullanan oyunlar için ise bekleme süren 256 baglantin varsa 2-3 güne sünebilir normaldir.

saygilarla

merges
Oyuncu
22 Aralık 2005 20:52 %2
birkaç şey soracağım, cevaplarsanız sevinirim.
yeniden üye oldum belki ismimi eskiden hatırlayanınız vardır, bir gazdır yeniden cs alemine döneyim dedim .
sorularıma geçiyorum şimdi, bende orjinal hiçbirşey yok. cs:s veya cs 1.6yı netten oynayabilmem için baştan neler yapmam gerek? istanbulda bunların orjinallerini nasıl ve ne kadara edinebilirim. cevaplarınızı bekliyorum sağolun şimdiden...

FAsTeRs
Oyuncu
23 Aralık 2005 16:05 %0
şimdi netten aldık oyunu..Bende bir steam şifresi war cs-1.6 day of defeat ve hl nin öteki oyunları(rico,deatmatch,team fort. vsvs..)olmayan sadece cs:source dod:source..diyelimki cs:sourceyi aldım ben aynı kullanıcı adından dewam edebilirmiyim?birde cd key bana nasıl ulaşacak?otomatikmi oluyor..Başka kullanıcı adı açaçaksam cd key lazım..Yoksa steam kendimi gönderiyor kullanıcı adı ve cd key le..Gönderiyorsa nasıl gönderiyor.Biraz uzun oldu ama bunları cevaplarsanız,özellikle editör arkadaşlardan bekliyorum..Teşekkürler..

deathcake
Oyuncu
25 Aralık 2005 19:01 %0
walla dostlar benim kredi karti yoktu. bi kutu aldim hl1 orjinal. içinden çıkan cd keyi steamdeki accountuma kaydettim. o gün bu gündür 2 yıla yakın oldu hl1 cd sini kullanmadim görmedim bilmiorum. diğerleri (css, hl2 vs.. steam ) de paraleldir die düşünüyorum. ingilizcesi sağlam bi arkadasinizla beraber satin alin internetten ya da dükkanlara bakin açilmamiş kutu olmasi lazim. bi de püf nokta.. cd keyiniz kutudan çıkacak, kullanilmiş olmasina falan hatta steamden banlanmış olma ihtimaline karşı fişini ya da faturasını saklayın kesinlikle. daha sonra cd keyinizi düzelttirmek için adamlar onu istiyor.. tarayip mail atarsaniz cd keyinize yeniden kavusursunuz falan.. kolay gelsin..

ersan94
Oyuncu
27 Aralık 2005 16:32 %0
peki kredi kartı numarasına abuk subuk şeyler yazıp denesek olmaz mı? merak ettiğim için sordum yapıcağamdan diğil merak etmeyin yani...

subuk
Oyuncu
27 Aralık 2005 22:15 %0
alıntı:
Gönderen: ersan94
peki kredi kartı numarasına abuk subuk şeyler yazıp denesek olmaz mı? merak ettiğim için sordum yapıcağamdan diğil merak etmeyin yani...

1994 yok öyle olmaz sen boşver... yulkarda birisi dedi hatta hl1 keyleri css ye oluyor bazıları hl1 alın olmassa css alırsınız
gerci bende ikisde yok ama oynuyorumda burda sölenmez ayıp

x-c9
Oyuncu
27 Aralık 2005 22:49 %0
editör ben bu steam yükledimde bölüm seçince bekliyom bekliyom açılmıyo acaba sunucudamı sorun var

x-c9
Oyuncu
28 Aralık 2005 08:20 %0
Bende Counter-Strike:Source var ama Steam dan yüklemedim ve galiba oyun açılmıyor.Aslında bende yanlış yapıyor olabilirim.
Lütfen bu konuda ne yapıcağımı bana söyleyin.

[R.I.P]CeKi
Oyuncu
28 Aralık 2005 11:23 %0
alıntı:
Gönderen: ersan94

Böyle birşeyi yaparsan steam tarafından steam hesabın kapatılır ve açılması için bikaç ay beklemen gerekir.. Bi süre zarfında parasıyla aldığın orjinal oyunları oynayamazsın kendi hesabın ile..
Onun dışında bişey olmaz heralde..

festival.Jeee
Oyuncu
28 Aralık 2005 21:35 %0
Baya da ucuz .... Herkes almalı !!

Emekli !!

kimvurdu
Yarbay
Yarbay
18 Mart 2006 15:11 %0
ya iyide alınmadıla hl2 dosyaları ve keyı olmadan nasıl calışcak ?? cs ıcın ayrı key versede steamda hl2 yuklu degılse calışcakmıkı bu ya???

the_kara
Oyuncu
01 Nisan 2006 23:24 %0
arkadaslar ıstanbulda varmı source alabılıcem yer acaba yardımcı olursanız sevınırım __kızmayı__plase

Kumrucu Şevki
Oyuncu
02 Nisan 2006 19:38 %0
d&r da bulabilirsin sanırım

OldWolf53
Oyuncu
03 Nisan 2006 13:36 %0
Bimex'te var.Hl2 ile birlikte 55 kaat.

w@s@b!
Oyuncu
11 Nisan 2006 23:18 %0
ya ben orj cd key bulup cs 1.6 da oynayablrm cs source da haksızmıyım???

Zureik
Oyuncu
11 Nisan 2006 23:29 %0
Bilgisayar çalıp onla da oynayabilirsin.

lorensth
Oyuncu
20 Nisan 2006 20:22 %0
Ben bugun D&R'dan 62 Ytl ye aldim Half Life-2 CDsi icinde Source da var. Ama Updateleri tamamlansin diye bekliyorum 40 saattir ******* satiyim..

Future Rockstar

Sayfa: « 1 2 »
Alana Geri Dön

Reklam: