Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
09/01/09 01:37 Toplam 67 oyuncu 47 sunucu 410 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Counter-Strike » Genel Tartışma
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Sanane'den kalanlar varmi hala...?

Shroud
Oyuncu
05 Aralık 2005 16:15 %0
Aahaha..!

Perfect..!

[dc]Strider`Bk
Oyuncu
06 Aralık 2005 11:10 %0
/A-Beko,Beko.AF...
Saygılar

WinZip
Oyuncu
06 Aralık 2005 12:21 %0
alıntı:
Gönderen: *SuperGaZi
Jedirobbit abimiz asmis olayi
~GaZi~

hiç sorma aynı server daysak tepsi baglıyorum.
kurtar bizi gazii.

Cesur bir kez,korkak bin kez ölür...
Ugur MUMCU

Fac.skyturk
Oyuncu
06 Aralık 2005 12:56 %0
alıntı:
Gönderen: Fc.SchubeRt*
anlaadm skyturk... ya 1.5 server war mı ????

evet 1.5 bir cok server var hala

vulcaiN
Oyuncu
08 Aralık 2005 16:25 %0
Su an 1.6 non-steam sanane'nın serverları acılsın yıne aynı ortam gerı gelır dıye dusunuyorum.
Ama eskisi gibide olmaz tabi ki

Dogarken niye ağladığımı,insanlıgın haline bakarak daha iyi anlıyorum.

Justin
Oyuncu
09 Aralık 2005 05:54 %0
Forumu actiktan 20 gun sonra bakiyorum ve hayli yazan cikti, aslinda bu kadar cevap verebilecek oldugunu dusunmemistim bile...

Evet eski havasi yok kalmamis artik, belki Snn kapanmasaydida buyuk catlaklar aolabilirdi ayrilmalar bakimindan... Cogu insani bilmiyorum ama ben 5 yil once basladim ve tabiki 5 yilda buyuk seyler degisiyor... Snn dewam etseydi yinede eskisi gibi kalmayacagini dusunuyorum... Eger eskilerden takilan oluyorsa Call of Duty 2 ye bari takilalim...

Batistuta(kankam forever),Soldier ,Ucankaz , Mavi.Kurt, Tequila, Flexyman, ve daha adini soyleyebilecegim nice iyi arkadas... Guzel gunler icin tesekkurler herkeze...

Selamlar

=RA=Batistuta
Oyuncu
09 Aralık 2005 06:22 (09/12/2005, 06:26) %0
yalarım anam. ulan buranın eski havası kalmadı değil beyler. biz büyüdük. baya değişti şeyler. şimdi sananede cs mi oynıcaz eşşek kadar olduk. gelin hep birlikte taksimde etilerde aleme gidelim bırakalım bu dalgaları.

=RA=Batistuta
Oyuncu
09 Aralık 2005 06:30 %0
ayrıca bişey diyecem. burası en civcivli günlerinde bile çok organize değildi. diğer forumlarda takılıyorum. adamlar ayda bir buluşuyorlar. buraya bakıyorum. devamlı bi tartışma devamlı bi kavga. acayip bi ortam vardı.

magni
Oyuncu
09 Aralık 2005 20:17 %0
fm bırı bısey mı dedı

---------------
a.k.a magnificent since turk.net (98)
---

SpR*[]supac00L
Oyuncu
10 Aralık 2005 20:52 %0
yess eskılerden bende varım olucamda

folfos
Oyuncu
12 Aralık 2005 00:12 %0
bende sanane cilerdenim artık eskisi gibi sunucu kalmadı bugun girdim hepsi yabancı oyuncu saçma sapan hileler filan keske sanane zamanına geri dönebilsek.

-tnc/st.killer-
Oyuncu
12 Aralık 2005 01:16 %0
alıntı:
Gönderen: [AiR]Jordan
BizLerde buradayız
Ben Ve cLanım Tanrının Kırbacıyız Tanrı Kendi YoLundan CıKanLarı CeZaLandırmak iciN BiZi GöNDeRiR!

valla bende burdaım ama 2 senedır bı kursun atmadım eskı dostların hepsıne slmlar bu arada kardesım tuko da askerden ızne gelıor salı gunu dostlara haber ederım msg ı olan bu foruma atsın baktıracam.

Gah Çıkarım Gokkyuzune Seyrederım Alemı Gah İnerım Yeryuzune Seyreder Alem Benı

-K.O.-egon7
Oyuncu
12 Aralık 2005 17:07 %0
UNUTULMUS BIRER BIRER ESKI PLAYER LAR ESKI PLAYERLER
SIMDI NERDE HANGI SERVERLARDA ESKI PLAYER LER ESKI PLAYER LER.

shipwhackEd
NCS Gaming

13 Aralık 2005 10:27 %0
BakLaVa Ben eski adm ELectroFaRe ondansonra mosad ve DeliTurk ibo kanka Baklava burakti mosad 3 senedir gormuyom .

BAY|bozo
Oyuncu
13 Aralık 2005 12:52 %0

anachranox
Oyuncu
17 Aralık 2005 18:19 %0
Eski sanane kalmadı hele son senelerde önüne gelende kayıt yaptırınca iyice çekilmez oldu o günler tekrar yaşanırmı bilmem ama hiç birşey eskisi gibi değil...!

Birlikte ölmek istemeyeceğin birine asla yoldaşlık etme.

-tnc/dret-
Oyuncu
18 Aralık 2005 19:35 %0
snn cok ıyı'dı ama unutmayınki her artının bir eksisi vardır..

Saygılarım'la Eskiden'Snn F-22 unutulmaz efsane

GüzeL Çikin Farketmez

Tnc Affetmez.. :p

liae
Oyuncu
19 Aralık 2005 01:31 (19/12/2005, 01:32) %0
Sene 99
[KAC]M-Magnum
ekleyiver.

Ey gidi iko.kor assault sohbetlerinde gülmekten öldüğüm reko.kor
Cebine msj atıp beni clana alın dediğim [KILL]Lavigne
wpn_depot haritasındaki garip kapışmalar...
Türkiyenin ilk speed cheater'ı SERDAR
C4'ler, OMG ler vesaireler.
Radar kullanmayı bilmiyorum diye beni almayan [aNd]
Ankara LAN takımı YT - Yıkım Team nefis isim her zaman zihnimde.
O ilk turnuvanın,bilişim vadisinin heyecanı 7 saat gecikmeli başlayan maçımız
Ne oldu bize sahi ?

=RA=Justin
Oyuncu
19 Aralık 2005 07:55 %0
Tabiki eskisi gibi olmuyor artik buralar, Batistuta da aleme akiyorsa bitmistir olay )... Call of Duty2 kastiriyorum, ama muhabbetsiz olmuyor be, eskiden cidden guseldi... Batis in dedigi gibi buyuduk, ama zaten ben 5 yil oncede buyuktum simdide... 27 oldu yas ama bu bi ugras, makina ile oyniyacagima oyunda her gordugum askerin bir makina basinda oturan kisi oldugunu dusunurek oynamak cok daha keyifli... Birde o eski muhabbetler olsa, yok telden cagirilip klan maclari serverlarda beklesmeler ahahah Guzeldi be arkadaslar....

vulcaiN
Oyuncu
19 Aralık 2005 09:26 %0
mearyieL ' dan saygılar.
Burdayız valla
hemde evden baglanarak bıttı artık cafelerde surunmeler
Ama o ortamlar bıle ozlenıyor sımdı ıste

Dogarken niye ağladığımı,insanlıgın haline bakarak daha iyi anlıyorum.

=RA=Batistuta
Oyuncu
19 Aralık 2005 10:43 %0
lan serhan burada akıl hocalığı vericeğine msnde cevap versene

[wNc]nazi
West Net Cafe

19 Aralık 2005 18:42 %0
brudayız burada ama eskılerden kımse kalmadı kalsa bıle az tıkılır oldu snn kapnması degılz mevzu server ların kapanması herseyı alt ust ettı ..

cok guzel gunlerdı hey gıdı heey

mesh
Albay
Albay
20 Aralık 2005 16:30 %0
elite vardi.. gerçi hala var, hiç bi zaman kapanmayacak bi klan, şimdilik toplanmakta hafif güçlük yaşiyoruz o kadar :)

budaksener
Oyuncu
20 Aralık 2005 18:32 (20/12/2005, 18:49) %0
Bazı şeyler yıllar geçsede değişmez.. Güzeller yıllardı o yıllar lakin kötü yanlarda vardı.. Tam adamı vuracan " LAG " ' a takılır kalırdın. 56k modemle sürünürdük... Telekom sağolsun ..

Şimdi ADSL var arkadaslar.. Para yok bende counter 1.6 sürümü alamıyorum diyorsanız 1.5 sürümünü kurun. Bir dünyada server var üstelik 1.5 hemide hile koruma sistemli.. Şimdi oynaması çok daha keyifli.. O zamanlar Hep bir klan kurmak istemiştim ama nasip olmamıştı. İş güç okul. Şimdi işten geldkten sonra dinlenme amaçlı counter oynuyorum..

Haydi şimdi klan kuralım. İyi bir sniper 'a iyi bir keleşçiye ihtiyacım var .. Bu bir takım oyunu, bir strateji oyunu... Artık kuralım şu takımımızı.Bir başka arkadaşda ben kurduktan sonra o kurar. Eski countercılar olarak dostluk ortamında beraber eğleniriz. Sanane.com 'u bırakın elimizde oynasana.com umuz var. Her türlü teknik desteği seve seve veririm. Gerek kurulum gerek başka bir şey.. Counter oynamak bir sanattır...

Daha ne bekliyorsunuz hadi bana cevap yazın forumdan !!!

budaksener@hotmail.com

Zv.
Oyuncu
21 Aralık 2005 00:00 %0
Keşke Keşke Keşke Justin....

Tango & /A-GuiNNesS!

!!=-Always Piiz Because Gaziemirliyiz.=-!!

Sayfa: « 1 2 3 4 5 .. 17 18 »
YanıtlaAlana Geri Dön

Reklam: