Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
09/01/09 07:14 Toplam 0 oyuncu 47 sunucu 276 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Half-Life » Half-Life Deathmatch
Alana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Yeni clan!

Aosisy
Oyuncu
18 Ekim 2005 19:43 %0
SELAMLAR ARKADAŞLAR DAHA BU İŞLERDE YENİYİM AMA BEN GENEDE CLAN KURDUM!
GERÇİ HALF-LİFE DİYE BİŞEY KALMADI AMA OLSUN!
TŞK EDERİM

adren*
Oyuncu
19 Ekim 2005 13:04 %0
Sana ve clan arkadaşlarına başarılar (Klasik olarak gL )
Tabi oynayacak bir server ve clanına alacak HL ci bulabilirsen.Eski yaraları deşme be

More control... More action... More adrenaline

l) o o m s d a y
Oyuncu
19 Ekim 2005 13:31 %0
HL2DM klanı olmayı düşünüyor musun ?

Fear is my ally ...

adren*
Oyuncu
20 Ekim 2005 09:47 %0
Yav beni konuşturmayın şimdi sanki oynuyonuz HL2DM.Kaçınız paraya kıyıp orjinal oyun alıyor???
HL sevdasını gecin anca cafede LAN game yaparsınız,bitti HL devri(ne yazıkki )

l) o o m s d a y
Oyuncu
20 Ekim 2005 09:53 (20/10/2005, 10:07) %0
Kullandığın dil rahatsız edici. HL devri bitti diye birşey sözkonusu diil. Evet belki Türkiye de durum böyle görünebilir. Ama HL2DM nin Non-Steam üzerinden bir dolu türk oyuncusu ve en az 1 2 klanı war.

Ayrıca 3-4 gün içinde Silver pack HL2 - CSS+HL2+HL2DM+DoD:S+etc. - almayı düşünüyorum. Steam serverlarda oynamak istiyorum. Çünkü bu oyunun vereceğim paranın her kuruşuna değeceğine inanıyorum.

İnternette gezinmeyi biraz daha iyi bilseydin webportalim vb. oyuncuları bulur. Yardımcı olacak sitelerini ziyaret eder, HL2DM nin oynanıp oynanmadığını görmüş olurdun.

Are u threating me, users ?

adren*
Oyuncu
20 Ekim 2005 12:41 (20/10/2005, 12:54) %0
Vay be demekki üslubum rahatsız edici ! Sen benim HL bitmiştirderken neler hissetiğimi bilemezsin arkadaşım.Sen bu oyunla ne kadar zamandrı ilgileniyorsun bilemem ama ben bu sitenin adı sanane.com ken bile HLDM oynardım sonra AG ye başladık falan filan.Uzatmayayım bu oyunlar yaşatılsın diye bir cok insan çaba harcadı SNN ve OSN dönemlerinde baskılar ile server lar tekrar actırıldı ancak ilgisizlik ve orjinal oyunun yaygın olmaması nedenıyle sonuc hüsran oldu...
Az çok ne demek istediğimi anlamışsındır ben hiçbir zaman HL devri bitsin istemezdim ama ne yazıkki gerçekler bunlar.
bu güne kadar oynadıgım en iyi oyundu...

Şimdilerde ise HL2DM oynuyorum , daha doğrusu oynıyacak insan arıyorum beni nonsteam fln ilgilendirmez bu oyunu oynamak isteyen parasına kıyar ve oynar.(Benim gibi)Sende işallah alırsın oyunu ve beraber oynarız.

Sana karşı degilim aksine aynı taraftayız ama artık cok geç.

NOT: Oyunu alırsan bana pm at lütfen oynarız.hem çevren geniş galiba benide tanıştırmış olursun.

l) o o m s d a y
Oyuncu
20 Ekim 2005 18:22 %0
Hislerine değer veriyorum. Ve ewt aynı taraftayız aslında. Oyunu aldığım vakit brb takılacağım adamlardan birisin :d

Fear is my ally ...

murat_1985
Oyuncu
22 Ekim 2005 12:21 %0
dayı ben bu oyunu 7 senedir oynuyorum ama zerre kadar bıkmıs degilim onun icin bende oynamak isterdim ama hem maddi durumdan hemde askerde oldugumuzdan dolayı ne bilgisyarımız var ne de orjinal hlmiz onun icin steamsız hl arıyozki sorun cıkmadan oynayalım diye konusmaya acıksan gel muhabbet edelim adres sessizkurt@kahkaha.com hl2 denden söz etmeyin lütfen arkadaslar hl2 asla hl1 in yerini tutamaz hele crossfire gibi bi bölüm hl nin neresinde var

l) o o m s d a y
Oyuncu
25 Ekim 2005 13:31 %0
HL2 bence UT2004 den sonraki en ii Action FPS. Oynanabilirlik we Grafik motoru çok üstün

Fear is my ally ...

adren*
Oyuncu
25 Ekim 2005 13:34 %0
HL1 kalplerimizde ve zihinlerimizde ayrı bir yere sahip , ancak değişimlerede ayak uydurmak zorundayız...
(Vay be ne cümle kurdum )

bt | squadr0n
Oyuncu
10 Aralık 2005 06:41 %0
beynin de urmu var .. half-life türkiye de bitti anca bunu yaşatırsa eski oyuncular bir araya gelerek yaşatabilir .. böyle yeni clan kurarak neye varıcaksınız ???

LoL-jim
Oyuncu
10 Aralık 2005 21:37 %0
Biri HL Clan mı kuruyorum dedi.Kardeş HL de Clan kurma devri bitti.Kendine gel etrafa bi bak istersen kimsecikler kalmadı farkındaysam bu forumda bile en son ne yazmıs ne zaman konu acmıs bunlara bi bak.Valla biz yapamadık sen yaparsan helal derim ne diğim.

lol.

League Of Levity
LoL-Clan

LoL-jim
Oyuncu
17 Aralık 2005 20:03 %0
alıntı:
Gönderen: sessizkurt
ben varım kardes her zaman ben yıllardır burdaydım hala burdayım hl ölmedi tek basımada kalsam ben oynayacam ama 2 sini degil her zaman 1 ini rakip delikanlı varsa landa oynayalım ondan sonra hl yi asagılıya biliyonuzmu görelim

Kardeş Bu kadar büyük konusma delikanlı felan senınle landan oynamak isterdim ama allah bilir TR'de neresindesindir.

League Of Levity

LoL-jim
Oyuncu
21 Aralık 2005 10:14 %0
8 ay sonramı kardes ben 8 ay sonra ooo oo nerde olurum allah bılır.

League Of Levity

LECTER_
Oyuncu
25 Aralık 2005 00:33 %0
sessız kurt halflıfe rakıp arıyorsun gordugum kadarıyla bende oyle arıyorum senı bır kaç sıtenın forumunda gordum haylı ıddıalısın gordugum kadarıyla severım boyle rakıplerı meydan okumak guzeldır bıldıgın bır yer varsa oynayalım.(bulundugum ortamda ikinci olmak gurur kaynagıdır)
alıntı:
ben varım kardes her zaman ben yıllardır burdaydım hala burdayım hl ölmedi tek basımada kalsam ben oynayacam ama 2 sini degil her zaman 1 ini rakip delikanlı varsa landa oynayalım ondan sonra hl yi asagılıya biliyonuzmu görelim

LoL-jim
Oyuncu
25 Aralık 2005 19:01 %0
Glad arkadasımızın Actıgı server gelebılırsınız her aksam bıldıgım kadarıyla 7 den sonra acılıyor server Adrenaline Gamer server
ip : 62.68.192.14:27960

League Of Levity

[eFeS]Chem
Oyuncu
30 Aralık 2005 23:34 %0
merhaba nasılsınız arkadaşlar nasıl gidiyor sizleri çok özledim herkese selam lar ayrı ca clanınıza Başarılar dilerim kendine iyi bakın see you MuraT

LoL-jim
Oyuncu
02 Ocak 2006 10:33 %0
alıntı:
lol jim arkadasını tebrik ederim ama insallah giren birileri olur ya servere tıkladıgımda aghl modunu yükleyin diyo nerden nasıl yükleycez onu bide o konuda yardım et bi kac yer gördüm ama oda ücretli oluyo bi yardım edersen sevinirim

al burdan indirebilirsin
Link : http://www.oynasana.com/dosyalar/d942
Server'da görüşürüz...

League Of Levity

[eFeS]Chem
Oyuncu
24 Eylül 2006 20:52 (24/09/2006, 20:59) %0
gl

SCRAPING
Binbaşı
Binbaşı
28 Eylül 2006 14:51 %0
haco clan falan bunlar güzel şeylerde bitti bea.zaten baksana lol jim var onların klanda dağıldı mı ney.heee ne oldu benim şu an bildiğim efes var twb mi ney vardı mtx vardı bide galiba bide go klanı vardı.hee bu adamlar ne yapıyor derse bi serverda takılıyorlar.öyle maçtın turnuvaydın falan bitmiş artık yok yani.hee kurarsın gelirsin ortama oynarsın tamamdır eyvallah.ama bunu yapmak için bi klana ihtiyacın yok bunuda bil.server her zaman mevcut klanın olmasada gir oyna.en azından eskileri yani bizleri sevindirirsin.hala bu oyunu oynayan adamlarda var bea deriz seviniriz.yoksa clan kurmuş olsan maç falan yapabileceğini zannetmiyorum.

ron50
Üsteğmen
Üsteğmen
27 Temmuz 2007 16:29 %0
beyler hl öldü diyosunuz ama yarı ölü yarı diri hala oynanan serverler var gözünüzü açın ya örnek www.agmerkezi.com boşverin steammış nonsteammış hl daha ölmedi ama o serverlerde kalmazsa o zaman orjinali alın oynayın

(HL ÖLMEYECEK AMA STEAM ÖLCEK )

fnobarbital
Oyuncu
26 Ağustos 2007 15:24 %0
adren* sana katılıyorum kardeşim
feniletilmalonilure@hotmail.com

-[logi]-
Oyuncu
18 Kasım 2007 10:29 %0
HLDM Ve AG Ölmedi.
www.agmerkezi.com Olarak AG Turnuvaları Nerdeyse 3 Aya 1 Yapılıyor. Clan Sayımız 20 e Yaklaşık. Ayrıca Bir Sürüde Clansız Oyuncu Var Kitlemiz Artıyor Yani. HLDM Server Da Her Zaman Açık.Eskisi Gibi HLDM den AG Ye Geçiş Kat Kat Arttı.2001 Lerden Kalan Oyuncu Sayısından Fazla Yeni Oyuncu Var. GL

[-logi-]
Oyuncu
18 Kasım 2007 10:42 %0
ehu ehu eski kullanıcı adımı buldum =)

Sayfa: « 1 »
Alana Geri Dön

Reklam: