Steam in installer ını indirim update ini yaptım dogal olarak oyunlar daha yuklu degil fakat Natural Selection ını daha once yuklu olan CS 1.5 in uzerini kurmustum NS 3.0 Beta5 i .... ve su an Steam de ne yuklu olmayan oyunlar arasında ne de server fılter daki oyunlarda gozukmuyor NS in Serverlarını Taratıp herhangi bi server a girmek istiyorum fakat yapamıyorum .... Ne yi eksik yapıyorum acaba ....
Eğer oyunun orjinalse, steamde "activate a product on steam" yazar, oraya tıklayıp cd key'ini girmen gerekiyor, steam cs 1.5 için online server açmıyordu ama NS için aynı durum geçerli mi bilmiyorum.
bu arada konuyu buraya acmsıım yanlıslık la NS forumuna acacagıma ... oyunum yani HL orjinal steam i indirdim ama steam de NS ile alakalı herhangi birsey yok
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.