Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
09/01/09 08:09 Toplam 1 oyuncu 47 sunucu 286 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Devasa Online Oyunlar » World of Warcraft
Alana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Wow'da türk guild'i!!!

cozarat
Oyuncu
10 Aralık 2005 18:12 %0
Chromaggus (PvP) serverında bir Türk Guild'i açacağım(horde) arkadaşlar... Nickim: Janasus

Çok guilde katıldım, hatta bir kısım Türk guildlerine de katıldım sonra ya sabredip büyük bir Türk Guild'i oluşturamadılar ve yabancı almaya başladılar ya da alt lvl sınırı koymaya başladılar, hatta bir tanesi 60lvl sınırı koymuş.. Karar verdim. Chromaggus Server'ında beni bulun, ciddi bir şekilde Türk Guild'i kuruyoruz arkadaşlar.. kurduktan kısa zaman sonra hayırlısıyla guild kıyafetmizide alırız herşeyi de yaparız, lvl önemli değil, horde olun, Türk olun yeter!!

yorumlarınızı ve bana yollayacağınız mesajlarınızı, bekliyorum oyunda online değilsem.. burdan özel mesaj atabilir veya oyunda mail atabilirsiniz...

-teşekkürler sevgiler& saygılar- "Janasus"

cozarat
Oyuncu
10 Aralık 2005 18:13 %0
hatta şuan için, guilde isim önerilerinizi de bekliyorum...

bigtiger
Oyuncu
11 Aralık 2005 00:17 %0
HEROES OF TURK olabilir..

redeemer
Oyuncu
11 Aralık 2005 00:31 %0
janissaries

[GX]Bortu

Moderatör
11 Aralık 2005 01:38 (02/08/2007, 19:00) %0
Mehmetcikler fln de hos olur

GameX forever
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

|||Diablo|||
Oyuncu
11 Aralık 2005 01:39 %0
Mantığını beğendim gerçekten iyi yaparsın Oynamak istediğim oyunlar arasında 3. sırada

Turks' Guild..

[GX]Bortu

Moderatör
11 Aralık 2005 01:39 %0
ha bide valla bende ugrayabilirim ama 4 char actım en yuksegi lvl 41 daha hepsine aynı anda kasıom delimiyim neyim
Burda da acarsam 5 olcak artık 2 seneye bi charı 60 larım heralde

GameX forever
GameX_Bortu@hotmail.com (msn)
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

cozarat
Oyuncu
11 Aralık 2005 15:22 %0
5.'yi de aç :-P

arkadaşlar 1-2 türk buldum oyunda ama imzalama listesini doldurmam için toplamda 10 kişiye ihtiyacım var hiç olmassa belli bir günün belli bir saatine sözleşelim herkes imzalasın guild bir açılsın.. sonra o charlarla oynamasanızda bulduğumuz türklere hemen davet göndermemiz için yararlı olur hadi hayırlısı...

VirgoHeal
Oyuncu
13 Aralık 2005 02:41 %0
kısa bi süre içinde orjinal oyunu alcağım.inşallah katkım olur.CeNgAwErS nasıl?
(horde kesinlikle olmam ama ilk başta açılması için destek vereceğim.)

timsah54
Oyuncu
13 Aralık 2005 21:25 (18/12/2007, 20:46) %0
Güzel

cozarat
Oyuncu
15 Aralık 2005 17:33 %0
Guild Adı: Dark Rose
Guild Master: Janasus & Basrus
Server(Realm): Chromaggus (PvP)

bekliyoruz arkadaşlar.. yeterli sayıda imzalatacak Türk bulamadığımdan şuan yabancılar var ama en az 20 Türk falan olduğumuzda yabancıları çıkartırız ya da yeni bir guild açarak amacımıza ulaşırız...

[GX]Bortu

Moderatör
16 Aralık 2005 14:27 %0
İmzamda msn var ekle de online oldugunda msj at ben gelirim ok

GameX forever

darktrpr

17 Aralık 2005 20:26 %0
Level sınırıı çok mantıklı. Eğer iyi oynayıp tüm high level instance'ları yapabilecek bir guild düşünüyorsanız, yalnızca Türk'lerden oluşan bir guild'le bu asla olmaz.

Ancak maksat muhabbetse ve beraber level atlamaksa o zaman istediğiniz gibi guild kurabilirsiniz.

alıntı:
Gönderen: cozarat
hatta bir tanesi 60lvl sınırı koymuş

The enchanter
Oyuncu
18 Aralık 2005 16:22 %0
Arkadaşlar uzun süredir wow oynuyorum ve oynadığım enpek çok realm arasında en fazla türk olan ve guildsiz dolaşan insan deathwingte (tabi burning legionda da var) var. Hepside 40 falan üstü bence orda bitane kurun. (maalesef oks yüzünden evde boş duran bi gamecard olmasına rağmen oynayamıyorum,bıraktık lvl 60 palayı gerida )

The enchanter
Oyuncu
18 Aralık 2005 16:23 %0
yazım hataları için özür diliyorum biraz hızlı yazdımda

[GX]Bortu

Moderatör
19 Aralık 2005 14:40 %0
alıntı:
Gönderen: darktrpr
Level sınırıı çok mantıklı. Eğer iyi oynayıp tüm high level instance'ları yapabilecek bir guild düşünüyorsanız, yalnızca Türk'lerden oluşan bir guild'le bu asla olmaz.
Ancak maksat muhabbetse ve beraber level atlamaksa o zaman istediğiniz gibi guild kurabilirsiniz.

darka katılıyorum. Ki zaten sadece Turkler olcak die bi kota olursa zor MC BWL Onyxia fln. Ha gerci darksorrowdaki turk guildimizde sadece turkler var ve nerdeyse mc yapacak kadar kalabalığız. Ama dediğim gibi nerdeyse.

GameX forever

darktrpr

20 Aralık 2005 03:50 %0
Olay kalabalık olmak değil. 80'e yakın Türk üyesi olan guild de biliyorum kendi server'ımda ama adamlar biz Nefarian öldürürken daha MC birinci ya da ikinci boss'u zar zor yapıyorlar. Bu adamların neredeyse tamamı bizimle birlikte şubat ayında başlamıştı.

Bizlerde epic setler tamamlanmıi bazılarımızda legendary itemlar varken malum guild oyuncularında en fazla iki üç tier 1 epic bulunuyor.

Sözün kısası MC, BWL gibi High Level Raid Dungeon'ları yapacaksanız sunucudaki en iyi ve disiplinli oynayan oyun cuları seçmelisiniz. Herkes belli saatte aynı anda online olacak farmlara katılacak bir guild olarak hareket edecek. Bu nedenle sunucularda MC yapan guild sayısı genel olarak 4-5 civarında kalıyor. Geride kalan oyuncuların High Level Raid Dungeon yapabilecek kapasiteleri ya da zamanları olmuyor. MC yapanlar bilir 40 kişi içerisinde 1 tane işini bilmeyen oyuncu olsun en az 6-7 kere gerkesiz yere wipe oluyorsunuz (bosslar hariç).

Bu nedenle guild kurarken kendiniz kıstaslar koyar oyuncu alım imkanlarını sınırlarsanız (yalnızca Türk, undead olmaz, gibi) hiç bir zaman oyunda belli bir seviyeyi göremezsiniz.

alıntı:
Gönderen: [GameX]Bortu

darka katılıyorum. Ki zaten sadece Turkler olcak die bi kota olursa zor MC BWL Onyxia fln. Ha gerci darksorrowdaki turk guildimizde sadece turkler var ve nerdeyse mc yapacak kadar kalabalığız. Ama dediğim gibi nerdeyse.
GameX forever

[GX]Bortu

Moderatör
20 Aralık 2005 19:17 %0
bende aynı seyden bahsetmek istedim zaten. neyse anlatma seklim yanlıs sanırım

GameX forever

cozarat
Oyuncu
20 Aralık 2005 19:35 %0
Q atlamak, arada Warsun Gulch yapmak(kısa vadede) amaçlı bir guild kurduk, benim hgayallerim oldukça mütevazi aslında.. ve hırs içinde çok şey umanlar guilde lütfen gelmesinler... samimi yardımsever bir ortamda oyun oynamak isteyenler ;-)... gUİLDİN ADINI DEĞİŞTİRDİK ARKADAŞLAR... BAŞVURULAR İÇİN:

Oyun içinde: Janasus ve Basrus
onun dışında oynasana.com içerisinde özel mesajlaşabiliriz, çekinmiyorsanız karakterin adını buraya yazabilirsiniz bende invite yollarım.

tşkrlr syglr& svglr

timsah54
Oyuncu
22 Aralık 2005 11:27 (18/12/2007, 20:48) %0
lol

[GX]Bortu

Moderatör
22 Aralık 2005 17:52 %0
dark eskiden oynuodu simdi bırakmıs

GameX forever

darktrpr

22 Aralık 2005 19:17 %0
Dunemaul server'ında oynuyordum (Karakter duruyor hala gerçi). Bir kaç hafta sonra başka bir server'da yeniden başlamayı planlıyorum.

timsah54
Oyuncu
23 Aralık 2005 21:49 (18/12/2007, 20:49) %0
Bladefist forever

[GX]Bortu

Moderatör
24 Aralık 2005 09:17 %0
Dark gel gel helva var .
İşin şakası bi yana gelirsen bekleriz

GameX forever

cozarat
Oyuncu
25 Aralık 2005 13:23 %0
arkadaşlar biri bana hesap dondurmayı anlatabilir mi, hesabı mı ya donduracağım, kötü ihtimalle satacağım ya da olmassa en kötüüs iptal edeceğim bir süre ödemek istemiyorum çünkü... naapmalıyım yardım eden olursa sevinirim

-teşekkürler-

Sayfa: « 1 2 »
Alana Geri Dön

Reklam: