Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
09/01/09 02:56 Toplam 42 oyuncu 47 sunucu 323 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Half-Life » Natural Selection
Alana Geri Dön
Yazar

Konu: Steam de niye ns gozukmez???

*WARNOX*
Oyuncu
30 Kasım 2005 14:43 %0
baslıktanda anlıyacagınız gıbı steam i kurdum (Full u degil) daha sonrada cs yi steam uzerınden ınstall ettim fakat NS ne not ınstall kısmında nede ınstalled kısmında gozukmuyor ne de Servers bolumunde ki Refresh Filter ayarında gozukmuyor ... daha once CS1.5 yukluydu onun uzerıne NS3.0 Beta5 yuklemıstim ... Suan NS oynamak ve steam de serverlarını gormek ıcın ne yapmalıyım ???

kemalsahin
Oyuncu
30 Kasım 2005 14:57 %0
sitesinden yukleyeceksın yukledıkten sonra steamda guzukecek
http://www.unknownworlds.com/ns/

private

Moderatör
30 Kasım 2005 15:37 %0
Aynı konuyu 3 ayrı yere açmışsın
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

*WARNOX*
Oyuncu
30 Kasım 2005 16:51 %0
yaw arkadaslar 3 ayrı yere actım da bir tane cevap alamadım herkes aynı adresi veriyor ... simdi net olarak bir kez daha soylıyım arkadaslar : bende CS1.5 yukluydu uzerıne NS3.0 Beta5 yukledim , daha sonrada Steam in installer ını bu siteden indirip steam i kurdum , sonra steam in games sekmesindeki oyunlar arasında NS i goremedim , CS yi gordum onu kurdum ... aaa ne guzel NS onceden kurmustum Steam gordu dedim bi baktım ki Servers bölümündeki Refresh Filter da NS server lar yok butun oyunları refresh ettim gene NS le alakalı bi server cıkmadı yani bu Steam kardeşimiz benim pc de yuklu olan NS i gormuyor .... ne yapmam gerek bi cvp lütfen ...

NOT : Verdiniz Site adresinden NS3.1 in 2.50mb'lik dosyasını indirdim fakat onunda Kur sihirbazı yok içindeki dosyayı nereye yapıstıracagımı bilmiyorum

Sayfa: « 1 »
Alana Geri Dön

Reklam: