Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
09/01/09 02:33 Toplam 63 oyuncu 47 sunucu 315 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Devasa Online Oyunlar » Genel Tartışma
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Free online oyun arıyorum...

**highvoltage**
Oyuncu
03 Aralık 2005 18:51 %0
arkadaslar knight online,mu online/ogame/gunz online/ultima online haricinde strateji haric tüm oyunları arıyorum sıkıldım bunlardan yaw...
oyunu da accık anlatırsanız cok sevinirim sitesinide verirsiniz artık

__Sniper___
Oyuncu
03 Aralık 2005 20:30 %0
www.runescape.com

800.000 kısı oynuo grafıkler bıraz kotu ama olsun 500 tane server var hemde

GeRcEkLeR AcIdIr
BıBeR dE AcIdIr
BaKlAvA tAtLıDıR O ZaMaN BaKlAvA GeRcEk DeĞiLdİr O ZaMaN BıBeR GeRcEkTıR(denemology gerc

**highvoltage**
Oyuncu
04 Aralık 2005 13:05 %0
saol dostum ama bu oyun grafiklerden kaybetti
oyunun ss lerine baktım çizgi film gibi
ama yinede göstermiş olduğun ilgi için saol

__Sniper___
Oyuncu
04 Aralık 2005 14:47 %0
bı sey deil ama oyunu 800.000 kısı oynadığına gore guzeldır heralde gercı

bende pek sevmedım ama.....

GeRcEkLeR AcIdIr
BıBeR dE AcIdIr
BaKlAvA tAtLıDıR O ZaMaN BaKlAvA GeRcEk DeĞiLdİr O ZaMaN BıBeR GeRcEkTıR(denemology gerc

boravarol
Oyuncu
09 Aralık 2005 13:06 %0
Lineage 2

www.Lineage2tr.com

bu siteyi ziyaret et komple türkçe baya bi ayrdımcı olur.kurulum oyun hakkında bigiler falan var.

Kurt_Kobain
Oyuncu
10 Aralık 2005 15:54 %0
http://www.knight-online.com.my

buradan birçok bulabilirsin ben knight-online ı tavsiye ederim

BobGray
Oyuncu
16 Aralık 2005 16:36 %0
DarkEden adlı oyun var.Vampirlerle slyerlar kapışıyo.Fena deil bi dene.Sitesi:En.Darkeden.com(evet en www deil)

Gares
Oyuncu
18 Aralık 2005 00:51 %0
Hayatımda oynadığım en güzel online oyun darkeden oyunda 150 lvl en son lvl.Benim 5 tane karakterim war 150 lvllik hepsi vampir oyunun tek kötü tarafı çok hack war Speed hack lvl hack falan ama yinede tavsiye ederim 10 numara oyun

|||Diablo|||
Oyuncu
18 Aralık 2005 01:37 (18/12/2005, 14:35) %0
Lineage 2 deneyelim dedik(1.8gb+)auto update de sorunsuz yüklendi
ama oyuna girmeye kalkışınca şöyle bi hata weriyor ilgilenen we bilgisi olanlar bi yardımcı olsun

CPU: AuthenticAMD Unknown processor @ 2214 MHz with 511MB RAM
Video: No Video

Assertion failed: c<ArrayNum [File:d:\work\2005_04_27\warfare2110\core\inc\UnTemplate.h] [Line: 408]

History: appLoadFileToString <- FConfigFile::Read <- FConfigCacheIni::Find <- FConfigCacheIni::GetString <- UObject::LoadConfig <- (PlayerController None) <- UClass::Serialize <- (Class Engine.PlayerController) <- LoadObject <- (Class Engine.PlayerController 134839==134839/2676479 127739 7100) <- ULinkerLoad::reload <- PreLoadObjects <- UObject::EndLoad <- UObject::StaticLoadObject <- (Core.Class Engine.n Engine.PlayerController.SpawnDefaultHUD NULL) <- UObject::StaticLoadClass <- InitEngine

Yukarıdaki bu hata critical error olarak karşıma çıkıyor sonrada "Error while fixing acces protection.Click run Lineage 2 again"diyor namussuz prog. Tekrar tekrar denemelerim faydasız çıktı arkadaşlar..

|||Diablo|||
Oyuncu
18 Aralık 2005 19:25 (18/12/2005, 19:26) %0
Arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum..bu hatanın telafisi warmı acaba?Yoksa Lineage2 de çaylak olamayacak mıyız?

boravarol
Oyuncu
25 Aralık 2005 19:01 %0
www.lineage2tr.com sitesini bi ziyaret et orda resimli anlatım var adım adım en baştan yap bence.hatanın ne anlama geldiğini ben çıkaramadım

yolculuk_17
Oyuncu
26 Aralık 2005 12:58 %0
www.battleon.com buda knıghht a benziyo ama biraz kotu

|||Diablo|||
Oyuncu
26 Aralık 2005 13:41 %0
alıntı:
Gönderen: boravarol
www.lineage2tr.com sitesini bi ziyaret et orda resimli anlatım var adım adım en baştan yap bence.hatanın ne anlama geldiğini ben çıkaramadım

Bütün herşeyi oradan denedim zaten.baştan beri oradan yaptım ama olmadı..neyse ya hewesim kaçtı zaten oynamayız olur biterGaliba uyumsuzluk yarattı..saol

DNA Maniac
Oyuncu
19 Mart 2006 03:53 (19/03/2006, 03:57) %2
tibia diye bir oyun var. eskiden oynamıştım. grafikler 2 boyutlu.. ama acayip bağımlılık yaratıyo çok eğlenceli bir oyun. tavsiye ederim. ultima çıktığı zamanlarda oynamıştım kesinlikle ultimadan daha iyi..
www.tibia.com.tr.tc (güzel bir Türkçe forum)

bunu dışında world of warcraft ı deneyebilirsin eğer oynamadıysan.

ve tek kişilik oyun oalrak çok iyi bi türk oyunu var.

www.knighttales.com dan indiriliyor sanırım. ismi Mount&Blade
bağımlısı olan çok tanıdığım var

[KG-T]DNA Maniac - takım gevezesi

**highvoltage**
Oyuncu
21 Mart 2006 20:20 %2
www.knighttales.com adresin karşılığı yok
silkroad var tam çözemedim oyunu yaw :/
www.silkroad.net

ww.tarkan
Oyuncu
28 Eylül 2006 00:14 %0
arkadaşlar ben birçok oyunu denedim ama KO kadar eylencelisi yok ama bir sorun var oyun sizden daha doğrusu GM üyelik olmuyan charlardan item siliyor millet hack yedim diye ortalıkda geziyo bende 4 koruma programı varken itemlerim soyulmuş geçmiş yada gelecege dahil herhangi bir ip yada bilgisayara atack düzenlenmedi çünki her açılış kapanışta bütün işlem listelerini bir metin belgesi olarak kaydediyordu programlar bukadar güven li bir bilgisayara hack filan giremez ayrıca bende az buz anlarım bu işlerden ama yok soygun değil sadece GM neyse öle ii bir oyun KO gibi bula bilirseniz sevinirim burdanda okuya bilirim teşekkür ederim ( KO diye tabir ettiğim oyun Knight Online dir ) EDANA = iceTarkans - LWL = 62 - %42 itemleri silindi mage charımın ama olsun çok güzel anılarım var o oyunda

ww.tarkan
Oyuncu
28 Eylül 2006 00:19 %0
silkruad çok güzel bir oyun ama biraz zor ve çok görev var onuda oynadım ama gel gelelim işin gerçegi KO dan sonra oldugu için çok uzun ömürlü olmadı ama güzel bir oyun bence grafikler KO dan daha ii bence ve daha anlayışlı insanlar örneyin ks yani gelip senin saldırdıgın yaratıga kıllık olsun diye kimse karışmıyo bence güzel denemeni tavsiye ederim

DNA Maniac
Oyuncu
13 Ekim 2006 03:25 %0
google dan mount and blade diye aratırsanız bulurusnuz sanırım

Forum Gevezesi

BabunTub
Binbaşı
Binbaşı
13 Ekim 2006 19:41 %0
alıntı:
Gönderen: __Sniper___
www.runescape.com
800.000 kısı oynuo grafıkler bıraz kotu ama olsun 500 tane server var hemde
GeRcEkLeR AcIdIr
BıBeR dE AcIdIr
BaKlAvA tAtLıDıRO ZaMaN BaKlAvA GeRcEk DeĞiLdİrO ZaMaN BıBeR GeRcEkTıR(denemology gerc

oho tamam da onu8 çok denedim hepp virüslü oluyo ya

ihtyr.RamboKazim
Oyuncu
18 Ocak 2007 19:45 %0
buradan da bakabilirsin ;
http://www.onrpg.com/mmorpg-free-games3.html

http://www.ihtyr.com/
* The Forgottens *
http://www.ihtyr.com/forum
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

aserdengecti
Oyuncu
20 Ocak 2007 03:21 %0
http://www.travian.com.tr/?uc=tr1_40541

adresinden strateji oyununu da deneyebilirsin istersen

ihtyr.RamboKazim
Oyuncu
20 Ocak 2007 20:14 (22/01/2007, 00:59) %0
silinebilir .. gerek kalmadı.
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

Agresive
Oyuncu
24 Ocak 2007 22:44 %0
İmperiaonline

nokta nokta nokta nokta .

mustafacanaksoy
Yüzbaşı
Yüzbaşı
02 Şubat 2007 18:52 %0
hero online bu akşam açtım topic i bi bak bakalım. bide dofus var

heroonline: www.hero.netgame.com
dofus: bilmiyom ama dofus.com dur böööyük ihtemallen
ferentusvar. kapandı sitesi.
birde bi oyun var
komut satırını açıp format C: veya c:/ format yazın evet yani e ya basın çok güzel oyun valla

[ihtyr]Namessar
Albay

Albay
03 Şubat 2007 00:27 %0
voyage century online

Sayfa: « 1 2 »
YanıtlaAlana Geri Dön

Reklam: