Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
05/09/08 19:59 Toplam 194 oyuncu 46 sunucu 724 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Diğer Oyunlar » Diablo Serisi
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Diablo 3 (bu sefer gerçek)

jedimetin
Oyuncu
29 Ekim 2005 15:53 %2
http://www.megagames.com/news/html/pc/wowexpansion-diablo3demo.shtml

Eğer doğru anladıysam WoW büyüklüğünde diablo3 haritaları olacakmış. Olaylar cennet'te geçicekmiş ve cehennem cenneti istila edecekmiş.

Site çok sağlamdır yalan olucağını sanmıyorum.

owl82
Oyuncu
29 Ekim 2005 16:13 %0
ne zaman cıkıyomuş peki bu oyun???

daha önce çek senfoni orkestrası müziklerini yaptığini iddia etmişti çiksada kurtulsak şu dianlo2 1.11 i maphacksiz oynamaktan

baal | ice
Oyuncu
29 Ekim 2005 17:10 %0
diablo 2 1.11 mapheksiz oynanmıyor ya. diablo 3 de mepheck olur inşallah. olmazsa vay halimize nasıl oynarız değil mi sonra.

www.baal.com.tr.tc

allreadydead

Moderatör
29 Ekim 2005 22:54 %0
alıntı:
Gönderen: baal | ice
diablo 2 1.11 mapheksiz oynanmıyor ya. diablo 3 de mepheck olur inşallah. olmazsa vay halimize nasıl oynarız değil mi sonra.
www.baal.com.tr.tc

n00bs.

dont try to kill me cos i'm allreadydead.
Freelance sacred warrior.
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

mindos
Oyuncu
30 Ekim 2005 01:47 %0

sufferly
Oyuncu
30 Ekim 2005 13:31 %0
Mephek is life

Descent the path of fear
No birds in death trees
Where the mistress of life Redeem me from my sin

baal | ice
Oyuncu
30 Ekim 2005 15:25 %0
alıntı:
Gönderen: allreadydead

n00bs.

olrediden aldığımız son haberlere göre , diablo 3 de mepek olmayacakmış. Tüh ya d3 1.0 oynayamayacaz. Mepeksiz ilerlenmez onda şimdi.

www.baal.com.tr.tc

allreadydead

Moderatör
30 Ekim 2005 18:21 %0
aman allahım !!! mepek ! yok !!11!1 hemen d2 yide silmem lazım hatta windows u formatlamam lazım !!11!!'! nasıl ama nasıl .. nasıl olmaz mepek.

Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

[GX]Bortu

Moderatör
30 Ekim 2005 19:20 %0
Mepek bir cilt problemidir.

GameX forever
GameX_Bortu@hotmail.com (msn)

RazoRBlades
Oyuncu
30 Ekim 2005 22:03 %0
olredi bünyeye format at, pc yetmez sana kalıcı deformasyon oluşmuş senin devrelerde. lütfen satıcınıza başvurunuz..

Fatal error no:666
diabolic description:
bünyeye sızan şeytani mepek firüsü beynini diablo 2'ye ayrılan kısmını elegeçirmiştir.

I'm elected electric spy
I'm protected electric eye
http://www.baal.com.tr.tc

dealen
Oyuncu
03 Kasım 2005 09:53 %0
ben blizzard ın yerinde olsaydım bu kadar dedi ve kodu çıkartıcağıma hiç üşenmez bi diablo daha yapıverirdim wow expansion ı yapana kadar en azından ... yani burdan gaz vermek gibi olmasın ama ben olsaydım warya

--------------
www.dealen.com
---------

Sereg'wethrin
Oyuncu
15 Kasım 2005 13:32 %0
http://media01.cgchannel.com/images/news/4521/01.jpg
http://media01.cgchannel.com/images/news/4521/02b.jpg

eğer yanılmıyorsam bunlar cinematic görüntüleri

SoajanII
Oyuncu
16 Kasım 2005 23:53 %2
alıntı:
Gönderen: jedimetin
Olaylar cennet'te geçicekmiş ve cehennem cenneti istila edecekmiş.

Ulan Allahın bir gün de melekler cehennemi istila etsin, nedir bu kasıntı. Blizzard mıdır iblis yuvası mıdır belli değil, töbe töbe....

[GX]Bortu

Moderatör
17 Kasım 2005 00:32 %2
alıntı:
Gönderen: dealen
ben blizzard ın yerinde olsaydım bu kadar dedi ve kodu çıkartıcağıma hiç üşenmez bi diablo daha yapıverirdim wow expansion ı yapana kadar en azından ... yani burdan gaz vermek gibi olmasın ama ben olsaydım warya
--
www.dealen.com
-

sus. zaten bi expansionumuz gelecek ona karışmayın.
Bloodelf rulzz

GameX forever

dealen
Oyuncu
17 Kasım 2005 19:24 %0
walla abi hiç kusura bakma diablo 3 ü bloodelflere tercih ederim

--------------
www.dealen.com
---------

BarbarosEnderian
Oyuncu
21 Kasım 2005 16:52 %0
alıntı:
Gönderen: Sereg'wethrin
http://media01.cgchannel.com/images/news/4521/01.jpg
http://media01.cgchannel.com/images/news/4521/02b.jpg
eğer yanılmıyorsam bunlar cinematic görüntüleri

O resimler Warhammer dan. .
bu arada diablo 3 diye birşey yok...asla da çıkmayacak..Blizzcon daki haberleri röportajları dinlemediniz galiba? Herifler önce Star Craft 2 yi yapsınlar başka bişi istemiyorum...şöle bi 2009 da çıksa gene beklerim

Always DIABLO , Forever World of Warcraft
and Legendary Barbaros ENDERIAN the Magnificent...!

Sereg'wethrin
Oyuncu
24 Kasım 2005 11:20 %0
keşke d2 ten lsaymış oresimler nasıl üzüldüm varya
2.resimdekin baal sanmıştım

haberi turkceforum.net ten almıştım. neyse yaa 2009 a ne kaldı

BarbarosEnderian
Oyuncu
24 Kasım 2005 12:28 %0
alıntı:
neyse yaa 2009 a ne kaldı

2009 da ne olcak ki???

[GX]Bortu

Moderatör
26 Kasım 2005 15:47 %0
wow a 12352142546215. patch cıkacak, 3. expansion cıkacak felan filan.

GameX forever

Sereg'wethrin
Oyuncu
28 Kasım 2005 17:52 %0
alıntı:
Gönderen: BarbarosEnderian

O resimler Warhammer dan. .
bu arada diablo 3 diye birşey yok...asla da çıkmayacak..Blizzcon daki haberleri röportajları dinlemediniz galiba? Herifler önce Star Craft 2 yi yapsınlar başka bişi istemiyorum...şöle bi 2009 da çıksa gene beklerim

bu linki veren arkadaşa sordum ki
warhammer ın screenshotları farklıymış
yada benle kafabuluyo

Respect is everything

GoXP_UnDY1nG
Guild of eXPerience

11 Aralık 2005 16:32 %0
Günümüzün teknolojisini düşünürsek kendini geliştirmiş bir d2 fanı çok rahat bu şekilde resim yada mpg ..vs tarzında birşeyler yapabilir.. Buda zaten herşeye yeter.. siz en güzeli blizzard'dan bir acıklama yapılmadığı sürece hiçbirşeye inanmayın flagship'den halen daha umutluyum ama dur bakalım :]

CLiVe BaRKeR's UnDY1nG
Paladin of love..!!

jedimetin
Oyuncu
12 Aralık 2005 16:28 %0
Elimden geldiğince Türkçesini yazayım.

--xXx---

Blizzard blizzcon'u diablo 3'ü oyunculara tanıtmak amacı ilede kullanıcak ve Blizzard çalışanlarının heyecanını dikkate alırsak bunun büyük bir olay olucağını söyliyebiliriz.

Wow guru'suna (guru nedir bilmiyorum) eski Blizzard çalışanı olan Chris Hartgraves tarafından gönderilen bir mesaja göre oyun Cennette vuku bulacak.

Cehennem cenneti ele geçirmeye çalışıyor, inanılmaz bir görsellik söz konusu. Cennetin pırıltısının cenennemin karanlığı tarafından ele geçirildiğini hayal edin.

Wow dünyasının büyüklüğü ve oynanabilirliğini diablo dünyasında olduğunu hayal edin.

Dahası, guild kurma imkanıda ( "guild housing" bu anlama geliyorsa tabi) oyunda mümkün.

Blizzcon'a oynanabilir bi demo ile gelecekler.

Bunun blizzard taraftarları için ikinci heyecan verici haber olduğunu söyleyebiliriz. İlki, oyun yapımcılarının Xbox 360 a Wow'u sunma planlarını reddetmesi idi.

---xXx--

Blizzcon yapıldımı onuda bilmiyorum. Sanırım E3 fuarı tarzı bir fuar tabi sadece Blizzard oyunlarının sergileniyordur.

[GX]Bortu

Moderatör
12 Aralık 2005 21:28 %0
Valla bundan 1 ay kadar once bi blizzcon yapıldı ama wow expansionu olan burning crusade acıklandı (zaten biliniodu da resmiyete doktuler işi) her ay blizzcon yapılıosa bilmem ama senede 1 kere fln oluosa vuslat bahara kaldı diim ben size

GameX forever

Lord_Pharaoh
Oyuncu
11 Mart 2006 19:05 %0
d3 uzur bi süre daha çıkmayacak neden derseniz hasi eskiden senfonı müzikler falan yapıyo dendı bu doğruydu ama diablo için değil helgeyt london diye bi oyun ama d3 yapıncılarından çıkma bi oyun olacak bu oyun bence oynayin ama daha çıkmadı

JahIthBer
Binbaşı
Binbaşı
12 Mart 2006 01:19 %0
şu yeni oyun güzele benziyo trgamerda ön bakışı okudum

Beni özene bezene yaratan kim? sen!Ne yapacağımı da yazmışsın önceden.
Demek günah işleten de sensin bana,Öyleyse nedir bu c

Sayfa: « 1 2 3 4 5 .. 7 8 »
YanıtlaAlana Geri Dön

Reklam: