Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
09/01/09 00:16 Toplam 149 oyuncu 46 sunucu 556 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Half-Life » Natural Selection
Alana Geri Dön
Yazar

Konu: Steam ns ???

*WARNOX*
Oyuncu
29 Kasım 2005 23:25 %0
Steam in installer ını indirim update ini yaptım dogal olarak oyunlar daha yuklu degil fakat Natural Selection ını daha once yuklu olan CS 1.5 in uzerini kurmustum NS 3.0 Beta5 i .... ve su an Steam de ne yuklu olmayan oyunlar arasında ne de server fılter daki oyunlarda gozukmuyor NS in Serverlarını Taratıp herhangi bi server a girmek istiyorum fakat yapamıyorum .... Ne yi eksik yapıyorum acaba ....

eSTeL | meruch
Oyuncu
30 Kasım 2005 03:05 (30/11/2005, 03:17) %0
Eğer oyunun orjinalse, steamde "activate a product on steam" yazar, oraya tıklayıp cd key'ini girmen gerekiyor, steam cs 1.5 için online server açmıyordu ama NS için aynı durum geçerli mi bilmiyorum.

*WARNOX*
Oyuncu
30 Kasım 2005 14:45 %0
bu arada konuyu buraya acmsıım yanlıslık la NS forumuna acacagıma ... oyunum yani HL orjinal steam i indirdim ama steam de NS ile alakalı herhangi birsey yok

private

Moderatör
30 Kasım 2005 15:32 %0
http://www.unknownworlds.com/ns/ buradan indirebilirsin.
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

*WARNOX*
Oyuncu
30 Kasım 2005 16:01 %0
o adresten 2.50 mb lik olan dosyayı indirdim fakat diğer patchler gibi kur sihirbazı yok o içindeki dosyayı nereye yapıstıracam acaba????

o dosyayı yapıstırdıktan sonra steam de NS gozukecek mı ????

benim pc de suan NS3.0 Beta5 yuklu niye steam de gozukmuyor ?

Sayfa: « 1 »
Alana Geri Dön

Reklam: